Fetele , harnicutele . Va pup pe toate , va dau multe

, toate ati facut torturi minunate . Unul mai frumos decat altul .
Anca un pupic mare pentru Matei , sa se faca repede bine , sa fii tu linistita sa poti face multe torturi frumoase .

Stiu cum e sa ai copiii bolnavi si sa-ti vina sa te urci pe pereti , nici eu nu-s normala cand le am bolnave ...
Cellya , e frumos tortul tau de Paste , spune-mi cu ce ai imbracat tortul inainte de ai pune glazura de ciocolata ? Decoratiunile de pasta ti-au iesit bine . Sa-ti traiasca minunea carliontata , sa fie sanatoasa , sa creasca mare , sa-ti aduca multe bucurii , am admirat-o si la ziua de nastere , de anul trecut .
Daniela , super ambele torturi , ti-au iesit foarte frumoase . Ai crimpere ...

De unde le-ai luat , si cat au costat?
Gloxi , am ramas iar masca in fata torturilor tale . Cel cu Tom si Jerry e bestial , Antonia mea e moarta dupa ei , cand l-a vazut m-a rugat sa-i fac si eu un tort asa ...
Tortul de botez e ... nici n-am cuvinte , ce frumos ti-a iesit bebele , patutul e foarte reusit , imi place tare mult . Sa va traiasca finutul , sa va aduca bucurii , sa fie sanatos .
Gabrenia , ce tort finut ai facut ! Imi place tare mult fata de masa ...
Stefana !!! Super torturi ai facut ! Halba e adevarata . Royalul asta , poate dai mai multe detalii la subiectul lui , eu inca n-am curaj sa-l incerc .

Tortul pentru finut e frumos , simplu dar de efect , iar cel mov , mi-a mers direct la suflet ... cu ce ai abtinut nuanta asta de mov ?
Tortul cu soare si curcubeu e de nota 10 cu steluta !

Superb , cred ca esti indragostita de el , ca si eu sunt . Spune-mi te rog , iarba cum ai facut-o ?
Delioara , frumoase toate torturile tale . Imi place tare mult cel cu iepurele desenat cu floricica in labute .
Eu am facut niste torturi de Paste , dar nimic spectaculos . Eram dupa tura de noapte la servici , clienta se grabea , asa ca unul l-am imbracat in glazura Adrianei

, si am pus pe el niste ornamente facute din ciocolata topita , un fel de filigram pe care le-am facut cu o zi inainte (m-am chinuit de numa` , ca am incercat sa fac cu duiul nr1 de la wilton si nu iesea ciocolata prin el , apoi am facut cu un dui ordinar din plastic , care era prea gros, noah , bataie de cap) , apoi unul imbract simplu doar in glazura de ciocolata , si unul cu pasta de zahar (pasta care iar mi-a iesit prea moale , sau ce naiba a avut , ca n-am putut-o modela prea bine , avea tendinta de a se rupe , abia am pus-o pe tort ... am facut doua portii cum ar veni , si am pus un kg de zahar pudra , am luat zahar din ala de-a pus Ramo poza , m-am bucurat de numa` cand am gasit , si tot n-a fost ok pasta ... oi fi eu defecta , ca doar am respectat reteta , si tot n-a iesit cum trebuia)
Pun o poza , da` va rog sa nu radeti prea tare , da ? Am facut niste forme cu o floricica si am pus cate o margica de zahar in mijloc , decor de tot rasu` , dar asta e ... Gustul a fost de FB cu steluta , asta are crema cu ricotta , Dora

, m-a sunat clienta si mi-a spus ca a fost foarte bun .
poza e facuta cu telefonul in graba mare ...
Pentru noi un tort cu blat de nuca , crema de mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte , imbracat in glazura Adrianei . Ma declar fan pe viata a acestei glazuri .
Va pup pe toate !