Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1921 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 04 April 2010 - 07:59 PM

hei fetele, petreceti? :biggrin: am venit cu torturile mele. ambele au crema de cafea,si crema de vanilie. cel cu iepurasi(am plagiat o poza de la torturi de pe internet :toothy9; )l-am facut pt o persoana draga sufletului meu, iar al doilea, este pt noi, acasa. clopotelul de cioco este cumparat, ca si bombonicile oo :biggrin:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#1922 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 05 April 2010 - 05:22 PM

foarte frumoase daniela

#1923 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 05 April 2010 - 06:38 PM

Dragele mele ma bucur sa vad ca sunteti bine!Eu nu sunt in cele mai bune momente!sunt in trecere pe acasa,in sensu' ca sunt in spital cu Matei,dar ne-au invoit pe perioada sarbatorilor de Paste!miercuri ne intoarcem in spital sa continuam tratamentul pt. bronsiolita si sa-i mai faca o investigatie (bronhoscopie) ca sa vedem de ce face asa des bronsiolita si are un wezing persistent!Deci,chiar nu am avut timp dar nici chef de pregatiri!Noroc cu familia,care ne-a pregatit oua ,prajituri,mancare,eu numai sambata dupa-amiaza am ajuns acasa!Scuzati off-topicul,dar am simtit nevoia sa ma descarc!Mamicile cu pitici ,cred ca ma inteleg cel mai bine!
Va doresc toate cele bune,si mai ales sanatate!

#1924 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 05 April 2010 - 07:59 PM

Hristos a Inviat! Fetelor va :) pe toate in grup, am ramas rau in urma desi am vazut tot acum nu ma lasa Alex sa scriu, asa ca va ofer cate o :) la fiecare. Sunteti extra-mega fantasice toate torturile sunt absolut minunate.

Eu de Paste am facut pentru noi, pentru mami si pentru prieteni doar torturi cu branza si fructe :D bineinteles ca nu le-am pozat caci nu au fost deloc iesite din comun :D
Am facut si doau torturi pentu altii, unul pentru o fetita de 3 ani cu tom si jerry:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-12704902787.jpg

Si unul pentru azi cadoul nostru de botez pentru finutul nostru:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-127049033389.jpg

detalii:

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-20-127049035929.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1925 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 05 April 2010 - 08:21 PM

Anca multa sanate la puiut! Stiu ce inseamna asta, eu sunt ca nebuna cand sunt ei bolnavi.
:)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1926 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 06 April 2010 - 10:18 AM

Vezi postareacellya, la 04 April 2010 - 03:27 PM, a spus:

va prezint ...o noua incercare de-a modela pasta de zahar :( .... incepatoare sunt si voi ramane mult timp de-acum inainte:)))) dar ma incapatanez sa invat! vreau sa evoluez! :) hehe, ce simplu e de zis ......
am facut blat simplu pe care l-am insiropat (sirop de zahar in care am pus lamaie sa fie acrisor), iar cremele : mousse de lamaie(il voi face mereu. IL ADOR)si mousse de cioco( il fac prima data, poate am gresit undeva...e prea tzeapan. poate o fiola de esenta de rom ar fi rezolvat situatia..hmmm..)
si nu in ultimul rand, va urez din tot sufletul Paste fericit si linistit ! Cellya ( Cornelia)

Cornelia,draga,fff frumos tortul tau!Felicitari si la mai multe!

Vezi postareadani_ela, la 04 April 2010 - 07:59 PM, a spus:

hei fetele, petreceti? :lol: am venit cu torturile mele. ambele au crema de cafea,si crema de vanilie. cel cu iepurasi(am plagiat o poza de la torturi de pe internet :) )l-am facut pt o persoana draga sufletului meu, iar al doilea, este pt noi, acasa. clopotelul de cioco este cumparat, ca si bombonicile oo :lol:

Daniela,sunt superbe amandoua!Jos palaria!

