Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 17 June 2010 - 07:53 PM
Postat 17 June 2010 - 09:52 PM
MIMI, la 17 June 2010 - 03:08 PM, a spus:
Fiecareia cate o floricica
Celor care v-ati sarbatorit puiutii,multa sanatate piticilor si tot binele din lume.LA MULTI ANI TUTUROR!
Multumim frumos
Luminis, la 17 June 2010 - 03:57 PM, a spus:
Lumi foarte fain tortul pentru soacra ta, la multi ani si felicitari pentru oglinda zici ca-i jeleu asa fain luceste.
MINI07, la 17 June 2010 - 07:53 PM, a spus:
Ce-mi place marginea, ai lipit fasie cu fasie?
Postat 17 June 2010 - 10:07 PM
Yours4ever, la 17 June 2010 - 08:48 AM, a spus:
Ceci, la multi ani lui Abel! Reactia lui din poze e super! si masinuta ti'a iesit tare fain, e un Fulger roz, da e fulger, sigur e, se vede dupa ochisori
multumesc
ma bucur ca-l consideri fulger, cat despre reactia lui Abel asa mult mi-a placut cum a reactionat si cum s-a jucat cu tortul ca am facut o gramada de poze
Stefana, la 17 June 2010 - 09:39 AM, a spus:
Si vad ca au fost o gramada de copilasi de-ai vostri sarbatoriti zilele astea,le urez multa,multa sanatate,sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii,iar voua va doresc multa putere de munca,si va multumesc inca o data pt tot ce impartasiti aici din arta voastra!! va pup si abia astept sa revin si eu cu vreun tortulet!
multumim
Ramo, la 17 June 2010 - 02:40 PM, a spus:
Mersi Cecilia, intr-adevar au fost tare incantati.
La multi ani lui Abel, iar tie felicitari pentru Fulger care e perfect exceptand culoarea.
multumesc atat pt urare cat si pt felicitari
cat despre culoare imi pare rau ca nu l-am facut albastru, dar asta e acum
MIMI, la 17 June 2010 - 03:08 PM, a spus:
Fiecareia cate o floricica
Celor care v-ati sarbatorit puiutii,multa sanatate piticilor si tot binele din lume.LA MULTI ANI TUTUROR!
multumim
nelly_th2001, la 17 June 2010 - 06:53 PM, a spus:
cec, la 17 June 2010 - 07:31 AM, a spus:
am ramas ca de obicei in urma cu aprecierile, dar de admirat am admirat tot
sunteti ffff harnicute si e destul de greu sa tin pasul cu voi
haide ,haide ca noi te astepptam si pe tine ,la multi ani lui Abel ,tare bucuros e in poza se vede ca ii place tortul facut de mamica lui
ma simt onorata
multumesc
m-am simtit atat de bine sa vad bucuria si reactia lui ca as mai face cateva sa o mai revad
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 17 June 2010 - 10:13 PM
wow car de fain a iesit, nu ma mai joc , mi-e nu mi-a iesit asa dreapta ciocolata de pe margine, mai trebuie sa exersez
MINI07, la 17 June 2010 - 07:53 PM, a spus:
a iesit frumos tortul si cred ca marginea ti-a pus un pic rabdarea la incercare
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 17 June 2010 - 11:04 PM
Luminis, la 17 June 2010 - 07:42 PM, a spus:
Te rog sa imi spui ce cantitati de fructoza ai pus........eventual unde ai facut modificari..........ca poate ma cadorisesc si eu cu un tort
Postat 18 June 2010 - 01:40 PM
Doriana, la 15 June 2010 - 08:31 PM, a spus:
Blat negresa , insiropat cu sirop de capuccino , crema ganache de ciocolata cu lapte , glazura Adrianei , se vede ce lucioasa e , da ? M-am indragostit de aceasta glazura , si eu am ajuns la concluzia ca trebuie lasata sa se raceasca bine inainte de a o pune pe tort ...
Dupa cum suna descrierea cred ca a fost foarte gustos...brava
dani_ela, la 15 June 2010 - 09:18 PM, a spus:
acesta este tortul buclucas , al stefanei- v-am zis ca si-a dorit unul negru , dar eu i-am facut unul alb cu putin negru
blat pandispan cu cacao , crema de frisca cu ciocolata amara , si crema de ciocolata alba.
Deci cum ziceam...o combinatie alb-negru eleganta...inca o data LA MULTI ANI!!!
nelly_th2001, la 16 June 2010 - 10:54 AM, a spus:
am facut 2 tiruri: la unul am fost anuntata prea din scurt si nu am avut timp sa fac rotile asa ca le-am pictat,
Ti-au venit foarte bine torturile nelly...ti le-am admirat si dincolo...
Ramo, la 16 June 2010 - 01:51 PM, a spus:
Si tortul Karinei, rochia cu crema de vanilie, corpul papusii din plastic, iar caleasca cu crema de vanilie si lamaie (Lissa
Adevarate torturi de poveste...La multi ani copilasilor tai Ramo...sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!
nelly_th2001, la 16 June 2010 - 07:33 PM, a spus:
La multi ani baiatului tau...cred ca a fost tare mandru de ce tort i-a pregatit mamica lui
cec, la 17 June 2010 - 07:40 AM, a spus:
asta e rezultatul muncii mele
Un fulger mai ...neobisnuit!..dar ce conteaza atat timp cat copilasul a fost super incantat!...La multi ani sa-ti traiasca Abel sa creasca mare si sanatos!!! si sa ajungi sa-i faci si tortul de la 80 de ani!!!!
Parca ai fi singura draga mea care crede acest lucru?...Toata lumea fuge de retetele mele (ca cica sunt prea elaborate si prea greu de infaptuit) dar se inseala amarnic...si nici nu-si inchipuie ce minunatii de gusturi evita sa incerce...acesta este unul din motivele pt care nu mai postez nici o reteta...desi mai am atatea retete incercate...si intr-adevar fabuloase...dar lasa ca ma rasfat numai eu cu ele...
Ma bucur ca ti-a placut tortul..este intr-adevar deosebit...sa va fie de bine si te mai astept cu impresii daca vei mai incerca alte retete
Postat 18 June 2010 - 02:24 PM
Tortul are blat de amandina(negru de data asta
va pup
edit: ah,Miny,m-ai zapacit cu tortul tau!!super,super!mi place si duduia
Imagini atasate
Postat 18 June 2010 - 03:32 PM
Ramo, la 17 June 2010 - 09:52 PM, a spus:
Multumesc frumos, Ramo!
cec, la 17 June 2010 - 10:13 PM, a spus:
Ca sa iasa dreapta fasia de ciocolata, trebuie sa ai o margine foarte dreapta. Iese cu siguranta, e cea mai usoara margine de tort pe care am facut-o vreodata si se face cel mai repede.
yoyo, la 17 June 2010 - 11:04 PM, a spus:
Te rog sa imi spui ce cantitati de fructoza ai pus........eventual unde ai facut modificari..........ca poate ma cadorisesc si eu cu un tort
Am injumatatit cantitatea de zahar si am inlocuit cu fructoza. Alte modificari ce le-am facut le-am explicat la creme.
dora, la 18 June 2010 - 01:40 PM, a spus:
Ma bucur ca ti-a placut tortul..este intr-adevar deosebit...sa va fie de bine si te mai astept cu impresii daca vei mai incerca alte retete
Dora, tortul a fost intr-adevar deosebit. Toata lumea a fost incantata de gust iar eu m-am umflat in pene si am stat putin cu nasul pe sus, mai ales cand l-am taiat si ai vazut ce fain arata felia, a fost un ooooo... general. Abia astept sa-l refac, chiar este un tort usor de facut si deosebit de bun.
Imi pare rau ca nu mai postezi retete noi, pune-le macar la tine acasa si te rog, chiar daca stiu ca e un efort din partea ta, incearca sa scrii si in lb romana ca eu nu pricep bob de italiana. Te pup cu drag si-ti multumesc, inca o data!
Postat 18 June 2010 - 05:39 PM
cec, la 17 June 2010 - 10:07 PM, a spus:
cat despre culoare imi pare rau ca nu l-am facut albastru, dar asta e acum
Lasa ca si roz e ok,macar acum stii sigur ca poti sa-l faci pe Fulger
dora, la 18 June 2010 - 01:40 PM, a spus:
Adevarate torturi de poveste...La multi ani copilasilor tai Ramo...sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!
Amin, sa te asculte Domnul, multumesc frumos
Stefana, la 18 June 2010 - 02:24 PM, a spus:
Tortul are blat de amandina(negru de data asta
va pup
edit: ah,Miny,m-ai zapacit cu tortul tau!!super,super!mi place si duduia
Felicitari Stefana, ce carioci ai tu de ai si visiniu? Imi place cum ti-a iesit desenul
Postat 18 June 2010 - 05:47 PM
Primul tort a fost o carte cu printese pe care le-am desenat tot din carioca, daca ne uitam bine la ele se observa acest"mic" amanunt

Al doilea tort este cu Sportacus, imbracat in pasta de zahar, conturul desenului cu carioca si umplut cu pensula. Chiar ma gandeam acuma ultima data cand am pictat un tort... de imi vine un control exact cand pictez cred ca ma intreaba daca nu cumva am gresit meseria de am atatea pensule si coloranti pe masa

Ultimul a fost pentru o fetita dar l-au vrut imbracat in cioco asa ca am improvizat ceva si cu roz, personajele sunt din pasta de zahar
Postat 19 June 2010 - 12:07 AM
Ramo, Mini, Cec, Stefana
Lumi, daca ai sti cat te invidiez pentru glazura astaaaaa.

si
Postat 19 June 2010 - 10:12 AM
TORT CU FLORI DE CAMP

TORT CU CRIZANTEME

TORT CU TRANDAFIRI

Reteta folosita la interior este reteta mea de la Tortul Winter postata pe culinar,
dar pentru ca toate au fost oferite cadou, nu pot arata si cate o sectiune.
Postat 19 June 2010 - 11:03 AM
ramo- cum adica e fake? cum ai facut anume ? ET este un extraterestru- asa s-a numit si filmul( a lui spielberg parca ).
Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 19 June 2010 - 11:03 AM
Postat 19 June 2010 - 11:36 AM
Oti Mersi
Gabi cred ca profele ce au primit acele torturi au fost super incantate, arata tare bine, iar gustul stiu ca e bun, am facut si eu winteru o data.
Postat 19 June 2010 - 01:17 PM
Gabi nu postezi tu des , da si cind o faci ... jos palaria !
Tuturor, sincere felicitari !
Postat 19 June 2010 - 07:01 PM

Nu stiu ce a fost saptamana asta de toti au vrut dame bine facute
Postat 19 June 2010 - 07:20 PM
maine mergem la niste prieteni la curte , la un gratar (sportul nostru national
Postat 20 June 2010 - 12:07 AM
Oana imi pare rau sa aud vestile astea, din pacate atunci cand nu poti face nimic doare si mai tare.
Daniela, ai furat modelul de la torturi de pe net? Sau cum iti veni ideea? Si ai imbracat tortul pe jumatati, sau o data intr-o culoare si jumatate in alta?
Am terminat si eu doua torturi, primul pentru un botez. La asta am avut ceva de furca cu cioco plastica, dar i-am venit eu de hac
Blat negressa, crema cu 3 cioco:

si din lateral:

Si unul pentru un baietel de 3 ani, cu personajul sau favorit Scooby Doo:
blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure:

detalii:

si
Postat 20 June 2010 - 10:02 AM
Imi place tare si Scooby, felul in care ai pus povestea pe tort, chiar daca nu e infricosator te duce cu gandul la desene, ma uitam si eu la ele cand eram in liceu
Postat 20 June 2010 - 10:29 AM
Ramo, la 20 June 2010 - 10:02 AM, a spus:
Imi place tare si Scooby, felul in care ai pus povestea pe tort, chiar daca nu e infricosator te duce cu gandul la desene, ma uitam si eu la ele cand eram in liceu
Super torturi super creatii, vin si eu cu tortul facut pentru ziua mea, a fost o provocare pentru mine, sa fac acest pregnant belly cake, sper sa va placa. Tin sa va anunt ca nu am avut forma de copt pt burtica si am improvizat cum am putut iar la sani la fel nu m-au iesit asa de reusite dar pentru prima data eu zic ca e ok. Invitatii mei au fost foarte surprinsicand au vazut tortul asa ca a fost de efect, iar umplutura a fost diplomat cu cirese, ananas si piersici, nu am gasit capsuni:(.
Si va arat si cadoul care m-a dat pe spate de la iubitul meu sot Petrica:)un cos imens cu 26 fire de trandafiri roz si un fir alb, o splendoare , am ramas fara cuvinte si de emotii mi-au dat lacrimile.

Ajutor