Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2861 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 17 June 2010 - 07:53 PM

Fetelor , nu stati deloc , e greu sa tin pasul cu voi , mai ales ca timp n-am mai deloc . Va felicit pe toate :scratch: , sunteti grozave si mereu o sursa de inspiratie ...Am si eu un tortulet facut in graba pt. un domn , blat pandispan simplu , sirop din capucino de ciocolata , o crema de caramel cu nuci caramelizate si o crema ruseasca de rom :

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-460-127679710965.jpg

#2862 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 June 2010 - 09:52 PM

Vezi postareaMIMI, la 17 June 2010 - 03:08 PM, a spus:

Fetelor,felicitari tuturor pentru torturi,toate sunt foarte frumoase!
Fiecareia cate o floricica :)
Celor care v-ati sarbatorit puiutii,multa sanatate piticilor si tot binele din lume.LA MULTI ANI TUTUROR! :pupic:

Multumim frumos :)

Vezi postareaLuminis, la 17 June 2010 - 03:57 PM, a spus:

Pentru familia noastra, luna iunie e cea mai bogata in aniversari: intai socrul meu, apoi nepotelul Matei si incheie aceasta serie de sarbatoriti soacra mea, care azi implineste varsta rotunda de 60 de ani (sper ca de data asta am nimerit-o, altfel e vai de mine). Cadoul meu pentru ea il reprezinta tortul Palermo, reteta pentru care ii multumesc Dorei inca o data (Dora, :D ). Este un tort foarte usor de facut (nu stiu de ce credeam eu ca nu voi reusi sa fac din retetele Dorei...), gustul promite sa fie intr-adevar deosebit, m-a incantat fiecare strat pe care l-am adaugat tortului, abia astept sa-l gust (din pacate, numai sa-l gust, nu-mi pot permite sa ma rasfat cu o felie intreaga - dietele, deh!). Decoratiile sunt facute la repezeala, in lipsa de timp si de imaginatie, din ciocolata plastica, iar pe margine am lipit fasie de ciocolata cu hatia de copt. Este glazurat cu glazura Adrianei, de data asta este chiar oglinda, acum inteleg de ce se numeste asa...

Lumi foarte fain tortul pentru soacra ta, la multi ani si felicitari pentru oglinda zici ca-i jeleu asa fain luceste.

Vezi postareaMINI07, la 17 June 2010 - 07:53 PM, a spus:

Fetelor , nu stati deloc , e greu sa tin pasul cu voi , mai ales ca timp n-am mai deloc . Va felicit pe toate :D , sunteti grozave si mereu o sursa de inspiratie ...Am si eu un tortulet facut in graba pt. un domn , blat pandispan simplu , sirop din capucino de ciocolata , o crema de caramel cu nuci caramelizate si o crema ruseasca de rom :

Ce-mi place marginea, ai lipit fasie cu fasie?
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2863 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 June 2010 - 10:07 PM

Vezi postareaYours4ever, la 17 June 2010 - 08:48 AM, a spus:

Ceci, la multi ani lui Abel! Reactia lui din poze e super! si masinuta ti'a iesit tare fain, e un Fulger roz, da e fulger, sigur e, se vede dupa ochisori ;)

multumesc
ma bucur ca-l consideri fulger, cat despre reactia lui Abel asa mult mi-a placut cum a reactionat si cum s-a jucat cu tortul ca am facut o gramada de poze

Vezi postareaStefana, la 17 June 2010 - 09:39 AM, a spus:

Si vad ca au fost o gramada de copilasi de-ai vostri sarbatoriti zilele astea,le urez multa,multa sanatate,sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii,iar voua va doresc multa putere de munca,si va multumesc inca o data pt tot ce impartasiti aici din arta voastra!! va pup si abia astept sa revin si eu cu vreun tortulet!

multumim

Vezi postareaRamo, la 17 June 2010 - 02:40 PM, a spus:

Mersi Cecilia, intr-adevar au fost tare incantati.
La multi ani lui Abel, iar tie felicitari pentru Fulger care e perfect exceptand culoarea.

multumesc atat pt urare cat si pt felicitari
cat despre culoare imi pare rau ca nu l-am facut albastru, dar asta e acum

Vezi postareaMIMI, la 17 June 2010 - 03:08 PM, a spus:

Fetelor,felicitari tuturor pentru torturi,toate sunt foarte frumoase!
Fiecareia cate o floricica :)
Celor care v-ati sarbatorit puiutii,multa sanatate piticilor si tot binele din lume.LA MULTI ANI TUTUROR! :pupic:

multumim

Vezi postareanelly_th2001, la 17 June 2010 - 06:53 PM, a spus:

Vezi postareacec, la 17 June 2010 - 07:31 AM, a spus:

Gabrenia, Simona, Daniela, Gloxinia, Ramo, Mimi, Stefana, nelly_th2001 aveti toata admiratia mea si mii de :) :D din partea mea pt minunatele torturi realizate
am ramas ca de obicei in urma cu aprecierile, dar de admirat am admirat tot
sunteti ffff harnicute si e destul de greu sa tin pasul cu voi

haide ,haide ca noi te astepptam si pe tine ,la multi ani lui Abel ,tare bucuros e in poza se vede ca ii place tortul facut de mamica lui :D

ma simt onorata
multumesc
m-am simtit atat de bine sa vad bucuria si reactia lui ca as mai face cateva sa o mai revad
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2864 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 17 June 2010 - 10:13 PM

[center]Pentru familia noastra, luna iunie e cea mai bogata in aniversari: intai socrul meu, apoi nepotelul Matei si incheie aceasta serie de sarbatoriti soacra mea, care azi implineste varsta rotunda de 60 de ani (sper ca de data asta am nimerit-o, altfel e vai de mine). Cadoul meu pentru ea il reprezinta tortul Palermo, reteta pentru care ii multumesc Dorei inca o data (Dora, :) ). Este un tort foarte usor de facut (nu stiu de ce credeam eu ca nu voi reusi sa fac din retetele Dorei...), gustul promite sa fie intr-adevar deosebit, m-a incantat fiecare strat pe care l-am adaugat tortului, abia astept sa-l gust (din pacate, numai sa-l gust, nu-mi pot permite sa ma rasfat cu o felie intreaga - dietele, deh!). Decoratiile sunt facute la repezeala, in lipsa de timp si de imaginatie, din ciocolata plastica, iar pe margine am lipit fasie de ciocolata cu hatia de copt. Este glazurat cu glazura Adrianei, de data asta este chiar oglinda, acum inteleg de ce se numeste asa...

wow car de fain a iesit, nu ma mai joc , mi-e nu mi-a iesit asa dreapta ciocolata de pe margine, mai trebuie sa exersez

Vezi postareaMINI07, la 17 June 2010 - 07:53 PM, a spus:

Fetelor , nu stati deloc , e greu sa tin pasul cu voi , mai ales ca timp n-am mai deloc . Va felicit pe toate :pupic: , sunteti grozave si mereu o sursa de inspiratie ...Am si eu un tortulet facut in graba pt. un domn , blat pandispan simplu , sirop din capucino de ciocolata , o crema de caramel cu nuci caramelizate si o crema ruseasca de rom :

a iesit frumos tortul si cred ca marginea ti-a pus un pic rabdarea la incercare
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2865 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 17 June 2010 - 11:04 PM

Vezi postareaLuminis, la 17 June 2010 - 07:42 PM, a spus:

[Pot sa va spun ca este o combinatie foarte reusita, putin prea dulce pentru gustul meu (data viitoare pun mai putina fructoza), cu siguranta il voi repeta, a avut un succes deplin. Dora, :) , voi incerca si alte retete de-ale tale :pupic: .[/center]

Te rog sa imi spui ce cantitati de fructoza ai pus........eventual unde ai facut modificari..........ca poate ma cadorisesc si eu cu un tort :).

#2866 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 18 June 2010 - 01:40 PM

Vezi postareaDoriana, la 15 June 2010 - 08:31 PM, a spus:

Dupa minunatiile postate de voi , vin si eu cu un ciocolatos , facut tot pentru Ionut , cel cu majoratul , de data asta pentru o petrecere in familie :
Blat negresa , insiropat cu sirop de capuccino , crema ganache de ciocolata cu lapte , glazura Adrianei , se vede ce lucioasa e , da ? M-am indragostit de aceasta glazura , si eu am ajuns la concluzia ca trebuie lasata sa se raceasca bine inainte de a o pune pe tort ...

Dupa cum suna descrierea cred ca a fost foarte gustos...brava

Vezi postareadani_ela, la 15 June 2010 - 09:18 PM, a spus:

dora- se gasesc si la onesti ventilatoare, cum nu , dar fiind orasul mic , oferta nu e prea mare, iar preturile sunt foooaaarte ridicate in comparatie cu bucurestiul. asa ca prefer sa iau de acolo...
acesta este tortul buclucas , al stefanei- v-am zis ca si-a dorit unul negru , dar eu i-am facut unul alb cu putin negru :)
blat pandispan cu cacao , crema de frisca cu ciocolata amara , si crema de ciocolata alba.

Deci cum ziceam...o combinatie alb-negru eleganta...inca o data LA MULTI ANI!!!

Vezi postareanelly_th2001, la 16 June 2010 - 10:54 AM, a spus:

postez si eu ultimile torturi 2facute mai demult si 2 recent fiecare cu cate o poveste (sau o scuza) :)
am facut 2 tiruri: la unul am fost anuntata prea din scurt si nu am avut timp sa fac rotile asa ca le-am pictat,

Ti-au venit foarte bine torturile nelly...ti le-am admirat si dincolo...

Vezi postareaRamo, la 16 June 2010 - 01:51 PM, a spus:

Ieri am sarbatorit si noi pe Rares si Karina desi ziua lui Kari e in iulie am vrut sa o sarbatorim acum cu colegii asa ca le-am facut tort fiecaruia cu ce si-au dorit ei mai mult, va las pe voi sa ghiciti personajele :P

Si tortul Karinei, rochia cu crema de vanilie, corpul papusii din plastic, iar caleasca cu crema de vanilie si lamaie (Lissa :) ) soricelul l-am modelat din degete si sunt tare mandra de ce a iesit :)

Adevarate torturi de poveste...La multi ani copilasilor tai Ramo...sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!

Vezi postareanelly_th2001, la 16 June 2010 - 07:33 PM, a spus:

si ultimul tort este mandria mea

La multi ani baiatului tau...cred ca a fost tare mandru de ce tort i-a pregatit mamica lui

Vezi postareacec, la 17 June 2010 - 07:40 AM, a spus:

pe 15 a fost ziua mezinului Abel si binenteles ca nu putea lipsi un tortulet, si cum lui ii plac fff mult desenele cu masini si masinile in mod special m-am incumetat sa fac una
asta e rezultatul muncii mele

Un fulger mai ...neobisnuit!..dar ce conteaza atat timp cat copilasul a fost super incantat!...La multi ani sa-ti traiasca Abel sa creasca mare si sanatos!!! si sa ajungi sa-i faci si tortul de la 80 de ani!!!!

Pentru familia noastra, luna iunie e cea mai bogata in aniversari: intai socrul meu, apoi nepotelul Matei si incheie aceasta serie de sarbatoriti soacra mea, care azi implineste varsta rotunda de 60 de ani (sper ca de data asta am nimerit-o, altfel e vai de mine). Cadoul meu pentru ea il reprezinta tortul Palermo, reteta pentru care ii multumesc Dorei inca o data (Dora, :) ). Este un tort foarte usor de facut (nu stiu de ce credeam eu ca nu voi reusi sa fac din retetele Dorei...), gustul promite sa fie intr-adevar deosebit, m-a incantat fiecare strat pe care l-am adaugat tortului, abia astept sa-l gust (din pacate, numai sa-l gust, nu-mi pot permite sa ma rasfat cu o felie intreaga - dietele, deh!). Decoratiile sunt facute la repezeala, in lipsa de timp si de imaginatie, din ciocolata plastica, iar pe margine am lipit fasie de ciocolata cu hatia de copt. Este glazurat cu glazura Adrianei, de data asta este chiar oglinda, acum inteleg de ce se numeste asa...

Parca ai fi singura draga mea care crede acest lucru?...Toata lumea fuge de retetele mele (ca cica sunt prea elaborate si prea greu de infaptuit) dar se inseala amarnic...si nici nu-si inchipuie ce minunatii de gusturi evita sa incerce...acesta este unul din motivele pt care nu mai postez nici o reteta...desi mai am atatea retete incercate...si intr-adevar fabuloase...dar lasa ca ma rasfat numai eu cu ele...;)
Ma bucur ca ti-a placut tortul..este intr-adevar deosebit...sa va fie de bine si te mai astept cu impresii daca vei mai incerca alte retete :)

#2867 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 18 June 2010 - 02:24 PM

Am terminat si eu tortuletul Lazy Town pt miine,l-am facut asa de repede pt ca noaptea nu vom fi acasa, tortul il predau dimineata si nu vreau sa mor de inima miine dimineata grabindu-ma.Vin acasa ,il iau din frigider si il dau mamicii respective.
Tortul are blat de amandina(negru de data asta :) ) si crema de lamiie a Lissei cu fulgi de cioco neagra. Personajele sunt pictate ca de obicei, mai bine zis desenate cu carioca direct pe discul de pdz.Incep sa prind curaj sa lucrez fara sabloane.

va pup

edit: ah,Miny,m-ai zapacit cu tortul tau!!super,super!mi place si duduia :),si sinii ei,si pasta "rupta"pe unde pare ca iese ea din tort,si mai ales benzile aplicate de jur imprejur! Foarte,foarte fain!!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-108-127686359153.jpg

#2868 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 18 June 2010 - 03:32 PM

Vezi postareaRamo, la 17 June 2010 - 09:52 PM, a spus:

Lumi foarte fain tortul pentru soacra ta, la multi ani si felicitari pentru oglinda zici ca-i jeleu asa fain luceste.

Multumesc frumos, Ramo!

Vezi postareacec, la 17 June 2010 - 10:13 PM, a spus:

wow car de fain a iesit, nu ma mai joc , mi-e nu mi-a iesit asa dreapta ciocolata de pe margine, mai trebuie sa exersez

Ca sa iasa dreapta fasia de ciocolata, trebuie sa ai o margine foarte dreapta. Iese cu siguranta, e cea mai usoara margine de tort pe care am facut-o vreodata si se face cel mai repede.

Vezi postareayoyo, la 17 June 2010 - 11:04 PM, a spus:

Te rog sa imi spui ce cantitati de fructoza ai pus........eventual unde ai facut modificari..........ca poate ma cadorisesc si eu cu un tort :).

Am injumatatit cantitatea de zahar si am inlocuit cu fructoza. Alte modificari ce le-am facut le-am explicat la creme.

Vezi postareadora, la 18 June 2010 - 01:40 PM, a spus:

Parca ai fi singura draga mea care crede acest lucru?...Toata lumea fuge de retetele mele (ca cica sunt prea elaborate si prea greu de infaptuit) dar se inseala amarnic...si nici nu-si inchipuie ce minunatii de gusturi evita sa incerce...acesta este unul din motivele pt care nu mai postez nici o reteta...desi mai am atatea retete incercate...si intr-adevar fabuloase...dar lasa ca ma rasfat numai eu cu ele...:)
Ma bucur ca ti-a placut tortul..este intr-adevar deosebit...sa va fie de bine si te mai astept cu impresii daca vei mai incerca alte retete :)

Dora, tortul a fost intr-adevar deosebit. Toata lumea a fost incantata de gust iar eu m-am umflat in pene si am stat putin cu nasul pe sus, mai ales cand l-am taiat si ai vazut ce fain arata felia, a fost un ooooo... general. Abia astept sa-l refac, chiar este un tort usor de facut si deosebit de bun.
Imi pare rau ca nu mai postezi retete noi, pune-le macar la tine acasa si te rog, chiar daca stiu ca e un efort din partea ta, incearca sa scrii si in lb romana ca eu nu pricep bob de italiana. Te pup cu drag si-ti multumesc, inca o data!

#2869 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 18 June 2010 - 05:39 PM

Vezi postareacec, la 17 June 2010 - 10:07 PM, a spus:

multumesc atat pt urare cat si pt felicitari
cat despre culoare imi pare rau ca nu l-am facut albastru, dar asta e acum

Lasa ca si roz e ok,macar acum stii sigur ca poti sa-l faci pe Fulger

Vezi postareadora, la 18 June 2010 - 01:40 PM, a spus:

Adevarate torturi de poveste...La multi ani copilasilor tai Ramo...sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!

Amin, sa te asculte Domnul, multumesc frumos :)

Vezi postareaStefana, la 18 June 2010 - 02:24 PM, a spus:

Am terminat si eu tortuletul Lazy Town pt miine,l-am facut asa de repede pt ca noaptea nu vom fi acasa, tortul il predau dimineata si nu vreau sa mor de inima miine dimineata grabindu-ma.Vin acasa ,il iau din frigider si il dau mamicii respective.
Tortul are blat de amandina(negru de data asta :) ) si crema de lamiie a Lissei cu fulgi de cioco neagra. Personajele sunt pictate ca de obicei, mai bine zis desenate cu carioca direct pe discul de pdz.Incep sa prind curaj sa lucrez fara sabloane.

va pup

edit: ah,Miny,m-ai zapacit cu tortul tau!!super,super!mi place si duduia :),si sinii ei,si pasta "rupta"pe unde pare ca iese ea din tort,si mai ales benzile aplicate de jur imprejur! Foarte,foarte fain!!

Felicitari Stefana, ce carioci ai tu de ai si visiniu? Imi place cum ti-a iesit desenul :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2870 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 18 June 2010 - 05:47 PM

Mai pun si eu 3 torturi da nu mai stiu cu ce creme au fost.

Primul tort a fost o carte cu printese pe care le-am desenat tot din carioca, daca ne uitam bine la ele se observa acest"mic" amanunt :scratch:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127687561906.jpg

Al doilea tort este cu Sportacus, imbracat in pasta de zahar, conturul desenului cu carioca si umplut cu pensula. Chiar ma gandeam acuma ultima data cand am pictat un tort... de imi vine un control exact cand pictez cred ca ma intreaba daca nu cumva am gresit meseria de am atatea pensule si coloranti pe masa :toothy9;

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127687577523.jpg

Ultimul a fost pentru o fetita dar l-au vrut imbracat in cioco asa ca am improvizat ceva si cu roz, personajele sunt din pasta de zahar

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127687606887.jpg

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2871 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 19 June 2010 - 12:07 AM

waaaw waaaw ce de minunatii pe aici!
Ramo, Mini, Cec, Stefana :-h ati facut o treaba super! Nici nu stiu care imi place mai mult. Toate torturile sunt reusite! :(
:(

Lumi, daca ai sti cat te invidiez pentru glazura astaaaaa. :(
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2872 Useril este offline   Gabriela Cara 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 6

Postat 19 June 2010 - 10:12 AM

Asa cum am promis lui Yoyo, iata ultimele trei torturi, pe care le-am oferit cadou la terminarea anului scolar.

TORT CU FLORI DE CAMP

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693385118.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693386276.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693387581.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693413535.jpg

TORT CU CRIZANTEME

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693439071.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693440028.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-12769344221.jpg

TORT CU TRANDAFIRI

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693447811.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693449007.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-19-127693450184.jpg

Reteta folosita la interior este reteta mea de la Tortul Winter postata pe culinar,
dar pentru ca toate au fost oferite cadou, nu pot arata si cate o sectiune.

#2873 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 19 June 2010 - 11:03 AM

luminis , mini , ramo , gabi - felicitari pt torturi ! sunt deosebite toate si foarte elegante !
ramo- cum adica e fake? cum ai facut anume ? ET este un extraterestru- asa s-a numit si filmul( a lui spielberg parca ).

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 19 June 2010 - 11:03 AM

#2874 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 19 June 2010 - 11:36 AM

Mersi Daniela, fake adica nu e de mancat :floare: Eu am facut ochii din polistiren, stiu ca se puteau face si comestibili pe un suport construit dar eu oricum nu aveam nevoie de atata tort si asa ne-a ramas ... Oricum nu e usor de lucrat pe fake, se usuca asa de repede pasta desi eu am uns cu unt polistirenu.

Oti Mersi :scratch:

Gabi cred ca profele ce au primit acele torturi au fost super incantate, arata tare bine, iar gustul stiu ca e bun, am facut si eu winteru o data.

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2875 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 June 2010 - 01:17 PM

Doamne ce de frumuseti ! Unul mai frumos ca altu !
Gabi nu postezi tu des , da si cind o faci ... jos palaria ! :scratch:

Tuturor, sincere felicitari ! :floare:

#2876 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 19 June 2010 - 07:01 PM

Buna seara tuturor.Multumesc mult pentru felicitari dar mai ales pentru incurajari.Din pacate, cum spunea si Dora, viata nu e roz iar cateodata simti ca nu mai poti dar trebuie sa o iei de la capat.Cel mai grav e ca nu pot face absolut nimic si ma demoralizeaza suferinta bunicii.Eu ca de obicei, sunt in urma cu postatul.Nu stiu cum reusiti de aveti timp sa scrieti si sa fiti foarte active pe forum.Jos palaria pentru voi si aveti toata stima si respectul meu.De torturi ce pot sa spun sunt foarte frumoase si variate.Va felicit pe toate in grup sa nu supar pe nimeni.Am mai facut si eu 2 torturi,mai am unul pe marti si gata plec in concediu :D .Deabia astept ca s-au adunat cam multe si nu mai pot.Amandoua sunt diplomat cu capsuni,acoperite cu pasta din bomboane albe.Initial masina a fost fara numar dar asa a fost cerinta si m-am conformat.Imagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127696533017.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127696538224.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127696543506.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127696548055.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127696551471.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127696555581.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127696559554.jpgNu stiu ce a fost saptamana asta de toti au vrut dame bine facute :lol: iar primul tort este pentru o viitoare mireasa care are masina neagra si a fost cadou de ziua ei de la o prietena.Mirele e pe drum :lol: .

#2877 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 19 June 2010 - 07:20 PM

oana cristina- foarte reusite ambele torturi! iar don`soarele sunt faine rau! ce fel de bomboane albe folosesti si de unde le cumperi?
maine mergem la niste prieteni la curte , la un gratar (sportul nostru national :D )si cum aveam in congelator un tort ramas nedecorat (de la ziua stefanei ), azi am facut experiente pe nervii mei :lol: . l-am luat pe dumnealui asa congelat si l-am uns cu unt. pana aici a fost bine. cat am facut pasta , a inceput sa se dezghete tortul si sa apara apa la suprafata lui . ia si sterge cu servetele , il mai las la frigider , dupa cateva ceasuri il scot , il iau iar la sters :lol: , ma nervozez si pun pasta! na, asa-i trebuie ! dar apa tot continua sa siroiasca :lol: asa-mi trebuie! data viitoare il scot din congelator cu o zi inainte de al decora. noroc ca il halim noi cu prietenii, ca arata destul de rau pasta ...

Imagine postata

#2878 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 20 June 2010 - 12:07 AM

Gabi, waaaaw! Nici nu stiu care imi place mai mult! Ba stiu: Toate!!!!! :)

Oana imi pare rau sa aud vestile astea, din pacate atunci cand nu poti face nimic doare si mai tare. :) sa te imbarbatez un pic. Torturile sunt frumoase, ce tare e cel cu masina :)

Daniela, ai furat modelul de la torturi de pe net? Sau cum iti veni ideea? Si ai imbracat tortul pe jumatati, sau o data intr-o culoare si jumatate in alta?

Am terminat si eu doua torturi, primul pentru un botez. La asta am avut ceva de furca cu cioco plastica, dar i-am venit eu de hac :lol: Multumesc fetelor care m-au incurajat si Ramonei pentru pontul cu plastilina :lol:

Blat negressa, crema cu 3 cioco:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127698511402.jpg

si din lateral:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127698514965.jpg

Si unul pentru un baietel de 3 ani, cu personajul sau favorit Scooby Doo:

blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127698521887.jpg

detalii:
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-20-127698524264.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2879 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 20 June 2010 - 10:02 AM

Oti, ioi draga mi bebelina ta, asa-mi place cum ii faci rochitele, io nu stiu daca as putea sa le imbrac, felicitari draga mea si pentru Lotus care ti-a iesit tare bine. Nu mai zic de ciocolata plastica care ti-a iesit atat de fina si ii da tortului o eleganta aparte. Foarte fain ii tortu de botez, cred ca parintii vor fi uimiti.
Imi place tare si Scooby, felul in care ai pus povestea pe tort, chiar daca nu e infricosator te duce cu gandul la desene, ma uitam si eu la ele cand eram in liceu :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2880 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 20 June 2010 - 10:29 AM

Vezi postareaRamo, la 20 June 2010 - 10:02 AM, a spus:

Oti, ioi draga mi bebelina ta, asa-mi place cum ii faci rochitele, io nu stiu daca as putea sa le imbrac, felicitari draga mea si pentru Lotus care ti-a iesit tare bine. Nu mai zic de ciocolata plastica care ti-a iesit atat de fina si ii da tortului o eleganta aparte. Foarte fain ii tortu de botez, cred ca parintii vor fi uimiti.
Imi place tare si Scooby, felul in care ai pus povestea pe tort, chiar daca nu e infricosator te duce cu gandul la desene, ma uitam si eu la ele cand eram in liceu :)

Super torturi super creatii, vin si eu cu tortul facut pentru ziua mea, a fost o provocare pentru mine, sa fac acest pregnant belly cake, sper sa va placa. Tin sa va anunt ca nu am avut forma de copt pt burtica si am improvizat cum am putut iar la sani la fel nu m-au iesit asa de reusite dar pentru prima data eu zic ca e ok. Invitatii mei au fost foarte surprinsicand au vazut tortul asa ca a fost de efect, iar umplutura a fost diplomat cu cirese, ananas si piersici, nu am gasit capsuni:(.
Si va arat si cadoul care m-a dat pe spate de la iubitul meu sot Petrica:)un cos imens cu 26 fire de trandafiri roz si un fir alb, o splendoare , am ramas fara cuvinte si de emotii mi-au dat lacrimile.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-421-127702235815.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-421-127702243134.jpg

Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 142