Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 08 March 2012 - 09:30 AM
Sa avem parte de tot ce ne dorim
Postat 08 March 2012 - 10:17 PM
Postat 09 March 2012 - 08:51 AM
Si reiau mesajul deosebit postat de Sce76 :
LA MULTI ANI, MAMA!"
Ma inchin in fata celor ce dau viata si o preaslavesc....Ma inchin in fata mamei mele pentru ca si-a schimbat corpul frumos cu o burta mare, linia ochilor frumosi cu cearcanele, serile de distractie cu noptile de nesomn, geanta unei doamne cu o geanta plina de scutece. Ma inchin in fata acelor mame care nu dau importanta schimbarii majore din viata lor, ci se bucura de dragostea primita in schimb. Sa vedem cati copii mandrii de mamele lor o sa copieze acest mesaj. Eu am facut-o pentru ca o iubesc si o voi iubi mereu pe mama mea."

Dolceria Elianei
Postat 09 March 2012 - 09:12 AM
sce76, la 08 March 2012 - 08:00 AM, a spus:
Ma inchin in fata celor ce dau viata si o preaslavesc....Ma inchin in fata mamei mele pentru ca si-a schimbat corpul frumos cu o burta mare, linia ochilor frumosi cu cearcanele, serile de distractie cu noptile de nesomn, geanta unei doamne cu o geanta plina de scutece. Ma inchin in fata acelor mame care nu dau importanta schimbarii majore din viata lor, ci se bucura de dragostea primita in schimb. Sa vedem cati copii mandrii de mamele lor o sa copieze acest mesaj. Eu am facut-o pentru ca o iubesc si o voi iubi mereu pe mama meaSmile
Foarte frumos mesajul tau. M-a emotionat foarte tare.Cred ca abia atunci cand devii mama realizezi cu adevarat sacrificiile facute de mama ta pentru tine.
La multi ani!
Postat 09 March 2012 - 09:26 AM
Eu am fost foarte ocupata in ultima vreme. M-am inscris la un curs de cofetar,am sa va tin la curent ( cat voi putea) cu lucrurile pe care le invatam, deocamdata sunt banalitati.
Am facut si cateva torturi intre timp.
Tort pentru ziua sotului meu-caruia ii place fotbalul (sa joace, nu doar sa se uite)
Tort Egiptean

Tort pentru o prietena- Mouse de ciocolata cu visine si mouse de mascarpone, glazura de ciocolata si decoratii din ciocolata plastica

Tort pentru o bunicuta care a implinit varsta de 91 ani.
Foi facute di blatul de negresa a Pocai+ crema din branza de vaci, lapte condensat, iaurt cu fructe si frisca

Postat 09 March 2012 - 04:57 PM
Astept si critici la ele ca sa invat de la voi, eu am abia 2 luni de "munca"
Unele sunt cu blat de pandispan si mouse de mascarpone, altele cu blat de amandina si mouse de visine.
Imagini atasate
Postat 09 March 2012 - 10:30 PM
Bucatareli si nu numai
Postat 10 March 2012 - 09:16 AM

Postat 10 March 2012 - 10:40 AM

Bucatareli si nu numai
Postat 11 March 2012 - 01:52 PM
Mie imi place la nebunie tortul tau cu bunicii, sunt super reusiti Pentru mine figurinele sunt momentan ceva mult prea complicat, sper ca anul asta sa ajung si la ele mai ales ca pe final de an imi doresc sa fac un tort de botez pentru sora mea.
Felis sunt frumoase, si mie imi plac tortuletele mai simplute si elegante.
Mica la tine nici nu mai e cazul sa zic cat sunt de frumoase si atent lucrate, te urmaresc in paginile forumului de cand am inceput si eu sa fac. Ideea cu macul e tare buna, nu m-am gandit pana acum, eu in cosuletul cu flori am pus bomboane de cioco pentru pamant. Si canitele ghiveci cu ghiocei sunt foarte foarte frumoase, as fi zis ca sunt de ceramica.
Ce ai pus sa faci apa la fantana? Am mai vazut ceva ape pe net la torturi si nu stiu din ce se fac, gelatina colorata cumva?
Dia imi plac toate dar foarte tare cel cu acordeonul.
Cora mi-a placut buchetelul de floricele de pe tortul in forma de inima.
Postat 11 March 2012 - 04:21 PM
Imagini atasate
Postat 11 March 2012 - 06:21 PM
Voi de unde luati bete pentru torturi etajate?
Postat 11 March 2012 - 10:07 PM
Imagini atasate
Postat 12 March 2012 - 09:42 AM
Bpaula - pentru doua luni sunt torturi bestiale, asta inseamna talent, felicitari, cat despre critici eu nu pot sa fac caci nu sunt experta in arta torturilor le fac din pasiune,, dar dupa ochiul meu zic ca sunt foarte bine finisate. Cat despre apa din fantana e foarte usor de facut, se cumpara un plicilet de tort gelee cu 1 leu si ceva banuti se pune in putina apa sau suc si se coloreaza, sper ca ti-am fost de ajutor.
Felis- multumesc de aprecieri, pot sa iti spun ca si tortuletele tale sunt frumoase iar cel cu papusica este foarte viu colorat, ti-a iesit foarte frumos.
Reny- ai revenit in forta cu torturi unu si unu dar mi-a atras atentia cel supraetajat, foarte frumos cam cate kg a avut?
Vio92- Frumoase torturi, se vede ca ai muncit mult.
Postat 12 March 2012 - 09:50 AM
Postat 12 March 2012 - 11:04 AM