
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#7081
Postat 01 June 2011 - 11:25 AM

#7082
Postat 01 June 2011 - 12:47 PM
Imagini atasate
#7083
Postat 01 June 2011 - 01:00 PM
abcdefghijklm, la 01 June 2011 - 12:47 PM, a spus:
Bine ai venit !
Sigur ai sa inveti multe de la noi,doar intreaba sau cauta ca la multe intrebari ai deja raspunsuri,si eu tot de aici am invatat cu ajutorul fetelor. Pentru o incepatoare in ale torturilor arata destul de bine ,bravo!
Cu ce ai acoperit tortul dino verde?
#7084
Postat 01 June 2011 - 02:34 PM
#7085
Postat 01 June 2011 - 03:02 PM
abcdefghijklm, la 01 June 2011 - 02:34 PM, a spus:
Pai sa iti spun cum fac eu,clik dreapta pe poza apoi deschidere cu -paint dupa care redimensionare si sterg ce scrie acolo si pun 50% apoi salvez,e cel mai usor asa si nici nu trebuie sa caut vreun program special de micsorat poze,incearca si sa imi spui daca ai reusit.
#7087
Postat 01 June 2011 - 07:25 PM
#7088
Postat 02 June 2011 - 10:25 AM

#7089
Postat 02 June 2011 - 08:21 PM
Imi place toate torturile
am si eu o intrebare de incepatoare.
cum pun nuca/cocos,etc numai pe peretii tortului???
in curand va fi ziua mea de nastere si fiind vara am zis sa fac un tort de inghetata, cand il ornez, pot sa il ornez cu frisca si sa il inapoi in congelator??
multumesc!
#7090
Postat 03 June 2011 - 03:04 PM
lisa, la 02 June 2011 - 08:21 PM, a spus:
Imi place toate torturile
am si eu o intrebare de incepatoare.
cum pun nuca/cocos,etc numai pe peretii tortului???
in curand va fi ziua mea de nastere si fiind vara am zis sa fac un tort de inghetata, cand il ornez, pot sa il ornez cu frisca si sa il inapoi in congelator??
multumesc!
Lisa, pui crema/frisca pe peretii tortului si aplici cu mana nuca de cocos, poti pune fasii de hartie de copt sub tort pt ca ulterior sa o poti scoate usor si curata mai usor platoul. Apoi decorezi partea de sus dupa cum vrei.
#7091
Postat 03 June 2011 - 09:38 PM


#7092
Postat 04 June 2011 - 08:13 AM
Eu revendic marele premiu:inclinam tortul , cu riscul de a-l rasturna si presaram cocosul.Si ma mai simteam si desteapta!


#7093
Postat 04 June 2011 - 03:26 PM

#7095
Postat 05 June 2011 - 11:27 AM
Prezentam si noi primul nostru tort de nunta. Compozitia este consacrata in sensul ca are blat amandina insiropat si crema ganache alba cu vanilie si crema ganache de cacao. Cuvertura este din pasta de ciocolata dar in curind, cel putin pe perioada verii, ma vad nevoit sa renunt la ea ptr. ca se lucreaza foarte greu. Greutatea 32kg. Bujorii, cel putin am dorit sa arate ca acestia, sunt din gum paste.
#7096
Postat 05 June 2011 - 12:59 PM
Dan_IrineL, la 05 June 2011 - 11:27 AM, a spus:
Prezentam si noi primul nostru tort de nunta. Compozitia este consacrata in sensul ca ara blat amandina insiropat si crema ganache alba cu vanilie si crema ganache de cacao. Cuvertura este din pasta de ciocolata dar in curind, cel putin pe perioada verii, ma vad nevoit sa renunt la ea ptr. ca se lucreaza foarte greu. Greutatea 32kg. Bujorii, sau cel putin am dorit sa arate ca acestia, sunt din gum paste.
V-au iesit superbe florile. Din poza cel putin par naturale

#7097
Postat 05 June 2011 - 02:46 PM
Dan_IrineL, la 05 June 2011 - 11:27 AM, a spus:
Prezentam si noi primul nostru tort de nunta. Compozitia este consacrata in sensul ca ara blat amandina insiropat si crema ganache alba cu vanilie si crema ganache de cacao. Cuvertura este din pasta de ciocolata dar in curind, cel putin pe perioada verii, ma vad nevoit sa renunt la ea ptr. ca se lucreaza foarte greu. Greutatea 32kg. Bujorii, sau cel putin am dorit sa arate ca acestia, sunt din gum paste.
ff frumos a iesit. Pt cate persoane a fost?
Va trebui sa fac si eu pt prima data in august si vreau sa ma orientez din timp cat si cum
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#7098
Postat 05 June 2011 - 02:46 PM
Tortul de botez nu a fost prea elaborat.
@cec - Multumim. A fost ptr. 300-350 persoane, dar nu stiu cit au mai ramas pina la servitul tortului.
#7099
Postat 05 June 2011 - 03:35 PM


#7100
Postat 05 June 2011 - 04:23 PM
dani_ela, la 05 June 2011 - 03:35 PM, a spus:


Si eu m-am cam speriat la gindul ca trebuie sa facem un tort de 30kg. Dar, una peste alta, acum cind ma uit la poze imi dau seama ca a meritat orice efort.