Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3121 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 19 July 2010 - 08:20 AM

Livia,foarte frumoase,era timpul sa vii si aici cu ele ca merita vazute.
Elida,ca de obicei ,ff frumoase.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3122 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 19 July 2010 - 08:29 AM

Un tort cu un design simplu-blat pandispan si crema de iaurt cu piersici

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-139-127952097491.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3123 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 19 July 2010 - 01:29 PM

Multumesc MIMI,si din partea mea felicitari frumos si finut tortul

#3124 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 19 July 2010 - 02:28 PM

Elida foarte frumoase torturi, felicitari! :)
Mimi, super primavaraticul tau!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3125 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 19 July 2010 - 03:09 PM

Ultimele torturi din w-e asta...dupa cum se vede mie nu-mi place la plaja :) . Inca ma mir ca le-am terminat in timp aproape record pentru mine si nu stiu cum am reusit. Vineri dimi inainte de a pleca la serviciu reusisem sa asamblez doar baza la tortul cu hello kitty.
Hello Kitty avut crema de iaurt cu fr de padure, Dr. a avut caramel si cocos iar cele 2 inele au fost diferite. Unul cu ciocolata cu visine si celalalt cu iaurt, afine, zmeura si ceva mix de fr de padure de la punga.

Si urmeaza cateva zile de vacantaaa! :)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2010/post-43-127954462529.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-43-127954463387.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-43-127954464017.jpg

#3126 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 July 2010 - 03:43 PM

snej super torturile tale ! Dar... nimic nou ... e ca de obicei ! Felicitari! :) Sunt incintata de tortul dr., am o prietena pe care vreau s-o cadorisesc de ziua ei, e evident dr. si chiar ma gindeam ca trebuie sa-mi caut inspiratie si uite c-a aparut ! Merci! :)

#3127 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 July 2010 - 12:51 PM

Vezi postareacec, la 16 July 2010 - 03:48 PM, a spus:

yoyo ce-mi place inimioara;cel cu fundita i-a placut mult Rahelei (fata mai mare)si l-a comandat pt ziua ei de pe acum

Ma bucur ca-ti place!Inimioara a mers destul de repede ca si decorare. Funda iar si aceea merge repede numai trebuia facuta cu o zi inainte nu in momentul decorarii :D.
Intotdeauna las decorul pe ultima suta de metri :) si evident ca nu iese ca la carte.

Felicitari pentru frumosul tort cu masinutze. La multi ani baiatului si crestere mare!

Vezi postareagloxinia, la 16 July 2010 - 05:07 PM, a spus:

Ioana draga, imi pare sincer au ca a trebuit sa treci prin momente dificile, tortul surorii chiar daca a fost facut in timp record e foarte finutz. De funda nu mai zic nimica.... Ma apuca ciuda cand o vad asa faina si infoiata.

Oti draga mea asta e viata! Dumnezeu are calea Lui si noi trebuie sa o urmam.
Multumesc.....sunt nemultumita de ce a iesit in general(mia culpa )pentru ca sincera sa fiu desi fac decorurile in ultimul minut parca acum mi-am iesit din mana....nu mai pot face aceleasi decoruri ca inainte care le faceam tot asa pe ultima suta de metri :(

Tu ma enervezi ca ai n flori facute si gata de pus pe torturi. Musai tre sa-ti calc prin ograda poate se prinde si de mine munca in anticipatie :).Imi plac torturile tale cu cioco curgatoare.La tanti la bust mai tre sa le masezi tu sa creasca capsunile...poate s-or face pepeni galbeni :D..am io o durere ca sunt detinatoare de fragutze.Dar oricum e nice si snurul negru ma termina ca mie nu-mi iese asa ceva never....ai ceva colorant minune de nu ti se face gri si nici nu ti se rupe dupa amestecarea cu pasta?

Vezi postareadora, la 16 July 2010 - 10:04 PM, a spus:

Ioana draga :) in ciuda a toata negura prin care ai trecut te-ai descurcat onorabil...brava fata...

Multumesc draga mea :).

Vezi postareaRamo, la 17 July 2010 - 10:23 AM, a spus:

Ioana draga, imi exprim inca o data parerile de rau vis-a-vis de durerea ta si ma rog sa va ajute Dumnezeu sa puteti merge mai departe.Felicitari pentru torturi, pe cat ai zis ca nu te bagi la funde pe atata de mare ai facut funda :P ti-o iesit mai mult decat super ...

Dumnezeu ne inconjoara cu iubire si astfel nu ne simtim singure.Multumesc pentru gandurile tale!
Imi e frica de funda de aceea mare ca o floare care are multe bucle.La aceasta funda si tort m-au terminat dungile alea.Bine ca a trecut.Fa bine si vina cu torturi ca aici numai vorbesti da nu vedem nimic din ce mai faci si abia astept sa ne incanti privirile.

Vezi postareaMIMI, la 17 July 2010 - 02:13 PM, a spus:

[Yoyo,imi pare rau de necazul tau;torturile sunt superbe

Multumesc draga mea. Mie iar imi place foarte mult tortul cu flori si cel cu minge sincera sa fiu mor de invidie (vorba lui Foxyy) cand vad ce hexagoane si ce frumos faci mingea :).
Spune-mi te rog ce dimensiune are blatul de sub minge si cum il faci cu blat foi sau coci blatul si-l tai la dimensiunea respectiva?

Livia felicitari pentru frumoasele torturi. O sandalutza am vrut sa-i fac sorei insa nu am avut suficient pentru uscare astfel am lasa-o balta.

Vezi postareaAnca_B, la 18 July 2010 - 01:25 PM, a spus:

yoyo imi plac torturile tale,si nu as fi spus ca-s facute in graba!Felicitari!

Multumesc. Mai am de muncit la detalii insa acum nu am dispozitia necesara pentru concentrare la decoruri.Timpul le rezolva pe toate.

Elida-silvia ai facut torturi foarte frumoase. Felicitari!

Snej draga mea senzationale. Stau sa ma uit la ele ca la tablouri. Lucrezi atat de elegant si de curat. Felicitari la scena deschisa!
Intrebari:
1.Ce inaltime are un tort?...pentru ca toate mi se par de aceasi dimensiune si nu inteleg in ce le montezi de le poti scoate la fel??
2.Dupa ce le umpli cat le lasi la frigider sa se aseze ca ies asa de drepte pe lateraleeee?.....la mine cand desprind cercul mai vine cu cercul putina crema si pun unt pe margine insa parca nu sunt asa drepte ca ale tale.
3.Astfel: tu ungi cu strat gros de unt sau lasi pasta mai groasa?
4.Ai folosit cumva colorant praf de ai scos rosul respectiv la kitty cat?
5.Nu cazi lata de oboseala dupa un tort chiar daca e mic?Nu de alata dar,daca as face 3 si mai ales toate de dimensiunea aia m-au duce cu targa direct la perfuzabil....termelata ca bacccteria...putin spus termelata.
6.Spune-mi in mare pentru toate cele 3 din wee asta cand ai inceput munca pt ele si eventual pe zile cand ai facut restul etapelor si anume creme, lasat la asezat, ungere cu unt, decor, imbracare, finisare...etc.
Vacanta placuta si te asteptam cu alte torturi pentru ca observ ca faci angro.

#3128 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 20 July 2010 - 01:49 PM

Vezi postareayoyo, la 20 July 2010 - 12:51 PM, a spus:

Snej draga mea senzationale. Stau sa ma uit la ele ca la tablouri. Lucrezi atat de elegant si de curat. Felicitari la scena deschisa!
Intrebari:
1.Ce inaltime are un tort?...pentru ca toate mi se par de aceasi dimensiune si nu inteleg in ce le montezi de le poti scoate la fel??

Cred ca ma triseaza pozele. De ex Tortul cu floricele e de 6 Kg si pare micut in comparatie cu cel DR. care are 1,5 kg sau cel cu 2 inele care are pe undeva aproape de 5 kg. Am inel detasabil si de obicei le fac pe toate de inaltimea lui, cam 8-9-10 cm. Mai nou pun tortul in diverse etape pe cantar si vad cat mai pun crema , fructe ca sa nu mai depasesc atat de mult limita ceruta. Cred ca m-am invatat cu tavile si cu masuratul ca le cam stiu acum. Mai am parte si de suprize dar mai rar.

2.Dupa ce le umpli cat le lasi la frigider sa se aseze ca ies asa de drepte pe lateraleeee?.....la mine cand desprind cercul mai vine cu cercul putina crema si pun unt pe margine insa parca nu sunt asa drepte ca ale tale.

Cand pot umplu tortul dimineata inainte sa plec la serviciu si seara cand vin il termin. Eu nu fac creme multe la un tort si blaturi de diverse consistente si atunci imi e mai usor. Crema incerc pe cat pot sa o fac atunci dimineata, apoi asamblez. Sta in forma, asamblat, de la 9 dimi la 6 seara ca asa se nimereste daca e inainte de sambata. Daca incep de sambata atunci sta doar vreo juma de ora in congelator sau ceva mai mult in frigi, ca n-am timp sa stau sa-l bibilesc. Cand vreau sa scot inelul dau cu un cutit pe margine cat sa se desprinda frumos.
Si eu am denivelari, fructele imi lasa zeama, am blaturi ciobite dar pe margine tot timpul acopar cu foile de pandispan. Imi indreapta marginile si sunt netede. Le dau cu un strat subtire de Rama, fara zahar fara nimic, nici nu are sens daca te gandesti cat zahar e in pasta. E doar ca sa adere bine pasta.
Pasta e cum o nimeresc, cand mai moale cand mai tare, acu mai imi face si bucuria sa transpire. Ca ma distram de numai cand ma intreba Ramo daca am aparat cu abur :) :) :) . E natural si e si gratis vara. M-am obisnuit cu soarta si nu ma mai panichez/ enervez. Cui nu-i place...sa nu mai manance. E plina piata de fructe :) .
Mai am o spatula cu care netezesc tortul dupa ce l-am imbracat in pasta. In rest nu-i fac nimic deosebit

3.Astfel: tu ungi cu strat gros de unt sau lasi pasta mai groasa?

Am explicat mai sus partea cu foaia de pandispan

4.Ai folosit cumva colorant praf de ai scos rosul respectiv la kitty cat?

Nu am coloranti decat de la Wilton, gel si rosu si galben lichid din Real.
Pasta aceea am cumparat-o intr-un excel de zel din Olanda. AM luat un kg si apoi m-am zgariat pe ochi de scumpa ce a fost....

5.Nu cazi lata de oboseala dupa un tort chiar daca e mic?Nu de alata dar,daca as face 3 si mai ales toate de dimensiunea aia m-au duce cu targa direct la perfuzabil....termelata ca bacccteria...putin spus termelata.

Ba daaa...pic si eu lata :D . Dar daca n-am invatat inca sa-mi refuz prietenii asa-mi trebuie. Cateodata intru de-a dreptul pe pilot automat ca nu mai pot altfel. Dar singura accept rugamintea si apoi imi vine sa-mi dau palme.

6.Spune-mi in mare pentru toate cele 3 din wee asta cand ai inceput munca pt ele si eventual pe zile cand ai facut restul etapelor si anume creme, lasat la asezat, ungere cu unt, decor, imbracare, finisare...etc.
Vacanta placuta si te asteptam cu alte torturi pentru ca observ ca faci angro.

