salutari la toate fetele.Va citesc cat pot de des dar nu reusesc sa scriu si nici nu prea am multe de spus, nu prea mai vor multi torturi. noroc cu aniversarile din familie ca ma mai antrenez

Bine ai venit, Divina, imi plac mult torturile tale. Si cel mai mult tot cele cu glazura de serbet, ai dat lovitura cu ele.

Si eu mi-am facut greu curaj sa scriu, desi le "stiu" pe toate cele de pe aici de muult timp.
Nu mai spun nimic de torturile voastre ca sa nu uit pe cineva, ca toate imi plac si pe toate le salvez, poate o sa le fac vreodata
Monica, sa-ti traiasca fetita, e o scumpete.
Si acum , sa va arat rezultatul dupa ce v-am batut la cap acum cateva pagini cu plastelina de ciocolata. Mi-a iesit bine, s-a lucrat frumos, dar nu am inteles de ce si cand trebuie framantata cu cacao. Eu am lucrat-o asa, am incercat la un moment dar sa-i pun cacao, dar nu am reusit decat sa-i stric aspectul, sa capete mici punctulete de cacao.
Modelul tortului este unul de la Ramo, mi-a placut mult. Dar ca sa stric eu lucrurile, pentru ca la ce fac in casa nu am asa multa rabdare, nu am masurat tortul cand am intins pasta si nu mi-a ajuns pana jos. Asa ca l-am lasat cu fustita.
Inauntru am vrut sa incerc mai multe lucruri si a iesit asa: blat pandispam, crema de cioco cu lapte, crema de lamaie Lissa, trebuia mai multa, jeleu de lamaie Dora, crema de cioco alba cu nuci caramelizate, si astea cam putine. A fost fff bun dupa parerea celor care l-au gustat, Exelenta si crema de lamaie si jeleul.
Si o felie pentru voi