Vezi postareaAnca_B, la 05 April 2010 - 06:38 PM, a spus:

Dragele mele ma bucur sa vad ca sunteti bine!Eu nu sunt in cele mai bune momente!sunt in trecere pe acasa,in sensu' ca sunt in spital cu Matei,dar ne-au invoit pe perioada sarbatorilor de Paste!miercuri ne intoarcem in spital sa continuam tratamentul pt. bronsiolita si sa-i mai faca o investigatie (bronhoscopie) ca sa vedem de ce face asa des bronsiolita si are un wezing persistent!Deci,chiar nu am avut timp dar nici chef de pregatiri!Noroc cu familia,care ne-a pregatit oua ,prajituri,mancare,eu numai sambata dupa-amiaza am ajuns acasa!Scuzati off-topicul,dar am simtit nevoia sa ma descarc!Mamicile cu pitici ,cred ca ma inteleg cel mai bine!

Anca,sanatate multa lui Matei!Inteleg perfect prin ce treci! :)

Vezi postareagloxinia, la 05 April 2010 - 07:59 PM, a spus:

Hristos a Inviat! Fetelor va :( pe toate in grup, am ramas rau in urma desi am vazut tot acum nu ma lasa Alex sa scriu, asa ca va ofer cate o :( la fiecare. Sunteti extra-mega fantasice toate torturile sunt absolut minunate.

Eu de Paste am facut pentru noi, pentru mami si pentru prieteni doar torturi cu branza si fructe :D bineinteles ca nu le-am pozat caci nu au fost deloc iesite din comun :D
Am facut si doau torturi pentu altii, unul pentru o fetita de 3 ani cu tom si jerry:

detalii:

Otilica fata,superbe!Imi place maxim patutul!
Sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1927 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 06 April 2010 - 11:17 AM

Hristos a inviat!Multa sanatate ,bucurii si putere de munca tuturor!Anca,sanatate baietelului!Abia acum am reusit sa mai intru pe aici,fiind foarte ocupata cu aceste sarbatori,ca fiecare din noi,bineinteles.Am avut ce citi si admira din urma multe pagini si torturi!Toate sunt minunate,felicitari tuturor pentru reusita lor si pentru stradanie!Va arat si eu tortul pentru Paste,de care sincer nu sunt chiar asa de mandra in sensul ca jumatate din decoruri nu sunt comestibile;am apelat la aceasta varianta din criza mare de timp.Important e ca prima impresie a fost woooow si ca a fost bun.Blat pandispan,crema de lamaie a Lissei si crema de ciocolata cu nuci,invelit in pasta marshmallows.Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-404-127054541742.jpg

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#1928 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 06 April 2010 - 01:17 PM

Adevarat a'nviat!

minunate torturi de Paste ati facut,fetelor!Daniela, atit de mult imi plac torturile astea primavaratice,pline de culoare si veselie!!!
Gloxinia, tortul cu Tom&Jerry a iesit super,iar tortul finutzului m-a topit!!!sa va fie de bine botezul,sa va fie sanatos finutul si la anul pe vremea asta sa vedem un minunat tort de 1 anisor!!!:)
Gabrenia,ca si la Daniela,ma bucur asa de tare sa vad un tort colorat si vesel!Nici nu mai conteaza ca nu-s facute unele ornamente de minutele tale dibace !

Anca, ii doresc din suflet sanatate prichindelului tau,mdin pacate te inteleg foarte bine,mie Maria mi-a facut o bronsiolita f grava la virsta de 2 luni,am avut mare noroc ca a scapat,si a facut a doua bronsiolita urita asta iarna,in decembrie.Avem de facut tratament cu Singulair un an de zile :) si sper din suflet sa nu se confirme diagnosticul de astm, eu la vara o duc la salina Tg.Ocna,ii fac des aerosoli acum acasa....ce sa facem...or sa creasca mari si or sa prinda mai multa putere!!!te imbratisez si-ti doresc multa putere,iar micutului,cum am mai spus,multa,multa sanatate!!!:)

Eu nu am facut nici un tort cu tema pascala,in schimb m-am jucat cu altele :D

Un tort-halba de bere,cu blat alb(amandina fara cacao,stiti deja poezia...),crema de lamiie a Lissei(care mi se cere din ce in ce mai des, Lissa,crema e dementiala!!!) si crema de ciocolata cu cirese.Spuma a fost facuta din royal icing,s-a intarit f fain peste noapte s s-a potrivit cu crema de lamiie :(