Am inceput de joi seara cand am copt blaturile si am facut o crema pt cel DR.. Vineri dimi am reusit sa fac crema pt tortul cu hello kitty si sa asamblez doar etajul de jos. Vineri seara am asamblat si etajul de sus si tortul micut cu Dr. Le-am imbracat in foaie de pandispan, dat cu Rama si imbracat in pasta. Incepusem treaba vineri dupa-masa la 6 si am terminat pe la 1 noaptea ca am stat sa fac si floricelele pentru hello kitty. Sambata am inceput de la 9 sa lipesc floricelele, sa o fac pe kitty sa finisez, fac banda de jur imprejur, cateva poze si la 10.30 eram gata cu el. M-am apucat de Dr. cu facutul de halat alb, cravata, stetoscop. Le fac pe loc ca uneori nu le nimeresc ca si dimensiune si uneori nu apuca sa se usuce si imi ies strambe diverse chestii. Asta e. La 1 la pranz era gata si asta.

Pe la 4 m-am apucat de asamblat inelul mare si l-am lasat cam juma de ora in congelator ca ma grabeam. Amica mea a nascut mult mai repede decat voia si atunci si party-ul ce trebuia sa fie pt parintii ei s-a decalat un pic. In loc de duminica seara a vrut tortul duminica dimi la 11.

Asa ca am bagat viteza si la 6 seara ma apucam de asamblat si 2/3 din celalat inel. Pt ca erau creme diferite, asta era de cioco, mi-ar fi iesit mai mic ca inaltime. Si nici platou asa lat nu aveam si mai si depaseam cele 4 kg intentionate. Asa ca am taiat 1/3 din fiecare blat si am mai facut de un strat, fix cat imi trebuia sa fie de aceeasi inaltime cu celalalt. Am avut noroc ca mi-a bubuit mintea...ca numai ce incepusem sa transpir de emotii.
La 10 seara erau deja imbracate in pasta si eu ma apucam de facut marginile si trandafirasii...chestiune care m-a tinut ocupata pana pe la 12 noaptea.
Duminica dimi la 9 am luat-o de la capat cu vopsit trandafirasii si lipit pe tort, dichisit si finisat. Am terminat pe la 11 ca am mai facut inca ceva trandafiri ca mi se parea ca ar mai trebui.

Cam asta e in mare un orar de-al meu. Vesnic se nimereste ca in acelasi w-e sa am de facut torturi pentru vreo 2-3 prietene si se supara daca fac pentru unele si pe altele le refuz. Am si refuzat ca ma plimbam pe la dentist si stateam cu orele si pe acolo si nu m-as fi descurcat cu timpul.

Mai intreaba daca vrei sa stii ceva.

Editez mai incolo si raspund la restul ca misuna seful prin birou :) . Cand pleaca termin si eu de explicat.
Gata, am terminat de explicat :D .

#3129 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 20 July 2010 - 02:07 PM

Multumesc mult pt cuvintele frumoase, as vrea sa vin mai des, numai sa am ce arata.

Snej lucrezi impecabil, felicitari!
Silvia torturile tale de nunta sunt...deosebite, imi plac mult!
Saptamana viitoare am si eu un tort pt o cununie civila, am putine emotii, dar sper sa ma descurc. Voi trece cu siguranta pe aici sa va arat ce-a iesit.
Spor la tortalit!

Ps: Unde e "dincolo-torturate" :) ?

#3130 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 20 July 2010 - 02:46 PM

Vezi postareasnej, la 20 July 2010 - 01:49 PM, a spus:

Pasta aceea am cumparat-o intr-un excel de zel din Olanda. AM luat un kg si apoi m-am zgariat pe ochi de scumpa ce a fost....[/color]

Snej, torturile tale sunt perfecte! Imi place ca sunt curate si ai mare atentie la detalii. Te rugam sa treci mai des pe la noi.
Imi poti spune de unde anume din Olanda ai cumparat pasta? Am drum vara asta pe acolo si am auzit ca sunt niste magazine de cake-decorating senzationale, dar nu stiu exact unde anume. Macar aproximativ daca imi poti spune pe unde e... te rog!

