Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#7081 Useril este offline   anema 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 11-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 01 June 2011 - 11:25 AM

Daniela multumesc pt raspuns. Nu-mi dau seama ce sageata l-ai facut si daca ai timp poate imi pui o poza. Vreau sa te felicit ca raspunzi tuturor la raspunsuri :D

#7082 Useril este offline   vio92 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 30-April 11

Postat 01 June 2011 - 12:47 PM

buna fetelor. Ma tot uit la torturile voastre si va felicit din toata inima.Am facut si eu ceva torturi nu sint asa reusite ca ale voastre dar pe parcurs cu ajutorul vostru sper sa realizez cava frumos.speranta moare ultima.multumesc pentru retetele de crema de glazura de ciocolata pasta de zahar si mai ales sfaturilor si raspunsurilor care sint de mare folos.As avea si eu multe intebari dar sincera sa fiu nu stiu cu care sa incep.la tortul cu ponei capul nu pot sa-mi dau seama cum e facut .Am sa pun si eu citeva torturi . astept cu emotii parerea voastra.va pup pe toate .

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-1182-13069250988613.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-1182-13069251597262.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2011/post-1182-13069251946544.jpg


#7083 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 01 June 2011 - 01:00 PM

Vezi postareaabcdefghijklm, la 01 June 2011 - 12:47 PM, a spus:

buna fetelor. Ma tot uit la torturile voastre si va felicit din toata inima.Am facut si eu ceva torturi nu sint asa reusite ca ale voastre dar pe parcurs cu ajutorul vostru sper sa realizez cava frumos.speranta moare ultima.multumesc pentru retetele de crema de glazura de ciocolata pasta de zahar si mai ales sfaturilor si raspunsurilor care sint de mare folos.As avea si eu multe intebari dar sincera sa fiu nu stiu cu care sa incep.la tortul cu ponei capul nu pot sa-mi dau seama cum e facut .Am sa pun si eu citeva torturi . astept cu emotii parerea voastra.va pup pe toate .



Bine ai venit !
Sigur ai sa inveti multe de la noi,doar intreaba sau cauta ca la multe intrebari ai deja raspunsuri,si eu tot de aici am invatat cu ajutorul fetelor. Pentru o incepatoare in ale torturilor arata destul de bine ,bravo!
Cu ce ai acoperit tortul dino verde?

#7084 Useril este offline   vio92 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 30-April 11

Postat 01 June 2011 - 02:34 PM

multumesc mult de tot.cu frisca .amestec frisca naturala cu cea vegetala.cred ca pozele trebuiau mai mici nu am stiut cum sa le micsorez.

#7085 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 01 June 2011 - 03:02 PM

Vezi postareaabcdefghijklm, la 01 June 2011 - 02:34 PM, a spus:

multumesc mult de tot.cu frisca .amestec frisca naturala cu cea vegetala.cred ca pozele trebuiau mai mici nu am stiut cum sa le micsorez.

Pai sa iti spun cum fac eu,clik dreapta pe poza apoi deschidere cu -paint dupa care redimensionare si sterg ce scrie acolo si pun 50% apoi salvez,e cel mai usor asa si nici nu trebuie sa caut vreun program special de micsorat poze,incearca si sa imi spui daca ai reusit.

#7086 Useril este offline   vio92 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 30-April 11

Postat 01 June 2011 - 03:23 PM

dupa paint nu gasesc redimensionare

#7087 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 01 June 2011 - 07:25 PM

Vezi postareaabcdefghijklm, la 01 June 2011 - 03:23 PM, a spus:

dupa paint nu gasesc redimensionare



In bara de sus ai decupare si copiere apoi in urmatorul chenar ai trunchiere ,redimensionare si apoi rotire

#7088 Useril este offline   AdinA 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 30-April 11

Postat 02 June 2011 - 10:25 AM

Fetelor frumoase torturi ati mai realizat,felicitari tuturor!Am mai facut si eu un tort mai simplu pentru noi ,blat alb si mousse de portocale.Cu frisca n-as putea spune ca sunt prietena, deci treceti cu vederea unele imperfectiuni.
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-1183-13070030599006.jpg

#7089 Useril este offline   lisa 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 02 June 2011 - 08:21 PM

adina, nu se vede deloc ca nu esti prietena cu frisca.
Imi place toate torturile


am si eu o intrebare de incepatoare.
cum pun nuca/cocos,etc numai pe peretii tortului???

in curand va fi ziua mea de nastere si fiind vara am zis sa fac un tort de inghetata, cand il ornez, pot sa il ornez cu frisca si sa il inapoi in congelator??


multumesc!
Mama de strumfi blonzi

#7090 Useril este offline   Anomiss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMicul Paris

Postat 03 June 2011 - 03:04 PM

Vezi postarealisa, la 02 June 2011 - 08:21 PM, a spus:

adina, nu se vede deloc ca nu esti prietena cu frisca.
Imi place toate torturile


am si eu o intrebare de incepatoare.
cum pun nuca/cocos,etc numai pe peretii tortului???

in curand va fi ziua mea de nastere si fiind vara am zis sa fac un tort de inghetata, cand il ornez, pot sa il ornez cu frisca si sa il inapoi in congelator??


multumesc!


Lisa, pui crema/frisca pe peretii tortului si aplici cu mana nuca de cocos, poti pune fasii de hartie de copt sub tort pt ca ulterior sa o poti scoate usor si curata mai usor platoul. Apoi decorezi partea de sus dupa cum vrei.
"If you can't feed a hundred people, then feed just one" Mother Teresa

#7091 Useril este offline   lisa 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 03 June 2011 - 09:38 PM

:) saru'mana. Eu tot timpul mi-am imaginat ca pun pe o hartie si suflu :)
Mama de strumfi blonzi

#7092 Useril este offline   sce76 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 16-January 11
  • LocationGherla

Postat 04 June 2011 - 08:13 AM

Nu esti campioana, lisa.
Eu revendic marele premiu:inclinam tortul , cu riscul de a-l rasturna si presaram cocosul.Si ma mai simteam si desteapta! :) :)
Imagine postataImagine postata
Imagine postataImagine postata

#7093 Useril este offline   lisa 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 04 June 2011 - 03:26 PM

na ca mi s-a furat si premiul asta. sa bem :)
Mama de strumfi blonzi

#7094 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 04 June 2011 - 07:28 PM

Felicitari tuturor fetelor cu maini de aur!

#7095 Useril este offline   Ozy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 26-November 10
  • LocationCraiova

Postat 05 June 2011 - 11:27 AM

Felicitari tuturor. Se vede ca s-a muncit cu drag.
Prezentam si noi primul nostru tort de nunta. Compozitia este consacrata in sensul ca are blat amandina insiropat si crema ganache alba cu vanilie si crema ganache de cacao. Cuvertura este din pasta de ciocolata dar in curind, cel putin pe perioada verii, ma vad nevoit sa renunt la ea ptr. ca se lucreaza foarte greu. Greutatea 32kg. Bujorii, cel putin am dorit sa arate ca acestia, sunt din gum paste.

#7096 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 05 June 2011 - 12:59 PM

Vezi postareaDan_IrineL, la 05 June 2011 - 11:27 AM, a spus:

Felicitari tuturor. Se vede ca s-a muncit cu drag.
Prezentam si noi primul nostru tort de nunta. Compozitia este consacrata in sensul ca ara blat amandina insiropat si crema ganache alba cu vanilie si crema ganache de cacao. Cuvertura este din pasta de ciocolata dar in curind, cel putin pe perioada verii, ma vad nevoit sa renunt la ea ptr. ca se lucreaza foarte greu. Greutatea 32kg. Bujorii, sau cel putin am dorit sa arate ca acestia, sunt din gum paste.


V-au iesit superbe florile. Din poza cel putin par naturale :occasion14: Bravo! 32 kgs??! Wow...cat ati lucrat la el?

#7097 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 June 2011 - 02:46 PM

Vezi postareaDan_IrineL, la 05 June 2011 - 11:27 AM, a spus:

Felicitari tuturor. Se vede ca s-a muncit cu drag.
Prezentam si noi primul nostru tort de nunta. Compozitia este consacrata in sensul ca ara blat amandina insiropat si crema ganache alba cu vanilie si crema ganache de cacao. Cuvertura este din pasta de ciocolata dar in curind, cel putin pe perioada verii, ma vad nevoit sa renunt la ea ptr. ca se lucreaza foarte greu. Greutatea 32kg. Bujorii, sau cel putin am dorit sa arate ca acestia, sunt din gum paste.

ff frumos a iesit. Pt cate persoane a fost?
Va trebui sa fac si eu pt prima data in august si vreau sa ma orientez din timp cat si cum
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#7098 Useril este offline   Ozy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 26-November 10
  • LocationCraiova

Postat 05 June 2011 - 02:46 PM

Multumesc. Acesta si inca unul de botez de 14,5kg ne-au tinut ocupati 4 zile. Flrile de pe masa sunt naturale (decorul restaurantului), cele de pe tort sunt din gum paste.
Tortul de botez nu a fost prea elaborat.
@cec - Multumim. A fost ptr. 300-350 persoane, dar nu stiu cit au mai ramas pina la servitul tortului.

#7099 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 June 2011 - 03:35 PM

dan-irinel- superb tortul de nunta !!!! mie mi se cer tot de 7-8 kg :71: sa aud de 30 kg , cred ca m-ar lasa inima :violent1:

#7100 Useril este offline   Ozy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 26-November 10
  • LocationCraiova

Postat 05 June 2011 - 04:23 PM

Vezi postareadani_ela, la 05 June 2011 - 03:35 PM, a spus:

dan-irinel- superb tortul de nunta !!!! mie mi se cer tot de 7-8 kg :71: sa aud de 30 kg , cred ca m-ar lasa inima :violent1:

Si eu m-am cam speriat la gindul ca trebuie sa facem un tort de 30kg. Dar, una peste alta, acum cind ma uit la poze imi dau seama ca a meritat orice efort.

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi