[quote name='Luminis' date='10 November 2010 - 09:55 AM' timestamp='1289372113' post='63811']
Vai, ce-mi plac torturile, Gabrenia! Ceva asemanator, cu Tom si Jerry, am facut si eu pentru Dani. Cel cu flori e super-super, imi place mult.
Intrebare, urgenta: unde ai gasit platourile aurii si argintii? Au aparut pe la noi?
[/quote]
Luminis multumesc frumos!Stiu de tortul cu Tom si Jerry pe care l-ai facut,e super frumos,ti l-am admirat pe blog.de fapt pe undeva tu ai fost sursa mea de inspiratie initial apoi am vazut originalul pe net.Stiu ca si tu ai o veche suferinta cu platourile dar sa stii ca nu sunt din acelea de carton pe care le stii deja;sunt luate de la Billa anul trecut si sunt dintr-un plastic mai dur;de fapt pe spate scrie ca e doar pentru decor dar eu l-am adaptat cerintelor mele.si la tortul cu Tom am acelasi fel de platou doar ca i-am pus deasupra hartia aceea ornamentala.Am auzit ca se deschide si la noi Metro luna viitoare,acolo unde era Laminorul candva si ca asemenea platouri s-ar gasi la Metro.daca te duci la galati poate gasesti.Poate stie MIMI mai bine.Te pup!
[quote name='dani_ela' date='10 November 2010 - 10:04 AM' timestamp='1289372670' post='63813']
[quote name='gabrenia' date='10 November 2010 - 01:35 AM' timestamp='1289345719' post='63797']
[/quote]
mama mia ce de torturi superbe ! cu ce l-ai umplut pe tom? cu blat de cereale? paunul este mortal !!! ce culori ai folosit la coada ? in urma cu ceva ani , vreo doi , vazusem un paun facut de mudjahista -il mai tineti minte? tot asa am ramas si acum , ca si atunci : muta de admiratie !

[/quote]
Buna Daniela Ma bucur mult pentru felicitari!Pe Tom l-am facut ca pe Shrek gen cupola,nu este din pasta de cereale.Pentru paun am folosit cam toate culorile din dotare dar la penele din lapte praf am folosit marker cu sclipici ca si asa nu le mananca nimeni

Sincer nu stiu despre ce tort al mudjahistei spui dar promit ca il caut ;m-ai facut curioasa!Banuiesc ca fiind de acum doi ani e pe celalalt site, nu?Pupici!
Dana multumesc pentru felicitari!ma bucur ca cel cu flori ti-a placut in mod deosebit...daca ai sti ca eram intr-o mare pana de inspiratie!L-am facut cam la repezeala dar a iesi ok.paunul e din pasta din bomboane mms pictat dupa ce s-a mai intarit un pic,penele sunt din pasta de lapte praf;am folosit o decupatoare cam in forma de frunza si am facut apoi acele franjuri cu cutitul .Platourile sunt din plastic,vezi ca i-am raspuns mai sus Luminitei.Pupici!
[quote name='Yours4ever' date='10 November 2010 - 11:09 AM' timestamp='1289376542' post='63825']
Va arat si eu torturile din weekend,
Raluca sunt deosebite torturile tale,imi place in mod special tot ultimul,felicitari!Meriti!
[quote name='cristinel' date='10 November 2010 - 11:49 AM' timestamp='1289378976' post='63829']
Buna dimineata,tuturor!
Gabrenia, multumesc pt primirea calduroasa! Felicitari pt frumusetile postate! Cum stau lipite floricelele din pdz de pielea de ciocolata

?
[/quote]
Multumesc Cristinel esti o draguta!Eu nu am facut piele de ciocolata la cel de-al doilea tort,este glazura "oglinda " a Adrianei.A!!!sau te referi la tortul cu Tom?Nu e piele de ciocolata,e glazura din ciocolata cu smantana lichida.da impresia poate de piele de cioco dar nu e!Te pup ![quote name='divina' date='10 November 2010 - 01:10 PM' timestamp='1289383819' post='63843']
[quote name='Luminis' date='10 November 2010 - 11:48 AM' timestamp='1289382527' post='63840']
[quote name='divina' date='10 November 2010 - 09:23 AM' timestamp='1289373785' post='63815']
Luminis...Miny ma informase acum ceva vreme ca au la Lumea basmelor platouri aurii. M-am uitat sunt mai multe marimi, dar doar rotunde si aurii. Poate vor aparea argintii si alte forme!

[/quote]
Stiu ca sunt la LB, dar ma gadeam ca Gabrenia le-a cumparat de la noi din oras... Parca are si unul argintiu si la LB nu sunt argintii.
[/quote]
Ok, scuze ca m-am bagat...nu stiam ca si Gabrenia e din Braila!

[/quote]
No problem!Acum ca am dezlegat misterul platourilor va pup si va doresc numai bine!Da, si eu sunt din Braila dar imi place sa fiu un pic mai enigmatica sa fiu uite asa de la "malul Dunarii"!

pupici tuturor