#3131 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 20 July 2010 - 03:48 PM

Vezi postareaLuminis, la 20 July 2010 - 02:46 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 20 July 2010 - 01:49 PM, a spus:

Pasta aceea am cumparat-o intr-un excel de zel din Olanda. AM luat un kg si apoi m-am zgariat pe ochi de scumpa ce a fost....[/color]

Snej, torturile tale sunt perfecte! Imi place ca sunt curate si ai mare atentie la detalii. Te rugam sa treci mai des pe la noi.
Imi poti spune de unde anume din Olanda ai cumparat pasta? Am drum vara asta pe acolo si am auzit ca sunt niste magazine de cake-decorating senzationale, dar nu stiu exact unde anume. Macar aproximativ daca imi poti spune pe unde e... te rog!

uite : De leukste Taarten Shop
Eendrachtstraat 2A
1531 DV Wormer

Am dat 8 E pe un kg de pasta cu care nu faci mare lucru, e putina. Asa ca o sa ma distrez in continuare cu pasta de zahar sau de lapte praf...

#3132 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 July 2010 - 06:24 PM

Vezi postareaLuminis, la 20 July 2010 - 02:46 PM, a spus:

Uite inca cateva site-uri si vezi tu locatia lor.
http://www.maakjetaart.nl/osCommerce/
http://www.taartende...9e6dd54046ec599
http://www.deleukste...8b706e93e634d60

Snej sincera sa fiu te misti foarte rapid. Eu la un decor pierddddddd waw, mai bine zis stau la un decor minim 2 ore desi poate cateodata aleg un decor simplu pe principiul sa mearga repede (ma refer la torturile care le dau moca) si tot mult minim 2 ore stau pe executie.
Cand am citit procesul de executie al tau sincer m-am crucit cum le-ai combinat cum le-ai facut si ai fost in timp.

#3133 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 July 2010 - 03:26 PM

unde sunteti ? in concediu ca si mine? nici un tort , nimic? hai la treaba cu voi!!!!

#3134 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2010 - 04:17 PM

Vezi postareadani_ela, la 24 July 2010 - 03:26 PM, a spus:

unde sunteti ? in concediu ca si mine? nici un tort , nimic? hai la treaba cu voi!!!!

Prezent! Tocmai am terminat si ultimul tort din we asta:

Le pun pe rand, toate sunt negresa cu cioco. Unele cu 3 cioco altele cu cioco si visine sau doar cioco:

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-20-127998093237.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-20-127998095994.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-20-127998098506.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-20-127998101305.jpg

Va rog sa va dati cu parerea ce animal e ala gri :biggrin:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3135 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 24 July 2010 - 05:07 PM

Buna iata si ultimul tort facut pt o pereche ce aniverseaza 3 ani de la casatorie.Tortul are blat pandispan cu cacao si crema ganaj ciocolata amaruie.Ornamentele sunt sin pasta de lapte praf,deasemeni tortul aeste imbracat in aceeasi pasta.
[attachment=22921:22-07-10_0940.jpg]
[attachment=22922:22-07-10_0944.jpg]
[attachment=22923:22-07-10_0943.jpg]

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2010/post-681-127998390811.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-681-127998385822.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-681-127998374537.jpg

#3136 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 24 July 2010 - 06:28 PM

Vezi postareagloxinia, la 24 July 2010 - 04:17 PM, a spus:

Vezi postareadani_ela, la 24 July 2010 - 03:26 PM, a spus:

Prezent! Tocmai am terminat si ultimul tort din we asta:

Le pun pe rand, toate sunt negresa cu cioco. Unele cu 3 cioco altele cu cioco si visine sau doar cioco:

Va rog sa va dati cu parerea ce animal e ala gri :biggrin:

Ala e clar, rechin. Intrebarea e: vinul? de care e vinul? mie imi place rosu sec!
Super torturile. Imi place tare Tom si Jerry; e pictat pe pasta sau colorat cu carioca?
Cand ai timp sa faci atatea? Si sa mai cresti si 2 copii?

#3137 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2010 - 10:22 PM

Vezi postareaLuminis, la 24 July 2010 - 06:28 PM, a spus:

Ala e clar, rechin. Intrebarea e: vinul? de care e vinul? mie imi place rosu sec!
Super torturile. Imi place tare Tom si Jerry; e pictat pe pasta sau colorat cu carioca?
Cand ai timp sa faci atatea? Si sa mai cresti si 2 copii?

Deci daca tu ai zis rechin care te ai cu pescuitul e bine :mad: Mie imi seamana a balena :mad:) Trebuie sa te dezamagesc dar vinul e rosu dulce :floare:
Si de facut le fac noaptea =)) Azi noapte m-am culcat la 3 jumate asa ca amu fug la somn. Pupici si va astept aci. Lumi nu am uitat de tortul cu Scooby sa stii. Cat despre Tom SI Jery sunt facut pe o placa si in afara de griul din Tom care e pictat restul sunt coloarti cu carioca, doar amu am o gramada de culori, nu? =))
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3138 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 25 July 2010 - 08:54 AM

Vezi postareagloxinia, la 24 July 2010 - 10:22 PM, a spus:

Deci daca tu ai zis rechin care te ai cu pescuitul e bine :floare: Mie imi seamana a balena :mad:) Trebuie sa te dezamagesc dar vinul e rosu dulce =))
Si de facut le fac noaptea =)) Azi noapte m-am culcat la 3 jumate asa ca amu fug la somn. Pupici si va astept aci. Lumi nu am uitat de tortul cu Scooby sa stii. Cat despre Tom SI Jery sunt facut pe o placa si in afara de griul din Tom care e pictat restul sunt coloarti cu carioca, doar amu am o gramada de culori, nu? :D

Fata, balena nu are colti din aia sau chiar daca ii are nu-i tine la vedere... Si ma enervezi cu cariocile tale :mad: , ce fraiera am fost ca nu mi-am luat, dar cum termin cu concediul tre' sa-mi comand si eu.
Tortul cu Scooby... vine si aici.

#3139 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2010 - 12:40 PM

Gloxi, super torturi !Am un respiro acu, si-am dat fuga sa ma binoclez !
Imi place cel cu Tom, n-ma prea inteles chestia cu placa, trebuie sa mai aprofundam discutia,balena sau rechinul, cum vrei tu, e faina oricum, ai avut ce modela la el, dar super ti-a iesit, cel cu floricele e foarte elegant !
:blush:

#3140 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2010 - 02:13 PM

unul din torturile de azi, care-i gata , :blush: dus la sala si cu mare regret va spun ca datorita drumurilor noastre, n-a ajuns intreg,respectiv partea stinga de la patut, din fata ingerasului s-a rupt o bucata... am incercat s-o lipesc inapoi cu niste margarina, ca doar atit aveau la restaurant, da nu-mi fac iluzii ca va tine... Si inainte de a pune pozele, am reusit sa fac doar 2, ca aparatul era plin si eu comandasem deja taxiul,deci n-am de unde alege, sa va mai zic o chestie... Mi-a venit mie asa sa sun pe careva din bunicii copilului ( doar nr.lor il aveam!) sa-i felicit si etc... Si ii zic la bunica de tort...
Ea zice: care tort ?
eu : pai nu l-ai vazut ????????? ;)
Deci , va dati seama , da nu sunam cred ca nu-l mai vedeau in veci...
si acum pozele...

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_07_2010/post-366-128006000134.jpg
  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-366-128006001406.jpg

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159