Imagine postata
Imagine postata

Doua torturi cu ocazia taierii motzului finului nostru,un tort mare pt acasa si unul mic,f simplu ornat,sa-l duca fina mea la serviciu.Ambele torturi au avut crema diplomat(again...Lissa :lol: ) si fructe de padure + visine,cel mare a avut blat de amandina iar cel mic a avut blat alb.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

si tortul pe care l-am predat azi-dimineata, in tort la care am muncit juma' de noapte si de care sunt indragostita :D, are blat alb(amandina cocoa free) insiropat cu sirop + Teacher's si diplomat ciocolatos(Lissaaaaaa :lol: cu fructe de padure,visine si cubulete de ciocolata.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#1929 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 06 April 2010 - 02:02 PM

Vezi postareaAnca_B, la 05 April 2010 - 06:38 PM, a spus:

anca multa sanatate puiului! sa va faceti bine...

Hristos a Inviat! Fetelor va pe toate in grup, am ramas rau in urma desi am vazut tot acum nu ma lasa Alex sa scriu, asa ca va ofer cate o la fiecare. Sunteti extra-mega fantasice toate torturile sunt absolut minunate.

Eu de Paste am facut pentru noi, pentru mami si pentru prieteni doar torturi cu branza si fructe :( bineinteles ca nu le-am pozat caci nu au fost deloc iesite din comun

trebuie sa incerc si eu o data crema asta cu branza, ai o reteta anume? patutul bebe-ului este foarte misto! dar si tortul !

Vezi postareaMIMI, la 06 April 2010 - 10:18 AM, a spus:

hei fetele, petreceti? am venit cu torturile mele. ambele au crema de cafea,si crema de vanilie. cel cu iepurasi(am plagiat o poza de la torturi de pe internet :lol: )l-am facut pt o persoana draga sufletului meu, iar al doilea, este pt noi, acasa. clopotelul de cioco este cumparat, ca si bombonicile oo

Daniela,sunt superbe amandoua!Jos palaria!

saru`mana, mimi!

Vezi postareagabrenia, la 06 April 2010 - 11:17 AM, a spus:

Hristos a inviat!Multa sanatate ,bucurii si putere de munca tuturor!Anca,sanatate baietelului!Abia acum am reusit sa mai intru pe aici,fiind foarte ocupata cu aceste sarbatori,ca fiecare din noi,bineinteles.Am avut ce citi si admira din urma multe pagini si torturi!Toate sunt minunate,felicitari tuturor pentru reusita lor si pentru stradanie!Va arat si eu tortul pentru Paste,de care sincer nu sunt chiar asa de mandra in sensul ca jumatate din decoruri nu sunt comestibile;am apelat la aceasta varianta din criza mare de timp.Important e ca prima impresie a fost woooow si ca a fost bun.Blat pandispan,crema de lamaie a Lissei si crema de ciocolata cu nuci,invelit in pasta marshmallows.Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

asta e fratele lui torturile mele :) . hai fata ca e fain... ce daca nu se manca gaina aia...

Vezi postareamamistef, la 06 April 2010 - 01:17 PM, a spus:

Adevarat a'nviat!

minunate torturi de Paste ati facut,fetelor!Daniela, atit de mult imi plac torturile astea primavaratice,pline de culoare si veselie!!!
Gloxinia, tortul cu Tom&Jerry a iesit super,iar tortul finutzului m-a topit!!!sa va fie de bine botezul,sa va fie sanatos finutul si la anul pe vremea asta sa vedem un minunat tort de 1 anisor!!!
Gabrenia,ca si la Daniela,ma bucur asa de tare sa vad un tort colorat si vesel!Nici nu mai conteaza ca nu-s facute unele ornamente de minutele tale dibace !

