Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2921 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationSuceava

Postat 23 June 2010 - 12:41 AM

Vezi postareadani_ela, la 19 June 2010 - 07:20 PM, a spus:

oana cristina- foarte reusite ambele torturi! iar don`soarele sunt faine rau! ce fel de bomboane albe folosesti si de unde le cumperi?

Multumesc,le cumpar de la metro si se numesc Mousy parca si costa in jur de 15 ron si am mai postat o poza mai in urma.

Vezi postareagloxinia, la 20 June 2010 - 12:07 AM, a spus:

Oana imi pare rau sa aud vestile astea, din pacate atunci cand nu poti face nimic doare si mai tare. =)) sa te imbarbatez un pic. Torturile sunt frumoase, ce tare e cel cu masina =))

Stiu Otilia mai ales ca lucrez in acea specialitate,anul trecut mi-am pierdut socrul in 2 luni de la diagnosticare,anul acesta s-a imbolnavit nasul meu care-mi este ca un tata dar din fericire el a depistat la timp si e ok iar acum bunica.Cam multe intr-o perioada asa de scurta.Vad ca ai preluat tu banda lui Mimisor nu stai deloc.Foarte reusite.Deci, in continuare am vrut sa raspund tot cu quote dar m-am pierdut pe drum .Primele 2 am reusit dar apoi m-am incalcit rau de tot.Vroiam sa scriu mai multe dar e deja tarziu si maine plec in concediu si afara plouaaaaaaa .Rugati-va sa am vreme ca merg cu cortul si e belea.Cred ca merg si eu unde e vreme frumoasa si calda.In rest va felicit pe toate si va doresc tot binele din lume.Baietelul meu duminica face 3 anisori si tare as fi vrut sa-i fac un tortulet.Vrea u-ti-ti,in traducere libera trenuletul thomas.E innebunit dupa el.L-am intrebat: Matei stii ca duminica e ziua ta :si el m-a intrebat: u-ti-ti: si i-am zis da,dar cand venim acasa.Astea fiind zise ca am cam deviat de la subiect, cum v-am promis ultimul meu tort diplomat cu capsuni.Imagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127724527263.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-12772454287.jpg

#2922 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 June 2010 - 07:44 AM

ortansa- ce decent si frumos este bustul ! felicitari ! drum bun spre casa , si sa ai vreme buna pe aici .
oana cristina- imi place tortul tau , cu ce ai taiat formele de pe margine? le-am mai vazut pe la fete , dar din tot ce am nu stiu cu ce as putea face asa ceva... La Multi Ani , pustiului ! si te asteptam cu u-ti-ti =))

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 23 June 2010 - 07:45 AM

#2923 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 23 June 2010 - 09:27 AM

Vezi postareagabrenia, la 22 June 2010 - 04:56 PM, a spus:

Mimisor frumos foc tortuletul de botez,cam cate kg. a avut?

Multumesc,Gabrenia!
Tortul a avut 8 kg.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#2924 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 23 June 2010 - 10:07 AM

Doamnelor exceptional tot ce faceti aici! Felicitari!!!
Va rog sa imi spuneti si mie de unde se poate cumpara pasta de zahar in Bucuresti?

#2925 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 23 June 2010 - 01:00 PM

Vezi postareaortansa, la 22 June 2010 - 10:30 PM, a spus:

si pe fuga mai pun si eu un tort micut de aprox 15 portii(dar halesc lejer vreo 18 din el pt ca e inalt).asta e ultimul deocamdata pentru o perioada.
va pup si am sa va mai urmaresc din Romania.spor la tortalit si sa aveti clienti gramada:-)!

fff frumos,si ce rosu!!!!

Vezi postareaOana-Cristina, la 23 June 2010 - 12:41 AM, a spus:

Torturile sunt frumoase, ce tare e cel cu masina :lol:
.Astea fiind zise ca am cam deviat de la subiect, cum v-am promis ultimul meu tort diplomat cu capsuni.

cred ca ti-am mai spus,dar o mai spun inca o data:lucrezi fffffff frumos!

