Fetelor,multumesc tuturor pentru aprecieri!
Ramo, la 25 August 2010 - 10:35 AM, a spus:
Ce fain ti-a iesit Mimi draga, ceva asemanator am si eu pe duminica si mi groaza ca mai am inca de facut trandafiri.
Pentru cate persoane a fost al tau si cate kg a avut?
Poi tie nu ti-a dat aripi ca nu aveai nevoie nu ca nu ar merita tortu, eu aveam nevoie de aripile alea ca sa merg mai departe.
Felicitari sincere

Multumesc Ramo!Tortul a avut aproape 22 kg si a fost pentru 160 persoane.
ortansa, la 25 August 2010 - 11:24 PM, a spus:
cand vad ce minunatii si ce imensitati de torturi faceti,imi vine sa plang si sa ma las de meserie.Am terminat si eu un tort imens=pt 80 de persoane-cel mai mare de pana acum-facut in colaborare cu o cofetarie,pt ca nu am avut curaj sa ma inham la ditai blatul.blatul ca blatul,dar nu stiu cum il acopeream in pasta de zahar,pt ca nu am masa asa de mare ca sa o intind.ofcarz ca nu e cel mai perfect si neted tort si nici atat de inalt cum imi place mie,dar mi-a usurat cat de cat munca.doar la decoratii am muncit 8 ore si ceva fara strans si spalat vase.per total e un fel de semitrauma,sper totusi sa nu se observe.mi-ar fi placut sa fac mai multe detalii si sa lucrez ceva mai ingrijit,din pacate am fost nevoita sa il decorez direct in frigider,pt ca daca il fatzaiam riscam sa-l traumatizez si mai rau.asa ca jos palaria in fatza voastra ,celor care faceti torturi mari si perfecte in acelasi timp.asta e,este pt o tabara de copii si mi s-a cerut sa fie si Crucea Rosie pe undeva-pt. ca e o donatie din partea lor.
-blatul are 60 cm in lungime
Monica-bun venit,imi plac torturile tale,sunt frumos lucrate si foarte detaliate.
Gloxi-si mie imi plac inimioarele ,cred ca am sa le pun pe fiecare tort romantic.Se fac simplu de tot:formezi bilute,apoi le ascuti intr-o parte cu ajutorul degetelor-ruland.In partea bombata,exact in mijloc,apesi cu o scobitoare,despicand putin in doua.mai ajustezi cu degetele,indoi varful inimii sau il lasi drept-cum doresti,aplatizezi f putin si gata.colorezi daca vrei si lasi la uscat.
e imens!si-mi place ca-i vesel tare,si-mi place tare mult curcubeul
dani_ela, la 26 August 2010 - 10:23 AM, a spus:
mimi- ce mare este tortul pt nunta! oare ai scris pe undeva cate kg a avut? ce dimensiuni au tavile tale?
ultimul este inspiratie dora si lissa - doar ca la mine e hidos rezultatul

acesta e facut pt o alta micuta gimnasta de la scoala de gimnastica Nadia Comanici . fetitele au fost foarte incantate de el , si se pare ca voi fi `tortareasa` lor de acum

. am fost invitata in sala de antrenamente- cata munca acolo !! ce mila mi-a fost de micute , mai ales ca la varsta lor am fost si eu acolo , dar nu am rezistat decat un an , deci stiu ce indura. de as avea zece fete , nu as lasa una sa faca asta .
Tortul a avut 22 kg.Tavile au fost de fapt oale

cu diametru de 33,26,21 si 18 cm.Fiecare etaj a fost inalt de 13 cm.
Foarte frumoase torturile tale,dar cel cu gerbera imi place cel mai mult.