Anca, ii doresc din suflet sanatate prichindelului tau,mdin pacate te inteleg foarte bine,mie Maria mi-a facut o bronsiolita f grava la virsta de 2 luni,am avut mare noroc ca a scapat,si a facut a doua bronsiolita urita asta iarna,in decembrie.Avem de facut tratament cu Singulair un an de zile :( si sper din suflet sa nu se confirme diagnosticul de astm, eu la vara o duc la salina Tg.Ocna,ii fac des aerosoli acum acasa....ce sa facem...or sa creasca mari si or sa prinda mai multa putere!!!te imbratisez si-ti doresc multa putere,iar micutului,cum am mai spus,multa,multa sanatate!!!:)

Eu nu am facut nici un tort cu tema pascala,in schimb m-am jucat cu altele :D

Un tort-halba de bere,cu blat alb(amandina fara cacao,stiti deja poezia...),crema de lamiie a Lissei(care mi se cere din ce in ce mai des, Lissa,crema e dementiala!!!) si crema de ciocolata cu cirese.Spuma a fost facuta din royal icing,s-a intarit f fain peste noapte s s-a potrivit cu crema de lamiie

Doua torturi cu ocazia taierii motzului finului nostru,un tort mare pt acasa si unul mic,f simplu ornat,sa-l duca fina mea la serviciu.Ambele torturi au avut crema diplomat(again...Lissa :) ) si fructe de padure + visine,cel mare a avut blat de amandina iar cel mic a avut blat alb.

si tortul pe care l-am predat azi-dimineata, in tort la care am muncit juma' de noapte si de care sunt indragostita :D, are blat alb(amandina cocoa free) insiropat cu sirop + Teacher's si diplomat ciocolatos(Lissaaaaaa :( cu fructe de padure,visine si cubulete de ciocolata.

stefana - e belea halba aia! arata super... iar tortul cu curcubeu este fantastic. si eu m-am indragostit de el (am si furat copia :lol: )
daca ajungi la tg ocna, da de veste, ca stau la cativa km de acolo. sanatate mariei!

#1930 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 06 April 2010 - 02:30 PM

Mamistef, chiar imi plac mult torturile dar cel mai mult cel cu soarele si curcubeul!Te-ai inspirat cumva din avatarul tau?ca seamana,e super!Danielazici ca ne-am vorbit sa facem torturile asemanatoare,e frumos al tau,mai dichisit.Noroc cu gainusa salvatoare,am luat-o de pe ouale ei si am pus-o pe cele de ciocolata. :lol: :lol: Pupici!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#1931 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 06 April 2010 - 04:18 PM

Vezi postareadani_ela, la 06 April 2010 - 02:02 PM, a spus:

stefana - e belea halba aia! arata super... iar tortul cu curcubeu este fantastic. si eu m-am indragostit de el (am si furat copia :lol: )
daca ajungi la tg ocna, da de veste, ca stau la cativa km de acolo. sanatate mariei!

multumesc mult,Daniela!:lol: Eu zic ca ajung in vara asta cu siguranta,depinde doar de serviciul sotului,cum prinde el o saptamina libera fugim la o matusa dintr-un sat de linga Moinesti,si mergem cu masina zilnic la salina.Asta e planul.Tinem legatura!

Vezi postareagabrenia, la 06 April 2010 - 02:30 PM, a spus:

Mamistef, chiar imi plac mult torturile dar cel mai mult cel cu soarele si curcubeul!Te-ai inspirat cumva din avatarul tau?ca seamana,e super!

:) Acuma vad cit de tare seamana avatarul!!!E clar, am o atractie pt culori,pt soare si curcubeu:blush: te pup!

#1932 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 06 April 2010 - 09:53 PM

HRISTOS A INVIAT!!!

Vezi postareacellya, la 04 April 2010 - 03:27 PM, a spus:

va prezint ...o noua incercare de-a modela pasta de zahar .... incepatoare sunt si voi ramane mult timp de-acum inainte dar ma incapatanez sa invat! vreau sa evoluez! hehe, ce simplu e de zis ......

Draga Cornelia o incercare super apetisanta :violent6:

hei fetele, petreceti?am venit cu torturile mele. ambele au crema de cafea,si crema de vanilie. cel cu iepurasi(am plagiat o poza de la torturi de pe internet l-am facut pt o persoana draga sufletului meu, iar al doilea, este pt noi, acasa. clopotelul de cioco este cumparat, ca si bombonicile oo

Ce finute sunt Daniela...ti-ai tras crimpere?!?? ;) :)

Eu de Paste am facut pentru noi, pentru mami si pentru prieteni doar torturi cu branza si fructe bineinteles ca nu le-am pozat caci nu au fost deloc iesite din comun

Super amandoua Oti...se pare ca-ti placu mult Tom si Jerry ai mei de i-ai copiat ;) :D
Sa-ti traiasca finutul sa fie sanatos si papacios...foarte finut tortul :) :D

Vezi postareagabrenia, la 06 April 2010 - 11:17 AM, a spus:

Foarte finut tortul tau Gabrenia :)

Vezi postareamamistef, la 06 April 2010 - 01:17 PM, a spus:

Adevarat a'nviat!
Eu nu am facut nici un tort cu tema pascala,in schimb m-am jucat cu altele

Minunate torturile tale Stefana :D

#1933 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 07 April 2010 - 06:47 AM

Vezi postareadora, la 06 April 2010 - 09:53 PM, a spus:

Minunate torturile tale Stefana :biggrin:

Multumesc mult,Dora!!:scratch:

#1934 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • LocationBucuresti

Postat 07 April 2010 - 09:04 AM

Christos a inviat!
Fetelor, sper ca ati petrecut un Paste minunat. :scratch:

In primul rand, Anca, multa sanatate lui Matei!

Livia, Raluca, Mimi, multumesc de incurajari si de ganduri bune, sper ca in curand sa revin cu vesti la fel de bune.

Marinaemy, tortul laptop e f reusit, nu se vede ca te-ai fi chinuit cu el.
Raluca, f faine torturile, si belly cake si Fillmore, bravo. Ma innebunesc tavile alea aurii, nu stiu de unde sa cumpar si eu, in tot bucurestiul asta mare...
Nelly, avionul tau pare chiar real, imi place tare.
Elida, ff faine torturile tale, si vesele, iar Winnie la volan e o idee tare de tot.
Mimi, Mr. Muscolo e f sexy, cu pachetelele lui de muschi.
Cornelia, apetisanta rau ciocolata scursa, iar figurinele sunt wow.
Daniela, ne-ai obisnuit de-acum cu figurine faine si torturi superbe, mi-au ramas in cap vacutele de acum cateva pagini, le ochisem si eu, dar n-am cui sa i le fac.. F faine si ciupiturile.
Gloxi, Tom si Jerry sunt wow, iar tortul de botez nu mai zic. Sa va traiasca finutul sanatos si fericit.
Gabrenia, f vesel tortul, imi place tare cuibarul gainusei.
Stefana, ai muncit, nu gluma, toate sunt superbe, dar ala cu soare si curcubeu m-a topit. Salvat modelul!

Flori si pupici la toata lumea, ca nu ma lasa sa pun la fiecare. :biggrin: :drool:
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#1935 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 April 2010 - 09:09 AM

Asa, acum ca am ajuns la zi, o sa pun si eu torturile cu tema Pasti.
Primele doua sunt cu blatul exotic al Lissei, si crema din frisca si diverse gemuri de casa (afine, caise, zmeura),iar al treilea e cel cu trei feluri de ciocolata si blatul chocolate mud cake al Ralucai.
Ouale sunt din pasta de zahar.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-171-127062407753.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-171-127062408771.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-171-12706240967.jpg

#1936 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 07 April 2010 - 09:51 AM

Fetele , harnicutele . Va pup pe toate , va dau multe :scratch: , toate ati facut torturi minunate . Unul mai frumos decat altul .

Anca un pupic mare pentru Matei , sa se faca repede bine , sa fii tu linistita sa poti face multe torturi frumoase . :) Stiu cum e sa ai copiii bolnavi si sa-ti vina sa te urci pe pereti , nici eu nu-s normala cand le am bolnave ...

Cellya , e frumos tortul tau de Paste , spune-mi cu ce ai imbracat tortul inainte de ai pune glazura de ciocolata ? Decoratiunile de pasta ti-au iesit bine . Sa-ti traiasca minunea carliontata , sa fie sanatoasa , sa creasca mare , sa-ti aduca multe bucurii , am admirat-o si la ziua de nastere , de anul trecut . :D

Daniela , super ambele torturi , ti-au iesit foarte frumoase . Ai crimpere ... :) De unde le-ai luat , si cat au costat?

Gloxi , am ramas iar masca in fata torturilor tale . Cel cu Tom si Jerry e bestial , Antonia mea e moarta dupa ei , cand l-a vazut m-a rugat sa-i fac si eu un tort asa ...
Tortul de botez e ... nici n-am cuvinte , ce frumos ti-a iesit bebele , patutul e foarte reusit , imi place tare mult . Sa va traiasca finutul , sa va aduca bucurii , sa fie sanatos .

Gabrenia , ce tort finut ai facut ! Imi place tare mult fata de masa ... :D

Stefana !!! Super torturi ai facut ! Halba e adevarata . Royalul asta , poate dai mai multe detalii la subiectul lui , eu inca n-am curaj sa-l incerc . :drool: Tortul pentru finut e frumos , simplu dar de efect , iar cel mov , mi-a mers direct la suflet ... cu ce ai abtinut nuanta asta de mov ?
Tortul cu soare si curcubeu e de nota 10 cu steluta ! :D Superb , cred ca esti indragostita de el , ca si eu sunt . Spune-mi te rog , iarba cum ai facut-o ?

Delioara , frumoase toate torturile tale . Imi place tare mult cel cu iepurele desenat cu floricica in labute .

Eu am facut niste torturi de Paste , dar nimic spectaculos . Eram dupa tura de noapte la servici , clienta se grabea , asa ca unul l-am imbracat in glazura Adrianei :) , si am pus pe el niste ornamente facute din ciocolata topita , un fel de filigram pe care le-am facut cu o zi inainte (m-am chinuit de numa` , ca am incercat sa fac cu duiul nr1 de la wilton si nu iesea ciocolata prin el , apoi am facut cu un dui ordinar din plastic , care era prea gros, noah , bataie de cap) , apoi unul imbract simplu doar in glazura de ciocolata , si unul cu pasta de zahar (pasta care iar mi-a iesit prea moale , sau ce naiba a avut , ca n-am putut-o modela prea bine , avea tendinta de a se rupe , abia am pus-o pe tort ... am facut doua portii cum ar veni , si am pus un kg de zahar pudra , am luat zahar din ala de-a pus Ramo poza , m-am bucurat de numa` cand am gasit , si tot n-a fost ok pasta ... oi fi eu defecta , ca doar am respectat reteta , si tot n-a iesit cum trebuia)
Pun o poza , da` va rog sa nu radeti prea tare , da ? Am facut niste forme cu o floricica si am pus cate o margica de zahar in mijloc , decor de tot rasu` , dar asta e ... Gustul a fost de FB cu steluta , asta are crema cu ricotta , Dora :hug: , m-a sunat clienta si mi-a spus ca a fost foarte bun . :biggrin:

poza e facuta cu telefonul in graba mare ...
Imagine postata

Pentru noi un tort cu blat de nuca , crema de mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte , imbracat in glazura Adrianei . Ma declar fan pe viata a acestei glazuri .

Va pup pe toate !
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1937 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 07 April 2010 - 10:05 AM

Adevarat a-nviat!

Cornelia
,ce fain ti s'a intins glazura aia....super!

Daniela, vesele si dragute! imi plac tare mult culorile.

Anca, sanatate lui Matei. Va pup.

Oti, m'am indragostit de tortul tau pt botez,patutu', talpitele, manutele....i'm in love :biggrin:

Gabrenia, arata bine si data viitoare, cand o sa ai timp, o sa faci si decoruri comestibile, pana una alta, arata bine tortul:)

Stefana
, toate sunt faine. dar cel cu soare mi'o intrat la inima. Felicitari, e superb!
Si halba ti'a iesit tare bine.

Delioara, ma bucur ca nu ai venit cu mana goala:) Ce draguti sunt iepurasii tai!

Doriana
, mie imi plac floricelele alea:)
Raluca

#1938 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 07 April 2010 - 10:06 AM

Doriana, multumesc :scratch: .
Eu nu inteleg de ce te grabesti sa desfiintezi decorul tortului tau, eu il vad foarte fin si elegant, iar daca si gustul a fost apreciat.. totul e ok.
Apropo de pasta, si eu am avut problema asta, la cele doua imbracate in pasta; am facut separat pasta pentru fiecare, si n-am reusit sa o intind calumea, se rupea, era prea moale, am folosit mai mult amidon la intins, ceea ce a inrautatit situatia.
E prima oara cand nu imi iese elastica, si nu stiu de ce :biggrin:.

#1939 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 07 April 2010 - 10:15 AM

Vezi postareadelioara, la 07 April 2010 - 09:09 AM, a spus:

Asa, acum ca am ajuns la zi, o sa pun si eu torturile cu tema Pasti.
Primele doua sunt cu blatul exotic al Lissei, si crema din frisca si diverse gemuri de casa (afine, caise, zmeura),iar al treilea e cel cu trei feluri de ciocolata si blatul chocolate mud cake al Ralucai.
Ouale sunt din pasta de zahar.

Ooo dar ce retete apetisante ai folosit ...pe masura torturilor...brava

Vezi postareaDoriana, la 07 April 2010 - 09:51 AM, a spus:

Eu am facut niste torturi de Paste , dar nimic spectaculos . Eram dupa tura de noapte la servici , clienta se grabea , asa ca unul l-am imbracat in glazura Adrianei :biggrin: , si am pus pe el niste ornamente facute din ciocolata topita , un fel de filigram pe care le-am facut cu o zi inainte (m-am chinuit de numa` , ca am incercat sa fac cu duiul nr1 de la wilton si nu iesea ciocolata prin el , apoi am facut cu un dui ordinar din plastic , care era prea gros, noah , bataie de cap) , apoi unul imbract simplu doar in glazura de ciocolata , si unul cu pasta de zahar (pasta care iar mi-a iesit prea moale , sau ce naiba a avut , ca n-am putut-o modela prea bine , avea tendinta de a se rupe , abia am pus-o pe tort ... am facut doua portii cum ar veni , si am pus un kg de zahar pudra , am luat zahar din ala de-a pus Ramo poza , m-am bucurat de numa` cand am gasit , si tot n-a fost ok pasta ... oi fi eu defecta , ca doar am respectat reteta , si tot n-a iesit cum trebuia)
Pun o poza , da` va rog sa nu radeti prea tare , da ? Am facut niste forme cu o floricica si am pus cate o margica de zahar in mijloc , decor de tot rasu` , dar asta e ... Gustul a fost de FB cu steluta , asta are crema cu ricotta , Dora , m-a sunat clienta si mi-a spus ca a fost foarte bun .

poza e facuta cu telefonul in graba mare ...

Pentru noi un tort cu blat de nuca , crema de mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte , imbracat in glazura Adrianei . Ma declar fan pe viata a acestei glazuri .

Va pup pe toate !

Ma bucur ca ti-a placut crema...daca clienta a fost multumita restul nu mai conteaza :drool: :scratch:

#1940 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 07 April 2010 - 10:23 AM

Dora , ti-am vazut tortul pe blog , foarte foarte frumos , elegant ca de obicei , am incercat sa-ti las un comentariu acolo , da`s nepriceputa ... :occasion14:

Da , Delioara , exact asa si mie , nu era elastica , cum ar trebui sa fie , eu am mai patit-o , si nu am pus mult amidon , ca stiam de data trecuta , cand au zis fetele ca din cauza amidonului crapa pasta ... chiar nu stiu care sa fie cauza ... eu folosesc reteta de pe blogul Lissei , voi ce reteta folositi ? Pana acum le cantaream cu lingura , voi cantariti ingredientele pentru pasta ? Merg sa caut reteta pusa de Adriana , aia stiu ca era cu grame ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic