snej, la 03 February 2010 - 11:10 AM, a spus:
Merci tare mult.
Prea dura cu mine nu sunt ca ea chiar nu arata bine. Am framantat la ea de am facut febra musculara, am intins-o si tot avea niste dare ca si cand ar fi fost 2 culori de ciocolata in ea si mai avea ceva puncticele cu grasime vegetala sau ce or pune in ea. Puncticele mici si mari pe care nu puteam sa stau sa le scot ca erau multeee

. Arata ca impunsa de 10000 de ori. O parte din ea am mai pus-o pe calorifer ca poate s-ar mai topi. Nu avea ea ganduri din astea. Noroc ca a trebuit sa pun doar pe jumatate de tort si macar o parte a aratat bine.
Atunci poti sa framanti si o saptamana, nu e buna ciocolata, am patit-o si eu la o nunta cu 250 de tortulete, dar mirii nu au comentat ca mi-au adus ei ciocolata desi le-am spus de care-mi trebuie, era mai ieftina probabil

)Oricat am framantat la ea tot cu puncte de grasime a fost. Eu cu Festina aia cu rosu nu am patit asa ceva si nici cu asta ce o folosesc acum

Uite:
mona, la 03 February 2010 - 11:22 AM, a spus:
Pai asa mi se pare si mie simplu...eu tineam cam 3 ore la cuptor si parca tot nu se usca indeajuns.
Acum nu stiu daca tortul a fost chinuit,cred ca mai mult eu
.
Mie imi place sa migalesc,ma apuc cu mare spor... dar imi pierd repede rabdarea. Atat doar ca de data asta "punctele" mi s-au parut modelul cel mai simplu
Incearca asa, la mine se usca bine si o fac destul de groasa
Si eu cred ca mai mult tu, ca pe el nu se vede deloc, iar "ultima" ta solutie e perfecta, a iesit superb. Bine ai facut ca nu l-ai facut verde tortul, ar fi fost prea multa culoare, asa e o combinatie tare faina. Ma gandesc ca nici clientii nu au comentat cand au vazut finalul
delioara, la 03 February 2010 - 04:42 PM, a spus:
De un tort corset nu va era dor? Eu abia asteptam ocazia sa fac unul.
Blat pandispan, mousse de trei feluri de cioco, sanii din salam de biscuiti in care am adaugat trei linguri de frisca batuta, acoperit cu pasta de zahar si de marshmallows.
Ti-a iesit bine modelul, finisaj si culori. Eu nu stiu ce as face daca mi s-ar cere asa un tort, nu stiu daca as avea curaj, oi fi eu mai pudica?