Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2841 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 16 June 2010 - 05:21 PM

ramo- La Multi Ani copiilor tai ! sa fie sanatosi si cu mult noroc in viata!
faine ambele torturi , dar cum eu nu mai am micuti prin casa, m-am gandit ca primul il reprezinta pe E.T. :occasion15: asa e?
cum ai facut caleasca? lateralele si scandura pe care sta soarecu , sunt din pdz? ai luster albasru? sau cum ii zice? superba rochita!

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 16 June 2010 - 05:22 PM

#2842 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 16 June 2010 - 06:42 PM

Vezi postareagloxinia, la 16 June 2010 - 04:52 PM, a spus:

Nely tari tirurile; nu-s de ce am impresia ca le-ai mai postat :wub: Poate ma insel totusi :floare:) Mai nou is cu capu in straita. Astept si restul! :P

nu draga mea nu esti cu capul in straita ,le-am postat dar dincolo,aici am vrut sa le mai stilizez un pic si sa le postez urmatoarea zi ,dar s-a intamplat ce nu ma asteptam sa se intample si mi-a pierit cheful de aici si acele suparari si necazuri...te pup :occasion15:
vin si cu restul dar ma chinui sa le mai modific un pic si nu pot,poate ca eu sunt cea cu capul in straita :scratch:
nelly_th2001

#2843 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2010 - 07:09 PM

asa cum v-am zis la fiecare tort am o scuza :la urmatorul tort primii o comanda la trenuletul thomas si bucuroasa fiind ca am gasit si eu zahr pudra de care foloseste oti (adica unguresc dar nu punga aia albastra -mov) ma apuc eu sa fac pasta ,toate bune si frumoase dar cand sa lucrez cu ea soc -se usca foarte repede la exterior si se crapa ,am mai dres-o eu cu apa ca am zis ca poate e cam tare dar nimic - abia am reusit sa ii fac fata lui thomas ;binenteles ca fata am facut-o inainte de a sculpta in tort asa ca a fost cam mare :-* ,si cum nu au fost deajuns toate astea, pasta mea rosie a devint sfaramicioasa cum va plangeti voi de pasta neagra, asa ca a trebuit sa o lipesc pe bucati :) ;am observat insa ca tot spalandu-ma pe maine de pasta si ramanand un pic uda pasta a inceput sa capete un pic de elasticitate ( nu stiu daca e chiar un pont poate ati mai incercat si voi dar o sa mai incer ca mai am pasta din aia )
si acum ca v-am plictisit destul cu povestea mea de adormit tortarese :P va prezint tortul Imagine atasata: monthly_06_2010/post-424-12767081259.jpg
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-424-127670815585.jpg
nelly_th2001

#2844 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2010 - 07:33 PM

si ultimul tort este mandria mea ,l-am facut si eu ca si Ramopentru scoala , desi nu este inca ziua lui (dar a vrut sa ii cante si lui cologii la multi ani ,el fiind nascut pe perioada vacantei)cerintele au fost ale lui , mai putin jucariile ca cica e baiat mare deacum ;are in compozitie ganache de ciocolata cu visine si cu bucati de ciocolata ,iar blatul a fost de amandina faca cacao acoperit cu ciocolata plasticata (nu mai fac in veci pe caldurile din astea ,cu tot cu ventilator facuse un pic de bule-bule )iar figurile sunt din pdz ,marginea e ceva comestibil cumparat din comert:o intrebare as avea totusi:da bine sarma aia infipta in tort ,pentru ca eu nu am cumparat din asta speciala la de lumea basmelor pentru ca inca nu imi permit sa investesc decat ce consider eu ca imi trebuie ,iar asta am luat-o de la magazinul de vopseluri ,cuie si altele...,dar le-am spalat si le-am invelit in folie pana unde au intrat
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-424-127670943652.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-424-127670949425.jpg

si cu astea fiind zise am terminat intru in concediu de 2 saptamani ca dupa aia am de facut pentru 3 nepoti torturi deci am de lucru si cand merg acasa :-* :) la toate
nelly_th2001

#2845 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 June 2010 - 08:11 PM

Mama mia, Nely! Thomas ca thomas, modelul e vazut si rezvazut. Insa ultimul e waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww!!!!!!!!
Aplauze la scena deschisa! :-*
Acum intrebarile: :P ca doar nu era sa te las sa scapi asa usor :)
Ai spus invelit in cioco plastica. Vad ca e verde, sau ceva pe acolo. Cum e colorata din ce cioco e, (marca eventual) si de ce spui ca ai lucrat-o greu? A, si vad ca tortul e destul de mare ce dimensiune e si cata cioco plastica ai facut?

Fetelor, am de facut pe duminica un tort pt un botez, pb e ca nu vor pasta, ci cioco. Am zis ca incerc ciococ plastica si de nu iese il imbrac cu glazura de cioco si pa. Cam cata cioco plastica trebuie sa fac pentru un tort de 25 pe 35 si inalt sa zicem de 10?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2846 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 16 June 2010 - 09:02 PM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 16 June 2010 - 02:25 PM, a spus:

Vai Roamna sunt superbe ambele torturi si La multi ani copilasilor tai, sa aiba parte de sanatate si fericire

Multumesc frumos si pentru urari si pentru aprecieri :-*

Vezi postareaLuminis, la 16 June 2010 - 02:54 PM, a spus:

Ramona, felicitari! La multi ani copiilor tai, sa aiba o viata lunga si plina de sanatate, sa va bucure in fiecare zi!
Torturile sunt superbe, ca de obicei. In special Wall E e foarte reusit, interesant conceptul. Sunt curioasa cum l-ai facut, bratele sunt doar din pasta sau si blat? Inca o data, felicitari!

Mersi mult Lumi, bratele nu sunt tort iar capul si gatul sunt fake:P Am invatat si io ceva de la emisiunile astea minune cu torturi :P

Vezi postareanelly_th2001, la 16 June 2010 - 03:32 PM, a spus:

La multi ani copiilor ,sa fie sanatosi si sa te bucure in fiecare minut ,ca ei au mai ramas sa ne faca viata frumoasa, ca in rest.... ,am observat ca ai schimbat fundalul nu mai e negru ,de torturi nu pot sa zic nimik tre sa imi revin mai intai din soc ,oricum astept si eu raspunsul la intrebarea lui luminis ,nu ca l-as putea face vreodata dar e bine de stiut,felicitari si la multi ani inca odata copiilor
am dat edit ca am uitat sa-ti multumesc pentru cuvintele frumoase de mai sus

Multumesc Nelly, nu e greu de facut, doar pare complicat dar sa stii ca nu a durat mult deloc, mai mult am stat pe caleasca si papusa :P asa ca poti sa te bagi linistita la unu mai ales ca tu esti foarte talentata, nu te subestima
Fundalul l-am schimbat ca decele mai multe ori am observat ca se pierdeau unele detalii din cauza negrului. Mie mi-ar placea sa am enspe mii de materiale si la fiecare tort sa pun unu asortat :P

Vezi postareagloxinia, la 16 June 2010 - 04:52 PM, a spus:

Mama mia ce de torturi! Care mai de care mai fain.
Ramooooooooooooo m-ai inebunit cu torturile astea! Sunt superbeeee! La multi ani copiilor sa va traiasa si sa va bucure in fiecare zi.

Multumesc draga mea

Vezi postareadani_ela, la 16 June 2010 - 05:21 PM, a spus:

ramo- La Multi Ani copiilor tai ! sa fie sanatosi si cu mult noroc in viata!
faine ambele torturi , dar cum eu nu mai am micuti prin casa, m-am gandit ca primul il reprezinta pe E.T. asa e?
cum ai facut caleasca? lateralele si scandura pe care sta soarecu , sunt din pdz? ai luster albasru? sau cum ii zice? superba rochita!

Mersi Daniela, nu stiu cine e ET dar el e Wall-e :P
Intr=adevar scandura si lateralele sunt din pdz facuta cu cateva zile inainte, iar lusteru e alb dat pe pasta albastra dar da am si albastru :P

Vezi postareanelly_th2001, la 16 June 2010 - 07:09 PM, a spus:

asa cum v-am zis la fiecare tort am o scuza :la urmatorul tort primii o comanda la trenuletul thomas si bucuroasa fiind ca am gasit si eu zahr pudra de care foloseste oti (adica unguresc dar nu punga aia albastra -mov) ma apuc eu sa fac pasta ,toate bune si frumoase dar cand sa lucrez cu ea soc -se usca foarte repede la exterior si se crapa ,am mai dres-o eu cu apa ca am zis ca poate e cam tare dar nimic - abia am reusit sa ii fac fata lui thomas ;binenteles ca fata am facut-o inainte de a sculpta in tort asa ca a fost cam mare,si cum nu au fost deajuns toate astea, pasta mea rosie a devint sfaramicioasa cum va plangeti voi de pasta neagra, asa ca a trebuit sa o lipesc pe bucati :P ;am observat insa ca tot spalandu-ma pe maine de pasta si ramanand un pic uda pasta a inceput sa capete un pic de elasticitate ( nu stiu daca e chiar un pont poate ati mai incercat si voi dar o sa mai incer ca mai am pasta din aia )
si acum ca v-am plictisit destul cu povestea mea de adormit tortarese va prezint tortul

si ultimul tort este mandria mea ,l-am facut si eu ca si Ramopentru scoala , desi nu este inca ziua lui (dar a vrut sa ii cante si lui cologii la multi ani ,el fiind nascut pe perioada vacantei)cerintele au fost ale lui , mai putin jucariile ca cica e baiat mare deacum ;are in compozitie ganache de ciocolata cu visine si cu bucati de ciocolata ,iar blatul a fost de amandina faca cacao acoperit cu ciocolata plasticata (nu mai fac in veci pe caldurile din astea ,cu tot cu ventilator facuse un pic de bule-bule )iar figurile sunt din pdz ,marginea e ceva comestibil cumparat din comert:o intrebare as avea totusi:da bine sarma aia infipta in tort ,pentru ca eu nu am cumparat din asta speciala la de lumea basmelor pentru ca inca nu imi permit sa investesc decat ce consider eu ca imi trebuie ,iar asta am luat-o de la magazinul de vopseluri ,cuie si altele...,dar le-am spalat si le-am invelit in folie pana unde au intrat

si cu astea fiind zise am terminat intru in concediu de 2 saptamani ca dupa aia am de facut pentru 3 nepoti torturi deci am de lucru si cand merg acasa :) :P la toate

Scuze??? la ce ai nevoie de ele cu asa torturi? La multi ani si fiului tau,i-ai facut un tort ... tare original si bine executat :P Sa-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun in lume si multa sanatate.

Io nu inteleg cum reusesti sa colorezi pasta asa rosie? Ce colorant folosesti si cam cat pui? Ar trebui sa imbrac si eu un tortulet micut pentru 26 in rosu dar nu stiu daca am vreo sansa

OTI
, io zic ca mai putina decat pasta, acuma depinde cat de groasa vrei tu sa intinzi ciocolata. Sa tii cont ca plastelina cu cat e mai groasa cu atat se taie mai greu dupa ce a stat la rece chiar si cu un cutit cald. Daca te hotarasti sa o intinzi mai subtire (ceea ce recomand eu ) sa ungi tortul cu unt sa nu risti sa ti se rupa ciocolata. Succes eu zic ca o sa-ti iasa.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2847 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2010 - 09:31 PM

Vezi postareagloxinia, la 16 June 2010 - 08:11 PM, a spus:

Mama mia, Nely! Thomas ca thomas, modelul e vazut si rezvazut. Insa ultimul e waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww!!!!!!!!
Aplauze la scena deschisa! :P
Acum intrebarile: :-* ca doar nu era sa te las sa scapi asa usor :P
Ai spus invelit in cioco plastica. Vad ca e verde, sau ceva pe acolo. Cum e colorata din ce cioco e, (marca eventual) si de ce spui ca ai lucrat-o greu? A, si vad ca tortul e destul de mare ce dimensiune e si cata cioco plastica ai facut?

multam mult oti :P normal eu am facut 2 culori albastru si portocaliu si le-am combiant am vrut si eu sa fac ca stefana dar ioc :) iesise ele culorile una intr-alta, dar cand am vrut sa pun plastelina pe tort asa s-a intins pana s-a rupt si atunci am adunat-o, am amestecat-o putin cat sa nu se combine de tot culorile am mai intins-o odata dar de data asta am pus tortul pe masa langa mine (prima data l-am pus pe scaun )si asa am reusit (dar chin frate cu caldurile se inmuiase pasta de numa numa)
ciocolata folosesc "ana"dar am citit ca tie nu-ti place asta ,am folosit 1 kg juma am facut-o albastra, juma portocalie ,colorant am pus in energizant
cu cea porocalie am avut ceva probleme ca si-a lasat grasime si singura idee a fost sa o las un pic la rece dar nu de tot sa nu se intareasca grasimea si am frecat-o cu zahar pudra ,mi s-a parut a fi ok si am pus-o la rece ,dar cand i-a venit vremea de modelat era sfaramicioasa asa ca am luat-o iar la mana la framantat mi-am frecat mainile cu ulei si dai si lupta ,am reusit de am inmuiat-o dar a fost mult mai moale decat cea albastra isi pierdude din elasticitate de aceea s-a si rupt prima data cand am vrut sa o pun pe tort
tortul a fost facut in tava de aragaz normala aia dreptunghiulara ,era si mai mare dar i-am taiat marginile ,in rest nu am facut masuratori ca nu m-au interesat
in speranta ca m-am facut inteleasa te pup dulce si iti urez spor la tortalit daca nu mai intreaba-ma
nelly_th2001

#2848 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2010 - 09:48 PM

Vezi postareaRamo, la 16 June 2010 - 09:02 PM, a spus:

Scuze??? la ce ai nevoie de ele cu asa torturi? La multi ani si fiului tau,i-ai facut un tort ... tare original si bine executat =)) Sa-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun in lume si multa sanatate.

Io nu inteleg cum reusesti sa colorezi pasta asa rosie? Ce colorant folosesti si cam cat pui? Ar trebui sa imbrac si eu un tortulet micut pentru 26 in rosu dar nu stiu daca am vreo sansa

mersi mult Ramo la fel si copiilor tai ,eu colorant rosu am din ungaria mi-a cumparat cineva la punga mare de 150 gr parca ,nu e o firma cunoscuta o sa fac o poza sa va arat colorantii mei 5 la numar ,ori eu nu stiu sa colorez pasta ori de multe ori zic ca nu e bun colorantul ,de fiecare data pun cate un pic diluat un ulei ca zic eu ca apa imi inmoaie pasta ,si pun si pun ca sa obtin culoarea asta arpinsa si la sfarsit cand ma bucaur ca a iesit imi dau seama ca e si sfaramicioasa ,dar am observat acum ca daca o colorez de noaptea si o las pana a doua zi nefolosita se mai inchide la culoare
eu am dat destul de mult pe 3 culori zic eu ,5o de roni dar pungile au fost date in jumate cu inca o persoana
nelly_th2001

#2849 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 16 June 2010 - 09:53 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 16 June 2010 - 07:33 PM, a spus:

intrebare as avea totusi:da bine sarma aia infipta in tort ,pentru ca eu nu am cumparat din asta speciala la de lumea basmelor pentru ca inca nu imi permit sa investesc decat ce consider eu ca imi trebuie ,iar asta am luat-o de la magazinul de vopseluri ,cuie si altele...,dar le-am spalat si le-am invelit in folie pana unde au intrat

Pont: mergi la florarese si spune-le ca vrei cateva fire de sarma pentru flori.....si daca esti din Oradea (pe tir numerele erau cu BH astfel am dedus ca locuiesti in acest oras)iti dau eu un numar de telefon a unui florar care aduce si banda si sarme........cred ca 9 ron sunt 100 buc si iti da de ce dimensiune doresti adica fi-ul:P.

Felicitari tuturor fetelor pentru torturile prestate....revin mai tarziu cu comentarii individuale daca am timp ca acum sunt cu blaturile in cuptor.

#2850 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 16 June 2010 - 09:55 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 16 June 2010 - 09:31 PM, a spus:

multam mult oti :P normal eu am facut 2 culori albastru si portocaliu si le-am combiant am vrut si eu sa fac ca stefana dar ioc =)) iesise ele culorile una intr-alta, dar cand am vrut sa pun plastelina pe tort asa s-a intins pana s-a rupt si atunci am adunat-o, am amestecat-o putin cat sa nu se combine de tot culorile am mai intins-o odata dar de data asta am pus tortul pe masa langa mine (prima data l-am pus pe scaun )si asa am reusit (dar chin frate cu caldurile se inmuiase pasta de numa numa)
ciocolata folosesc "ana"dar am citit ca tie nu-ti place asta ,am folosit 1 kg juma am facut-o albastra, juma portocalie ,colorant am pus in energizant
cu cea porocalie am avut ceva probleme ca si-a lasat grasime si singura idee a fost sa o las un pic la rece dar nu de tot sa nu se intareasca grasimea si am frecat-o cu zahar pudra ,mi s-a parut a fi ok si am pus-o la rece ,dar cand i-a venit vremea de modelat era sfaramicioasa asa ca am luat-o iar la mana la framantat mi-am frecat mainile cu ulei si dai si lupta ,am reusit de am inmuiat-o dar a fost mult mai moale decat cea albastra isi pierdude din elasticitate de aceea s-a si rupt prima data cand am vrut sa o pun pe tort
tortul a fost facut in tava de aragaz normala aia dreptunghiulara ,era si mai mare dar i-am taiat marginile ,in rest nu am facut masuratori ca nu m-au interesat
in speranta ca m-am facut inteleasa te pup dulce si iti urez spor la tortalit daca nu mai intreaba-ma

Fata draga, dar cate peripetii cu ciocolata asta plastica... si eu doar ce ma gandisem maine sa fac ceva margini la tort cu ea... nici gand... Acu eu cred ca depinde si de ciocolata, cand am folosit de calitate mi-a iesit super, e adevarat ca era mai racoare afara, cand am folosit una mai proasta mi-a iesit tot uleiul din ea si apoi s-a branzit toata...
Oricum, torturile tale au iesit super! Cel pentru fiul tau este original si bine executat. La multi ani cu multa sanatate si mult-mult noroc!

#2851 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 17 June 2010 - 07:31 AM

Gabrenia, Simona, Daniela, Gloxinia, Ramo, Mimi, Stefana, nelly_th2001 aveti toata admiratia mea si mii de :occasion14: :floare: din partea mea pt minunatele torturi realizate
am ramas ca de obicei in urma cu aprecierile, dar de admirat am admirat tot
sunteti ffff harnicute si e destul de greu sa tin pasul cu voi
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2852 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 17 June 2010 - 07:40 AM

Stefana, La multi ani surori tale imi place cum ti-a iesit tortul pt ziua ei
Daniela , La multi ani Stefanei imi place mult cum ti-a iesit tortul alb-negru, e fff elegant
Ramo, La multi ani copiilor cred ca au fost fff incantati de asa torturi

pe 15 a fost ziua mezinului Abel si binenteles ca nu putea lipsi un tortulet, si cum lui ii plac fff mult desenele cu masini si masinile in mod special m-am incumetat sa fac una
asta e rezultatul muncii mele

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-91-127675314085.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-91-127675320445.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-91-1276753127.jpg

Abel a fost fff incantat de ea (el)
incepuse sa se joace cu tortul cum se joaca cu masinutele de jucarie
pe mine m-a bucurat tare incantarea lui

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-91-127675308225.jpg

am vrut eu sa iasa un fulger dar datorita nuantei care a iesit numai cu fulger nu mai seamana si nici de pictat nu am avut cum sa-l pictez, asa ca puteti sa-i spuneti cum vreti
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2853 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 17 June 2010 - 08:48 AM

Nelly, foarte faine tirurile, thomas'u e superb iar ultimul tort..... nu am cuvinte. Felicitari!

Ramo!!! WALL-E!!!!!! super, i'm in love. mie mi'o faci pe Eva? :occasion14:
Si caleasca...... de unde atata rabdare????? La multi ani copiilor!

Ceci, la multi ani lui Abel! Reactia lui din poze e super! si masinuta ti'a iesit tare fain, e un Fulger roz, da e fulger, sigur e, se vede dupa ochisori :floare:
Raluca

#2854 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 17 June 2010 - 09:39 AM

Bine v-am regasit,fete dragi si talentate!Eu am fost plecata 3 zile cu Tudor impreuna cu clasa surorii mele( e diriginta lor)intr-o excursie prin Moldova.M-am uitat in urma la torturile facute de voi zilele astea si sunt atit de impresionata!!Minunate,minunate!!Nu am cuvinte, si tortul alb-negru al Danielei care mi se parte de o eleganta...:occasion14: si caleasca cu soricel facuta de Ramo, si mai ales ultimul tort al lui Nelly,cel cu biroul! N-am cuvinte,toate sunteti minunate, jur ca la vreo doua torturi am crezut initial,pina sa citesc cu atentie ca ati pus poze cu exemplificari de pe net, si aici ma refer in primu lrind la tortul lui Nelly! felicitari din suflet!

Si vad ca au fost o gramada de copilasi de-ai vostri sarbatoriti zilele astea,le urez multa,multa sanatate,sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii,iar voua va doresc multa putere de munca,si va multumesc inca o data pt tot ce impartasiti aici din arta voastra!! va pup si abia astept sa revin si eu cu vreun tortulet!

#2855 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 June 2010 - 02:40 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 16 June 2010 - 09:48 PM, a spus:

mersi mult Ramo la fel si copiilor tai ,eu colorant rosu am din ungaria mi-a cumparat cineva la punga mare de 150 gr parca ,nu e o firma cunoscuta o sa fac o poza sa va arat colorantii mei 5 la numar ,ori eu nu stiu sa colorez pasta ori de multe ori zic ca nu e bun colorantul ,de fiecare data pun cate un pic diluat un ulei ca zic eu ca apa imi inmoaie pasta ,si pun si pun ca sa obtin culoarea asta arpinsa si la sfarsit cand ma bucaur ca a iesit imi dau seama ca e si sfaramicioasa ,dar am observat acum ca daca o colorez de noaptea si o las pana a doua zi nefolosita se mai inchide la culoare
eu am dat destul de mult pe 3 culori zic eu ,5o de roni dar pungile au fost date in jumate cu inca o persoana

Abia astept sa vad ce coloranti ai. Stii cumva si de unde din Ungaria?

Vezi postareacec, la 17 June 2010 - 07:40 AM, a spus:

Stefana, La multi ani surori tale imi place cum ti-a iesit tortul pt ziua ei
Daniela , La multi ani Stefanei imi place mult cum ti-a iesit tortul alb-negru, e fff elegant
Ramo, La multi ani copiilor cred ca au fost fff incantati de asa torturi

pe 15 a fost ziua mezinului Abel si binenteles ca nu putea lipsi un tortulet, si cum lui ii plac fff mult desenele cu masini si masinile in mod special m-am incumetat sa fac una
asta e rezultatul muncii mele

Abel a fost fff incantat de ea (el)
incepuse sa se joace cu tortul cum se joaca cu masinutele de jucarie
pe mine m-a bucurat tare incantarea lui

am vrut eu sa iasa un fulger dar datorita nuantei care a iesit numai cu fulger nu mai seamana si nici de pictat nu am avut cum sa-l pictez, asa ca puteti sa-i spuneti cum vreti

Mersi Cecilia, intr-adevar au fost tare incantati.
La multi ani lui Abel, iar tie felicitari pentru Fulger care e perfect exceptand culoarea.

Vezi postareaYours4ever, la 17 June 2010 - 08:48 AM, a spus:

Nelly, foarte faine tirurile, thomas'u e superb iar ultimul tort..... nu am cuvinte. Felicitari!

Ramo!!! WALL-E!!!!!! super, i'm in love. mie mi'o faci pe Eva? :D
Si caleasca...... de unde atata rabdare????? La multi ani copiilor!

Ceci, la multi ani lui Abel! Reactia lui din poze e super! si masinuta ti'a iesit tare fain, e un Fulger roz, da e fulger, sigur e, se vede dupa ochisori :(

:( :( Mersi Ralu, ti-as face-o dar esti departe asa ca astept sa vad cum iti iese, sunt convinsa ca va fi frumoasa :(

Vezi postareaStefana, la 17 June 2010 - 09:39 AM, a spus:

Bine v-am regasit,fete dragi si talentate!Eu am fost plecata 3 zile cu Tudor impreuna cu clasa surorii mele( e diriginta lor)intr-o excursie prin Moldova.M-am uitat in urma la torturile facute de voi zilele astea si sunt atit de impresionata!!Minunate,minunate!!Nu am cuvinte, si tortul alb-negru al Danielei care mi se parte de o eleganta...:D si caleasca cu soricel facuta de Ramo, si mai ales ultimul tort al lui Nelly,cel cu biroul! N-am cuvinte,toate sunteti minunate, jur ca la vreo doua torturi am crezut initial,pina sa citesc cu atentie ca ati pus poze cu exemplificari de pe net, si aici ma refer in primu lrind la tortul lui Nelly! felicitari din suflet!

Si vad ca au fost o gramada de copilasi de-ai vostri sarbatoriti zilele astea,le urez multa,multa sanatate,sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii,iar voua va doresc multa putere de munca,si va multumesc inca o data pt tot ce impartasiti aici din arta voastra!! va pup si abia astept sa revin si eu cu vreun tortulet!

Multumesc Stefana
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2856 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 17 June 2010 - 03:08 PM

Fetelor,felicitari tuturor pentru torturi,toate sunt foarte frumoase!
Fiecareia cate o floricica :(
Celor care v-ati sarbatorit puiutii,multa sanatate piticilor si tot binele din lume.LA MULTI ANI TUTUROR! :D
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2857 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 17 June 2010 - 03:57 PM

Pentru familia noastra, luna iunie e cea mai bogata in aniversari: intai socrul meu, apoi nepotelul Matei si incheie aceasta serie de sarbatoriti soacra mea, care azi implineste varsta rotunda de 60 de ani (sper ca de data asta am nimerit-o, altfel e vai de mine). Cadoul meu pentru ea il reprezinta tortul Palermo, reteta pentru care ii multumesc Dorei inca o data (Dora, :D ). Este un tort foarte usor de facut (nu stiu de ce credeam eu ca nu voi reusi sa fac din retetele Dorei...), gustul promite sa fie intr-adevar deosebit, m-a incantat fiecare strat pe care l-am adaugat tortului, abia astept sa-l gust (din pacate, numai sa-l gust, nu-mi pot permite sa ma rasfat cu o felie intreaga - dietele, deh!). Decoratiile sunt facute la repezeala, in lipsa de timp si de imaginatie, din ciocolata plastica, iar pe margine am lipit fasie de ciocolata cu hatia de copt. Este glazurat cu glazura Adrianei, de data asta este chiar oglinda, acum inteleg de ce se numeste asa...

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127678289478.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127678290938.jpg Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127678287942.jpg

#2858 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2010 - 06:53 PM

Vezi postareayoyo, la 16 June 2010 - 09:53 PM, a spus:

Pont: mergi la florarese si spune-le ca vrei cateva fire de sarma pentru flori.....si daca esti din Oradea (pe tir numerele erau cu BH astfel am dedus ca locuiesti in acest oras)iti dau eu un numar de telefon a unui florar care aduce si banda si sarme........cred ca 9 ron sunt 100 buc si iti da de ce dimensiune doresti adica fi-ul:P.

sarumana de pont acum plec ACASAAA :D cand ma intorc mai vorbim ,chestia e ca am un brat de sarma ,si nu as vrea sa o arunc ,ca abia am cumparat-o ,de aia am inrebat daca e buna si daca da bine pe tort :D

Vezi postareaLuminis, la 16 June 2010 - 09:55 PM, a spus:

Fata draga, dar cate peripetii cu ciocolata asta plastica... si eu doar ce ma gandisem maine sa fac ceva margini la tort cu ea... nici gand... Acu eu cred ca depinde si de ciocolata, cand am folosit de calitate mi-a iesit super, e adevarat ca era mai racoare afara, cand am folosit una mai proasta mi-a iesit tot uleiul din ea si apoi s-a branzit toata...
Oricum, torturile tale au iesit super! Cel pentru fiul tau este original si bine executat. La multi ani cu multa sanatate si mult-mult noroc![/center]

ai dreptate daca folosesti de aia de calitate sigur nu ai probleme ,pe Ramo nu am auzit-o sa se planga si stiu ca foloseste de aia scumpa (ea a zis),multumesc de urari ,si apropo nu cred ca ai avut probleme cu ciocolata din cate vad la tortul pentru soacra ta ,foarte frumos si elegant nu are ce sa nu-i placa :D

Vezi postareacec, la 17 June 2010 - 07:31 AM, a spus:

Gabrenia, Simona, Daniela, Gloxinia, Ramo, Mimi, Stefana, nelly_th2001 aveti toata admiratia mea si mii de :scratch: :D din partea mea pt minunatele torturi realizate
am ramas ca de obicei in urma cu aprecierile, dar de admirat am admirat tot
sunteti ffff harnicute si e destul de greu sa tin pasul cu voi

haide ,haide ca noi te astepptam si pe tine ,la multi ani lui Abel ,tare bucuros e in poza se vede ca ii place tortul facut de mamica lui :D

Vezi postareaYours4ever, la 17 June 2010 - 08:48 AM, a spus:

multam fain :D

Vezi postareaStefana, la 17 June 2010 - 09:39 AM, a spus:

aici ma refer in primu lrind la tortul lui Nelly! felicitari din suflet!

eu te astept sa revii cu mai multe torturi,multumesc de urari ,si ma bucur ca ti-a placut tortul cu birou :pupic:
nelly_th2001

#2859 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2010 - 06:56 PM

Ramo ti-am pus poze cu colorantii la shopping :scratch:
nelly_th2001

#2860 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 17 June 2010 - 07:42 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 17 June 2010 - 06:53 PM, a spus:

te daca folosesti de aia de calitate sigur nu ai probleme ,pe Ramo nu am auzit-o sa se planga si stiu ca foloseste de aia scumpa (ea a zis),multumesc de urari ,si apropo nu cred ca ai avut probleme cu ciocolata din cate vad la tortul pentru soacra ta ,foarte frumos si elegant nu are ce sa nu-i placa :D

Ma bucur ca-ti place cum a iesit si iti ofer in dar o felie... virtuala din tortul meu:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127679617124.jpg

Pot sa va spun ca este o combinatie foarte reusita, putin prea dulce pentru gustul meu (data viitoare pun mai putina fructoza), cu siguranta il voi repeta, a avut un succes deplin. Dora, :D , voi incerca si alte retete de-ale tale :scratch: .

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul