Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#7941 Useril este offline   lucikutza 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 30-October 11
  • LocationGalati

Postat 08 March 2012 - 09:30 AM

La multi ani noua,femeile,mamicile.
Sa avem parte de tot ce ne dorim

#7942 Useril este offline   Cora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 29-January 12
  • LocationIasi

Postat 08 March 2012 - 10:17 PM

Vezi postarealucikutza, la 08 March 2012 - 09:30 AM, a spus:

La multi ani noua,femeile,mamicile.
Sa avem parte de tot ce ne dorim

Sa ai gurita aurita!!!! :floare:

#7943 Useril este offline   mireusa 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 23-June 11

Postat 09 March 2012 - 08:51 AM

Va urez la multi ani, cu intarziere( nu am avut conexiune la internet ieri) si va doresc sa aveti mereu sufletul tanar si luminos, pentru a-i bucura pe cei din jurul jostru.
Si reiau mesajul deosebit postat de Sce76 :
LA MULTI ANI, MAMA!"
Ma inchin in fata celor ce dau viata si o preaslavesc....Ma inchin in fata mamei mele pentru ca si-a schimbat corpul frumos cu o burta mare, linia ochilor frumosi cu cearcanele, serile de distractie cu noptile de nesomn, geanta unei doamne cu o geanta plina de scutece. Ma inchin in fata acelor mame care nu dau importanta schimbarii majore din viata lor, ci se bucura de dragostea primita in schimb. Sa vedem cati copii mandrii de mamele lor o sa copieze acest mesaj. Eu am facut-o pentru ca o iubesc si o voi iubi mereu pe mama mea."Imagine postata
"Nu exista o dragoste mai sincera decat cea pentru mancare"-George Bernard Show

Dolceria Elianei

#7944 Useril este offline   dia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 09 March 2012 - 09:12 AM

Vezi postareasce76, la 08 March 2012 - 08:00 AM, a spus:

LA MULTI ANI, MAMA!
Ma inchin in fata celor ce dau viata si o preaslavesc....Ma inchin in fata mamei mele pentru ca si-a schimbat corpul frumos cu o burta mare, linia ochilor frumosi cu cearcanele, serile de distractie cu noptile de nesomn, geanta unei doamne cu o geanta plina de scutece. Ma inchin in fata acelor mame care nu dau importanta schimbarii majore din viata lor, ci se bucura de dragostea primita in schimb. Sa vedem cati copii mandrii de mamele lor o sa copieze acest mesaj. Eu am facut-o pentru ca o iubesc si o voi iubi mereu pe mama meaSmile



Foarte frumos mesajul tau. M-a emotionat foarte tare.Cred ca abia atunci cand devii mama realizezi cu adevarat sacrificiile facute de mama ta pentru tine.
La multi ani!

#7945 Useril este offline   dia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 09 March 2012 - 09:26 AM

Mica imi plac torturile tale, mai ales cel cu bebe, sper ca nu te superi daca il voi lua ca model in viitorul apropiat.

Eu am fost foarte ocupata in ultima vreme. M-am inscris la un curs de cofetar,am sa va tin la curent ( cat voi putea) cu lucrurile pe care le invatam, deocamdata sunt banalitati.

Am facut si cateva torturi intre timp.

Tort pentru ziua sotului meu-caruia ii place fotbalul (sa joace, nu doar sa se uite)
Tort Egiptean
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-764-1331277572393.jpg

Tort pentru o prietena- Mouse de ciocolata cu visine si mouse de mascarpone, glazura de ciocolata si decoratii din ciocolata plastica

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-764-1331277739832.jpgImagine atasata: monthly_03_2012/post-764-13312777587997.jpg

Tort pentru o bunicuta care a implinit varsta de 91 ani.
Foi facute di blatul de negresa a Pocai+ crema din branza de vaci, lapte condensat, iaurt cu fructe si frisca
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-764-133127792509.jpg

#7946 Useril este offline   bpaula 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 20-January 12

Postat 09 March 2012 - 04:57 PM

Foarte frumoase tortuletele voastre. Am facut si eu cateva in ultima perioada, unele pentru un eveniment caritabil, vreo 7 la numar, dar mai mititele intre 500 si 1.3 kg. Apoi pentru nasa de botez al lui bebe si am avut si prima mea comanda pe care am primit bani de la colegii sotului (unul pentru fete si unul pentru baieti).

Astept si critici la ele ca sa invat de la voi, eu am abia 2 luni de "munca"
Unele sunt cu blat de pandispan si mouse de mascarpone, altele cu blat de amandina si mouse de visine.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1420-13313048320624.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1420-13313048195349.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1420-13313048443702.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1420-13313048596407.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1420-13313048812392.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1420-13313049010571.jpg


#7947 Useril este offline   FELIS 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 28-February 12
  • LocationBUCURESTI

Postat 09 March 2012 - 10:30 PM

Dia, Mica Cora, Ela, Bpaula... am vazut numai torturi minunate... Felicitari!...

#7948 Useril este offline   lucikutza 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 30-October 11
  • LocationGalati

Postat 10 March 2012 - 09:16 AM

Paula ,2 luni de "munca"zici ca ai?fugi de aici.pai nu se cunoaste diferenta dintre torturile tale si ale unei profesioniste,sunt super,dar vad ca ai avut spor.Si poate in astea 2 luni ai lucrat non-stop la torturi de ti-sa dat mana. :love7: Ce sa iti spun eu decat la mai multe si sa fii sanatoasa.te pup :cheers:

#7949 Useril este offline   FELIS 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 28-February 12
  • LocationBUCURESTI

Postat 10 March 2012 - 10:40 AM

Va aduc si eu 2 din torturile mele... Sunt cele care imi plac foarte mult!... Genul acesta ma reprezinta... Mai simple, nu foarte incarcate, elegante!...
Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1467-13313684189683.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1467-13313684497552.jpg

#7950 Useril este offline   bpaula 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 20-January 12

Postat 11 March 2012 - 01:52 PM

Lucikutza esti tu o draguta, eu le mai vad din defecte. E drept ca sunt si cam pretentioasa cand vine vorba de munca mea, mai ales daca e facuta pentru altii. In astea 2 luni am muncit ce vezi pe pagina aceasta si inca 3 torturi care sunt pe paginile anterioare. E drept insa ca torturi fac de multa vreme, nu cumpar in casa, dar pasta de zahar mi se parea ceva mult prea complicat pentru mine, se pare insa ca nu e chiar asa de imposibil.
Mie imi place la nebunie tortul tau cu bunicii, sunt super reusiti Pentru mine figurinele sunt momentan ceva mult prea complicat, sper ca anul asta sa ajung si la ele mai ales ca pe final de an imi doresc sa fac un tort de botez pentru sora mea.

Felis sunt frumoase, si mie imi plac tortuletele mai simplute si elegante.

Mica la tine nici nu mai e cazul sa zic cat sunt de frumoase si atent lucrate, te urmaresc in paginile forumului de cand am inceput si eu sa fac. Ideea cu macul e tare buna, nu m-am gandit pana acum, eu in cosuletul cu flori am pus bomboane de cioco pentru pamant. Si canitele ghiveci cu ghiocei sunt foarte foarte frumoase, as fi zis ca sunt de ceramica.
Ce ai pus sa faci apa la fantana? Am mai vazut ceva ape pe net la torturi si nu stiu din ce se fac, gelatina colorata cumva?

Dia imi plac toate dar foarte tare cel cu acordeonul.

Cora mi-a placut buchetelul de floricele de pe tortul in forma de inima.

#7951 Useril este offline   Reny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 09-August 11
  • LocationCLUJ-NAPOCA

Postat 11 March 2012 - 04:21 PM

Nu am mai postat de mult timp.. asa ca iata cateva torturi pe care le-am facut.... dar sa stiti ca de urmarit va urmaresc si va admir creatiile macar de 2-3 ori pe saptamana.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1257-13314755358392.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1257-13314756297266.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1257-1331475641716.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1257-1331475661591.jpg


#7952 Useril este offline   bpaula 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 20-January 12

Postat 11 March 2012 - 06:21 PM

Reny tare frumoase...mai ales animalutele din Winie.

Voi de unde luati bete pentru torturi etajate?

#7953 Useril este offline   vio92 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 30-April 11

Postat 11 March 2012 - 10:07 PM

buna fetelor.felicitari tuturor.Mica torturile tale sint tare reusite.va multumesc tuturor ce postati de la fiecare am invatat cite ceva.sa va arat ce torturi am facut.cremele ganaj ciocolata si visine.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1182-13314961715503.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1182-13314962117535.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1182-13314962337811.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1182-13314962818899.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2012/post-1182-13314962606735.jpg


#7954 Useril este offline   dia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 11 March 2012 - 10:14 PM

Vezi postareabpaula, la 09 March 2012 - 04:57 PM, a spus:


Astept si critici la ele ca sa invat de la voi, eu am abia 2 luni de "munca"


Arata foarte bine torturile tale, nu se vede ca ai doar 2 luni de munca

#7955 Useril este offline   dia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 11 March 2012 - 10:15 PM

Vezi postareaFELIS, la 10 March 2012 - 10:40 AM, a spus:

Va aduc si eu 2 din torturile mele... Sunt cele care imi plac foarte mult!... Genul acesta ma reprezinta... Mai simple, nu foarte incarcate, elegante!...



Si mie imi plac tot torturile mai simple.
Pasta rosie e cumparata, sau cum ai colorat-o asa intens?

#7956 Useril este offline   dia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 11 March 2012 - 10:17 PM

Vezi postareabpaula, la 11 March 2012 - 06:21 PM, a spus:



Voi de unde luati bete pentru torturi etajate?

Eu folosesc bete de frigarui.

#7957 Useril este offline   Mica83 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 30-June 11
  • LocationBaia Mare

Postat 12 March 2012 - 09:42 AM

DIA- nu pot sa ma supar chiar ma simt onorata, te ajut si cu sfaturi daca o sa ai nevoie.Torturile tare sunt tare frumoase cel pentru bunica cu atat mai mult La Multi Ani! bunicii la o asa onorabila varsta.

Bpaula - pentru doua luni sunt torturi bestiale, asta inseamna talent, felicitari, cat despre critici eu nu pot sa fac caci nu sunt experta in arta torturilor le fac din pasiune,, dar dupa ochiul meu zic ca sunt foarte bine finisate. Cat despre apa din fantana e foarte usor de facut, se cumpara un plicilet de tort gelee cu 1 leu si ceva banuti se pune in putina apa sau suc si se coloreaza, sper ca ti-am fost de ajutor.

Felis- multumesc de aprecieri, pot sa iti spun ca si tortuletele tale sunt frumoase iar cel cu papusica este foarte viu colorat, ti-a iesit foarte frumos.

Reny- ai revenit in forta cu torturi unu si unu dar mi-a atras atentia cel supraetajat, foarte frumos cam cate kg a avut?

Vio92- Frumoase torturi, se vede ca ai muncit mult.

#7958 Useril este offline   Mica83 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 30-June 11
  • LocationBaia Mare

Postat 12 March 2012 - 09:45 AM

Sce 76 scuze de intarziere promit ca revin cu reteta. :floare:

#7959 Useril este offline   sce76 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 16-January 11
  • LocationGherla

Postat 12 March 2012 - 09:50 AM

Vezi postareaMica83, la 12 March 2012 - 09:45 AM, a spus:

Sce 76 scuze de intarziere promit ca revin cu reteta. :floare:


Te iert :headbang: .Daca e pandispanul clasic, e o.k.Doar ca nu stiam cu cata faina suplimentezi cantitatea de ...altceva(fresh-ul)....
Imagine postataImagine postata
Imagine postataImagine postata

#7960 Useril este offline   Mica83 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 30-June 11
  • LocationBaia Mare

Postat 12 March 2012 - 11:04 AM

Pai la reteta ce care o am eu pun apa sau lapte in functie de pandispan iar cand vreau sa aiba gust de fructe le storc cu aparatul si inlociuesc intreaga cantitate de apa cu sucul, nu stiu exact cantitatile pntru ca am pentru cantitati de oua diferite am uitat agebda acasa de aceea revin maine.

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi