Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3621 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 10 September 2010 - 09:48 AM

Nu am vreme nici sa suflu deocamdata da nu ma pot abtine Dora sa-ti zic cat de mult imi place noul tau look =))
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3622 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 10 September 2010 - 11:29 AM

Vezi postareaortansa, la 09 September 2010 - 08:57 PM, a spus:

am uitat sa felicit niste fete:Delioara pt. cele 2 torturi superbe/apetisante,Vrabiuta cu porumbeii ,chitara si torturile frumos nivelate,Mimi-rochita de pe Barbie este super faina,Mini-pt. florile si fluturii gingasi,Tango pt. torturile gingase si curat lucrate...si sper ca n-am uitat pe nimeni.
A,si pe Dora pt. poza faina din avatar-iti sta foarte bine tunsa si vopsita(cred,nu?) asa.

Multumesc draga mea pt compliment :D
Cat despre interiorul gentutei te referi la reteta aceea de blat cin orez expandat pe care ai pus-o dincolo?

Vezi postareaRamo, la 10 September 2010 - 09:48 AM, a spus:

Nu am vreme nici sa suflu deocamdata da nu ma pot abtine Dora sa-ti zic cat de mult imi place noul tau look :D

Ramo vezi de ce te iubesc eu pe tine?...pt ca esti o draguta :help:

#3623 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 10 September 2010 - 12:04 PM

da Dora,la blatul din orez expandat ma refer(din rice crispies,marshmallow si unt-postat la decoratii),rice krispies treats(RKT) mai pe englezeste.incep sa ma obisnuiesc cu el cred.

#3624 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 10 September 2010 - 12:50 PM

Vezi postareadani_ela, la 09 September 2010 - 05:27 PM, a spus:

mie imi place cu trei (tare faini is trandafirii tai )

multumesc,trandafirii astia sunt primi de care incep sa fiu mai multumita, dar tot mai m de exersat pana sa fiu pe deplin multumita

Vezi postareaortansa, la 09 September 2010 - 05:27 PM, a spus:

Cec-imi place cu 3 trandafiri:-).hahah si eu sunt la fel de nehotarata cand vine vorba de ce/cat sa pun pe un tort:-)

si mie imi place cel cu trei, dar si cu unu pare e fain si de asta ma interesa si alte pareri
multumesc
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#3625 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 10 September 2010 - 01:07 PM

Vezi postareadora, la 09 September 2010 - 06:49 PM, a spus:

[

OFF TOPIC !
CE SUPER ARĂŢI ! Iti stă grozav cu noul look!

#3626 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 10 September 2010 - 03:04 PM

Si mie imi place tare mult noul tau avatar Dora.Tare bine arati si arati si mai vesela:appl: .Apropo cum stai cu tortul care trebuie expus?

#3627 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 10 September 2010 - 09:25 PM

Felicit toate fetele harnicute care au facut torturi minunate .

Yoyo , frumos ti-a iesit clovnul . Culorile foarte potrivite pentru asa ceva , ce sa mai , un clovn perfect .

Oana-cristina , imi place tare mult cum ai facut calele . Felicitari pentru toate torturile , ai muncit ceva la ele .

Lissa , ca de obicei , perfecte . Iar cand vad sectiunile ... imi ploua-n gura . Trandafirii tai sunt ca si adevarati ...

Mimi , marca ''MIMI'' e deja consacrata ... masinutele super faine .

Oti
, foarte elegant tortuletul din partea soacrei pt nora .

Daniela
, reusita gimnasta ta . Fetele de la gimnastica nu sunt la dieta ? Belle a ta e foarte ''bella'' .

Ortansa , foret noir-ul tau e yammi rau ... cirese de-alea de-as gasi si eu la noi , ce m i-ar place ... Ce-mi place tortuletul cu accesoriile alea pentru domnisoara ... e atat de finut .

Delioara , ce fain ti-a iesit tortul cu fructe . Spune-mi peste fructe pui ceva gelatina ? Cum procedezi cu ea ? Ca eu am ceva incercari nereusite ... La multi ani , inca o data !

Vrabiuta
, ce porumbei dragalasi ai facut . Te-ai descurcat pana la urma super .

Miny , frumos tortul tau .

Tango
, frumoase torturi . Cel de botez , cu ursulet imi place in mod deosebit .

Ramo
, m-ai dat gata cu tortul tau de nunta , din nou ... Super elegant , culori super faine . Pestele e adevarata arta , ce sa mai ... Tinem pumnii sa termini cu bine ce ai de terminat , sa ne incanti iar cu ceva minunatii .

Cecilia , ce trandafiri ai facut ... Nu-mi pot lua ochii de la ei . Atat de mari , atat de muuuuulte petale ... ceva secrete ? Si eu vreau sa fac trandafiri frumosi ... mie imi ies doar cei stilizati ...

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze , de urmarit , urmaresc zilnic ce postati , dar ajung mai greu sa si scriu cate ceva , apoi raman foarte rau in urma ... Va imbratisez cu drag pe toate .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#3628 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 10 September 2010 - 09:45 PM

Tortul ce l-am facut pentru azi , pentru o printesa care a implinit 6 ani :
Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop de zahar ars cu vanilie , crema mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte . Nu stiu ce greutate a avut , cantarul meu merge doar pana la 3 kg , etajul de jos a avut 3 kg , fara pasta de zahar . A crescut blatul ca nebunul ... Am avut ceva probleme si cu umezeala . Tortul l-am dus la petrecere , a fost foarte apreciat , sper sa mai vina ceva comenzi in urma acestei petreceri ... mamicile participante mi-au cerut nr de tel ... Sarbatoritei ii straluceau ochii . La multi ani Giulik , sa cresti mare , sa fii sanatoasa .

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#3629 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 11 September 2010 - 12:04 AM

Ceci,Ortansa, Doriana super faine torturile voastre! :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3630 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 11 September 2010 - 12:42 PM

Vezi postareagabrenia, la 08 September 2010 - 11:20 AM, a spus:

Impecabile torturi ,Ramo!De fapt sunt asa cum ne-ai obisnuit de mult!Mi-au placut toate insa pestele e cu adevarat reusit!daca te rog sa detaliezi un pic,se poate?Din cate am reusit eu sa vad din poza,el nu este chiar lipit de platou,nu?L-ai dat cu ceva sidefat si cam cate kg.a avut?Ma intereseaza in mod deosebit pt.ca sotul meu este un pescar inrait si tare as vrea sa-l surprind o data cu unul asemanator.Macar ca tort sa aiba parte de unul maaare!Pupici!

Multumesc frumos! Pestele e lipit de platou, probabil fotografia te-a indus in eroare.E decupata din blat forma pestelui, cand am acoperit la coada nu am nivelat ci i-am ”tras” coada :P Pun o poza sa vezi despre ce vb. Pestele a fost tare indragit si de copiii mei asa ca s-au fotografiat cu el :P

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-12842009318.jpg

Vezi postareadani_ela, la 08 September 2010 - 08:10 PM, a spus:

ramo- este superb tortul de nunta ! ce nuanta ai folosit pt visiniul asta?
azi am terminat un tort pt o fetita. tortul , bineinteles, este o clona nereusita a tortului lissei . sa va mai spun ca comanda am primit-o aseara la ora 8? mai ca imi venea sa refuz, dar cum nu se vede la orizont alta comanda , am zis da , si apoi m-o luat groaza , ca era deja maine

Mersi Daniela, am folosit visiniu :D doar ca e praf si am pus cam mult, vroiam o idee mai deschis ...

Ba mie imi place cum ti-o iesit clona si inca foarte mult

Vezi postareadora, la 09 September 2010 - 12:47 PM, a spus:

Brandul Ramo e deja consacrat.!!!..si nu mai socheaza decat pe principianti!!!!...pe cei cunoscatori..behh ..ii incanta de fiecare data si le insenineaza ziua!!! Multumesc Ramo ca mi-ai facut ziua mai frumoasa!!!

Dany fataa...clona n-avea cum sa fie...decat daca o facea Lissa ...oricum perseverenta ta in a copia modelul si-a spus cuvantul!!! brava

Dora, cuvintele tale m-au atins la sufletel, multumesc :floare:

Vezi postareacec, la 09 September 2010 - 01:13 PM, a spus:

Am vrut sa aduc fiecare in parte felicitari si laude ca le meritati din plin, nu e tort care sa nu-mi placa, dar vazand cat de in urma am ramas m-am lasat pagubasa
Sincere felicitari si cate o :floare: tuturor fetelor pentru torturile prestate (le-am vazut pe toate printre picatele, fiind ocupata in perioada asta cu conservele pt iarna, si nu am decat cuvinte de admiratie si aprecieri)
Am incercat si eu sa pun colorantul in pasta atunci cand am topit jeleurile sperand ca voi obtine o culoare mai aprinsa, mai apropiata de rosu, dar tot ce am obtinut a fost o pasta roz mai sfarmicioasa care nu o puteam modela pt a face trandafiri sau crini asa ca am facut un tortulet pt a folosi pasta (mi-ar fi parut rau sa pierd aiurea ce am bagat in ea) si asta e ceea ce a iesit:

apoi m-am razgandit si am lasat doar un trandafir
care e mai fain cu unu sau cu trei dupa parerea voastra?

Si mie imi place cel cu 3 trandafiri, dar trandafirii tai sunt ... wow ... love it

Ramo-superbe,cel de nunta imi place mult.

Daniela-arata bine Belle a ta mov,poate trebuia sa fie mai mare,dar mie mi se pare ca ai reusit sa copii modelul foarte bine,tinand cont si de timpul scurt ,te-ai descurcat minunat.
Cec-imi place cu 3 trandafiri.hahah si eu sunt la fel de nehotarata cand vine vorba de ce/cat sa pun pe un tort:-)

Tortul meu de azi,pt o pustoaica de 19 ani-blat de ciocolata,insiropat cu sirop cu aroma de capsuni,umplut cu frisca si capsuni proaspete.As mai fi adaugat cate ceva ca decoratii,dar n-am mai avut timp-ieri m-au anuntat ca-l vor azi...asa ca asta a iesit,sper sa le placa.

Ortansa draga, iti multumesc frumos. Tre sa caut si eu orez sa incerc pasta asta, sunt tare curioasa de ce iese. Tu faci minuni cu ea, poate ne ies si noua torturi asa frumoase :)

Vezi postareadora, la 10 September 2010 - 11:29 AM, a spus:

Vezi postareaortansa, la 09 September 2010 - 08:57 PM, a spus:

am uitat sa felicit niste fete:Delioara pt. cele 2 torturi superbe/apetisante,Vrabiuta cu porumbeii ,chitara si torturile frumos nivelate,Mimi-rochita de pe Barbie este super faina,Mini-pt. florile si fluturii gingasi,Tango pt. torturile gingase si curat lucrate...si sper ca n-am uitat pe nimeni.
A,si pe Dora pt. poza faina din avatar-iti sta foarte bine tunsa si vopsita(cred,nu?) asa.

Multumesc draga mea pt compliment :pupic:
Cat despre interiorul gentutei te referi la reteta aceea de blat cin orez expandat pe care ai pus-o dincolo?

Vezi postareaRamo, la 10 September 2010 - 09:48 AM, a spus:

Nu am vreme nici sa suflu deocamdata da nu ma pot abtine Dora sa-ti zic cat de mult imi place noul tau look :pupic:

Ramo vezi de ce te iubesc eu pe tine?...pt ca esti o draguta

:pupic:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3631 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 11 September 2010 - 12:42 PM

Vezi postareaDoriana, la 10 September 2010 - 09:25 PM, a spus:

Felicit toate fetele harnicute care au facut torturi minunate .

Ramo
, m-ai dat gata cu tortul tau de nunta , din nou ... Super elegant , culori super faine . Pestele e adevarata arta , ce sa mai ... Tinem pumnii sa termini cu bine ce ai de terminat , sa ne incanti iar cu ceva minunatii .

Cecilia , ce trandafiri ai facut ... Nu-mi pot lua ochii de la ei . Atat de mari , atat de muuuuulte petale ... ceva secrete ? Si eu vreau sa fac trandafiri frumosi ... mie imi ies doar cei stilizati ...

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze , de urmarit , urmaresc zilnic ce postati , dar ajung mai greu sa si scriu cate ceva , apoi raman foarte rau in urma ... Va imbratisez cu drag pe toate .

Doriana, multumesc frumos :floare:

Vezi postareaDoriana, la 10 September 2010 - 09:45 PM, a spus:

Blat negresa fara cacao , insiropat cu sirop de zahar ars cu vanilie , crema mascarpone si ganache de ciocolata cu lapte . Nu stiu ce greutate a avut , cantarul meu merge doar pana la 3 kg , etajul de jos a avut 3 kg , fara pasta de zahar . A crescut blatul ca nebunul ... Am avut ceva probleme si cu umezeala . Tortul l-am dus la petrecere , a fost foarte apreciat , sper sa mai vina ceva comenzi in urma acestei petreceri ... mamicile participante mi-au cerut nr de tel ... Sarbatoritei ii straluceau ochii . La multi ani Giulik , sa cresti mare , sa fii sanatoasa .

Poi daca etajul de jos a avut 3 kg fara pasta cu pasta o fi avut 4-4,5 mai pui si la cel de sus vreo 2,5-3 si uite asa ai un tort de vreo 7-8 kg :pupic: Daca nu stii cat o avut eu is curioasa cum ai luat banii pe el? sa nu-mi zici ca nu ai luat ca ar fi pacat, ti-a iesit prea fain. Imi permit sa-ti dau un sfat, sper sa nu te superi :pupic: Data viitoare la un astfel de tort scrie cu royal sau ceva crema nu cu carioca, o sa-i scoata in evidenta eleganta :pupic:

Vezi postareagloxinia, la 11 September 2010 - 12:04 AM, a spus:

Ceci,Ortansa, Doriana super faine torturile voastre! :floare:

si io care credeam ca ai venit cu vikinjii lu Andrei ...

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3632 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 11 September 2010 - 12:56 PM

Acum torturile de ieri si azi, mai am unu pe maine da nu i-am facut inca figurinele :pupic:
Intalnire de 10 ani de la terminarea liceului, sectia muzica. Crema de vanilie cu fructe, imbracat in pasta de zahar, accesorii tot din pasta de zahar si margelele din plastelina de ciocolata, a fost pentru 40 de persoane.

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420193338.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420201512.jpg

Pentru majorat, crema de iaurt cu visine si binen-teles fructele, blat negresa

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420208607.jpg

Pentru acasa la d-soara cu majoratu, crema de frisca cu fructe, un fel de diplomat adaptat :pupic:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420214076.jpg

Cheia a fost pentru tatal meu, copii nu m-au lasat sa fac alt model cu motivatia: ”poi bunu toata ziua ne repara bicicletele ” :floare:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420220277.jpg

Acesta a avut crema caramel si blat negresa, a cantarit 4 kg

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420233626.jpg

MIMI special thanks to you :floare:

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420236648.jpg

Acesta are crema de iaurt cu fructe de padure, balt negresa si e tot pentru 40 de persoane. De personajele astea nu am auzit in viaa mea pana la comanda asta, ma bucur ca au iesit ..

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-128420243083.jpg

si un tom fugarindu-l pe jerry ciocolatos

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-160-1284202529.jpg

La acesta mi-am incercat cariocile ce pot, e pictat in intregime :pupic:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3633 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 11 September 2010 - 07:10 PM

Vezi postareaRamo, la 11 September 2010 - 12:56 PM, a spus:

Acum torturile de ieri si azi, ......

Draga mea.... cuvintele sunt de prisos .....esti super-profi!
Ai mina buna si sigura , ma refer la desenat si pictat ! Felicitari! :floare:

#3634 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 11 September 2010 - 07:12 PM

Vezi postareaRamo, la 07 September 2010 - 09:06 AM, a spus:

Ultimele mele torturi, defapt mai am cateva da mi lene sa le micsorez :floare:

Tort de nunta, crema de vanilie si cioco in 3 straturi (2 vanilei si unu cioco), blat negresa insiropat cu caramel

Un tort cadou, crema de cioco cu visine si nuci caramelizate

Oraselul lenes cu crema de vanilie si cioco

Pentru un pescar, crema de vanile, cioco cu visine si un strat de nuca prajita

Un tort simplu, doar de mancat pentru un client din Franta care le tot face surpize prietenilor sai cu cate un tort. A fost in tara si era curios sa vada ce tot lauda toata lumea surprizele lui. Crema: mouse de cafea

Atasament 5.jpg

si spider cu vanilie si cioco

Atasament 6.jpg

Ramo , imi place tortul tau de nunta de nu mai pot !!! E piele de cioco sau e pdz grena ??? Asa simplu , elegant si de efect , ce mai !!! :floare:

#3635 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 11 September 2010 - 07:18 PM

Vezi postareadani_ela, la 08 September 2010 - 08:10 PM, a spus:

ramo- este superb tortul de nunta ! ce nuanta ai folosit pt visiniul asta?
azi am terminat un tort pt o fetita. tortul , bineinteles, este o clona nereusita a tortului lissei :floare: . sa va mai spun ca comanda am primit-o aseara la ora 8? :pupic: mai ca imi venea sa refuz, dar cum nu se vede la orizont alta comanda , am zis da , si apoi m-o luat groaza , ca era deja maine :)

Daniela , e super frumos tortul ...Spune-mi cum ai facut printesa ? Ai trasat modelul pe pdz si apoi l-ai colorat ? Daca da , da-mi si mie tiparul , please sau spune-mi unde il gasesc :floare:

Vezi postareacec, la 09 September 2010 - 01:13 PM, a spus:

Am vrut sa aduc fiecare in parte felicitari si laude ca le meritati din plin, nu e tort care sa nu-mi placa, dar vazand cat de in urma am ramas m-am lasat pagubasa
Sincere felicitari si cate o :pupic: tuturor fetelor pentru torturile prestate (le-am vazut pe toate printre picatele, fiind ocupata in perioada asta cu conservele pt iarna, si nu am decat cuvinte de admiratie si aprecieri)
Am incercat si eu sa pun colorantul in pasta atunci cand am topit jeleurile sperand ca voi obtine o culoare mai aprinsa, mai apropiata de rosu, dar tot ce am obtinut a fost o pasta roz mai sfarmicioasa care nu o puteam modela pt a face trandafiri sau crini asa ca am facut un tortulet pt a folosi pasta (mi-ar fi parut rau sa pierd aiurea ce am bagat in ea) si asta e ceea ce a iesit:

apoi m-am razgandit si am lasat doar un trandafir

care e mai fain cu unu sau cu trei dupa parerea voastra?

Cu trei :pupic:

Ramo-superbe,cel de nunta imi place mult.

Daniela-arata bine Belle a ta mov,poate trebuia sa fie mai mare,dar mie mi se pare ca ai reusit sa copii modelul foarte bine,tinand cont si de timpul scurt ,te-ai descurcat minunat.
Cec-imi place cu 3 trandafiri:-).hahah si eu sunt la fel de nehotarata cand vine vorba de ce/cat sa pun pe un tort:-)

Tortul meu de azi,pt o pustoaica de 19 ani-blat de ciocolata,insiropat cu sirop cu aroma de capsuni,umplut cu frisca si capsuni proaspete.As mai fi adaugat cate ceva ca decoratii,dar n-am mai avut timp-ieri m-au anuntat ca-l vor azi...asa ca asta a iesit,sper sa le placa.

Foarte frumos , Ortansa ! De unde ai colorantii aia superbi ? Ii aplici la urma pe pdz sau de la inceput framanti pasta cu colorantul respectiv ?

#3636 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationOradea

Postat 11 September 2010 - 07:19 PM

Vezi postareaRamo, la 11 September 2010 - 12:42 PM, a spus:

Vezi postareaDoriana, la 10 September 2010 - 09:45 PM, a spus:

Poi daca etajul de jos a avut 3 kg fara pasta cu pasta o fi avut 4-4,5 mai pui si la cel de sus vreo 2,5-3 si uite asa ai un tort de vreo 7-8 kg :D Daca nu stii cat o avut eu is curioasa cum ai luat banii pe el? sa nu-mi zici ca nu ai luat ca ar fi pacat, ti-a iesit prea fain. Imi permit sa-ti dau un sfat, sper sa nu te superi :pupic: Data viitoare la un astfel de tort scrie cu royal sau ceva crema nu cu carioca, o sa-i scoata in evidenta eleganta :pupic:

Nu l-am cantarit ca n-am avut cu ce , eventual pe cantarul de persoane , sa-l fi luat in brate , si apoi sa fac scaderea . :floare: Tortul a fost cadoul nostru pentru o fetita prietena , asa ca nu mi-am facut mari probleme ca nu stiu cate kg are ...

Ramo , :floare: , cum sa ma supar ? Daca-ti spun ca am vrut sa scriu cu royal , si n-am gasit duiul nr2 , ma crezi ? Prin cel nr1 n-a vrut sa iasa , eram in intarziere , asa ca am scris repede cu o carioca . Am gasit duiul nr2 azi , cand am cautat altceva ... Tot am zis ca-mi pun toate ustensilele intr-o singura cutie mai mare , ca asa uite ce patesc ...

Foarte frumoase toate torturile tale , Ramo . Ce faini ti-au iesit omuletii la cel pt scoala de muzica , super . Tom si jerry imi plac tare mult , sunt desenele mele preferate , asa ca si tortul tau imi place foarte mult , a iesit fain asa facut cu cariocile . Cadoul e ... atat de visiniu ... :pupic:
La multi ani , tatalui tau , sa fie sanatos , sa fie inca multi ani alaturi de voi , sa repare inca multe biciclete . :)

#3637 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 September 2010 - 07:57 PM

Vezi postareaDoriana, la 10 September 2010 - 09:25 PM, a spus:

multumesc, ce as putea spune, am vazut tot ce am putut vedea (filmulete, poze) cum se fac si dupa mai multe incercari au iesit asa, dar e loc de mai bine deci mai trebuie sa exersez
Am facut mijlocul, 2 petale imbratisandu-se, apoi un rand de 3, unul de 4, unul de 5 si aici m-am oprit, dar cred ca se putea face si mai bogat
Nu stiu cat m-am facut de inteleasa dar asta e in mare cam ce am facut

Vezi postareagloxinia, la 11 September 2010 - 12:04 AM, a spus:

Ceci,Ortansa, Doriana super faine torturile voastre! :floare:

multumim

Vezi postareaRamo, la 11 September 2010 - 12:42 PM, a spus:

Si mie imi place cel cu 3 trandafiri, dar trandafirii tai sunt ... wow ... love it

multumesc, ma bucur ca-ti plac

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#3638 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 11 September 2010 - 07:57 PM

[quote name='MINI07' date='11 September 2010 - 08:18 PM' timestamp='1284225492' post='56240']

[/quote]
Daniela , e super frumos tortul ...Spune-mi cum ai facut printesa ? Ai trasat modelul pe pdz si apoi l-ai colorat ? Daca da , da-mi si mie tiparul , please sau spune-mi unde il gasesc :floare:

[/quote]

mini- nu am tipar , ci pur si simplu am scos la imprimanta modelul , si am facut exact cum ai zis tu . eu am scris pe google imaginiprintese din desene animate , si mi-a afisat o multime de imagini cu printese. pupici

#3639 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 September 2010 - 08:00 PM

Vezi postareaMINI07, la 11 September 2010 - 07:18 PM, a spus:

Cu trei :floare:

multumesc, parerea voastra conteaza mult

#3640 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 September 2010 - 08:07 PM

Doriana f frumos si f placuta nuanta, imi plac si fluturasi deci imi place cum ti-a iesit

Ramo toate sunt facute in 2 zile?
ff faine, imi plac toate, dar imi face cu ochiul cel cu tom si jerry, as incerca si eu dar... mi-e teama ca nu imi iese, sunt cam antitalent la desen
cum l-ai facut?
ai decupat un desen si ai conturat dupa desen?

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic