Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3481 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 25-August 10
  • Locationbrasov, romania

Postat 25 August 2010 - 08:02 PM

no, iertati-ma ca pana la urma le-am postat aproape pe toate.. in ordinea inversa executarii...ultimele sunt cele dintai..se poate observa tehnica inca nesigura..nu ca nu as avea si acum muuulte de invatat si exersat..nu stiu daca am voie sa pun atatea torturi...daca nu, rog un administrator sa mi le stearga sau sa le mute, unde stie ca e locul potrivit. astept critici..dar si laude..va rog , fiti generoase cu ambele.

#3482 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 25 August 2010 - 08:43 PM

Rog un administrator sa ma ajute sa fac sa-mi apara si poza la postarile mele..multumesc tare mult.

#3483 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 25 August 2010 - 09:23 PM

Vezi postareavrabiuta, la 20 August 2010 - 09:25 PM, a spus:

Cam-pari indecent de perfecta !Imi vine sa ma las de tortalit!
Si frumoasa! Imi place poza din avatar !

Multumesc mult Olgutzo draga...pt ambele complimente!!! :hug:

Vezi postareaMIMI, la 21 August 2010 - 09:47 AM, a spus:

Dora,no comment!

Mimi iti multumesc frumos si da-mi voie sa te felicit la randu-mi pt torturile minunate...tortul de nunta este fff frumos...felicitari

Vezi postareadani_ela, la 21 August 2010 - 03:22 PM, a spus:

dora- foarte elegant ! ca de obicei , jos palaria !

Elegant ca elegant...dar sa vezi ce buuuun a fost!!!..oricum iti multumesc...btw imi plac ultimele tale torturi

Vezi postareaLivia, la 21 August 2010 - 05:16 PM, a spus:

Dora, m-ai lasat fara cuvinte, un tort impecabil!

Livia draga intentia mea nu este sa va las fara grai sau fara suflare...ci doar sa va inspir...
felicitari pt torturi...ce finut este al doilea...=))

Vezi postareagloxinia, la 22 August 2010 - 12:29 AM, a spus:

Dora am ramas ca la dentist din nou. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :floare:

Fataaa mersic...vad ca si tu excelezi pe zi ce trece la tortalit...brava :hug:

Vezi postareaRamo, la 22 August 2010 - 04:49 PM, a spus:

Oh Dora, cum poate sa arate, ce culori puternice. Cum ai facut negru ala sa aiba asa culoare intensa? E indecent de perfect acest tort si cat e de drept, love it =))

Multumesc pt aprecieri...si tu faci torturi frumoase...cel de nunta este fabulos...daca ar fi avut si florile facute tot de tine ti-as fi dat 10...asa doar un +9 :P...ca doar trebuie sa-ti stimulez in continuare dorinta de perfectiune, nu? ;) =))...Negrul este obtinut prin adaugare de gel negru in RI pana la nuanta dorita...

#3484 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 25 August 2010 - 09:37 PM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 23 August 2010 - 10:40 AM, a spus:

Pun si eu 2 toturi care le-am facut saptamana trecuta. Unul reprezinta o gradina pentru un domn lugumicultor iar celalalt o sticla de vin.

Foarte dragute si ingrijite Simona... :floare:

Vezi postareamonicagurea, la 25 August 2010 - 05:28 PM, a spus:

Nu stiu ce torturi sa pun, asa ca postez ultimele doua torturi de botez, amandoua pentru baetei..fetitze nu am avut..cred ca primul de fetitza va fi pentru a doua mea printzesa ce trebuie sa se nasca peste trei saptamani.. sper sa va placa..multe din fete au vazut torturile mele..pentru cele ce nu le stiu,..sper ca va plac

Bun venit Monica!!! Torturile tale ti le-am admirat si dincolo...si daca tot avem liber la critici si laude..sa incep...
Imi place mult manualitatea ta in ceea ce priveste personajele...reusesti sa le dai un aspect aproape real...
Evolutia ta (cum bine ai specificat tu insati) este notabila...la torturile de inceput nu finisai atat de bine pasta pe tort...Critici am la adresa florilor...mai ai de lucrat...si mai ales la trandafiri...incearca sa-i redai reali...deci fa sa dispara acel con din mijloc...acoperindu-l cu o petala...ia un trandafir din natura si studiaza-l...incearca sa-l redai cat mai fidel...
Spor in continuare iti doresc...si nastere usoara!!! :hug:

#3485 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 25 August 2010 - 09:59 PM

Vezi postareamonicagurea, la 25 August 2010 - 08:02 PM, a spus:

no, iertati-ma ca pana la urma le-am postat aproape pe toate.. in ordinea inversa executarii...ultimele sunt cele dintai..se poate observa tehnica inca nesigura..nu ca nu as avea si acum muuulte de invatat si exersat..nu stiu daca am voie sa pun atatea torturi...daca nu, rog un administrator sa mi le stearga sau sa le mute, unde stie ca e locul potrivit. astept critici..dar si laude..va rog , fiti generoase cu ambele.

Bine ai venit la noi, Monica. Eu te stiu de dincolo, te-am admirat si pe acolo. Torturile tale sunt frumoase foc, imi plac mult figurinele, se vede ca ai evoluat mult.

#3486 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 25 August 2010 - 10:07 PM

Vezi postareadora, la 25 August 2010 - 09:37 PM, a spus:

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 23 August 2010 - 10:40 AM, a spus:

Pun si eu 2 toturi care le-am facut saptamana trecuta. Unul reprezinta o gradina pentru un domn lugumicultor iar celalalt o sticla de vin.

Foarte dragute si ingrijite Simona... :floare:

Vezi postareamonicagurea, la 25 August 2010 - 05:28 PM, a spus:

Nu stiu ce torturi sa pun, asa ca postez ultimele doua torturi de botez, amandoua pentru baetei..fetitze nu am avut..cred ca primul de fetitza va fi pentru a doua mea printzesa ce trebuie sa se nasca peste trei saptamani.. sper sa va placa..multe din fete au vazut torturile mele..pentru cele ce nu le stiu,..sper ca va plac

Bun venit Monica!!! Torturile tale ti le-am admirat si dincolo...si daca tot avem liber la critici si laude..sa incep...
Imi place mult manualitatea ta in ceea ce priveste personajele...reusesti sa le dai un aspect aproape real...
Evolutia ta (cum bine ai specificat tu insati) este notabila...la torturile de inceput nu finisai atat de bine pasta pe tort...Critici am la adresa florilor...mai ai de lucrat...si mai ales la trandafiri...incearca sa-i redai reali...deci fa sa dispara acel con din mijloc...acoperindu-l cu o petala...ia un trandafir din natura si studiaza-l...incearca sa-l redai cat mai fidel...
Spor in continuare iti doresc...si nastere usoara!!! :hug:

multumesc mult si pentru aprecieri si pentru sfaturi. asa este..dupa ce am umblat mult pe aici am tras concluzia ca nu as putea face flori..trandafirii sunt exceptia..mi se pare tare greu, va admir pe toate cele ce reusiti sa faceti asta..si la fel..nu imi iese deloc orice fel de decor cu royal icing..voi mai incerca, insa.

#3487 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 25 August 2010 - 10:17 PM

Vrabiuto ia vezi dincolo la torturi de pe net ce ti-am pregatit :floare:

Monica tare as fi curioasa sa vad cum reusesti sa faci acele fetze asa frumoase si expresive.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3488 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 25 August 2010 - 11:02 PM

Vezi postareadora, la 22 August 2010 - 11:11 PM, a spus:

Vezi postareacec, la 22 August 2010 - 06:24 PM, a spus:

un tortulet care s-a mancat in casa

Bine ai revenit!!! Ce flori frumoase ai inceput sa faci!!
multumesc, continui sa exersez

Vezi postareaRamo, la 23 August 2010 - 08:23 AM, a spus:

Mersi CEci, Felicitari pentru munca prestata, ai avut ceva de lucru cu 200 de briose imbracate si dichisite, dar ati-a meritat ca au iesit tare faine. La multi ani mamei tale.

Multumesc
Mi-a luat vreo 3 zile floricelele(cateva ore pe zi asa printre altele)si 2 zile ornatul si facutul
Cred ca am migalit mai mult cu ele decat as fi facut-o cu tortul
Multumesc si de urare
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#3489 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 25 August 2010 - 11:21 PM

Vezi postareaMIMI, la 23 August 2010 - 03:01 PM, a spus:

Vezi postareacec, la 22 August 2010 - 06:24 PM, a spus:

N-am mai intrat pe aici de vreo 3 saptamani(ba ocupata , ba plecata) si acum nu mai fac fata cu cititul, sper sa recuperez usor, usor.
Torturile le-am vazut si mi-au placut toate, asa ca felicitarile vor fi in grup caci toate le meritati
Si fiindca nici eu nu am stat degeaba va voi arata ce incercari am mai avut
Fiindca nu am mai facut tortul de nunta ci doar ornamentele si niste briose (vreo 200)le voi pune aici sa le vedeti nestiind unde altundeva sa le pun

ai muncit nu gluma la briose!
Orhideele sunt superbe!La multi ani mamei!

asa e am muncit ceva la ele dar cei ce le-au vazut au fost "incantati" asa ca zic ca s-a meritat
mai am o comanda de 200 pt o nunta in octombrie

multumesc de apreciere si urare

Vezi postareadani_ela, la 23 August 2010 - 09:30 PM, a spus:

cecilia - dar ai avut activitate , nu gluma ! super sunt toate !

multumesc
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#3490 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 25 August 2010 - 11:24 PM

cand vad ce minunatii si ce imensitati de torturi faceti,imi vine sa plang si sa ma las de meserie.Am terminat si eu un tort imens=pt 80 de persoane-cel mai mare de pana acum-facut in colaborare cu o cofetarie,pt ca nu am avut curaj sa ma inham la ditai blatul.blatul ca blatul,dar nu stiu cum il acopeream in pasta de zahar,pt ca nu am masa asa de mare ca sa o intind.ofcarz ca nu e cel mai perfect si neted tort si nici atat de inalt cum imi place mie,dar mi-a usurat cat de cat munca.doar la decoratii am muncit 8 ore si ceva fara strans si spalat vase.per total e un fel de semitrauma,sper totusi sa nu se observe.mi-ar fi placut sa fac mai multe detalii si sa lucrez ceva mai ingrijit,din pacate am fost nevoita sa il decorez direct in frigider,pt ca daca il fatzaiam riscam sa-l traumatizez si mai rau.asa ca jos palaria in fatza voastra ,celor care faceti torturi mari si perfecte in acelasi timp.asta e,este pt o tabara de copii si mi s-a cerut sa fie si Crucea Rosie pe undeva-pt. ca e o donatie din partea lor.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-301-128277100789.jpg

-blatul are 60 cm in lungime

Monica-bun venit,imi plac torturile tale,sunt frumos lucrate si foarte detaliate.

Gloxi-si mie imi plac inimioarele ,cred ca am sa le pun pe fiecare tort romantic.Se fac simplu de tot:formezi bilute,apoi le ascuti intr-o parte cu ajutorul degetelor-ruland.In partea bombata,exact in mijloc,apesi cu o scobitoare,despicand putin in doua.mai ajustezi cu degetele,indoi varful inimii sau il lasi drept-cum doresti,aplatizezi f putin si gata.colorezi daca vrei si lasi la uscat.

#3491 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 26 August 2010 - 07:38 AM

Vezi postareagloxinia, la 25 August 2010 - 10:17 PM, a spus:

Vrabiuto ia vezi dincolo la torturi de pe net ce ti-am pregatit :D

Monica tare as fi curioasa sa vad cum reusesti sa faci acele fetze asa frumoase si expresive.

Mama ..........da frumosi sunt.... i-as incalta in orice moment! Sa vedem ce ciudatenie o sa-mi iasa mie! :D Multumesc foarte muuuuuuuult !!
Tot zic ca-mi plac provocarile si cind sunt provocat ma ... pe mine ! :D

#3492 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 26 August 2010 - 10:23 AM

mimi- ce mare este tortul pt nunta! oare ai scris pe undeva cate kg a avut? ce dimensiuni au tavile tale?
monica- ce ma bucur ca ni te-ai alaturat ! am ce invata de la tine , si asta e bine (pt mine :D )
ortansa- este superb ! si nu e deloc rau . chiar deloc ! felicitari !!!
am mai facut trei tortulete . un chin teribil deoarece de duminica nu avem apa . deloc !!! este cumplit sa stai in bucatarie si sa tot vanturi apa prin lighene , bidoane ... :D :D ultimul tort , cel cu printesa as fi vrut sa il finisez cu royal , se cerea imperios , dar de unde atata apa , sa mai spal tot ce as fi murdarit? asa ca am renuntat.

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

ultimul este inspiratie dora si lissa - doar ca la mine e hidos rezultatul :D acesta e facut pt o alta micuta gimnasta de la scoala de gimnastica Nadia Comanici . fetitele au fost foarte incantate de el , si se pare ca voi fi `tortareasa` lor de acum :D . am fost invitata in sala de antrenamente- cata munca acolo !! ce mila mi-a fost de micute , mai ales ca la varsta lor am fost si eu acolo , dar nu am rezistat decat un an , deci stiu ce indura. de as avea zece fete , nu as lasa una sa faca asta .

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 26 August 2010 - 10:24 AM

#3493 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 August 2010 - 11:01 AM

Ortansa imi place f mult tortul tau, mai ales jocul de culori de la curcubeu. :D
Daniela felicitari pentru toata munca depusa, ai avut treaba nu gluma.

Am si eu nevoie de un mic ajutor, am o comanda la o corabie, marea problema este ca nu stiu cum sa obtin culoarea maro, am incercat la ultimele torturi sa o obtin cu cacao dar degeaba a iesit fff deschis si apoi am mai vopsit eu cu pensula. Acum am nevoie de un maro mai inchis, stie careva din ce culori pot obtine maroul??? :D

#3494 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 26 August 2010 - 11:42 AM

Vezi postareagloxinia, la 25 August 2010 - 10:17 PM, a spus:

Vrabiuto ia vezi dincolo la torturi de pe net ce ti-am pregatit :D

nu fac nimic deosebit, le modelez pur si simplu.imi pare bine ca iti plac:)

#3495 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 26 August 2010 - 11:49 AM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 26 August 2010 - 11:01 AM, a spus:

Ortansa imi place f mult tortul tau, mai ales jocul de culori de la curcubeu. :D
Daniela felicitari pentru toata munca depusa, ai avut treaba nu gluma.

Am si eu nevoie de un mic ajutor, am o comanda la o corabie, marea problema este ca nu stiu cum sa obtin culoarea maro, am incercat la ultimele torturi sa o obtin cu cacao dar degeaba a iesit fff deschis si apoi am mai vopsit eu cu pensula. Acum am nevoie de un maro mai inchis, stie careva din ce culori pot obtine maroul??? :D

nu stiu daca se vede..am eu un tort cu popey, care sta in barca.. maroul l-am obtinut din rosu+ negru ( putin ) si apoi galben.daca nu e suficient de inchis,poti vopsi dupa aceea cu negru foarte diluat in sensul sipcilor..am inteles ca e o corabie, deci tot din lemn ca si o barca..uite pun o poza aici, sa caut una in care se vede mai bine.

sper sa se vada ceva si sa te ajute

#3496 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 26 August 2010 - 05:26 PM

Vezi postareamonicagurea, la 25 August 2010 - 08:43 PM, a spus:

Rog un administrator sa ma ajute sa fac sa-mi apara si poza la postarile mele..multumesc tare mult.

Scuza-ma, ca sa fiu sigur, vrei poza de la profil ca avatar?
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#3497 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 26 August 2010 - 06:42 PM

Doresc sa felicit pe toate cele care mi-au incantat privirile cu frumuseti de torturi de la ultima postare a mea si anume: :

Lissa precum stiu: rezulta de la tine numai torturi unice precum numai tu stii sa faci. Esti persoana de la care invat zi de zi cate ceva in ale tortalitului.
Raluca bravo pentru executie.Deja mi-e o ciuda pe tine la cum intinzi pasta :D.
Rozi bravo pt ce ai realizat. Am o adugare: incearca data viitoare sa nu mai pui asa mult colorant in pasta pentru a nu fi culori inchise deoarece astfel iti estompeaza tot decorul.
Doriana felicitari.
Dora ca de obicei ceva simplu dar unic de spectaculos.
Mimi felicitari cu F mare pentru minunatul tort de nunta. Asta e un pas foarte important pentru cariera de tortaleasa.
Livia bravo!
Vrabiuta si eu m-as infige rapid...in murele alea :em_new_65: nu de alta dar las dulciuri am interdictie...asa de bine arata si luand in considerare ca e facuta de ficior.Auzi il iei si pe al meu sot la scolarizare? Ca sincer m-ar entuziasma tare ideea sa stie face macar o clatita cum fac la celelalte fete sotii :D .
Oti ca intotdeauna torturi unu si unu. PS:Guturaiu asta (bata-l vina) vine tu si cand is 40 gr.Vai vai, lasa ca-l prind io si vede el na na :P .:lol:
Ramona e super-mega-frumos si fin tort de nunta. E perfect. De culoare nu zic nimic ca ma apuca plansul uitandu-ma la ea.
Cec bravo pentru rabdare si felicitari pentru frumosul crin.
Simona S ai evoluat foarte mult. Felicitari pentru ceea ce ai executat. Nota 10+!
Daniela ai facut torturi unul si unul.Imi plac tare mult torturile in care imiti o poza deoarece iti ies identice cu inspiratia ex: Hanna dar si celelalte sunt foarte frumoase si foarte ingrijit lucrate.
Monica Gurea foarte frumoasa colectie ai si mai ales tare bine facute. Felicitari pt unicitate si pentru culorile tare vioi.Apropo cum ai facut culoarea portocalie? Ai combiant culori sau ai o astfel de culoare?la cel cu cesar cum ai tras romburile si mai ales asa zimtate?
Ortansa minunate torturi.Macul rosu este my favorite. Si cel cu crucea rosie e tare frumos si vioi si imita tare bine acctivitatile intreprinse in tabara.

Am o rugaminte la voi. Spuneti-mi ce crema sa fac pentru un tort care va fi dus la vizitarea unui bebelus. Ar fi bine sa fie una sau 2 care si e mai stabila ca va fi transportat 100 km.Voi la un blat rotund cu diametru de 26 cm din ce cantitate de frisca faceti crema?Ex: 500 ml sau 1 lt?
Dragelor stiu ca suna aiurea ca va intreb nu de alta insa nu am 2 torturi la activ insa majoritatea in ultima perioada au fost de max 20 cm diametru astfel cam am uitat la cele mari cata frisca sa folosesc pentru crema :D .

#3498 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 26 August 2010 - 08:03 PM

Vezi postareaAlexandru, la 26 August 2010 - 05:26 PM, a spus:

Vezi postareamonicagurea, la 25 August 2010 - 08:43 PM, a spus:

Scuza-ma, ca sa fiu sigur, vrei poza de la profil ca avatar?

da, merci, acum o vad si eu..poza la avatar o voiam. o seara buna.

#3499 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 26 August 2010 - 08:07 PM

Vezi postareayoyo, la 26 August 2010 - 06:42 PM, a spus:

Doresc sa felicit pe toate cele care mi-au incantat privirile cu frumuseti de torturi de la ultima postare a mea si anume: :

Lissa precum stiu: rezulta de la tine numai torturi unice precum numai tu stii sa faci. Esti persoana de la care invat zi de zi cate ceva in ale tortalitului.
Raluca bravo pentru executie.Deja mi-e o ciuda pe tine la cum intinzi pasta :D.
Rozi bravo pt ce ai realizat. Am o adugare: incearca data viitoare sa nu mai pui asa mult colorant in pasta pentru a nu fi culori inchise deoarece astfel iti estompeaza tot decorul.
Doriana felicitari.
Dora ca de obicei ceva simplu dar unic de spectaculos.
Mimi felicitari cu F mare pentru minunatul tort de nunta. Asta e un pas foarte important pentru cariera de tortaleasa.
Livia bravo!
Vrabiuta si eu m-as infige rapid...in murele alea :em_new_65: nu de alta dar las dulciuri am interdictie...asa de bine arata si luand in considerare ca e facuta de ficior.Auzi il iei si pe al meu sot la scolarizare? Ca sincer m-ar entuziasma tare ideea sa stie face macar o clatita cum fac la celelalte fete sotii :D .
Oti ca intotdeauna torturi unu si unu. PS:Guturaiu asta (bata-l vina) vine tu si cand is 40 gr.Vai vai, lasa ca-l prind io si vede el na na :lol: .:P
Ramona e super-mega-frumos si fin tort de nunta. E perfect. De culoare nu zic nimic ca ma apuca plansul uitandu-ma la ea.
Cec bravo pentru rabdare si felicitari pentru frumosul crin.
Simona S ai evoluat foarte mult. Felicitari pentru ceea ce ai executat. Nota 10+!
Daniela ai facut torturi unul si unul.Imi plac tare mult torturile in care imiti o poza deoarece iti ies identice cu inspiratia ex: Hanna dar si celelalte sunt foarte frumoase si foarte ingrijit lucrate.
Monica Gurea foarte frumoasa colectie ai si mai ales tare bine facute. Felicitari pt unicitate si pentru culorile tare vioi.Apropo cum ai facut culoarea portocalie? Ai combiant culori sau ai o astfel de culoare?la cel cu cesar cum ai tras romburile si mai ales asa zimtate?
Ortansa minunate torturi.Macul rosu este my favorite. Si cel cu crucea rosie e tare frumos si vioi si imita tare bine acctivitatile intreprinse in tabara.

Am o rugaminte la voi. Spuneti-mi ce crema sa fac pentru un tort care va fi dus la vizitarea unui bebelus. Ar fi bine sa fie una care si e mai stabila ca va fi transportat 100 km.

servus, multumesc pentru aprecieri, portocaliul l-am obtinut din rosu si galben, iar romburile le-am trasat cu rotitza zimtata din trusa de scule wilton, cu ajutorul riglei, dupa ce am acoperit tortul.

#3500 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 August 2010 - 10:49 AM

Monica multumesc ca mi ai spus cum sa obtin maroul, e ffff frumos tortul tau, lucrezi atat de curat :P deci tu ai desenet pur si simplu sipcile nu le-ai facut separat, eu am un tutorial stasez o poza ca sa vezi, le pune separat.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul