Numai minunatii apar pe aici, fetelor, ma bucur ca merge banda.
In primul rand multumiri din suflet tuturor fetelor pentru aprecieri.
Si acum, sa ajung la zi:
Vrabiuta, am pus paie din acelea de baut in parterul tortului, iar etajul l-am pus pe o foaie de pandispan subtire din comert, ca sa nu folosesc carton, a mers perfect. Tortul tau cu frisca, kiwi si capsuni arata iami rau, e pericol de inundatie sa-l privesc.
Gloxinia, e bestial bustul, nu se vede ca te-ai fi chinuit cu dantelaria neagra (si eu am probleme daca pun prea mult colorant, fie el gel sau praf in pasta). Visiniul e superb, iar sanii sunt netezi de nu-mi vine sa cred ca i-ai facut din blat si crema. La multi ani cu multa sanatate mamei, foarte interesanta combinatia de ciocolata cu roz si argintiu, mie imi place cea mai putin incarcata, asa sunt eu mai minimalista. Frumoase rau si
viorelele, si sexoasa care se lupta sa razbata din ciocolata, si tortul cel simplu pentru medici, cel de mancat, nu de admirat.

. Am ajuns si la tortul de majorat, e f fin si elegant, vad la unele bilute o nuanta perlata... cu ce ai facut-o? In ceea ce priveste sectiunea, deja mi s-a facut pofta de tort, desi abia s-a terminat si la mine o 'sectiune' de vreun kil si ceva, de la cel mai recent tort pe care l-am facut mult prea mare.
Stefana, multa sanatate lui Tudor (cam cu intarziere, sper sa fie bine deja), sa va traiasca si sa aveti parte de el multi ani fericiti, si felicitari pentru articol. Ai progresat incredibil de repede si frumos, si meriti din plin toate aprecierile. Imi pare rau ca au aparut si rautatile, era inevitabil, dar ignore e cea mai buna solutie in cazul asta. Si acum, trecand la oile noastre, adica la torturile propriu-zise, ti-au iesit exemplar si cel cu betivanul, si cel cu taurasul Ferdinand (am ramas uimita, nu credeam ca in ziua de azi copii se mai uita la desenele animate de pe vremea noastra, chiar m-a emotionat faptul ca asta a fost personajul cerut), si cel cu masini pictate, si pestele (imi place tare combinatia de culori).
Cellya, faina productie, sunt f frumoase toate, si cel invelit cu cioco, si cel cu orga si Hello Kitty. Margaretele mi-au ramas la suflet, imi plac f tare.
Dora, nu am cuvinte, deja minunat, nemaipomenit, etc. nu mai sunt suficiente. Esti o adevarata artista si chiar stau si ma intreb de ce te limitezi la a crea torturi. Mie una mi se pare ca pe orice ai pune mana, nu stiu, flori de plastic, tablouri, aranjamente florale, ar fi ceva f apreciat si spectaculos.
Ramo, impecabile, nu exista alt cuvant. Fulger McQueen si chitara mi se par cele mai reusite pe care le-am vazut. Nu ca Hello Kitty ar fi cu ceva mai prejos. Sanatate multa si celor mici, sa treaca boala rapid si fara complicatii!
Simona, arata bestial trandafirii tai stilizati, bravo!
Nuzi, esti maestra la pictat pasta, sunt f tari torturile pentru cea mica si hotarata de 3 ani. Despre camasa pot sa zic ca e f originala si f reusita cu dungile alea perfecte de pe ea.
Ortansa, e ochios rau tortul tau grabit, imi place f tare nuanta de rosu (cu ce ai facut-o?), si decorul e f delicat. Si ciocolatosul e imbietor rau.
Cecilia, nu dispera, ti-a iesit ok masa de biliard, a doua oara o sa iasa perfect, o sa stii ce ai de facut, si mie mi se intampla la fel, la fiecare model nou. Tortul bleu cu flori e f reusit, ai devenit artista la facut flori, bravo!
Anca, bine (ca) ai revenit, chiar iti duceam lipsa. F frumoase papusile, cu toate peripetiile (de rigoare, as putea spune), rezultatul e pe masura, culoarea e foarte reusita, iar forma rochitelor e perfecta. Si buni Victoria cred ca a ramas impresionata de asemenea tort, dedicat ei.
Marinaemy, frumoasa masina ai tortalit. Chiar e reusita, va admir foarte tare pe cele talentate; eu sunt antitalent la sculptat si la modelat figurine si la pictat... oare de ce m-oi fi apucat eu de facut torturi??
Livia, f faine torturi, imi plac amandoua la fel de tare, fiecare in felul lui; la primul imi place pictura, nu cunosc personajul dar arata tare bine, iar cel pentru pescar e f fresh si f frumos decorat. Felicitari!
Mimi, cum ne-ai obisnuit, superbe toate, si fara cusur. Dupa cum ziceam, merge banda!!!