Sapaceanu Simona, la 16 June 2010 - 02:25 PM, a spus:
Vai Roamna sunt superbe ambele torturi si La multi ani copilasilor tai, sa aiba parte de sanatate si fericire
Multumesc frumos si pentru urari si pentru aprecieri
Luminis, la 16 June 2010 - 02:54 PM, a spus:
Ramona, felicitari! La multi ani copiilor tai, sa aiba o viata lunga si plina de sanatate, sa va bucure in fiecare zi!
Torturile sunt superbe, ca de obicei. In special Wall E e foarte reusit, interesant conceptul. Sunt curioasa cum l-ai facut, bratele sunt doar din pasta sau si blat? Inca o data, felicitari!
Mersi mult Lumi, bratele nu sunt tort iar capul si gatul sunt fake:P Am invatat si io ceva de la emisiunile astea minune cu torturi
nelly_th2001, la 16 June 2010 - 03:32 PM, a spus:
La multi ani copiilor ,sa fie sanatosi si sa te bucure in fiecare minut ,ca ei au mai ramas sa ne faca viata frumoasa, ca in rest.... ,am observat ca ai schimbat fundalul nu mai e negru ,de torturi nu pot sa zic nimik tre sa imi revin mai intai din soc ,oricum astept si eu raspunsul la intrebarea lui luminis ,nu ca l-as putea face vreodata dar e bine de stiut,felicitari si la multi ani inca odata copiilor
am dat edit ca am uitat sa-ti multumesc pentru cuvintele frumoase de mai sus
Multumesc Nelly, nu e greu de facut, doar pare complicat dar sa stii ca nu a durat mult deloc, mai mult am stat pe caleasca si papusa

asa ca poti sa te bagi linistita la unu mai ales ca tu esti foarte talentata, nu te subestima
Fundalul l-am schimbat ca decele mai multe ori am observat ca se pierdeau unele detalii din cauza negrului. Mie mi-ar placea sa am enspe mii de materiale si la fiecare tort sa pun unu asortat
gloxinia, la 16 June 2010 - 04:52 PM, a spus:
Mama mia ce de torturi! Care mai de care mai fain.
Ramooooooooooooo m-ai inebunit cu torturile astea! Sunt superbeeee! La multi ani copiilor sa va traiasa si sa va bucure in fiecare zi.
Multumesc draga mea
dani_ela, la 16 June 2010 - 05:21 PM, a spus:
ramo- La Multi Ani copiilor tai ! sa fie sanatosi si cu mult noroc in viata!
faine ambele torturi , dar cum eu nu mai am micuti prin casa, m-am gandit ca primul il reprezinta pe E.T. asa e?
cum ai facut caleasca? lateralele si scandura pe care sta soarecu , sunt din pdz? ai luster albasru? sau cum ii zice? superba rochita!
Mersi Daniela, nu stiu cine e ET dar el e Wall-e

Intr=adevar scandura si lateralele sunt din pdz facuta cu cateva zile inainte, iar lusteru e alb dat pe pasta albastra dar da am si albastru
nelly_th2001, la 16 June 2010 - 07:09 PM, a spus:
asa cum v-am zis la fiecare tort am o scuza :la urmatorul tort primii o comanda la trenuletul thomas si bucuroasa fiind ca am gasit si eu zahr pudra de care foloseste oti (adica unguresc dar nu punga aia albastra -mov) ma apuc eu sa fac pasta ,toate bune si frumoase dar cand sa lucrez cu ea soc -se usca foarte repede la exterior si se crapa ,am mai dres-o eu cu apa ca am zis ca poate e cam tare dar nimic - abia am reusit sa ii fac fata lui thomas ;binenteles ca fata am facut-o inainte de a sculpta in tort asa ca a fost cam mare,si cum nu au fost deajuns toate astea, pasta mea rosie a devint sfaramicioasa cum va plangeti voi de pasta neagra, asa ca a trebuit sa o lipesc pe bucati

;am observat insa ca tot spalandu-ma pe maine de pasta si ramanand un pic uda pasta a inceput sa capete un pic de elasticitate ( nu stiu daca e chiar un pont poate ati mai incercat si voi dar o sa mai incer ca mai am pasta din aia )
si acum ca v-am plictisit destul cu povestea mea de adormit tortarese va prezint tortul
si ultimul tort este mandria mea ,l-am facut si eu ca si
Ramopentru scoala , desi nu este inca ziua lui (dar a vrut sa ii cante si lui cologii la multi ani ,el fiind nascut pe perioada vacantei)cerintele au fost ale lui , mai putin jucariile ca cica e baiat mare deacum ;are in compozitie ganache de ciocolata cu visine si cu bucati de ciocolata ,iar blatul a fost de amandina faca cacao acoperit cu ciocolata plasticata (nu mai fac in veci pe caldurile din astea ,cu tot cu ventilator facuse un pic de bule-bule )iar figurile sunt din pdz ,marginea e ceva comestibil cumparat din comert:o intrebare as avea totusi:
da bine sarma aia infipta in tort ,pentru ca eu nu am cumparat din asta speciala la de lumea basmelor pentru ca inca nu imi permit sa investesc decat ce consider eu ca imi trebuie ,iar asta am luat-o de la magazinul de vopseluri ,cuie si altele...,dar le-am spalat si le-am invelit in folie pana unde au intrat
si cu astea fiind zise am terminat intru in concediu de 2 saptamani ca dupa aia am de facut pentru 3 nepoti torturi deci am de lucru si cand merg acasa

la toate
Scuze??? la ce ai nevoie de ele cu asa torturi? La multi ani si fiului tau,i-ai facut un tort ... tare original si bine executat

Sa-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun in lume si multa sanatate.
Io nu inteleg cum reusesti sa colorezi pasta asa rosie? Ce colorant folosesti si cam cat pui? Ar trebui sa imbrac si eu un tortulet micut pentru 26 in rosu dar nu stiu daca am vreo sansa
OTI, io zic ca mai putina decat pasta, acuma depinde cat de groasa vrei tu sa intinzi ciocolata. Sa tii cont ca plastelina cu cat e mai groasa cu atat se taie mai greu dupa ce a stat la rece chiar si cu un cutit cald. Daca te hotarasti sa o intinzi mai subtire (ceea ce recomand eu ) sa ungi tortul cu unt sa nu risti sa ti se rupa ciocolata. Succes eu zic ca o sa-ti iasa.