#2926 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 23 June 2010 - 01:04 PM

Alaturi de tortul de botez postat anterior,am facut si doua torturi pt nasii micutului-unul cu crema vanilie,celalalt cu ganache de cioco amaruie

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127729099284.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-139-127729100885.jpg

#2927 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 23 June 2010 - 01:08 PM

Fetelor, mi'e asa de dor de voi. Va rog sa ma iertati ca nu va felicit pe fiecare in parte, va urmaresc cand am cate o mica pauza la cateva zile si sunteti extraordinare toate. Va pup pe toate!
Raluca

#2928 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 01:20 PM

Vezi postareaCristina, la 23 June 2010 - 10:07 AM, a spus:

Va rog sa imi spuneti si mie de unde se poate cumpara pasta de zahar in Bucuresti?

cristina eu nu stiu unde poti gasi pasta in bucuresti , dar avem o reteta usoara , cu care nu dam gres niciodata . aproape toate fetele o folosesc . daca esti interesata , striga , te auzim si venim cu reteta :lol:

raluca - si noua ne e dor de tine! ^_^

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 23 June 2010 - 01:20 PM

#2929 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 23 June 2010 - 04:02 PM

Vezi postareadani_ela, la 23 June 2010 - 01:20 PM, a spus:

Vezi postareaCristina, la 23 June 2010 - 10:07 AM, a spus:

cristina eu nu stiu unde poti gasi pasta in bucuresti , dar avem o reteta usoara , cu care nu dam gres niciodata . aproape toate fetele o folosesc . daca esti interesata , striga , te auzim si venim cu reteta

raluca - si noua ne e dor de tine!

Daniela, strig eu :D .. ma bate gandul sa ii fac un tort piticului meu pentru prima lui aniversare si l-as imbraca in pasta ca nu prea ne impacam cu frisca :DAaa.. si inca ceva.. ce zahar pudra folositi? Margaritar e bun? :( .. tre' sa ma apuc de exersat din timp :D
Multumesc!! :( :( :(

Fetelor, sincere felicitari pentru munca voastra :( ... aveti maini de aur :thumleft: si faceti adevarate capodopere :).. Intru mereu sa vad ce torturi ati mai facut :)
Imagine postata

#2930 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 05:47 PM

olguta , cu mare placere iti spun cum fac: 450 gr zahar (eu folosesc coronita ,dar merge si margaritar -sa il cerni sa fie fin ), 30 ml apa, 5 gr gelatina , 50 gr miere , esenta (vanilie , lamaie ). se hidrateaza gelatina cu 10 ml apa , iar restul de apa + miere se pun pe foc. dupa ce da in clocot , dai deoparte si adaugi gelatina, esenta , si treptat zaharul pudra. vezi ca trebuie framantat bine . la urma framanti cu amidon presarat pe blatul de lucru. eu una am descoperit pasta din marshmallow si daca nu imi trebuie o pasta alba musai , prefer pasta asta din marshmallow,care este doar colorata . aici e mai simplu - bagi bomboanele la mw , la o punga eu pun o lingura de apa , apoi pun treptat zaharul pudra. intra mai putin zahar decat la pasta de zahar , este si mai aromat , si mai elastic. bafta!

#2931 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 23 June 2010 - 06:47 PM

Vezi postareadani_ela, la 23 June 2010 - 05:47 PM, a spus:

olguta , cu mare placere iti spun cum fac: 450 gr zahar (eu folosesc coronita ,dar merge si margaritar -sa il cerni sa fie fin ), 30 ml apa, 5 gr gelatina , 50 gr miere , esenta (vanilie , lamaie ). se hidrateaza gelatina cu 10 ml apa , iar restul de apa + miere se pun pe foc. dupa ce da in clocot , dai deoparte si adaugi gelatina, esenta , si treptat zaharul pudra. vezi ca trebuie framantat bine . la urma framanti cu amidon presarat pe blatul de lucru. eu una am descoperit pasta din marshmallow si daca nu imi trebuie o pasta alba musai , prefer pasta asta din marshmallow,care este doar colorata . aici e mai simplu - bagi bomboanele la mw , la o punga eu pun o lingura de apa , apoi pun treptat zaharul pudra. intra mai putin zahar decat la pasta de zahar , este si mai aromat , si mai elastic. bafta!

Daniela, multumesc!!
Eu am incercat o data pasta Adrianei, dar vad ca ati mai perfectionat-o.. e drept ca am facut doar cateva floricele, nu am acoperit un tort.. sper sa ma descurc :D
O sa caut si marshmallow daca zici ca-s colorate ca n-am coloranti si asa ar fi numai bine :(
Am mai facut trandafiri din pasta de lapte praf si mi-a placut ca era ca o plastilina :D

Te mai intreb totusi ceva.. imi poti spune cantitatile de la pasta de zahar in linguri (ma intereseaza la miere si la apa) ca n-am instrumente de masura asa fine... daca nu, vad eu cum ma descurc :( Inca o data, multumesc :thumleft: :) :)
Imagine postata

#2932 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 24 June 2010 - 09:28 AM

Vezi postareaortansa, la 22 June 2010 - 10:30 PM, a spus:

Dora,esti fantastica,ti-am spus-o si-am s-o mai spun.Deci daca as face torturi ca tine as avea un succes monstru pe aici, plus ca as cere de 5 ori mai mult fata de cat cer pe ale mele torturi:-D

si pe fuga mai pun si eu un tort micut de aprox 15 portii(dar halesc lejer vreo 18 din el pt ca e inalt).asta e ultimul deocamdata pentru o perioada.
va pup si am sa va mai urmaresc din Romania.spor la tortalit si sa aveti clienti gramada!
pup si frisca-n traista:-D

Ortansa draga esti tu o draguta dar tu faci niste torturi superbe...ai stilul tau aparte - care mie imi place foarte mult...superb si ultimul tau bust...iti urez drum bun si vacanta placuta :floare:

Vezi postareagabrenia, la 22 June 2010 - 04:56 PM, a spus:

Dora ...deci am ramas fara grai vazandu-ti minunile!Sunt perfecte si te felicit.Mie mi-a placut in mod special primul,imi plac broderiile dantelate,mor dupa ele si trandafirii sunt naturali ce mai;cred ca de la latura romantica mi se trage...imi mai place si ciocolatosul,la fel e delicat si frumos.sa traiesti draga noastra si sa ma faci, caci bine le mai faci!

Gaby draga multumesc mult...si ma bucur ca torturile mele iti incanta placut privirea..primeste aceleasi urari si din partea mea :floare:

Vezi postareaOana-Cristina, la 23 June 2010 - 12:41 AM, a spus:

Astea fiind zise ca am cam deviat de la subiect, cum v-am promis ultimul meu tort diplomat cu capsuni.

Oana iti doresc multa tarie sa poti trece peste toate incercarile :drool:...concediu placut (incearca sa te relaxezi si sa uiti de toate grijile)...aaaah, si nu in ultimul rand felicitari pt stilul ingrijit si frumos pe care-l etalezi cu fiecare tort

Vezi postareaMIMI, la 23 June 2010 - 01:04 PM, a spus:

Alaturi de tortul de botez postat anterior,am facut si doua torturi pt nasii micutului-unul cu crema vanilie,celalalt cu ganache de cioco amaruie

Mimi draga ti-am spus vreodata ca faci trandafiri f frumosi? :)

Desi nu-mi sta in fire ....uite ca o iau pe urmele lui Yoyo si dau dovada de multa franchete asternand aceste randuri....sper sa-mi fie cu iertare si sa nu lezez orgoliul nimanui...

Tin sa multumesc chiar si persoanelor care apasa butonul "Ignore" in ceea ce ma priveste ;)...e mai mult ca probabil s-o faca din invidie..sau pur si simplu ca nu ma sufera...sunt multi care la inceput ma agreeau...dar pe parcurs si-au pierdut-o :P:P
Le multumesc pentru gestul lor... deoarece ma fac sa ma simt valoroasa...bunica mea avea o vorba...foooarte adevarata..."omul cu dusmani multi are valoare mare in viata"
Tuturor celor care se afla in aceasta categorie le strang mana, ii salut cu prietenie si inchin un pahar in cinstea lor :occasion15: =))
:D

#2933 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 24 June 2010 - 10:33 PM

Fetelooor! Unde-ati disparut? :lol: Hellloooo!

Vezi postareadora, la 24 June 2010 - 09:28 AM, a spus:

Desi nu-mi sta in fire ....uite ca o iau pe urmele lui Yoyo si dau dovada de multa franchete asternand aceste randuri....sper sa-mi fie cu iertare si sa nu lezez orgoliul nimanui...

Tin sa multumesc chiar si persoanelor care apasa butonul "Ignore" in ceea ce ma priveste :)...e mai mult ca probabil s-o faca din invidie..sau pur si simplu ca nu ma sufera...sunt multi care la inceput ma agreeau...dar pe parcurs si-au pierdut-o ;):D
Le multumesc pentru gestul lor... deoarece ma fac sa ma simt valoroasa...bunica mea avea o vorba...foooarte adevarata..."omul cu dusmani multi are valoare mare in viata"
Tuturor celor care se afla in aceasta categorie le strang mana, ii salut cu prietenie si inchin un pahar in cinstea lor :lol: :lol:
[/b][/color]:lol:

Dora, draga Dora, am recunoscut mereu, pe fata si fara ocolisuri, ca mor de invidie cand vad ce opere de arta faci. In niciun caz nu as putea sa dau ignor niciunui mesaj de-al tau. Nu pot decat sa nazuiesc sa ajung a zecea parte din tine si sa reusesc macar o data "sa te plagiez". Iar daca sunt altele care crezi tu ca nu te agreeaza (desi eu nu cred), sa fii mandra de asta, avea mare dreptate bunica ta, si eu am crezut mereu acelasi lucru.
Tu, fata draga, capul sus! Nu stiu de ce am impresia ca in ultimul timp esti cam pesimista... Gandeste pozitiv, ai incredere in tine (sigur realizezi ca ai un har la care eu, de exemplu, nu pot decat spera), ai de ce fii mandra si nu lasa sa te atinga nicio rautate (desi eu, repet, nu vad decat admiratie peste tot la adresa ta). Oricum, ti-am spus, repet, tine minte: esti cea mai tare!

#2934 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 24 June 2010 - 11:05 PM

Vezi postareaLuminis, la 24 June 2010 - 10:33 PM, a spus:

Dora, draga Dora, am recunoscut mereu, pe fata si fara ocolisuri, ca mor de invidie cand vad ce opere de arta faci. In niciun caz nu as putea sa dau ignor niciunui mesaj de-al tau. Nu pot decat sa nazuiesc sa ajung a zecea parte din tine si sa reusesc macar o data "sa te plagiez". Iar daca sunt altele care crezi tu ca nu te agreeaza (desi eu nu cred), sa fii mandra de asta, avea mare dreptate bunica ta, si eu am crezut mereu acelasi lucru.
Tu, fata draga, capul sus! Nu stiu de ce am impresia ca in ultimul timp esti cam pesimista... Gandeste pozitiv, ai incredere in tine (sigur realizezi ca ai un har la care eu, de exemplu, nu pot decat spera), ai de ce fii mandra si nu lasa sa te atinga nicio rautate (desi eu, repet, nu vad decat admiratie peste tot la adresa ta). Oricum, ti-am spus, repet, tine minte: esti cea mai tare!

Fata draga vino incoace sa te tzuc :lol: :lol: :lol:...si cu prima ocazie cand ajung in Braila (ca doar acolo am crescut si inca mai locuieste acolo mama mea) e musai sa ne intalnim ca sa te tzuc ...live!!!! :lol:
Mi-a crescut inima de 1m citind randurile tale...dar eu zic ca te subestimezi...ai talent si ai progresat uimitor ..mai ales in ultimul an...aaah si inca ceva...mi se pare ca exagerezi...nu sunt cea mai tare! insa mi-as dori sa ating acest prag in viitorul cat mai apropiat! :)

#2935 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 25 June 2010 - 07:23 AM

Vezi postareadora, la 24 June 2010 - 11:05 PM, a spus:

Fata draga vino incoace sa te tzuc :lol: :lol: :lol:...si cu prima ocazie cand ajung in Braila (ca doar acolo am crescut si inca mai locuieste acolo mama mea) e musai sa ne intalnim ca sa te tzuc ...live!!!! :D
Mi-a crescut inima de 1m citind randurile tale...dar eu zic ca te subestimezi...ai talent si ai progresat uimitor ..mai ales in ultimul an...aaah si inca ceva...mi se pare ca exagerezi...nu sunt cea mai tare! insa mi-as dori sa ating acest prag in viitorul cat mai apropiat! :)

Pai chiar ca nu mai scapi: cand vii la Braila? Sa nu care-cumva sa se intample sa nu dai strigare... mi-as dori enorm sa te cunosc, mai mult decat virtual. Nu stiu de ce am avut impresia ca anul trecut cand ai fost "acasa" ai fost pe undeva prin Ardeal... si apoi am auzit ca esti din Galati... Faptul ca ai copilarit la Braila ma face sa-mi creasca putin nivelul nasului :lol: .
Ah! Sa nu uit: NU exagerez! Cat despre talentul meu... e nedescoperit... ;) noroc cu rudele (familie mare!) si prietenii (unii dintre ei) care apeleaza la mine... si tu te plangi de macaronari. Adevarul e ca nu mi-am facut publicitate in niciun fel, inca nu am tupeu sa fac torturi pentru altii. S-a gandit insa la asta fiul meu de cel mare ( 11 ani), care e hotarat sa-mi faca blog ;) .

#2936 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 08:43 AM

olguta- nu am fost prin zona , asa ca iti raspund acum : zaharul il gasesti la pungi de 500 gr , aproximezi si tu cei 450 gr (adica lasi ceva in punga ,nu prea mult :lol: ) , pt apa eu folosesc niste masurici de la licorile medicamentoase a fetei mele (ahaa, de acu 10 ani !), sigur ai folosit nurofen , panadol ,astea au niste paharute mici si gradate. iar la miere ... cam 2 linguri nu foarte pline. (fetele- daca gresesc ceva in masurile mele , corectati-ma , sa ii iasa fetii tortul bine)
dora- si eu cred ca treci printr-o perioada mai gri , imi pare rau , dar pt tine si cei dragi , trebuie sa iti schimbi optica. e pacat sa cauti raul acolo unde nu exista. sincer, m-am uitat in urma sa vad daca am scris ceva de torturile tale , ca tin minte ca mi-am chemat familia sa le admire, si chiar nu am scris nimic , dar fara nici o intentie, nici din invidie - pt ca viata m-a invatat sa nu mai simt invidie ci sa ma bucur sincer pt altii , si sa fiu multumita cu ce am eu , sau ce pot face eu. deci , ori nu am avut chef sa scriu (recunosc ca uneori mi se mai intampla ), ori a intervenit ceva prin casa , si apoi am uitat cu totul. dar tu stii ca faci torturi extraordinare , si cred ca ar trebui sa fie suficient. noi te admiram toate, dar unele scriu asta , altele nu simt ca trebuie sa o faca. sincer sunt putin dezamagita de reactia ta , dar asta nu ma face sa nu fiu in continuare un fan al tau. :lol:

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 25 June 2010 - 08:43 AM

#2937 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 25 June 2010 - 12:02 PM

Vezi postareaLuminis, la 25 June 2010 - 07:23 AM, a spus:

Pai chiar ca nu mai scapi: cand vii la Braila? Sa nu care-cumva sa se intample sa nu dai strigare... mi-as dori enorm sa te cunosc, mai mult decat virtual. Nu stiu de ce am avut impresia ca anul trecut cand ai fost "acasa" ai fost pe undeva prin Ardeal... si apoi am auzit ca esti din Galati... Faptul ca ai copilarit la Braila ma face sa-mi creasca putin nivelul nasului .
Ah! Sa nu uit: NU exagerez! Cat despre talentul meu... e nedescoperit... noroc cu rudele (familie mare!) si prietenii (unii dintre ei) care apeleaza la mine... si tu te plangi de macaronari. Adevarul e ca nu mi-am facut publicitate in niciun fel, inca nu am tupeu sa fac torturi pentru altii. S-a gandit insa la asta fiul meu de cel mare ( 11 ani), care e hotarat sa-mi faca blog .

E adevarat...sunt nascuta in Galati, copilarita pe la Braila...umblata pe la Constanta, Targoviste etc in functie de serviciul parintilor ;)^_^
Am fost in visita in Ardeal asta vara..la o fata draga sufletului meu....dar apoi am venit si la Braila...la mama...daca as fi stiut de tine atunci!!! ^_^...dar lasa ca nu-i timpul pierdut...ne vedem negresit cu prima ocazie...in vara asta nu vin...dar de sarbatori da....asa ca daca vrei sa ne intalnim la o cana de vin fiert cu scortisoara la gura sobei....e ok?
Cat despre blog...ai un fecior tare intelept ;)

Vezi postareadani_ela, la 25 June 2010 - 08:43 AM, a spus:

dora- si eu cred ca treci printr-o perioada mai gri , imi pare rau , dar pt tine si cei dragi , trebuie sa iti schimbi optica. e pacat sa cauti raul acolo unde nu exista. sincer, m-am uitat in urma sa vad daca am scris ceva de torturile tale , ca tin minte ca mi-am chemat familia sa le admire, si chiar nu am scris nimic , dar fara nici o intentie, nici din invidie - pt ca viata m-a invatat sa nu mai simt invidie ci sa ma bucur sincer pt altii , si sa fiu multumita cu ce am eu , sau ce pot face eu. deci , ori nu am avut chef sa scriu (recunosc ca uneori mi se mai intampla ), ori a intervenit ceva prin casa , si apoi am uitat cu totul. dar tu stii ca faci torturi extraordinare , si cred ca ar trebui sa fie suficient. noi te admiram toate, dar unele scriu asta , altele nu simt ca trebuie sa o faca. sincer sunt putin dezamagita de reactia ta , dar asta nu ma face sa nu fiu in continuare un fan al tau.

Draga Daniela imi pare sincer rau sa te stiu dezamagita...dar am simtit nevoia sa specific acest lucru...e adevarat ca trec printr-o perioada nashpa...ca sa ies dintr-o neagra perioada de depresie a fost nevoie de ajutorul unui psiholog..din pacate viata ne pune mereu la incercare...si tu stii mai bine ca oricare altul treaba asta (ai toata admiratia mea pt taria caracterului ^_^)...
Nu sunt genul de persoana care asteapta comentarii de genul: "Mvaaaaaaaaai ce superb tort!!!" ....sau "Waaaaaaaw Dora ce maiastra esti!" etc, etc ..imi cunosc lungul nasului si n-am pretentia ca sunt cine stie ce artista...insa cand in aer simt iz de ignoranta (fara ca eu sa fii facut ceva in neregula ca s-o merit) atunci trebuie sa spun ceva...in ultimul timp viata m-a invatat ca trebuie sa spui franc in fata ceea ce nu-ti convine...chiar daca vorbele tale dor sau nu...dar de cele mai multe ori dor al naibii...;)
Remarca mea se adresa tuturor in general si n-a avut o tinta precisa...imi pare sincer rau daca tie ti-a creat o cu totul alta impresie... :)

#2938 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 25 June 2010 - 12:11 PM

Vezi postareadora, la 25 June 2010 - 12:02 PM, a spus:

Nu sunt genul de persoana care asteapta comentarii de genul: "Mvaaaaaaaaai ce superb tort!!!" ....sau "Waaaaaaaw Dora ce maiastra esti!" etc, etc ..imi cunosc lungul nasului si n-am pretentia ca sunt cine stie ce artista..

Dora,draga mea,dar tu chiar meriti astfel de remarci!Putini sunt cei talentati asa ca tine!
Te pup dulce!!!! ^_^

#2939 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 25 June 2010 - 12:54 PM

...ne vedem negresit cu prima ocazie...in vara asta nu vin...dar de sarbatori da....asa ca daca vrei sa ne intalnim la o cana de vin fiert cu scortisoara la gura sobei....e ok?
Cat despre blog...ai un fecior tare intelept ^_^[/b][/color]

Eu am stiut anul trecut perioada in care ai fost in Rom, nu m-am gandit insa ca asa aproape. As fi incantata sa ne vedem de sarbatori, numai ca eu in general nu sunt in tara atunci, in jur de 20 decembrie plecam in fiecare an in Austria, la ski. Anul asta inca nu am programat plecarea, nici nu stiu cand e vacanta copiilor, poate ne potrivim, macar o zi. Mai e pana atunci, mai vorbim, chiar imi doresc sa ne vedem. Te pupic.

#2940 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 01:17 PM

Draga Daniela imi pare sincer rau sa te stiu dezamagita...dar am simtit nevoia sa specific acest lucru...e adevarat ca trec printr-o perioada nashpa...ca sa ies dintr-o neagra perioada de depresie a fost nevoie de ajutorul unui psiholog..din pacate viata ne pune mereu la incercare...si tu stii mai bine ca oricare altul treaba asta (ai toata admiratia mea pt taria caracterului ^_^)...
Nu sunt genul de persoana care asteapta comentarii de genul: "Mvaaaaaaaaai ce superb tort!!!" ....sau "Waaaaaaaw Dora ce maiastra esti!" etc, etc ..imi cunosc lungul nasului si n-am pretentia ca sunt cine stie ce artista...insa cand in aer simt iz de ignoranta (fara ca eu sa fii facut ceva in neregula ca s-o merit) atunci trebuie sa spun ceva...in ultimul timp viata m-a invatat ca trebuie sa spui franc in fata ceea ce nu-ti convine...chiar daca vorbele tale dor sau nu...dar de cele mai multe ori dor al naibii...^_^
Remarca mea se adresa tuturor in general si n-a avut o tinta precisa...imi pare sincer rau daca tie ti-a creat o cu totul alta impresie... ^_^

tu chiar esti o artista ! asta se vede si nu poate fi contestat de nimeni ! eu de asta ti-am atras atentia , pt ca e viata asta atat de scurta , si e pacat sa o risipim pe fleacuri , si sa cautam acel `nod in papura` care ne consuma . si eu , ca si tine sunt de acord sa lamuresc pe fata tot ce nu imi convine , ca sa ma eliberez de energii si ganduri negative. si daca tot veni vorba de `tarie de caracter ` , simt cum o pierd pe a mea la gandul ca peste 2 saptamani merg la controlul anual ,si astept verdictul: esti ok , ne vedem la anul
. si nu pot sa nu ma gandesc ca poate nu voi auzi asta... :) . oricum peste 2 saptamani vin aici sa rad sau sa plang cu voi.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul