Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4341 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 16 November 2010 - 08:57 PM

Ultimele mele torturi sunt cateva ca si numar asa ca am sa va arat doar pe cele care nu se repeta ca si design sau cel putin incerc. Ca si creme si blaturi contin tot ce am facut si pana acum asa ca nu am sa mai scriu care cu ce e.

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993366715.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993350456.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993352691.jpg

Acesta a fost pentru soacra mea care e pasionata de croitorie si mai nou de confectionarea trandafirilor :((

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993354973.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993373689.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4342 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 16 November 2010 - 08:59 PM

Acesta este tortul mirelui de la ultima nunta pe care am avut-o, rotile sunt di cereale, mersi Ortansa!

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993387158.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993394837.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2010/post-160-128993397535.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4343 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 November 2010 - 09:23 PM

Deci nu ma pot abtine: Ramo, da-l in turba de scorpion da cum frant sta asa cu coada in sus? E cel mai tare tort pe care l-am vazut in ultima vreme. Imi plac toate si cel cu motorul e super insa scorpionul asta m-a pus pe jar. :((
Si LA multi ani soacrei tale. By de way :P unde e tortanu tau? ha? Eu inca il astept ;)

Fetelor am vazut tot ce ati postat va felicit pe toate, in mod special pe Monica, sa va traiasca printesa sa creasca mare si sanatoasa. Tortul de botez e deosebit, se vede ca ai pus mult suflet in el.

Dora, nu am cuvinte, tortul e atat de perfect ca daca nici asta nu le-a placut macaronarilor, zau ca trebuie sa isi faca un consult ofta in masa :P

Si pentru ca nu vreau sa ratez pe careva promit sa revin indata ce timpul imi va permite (de 2 zile am inceput serviciul si e tare obositor :( ) insa vreau sa va daruiesc cate un buchet mare de :P la fiecare. :P
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4344 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 16 November 2010 - 09:27 PM

Vezi postareaRamo, la 16 November 2010 - 08:59 PM, a spus:

Acesta este tortul mirelui de la ultima nunta pe care am avut-o, rotile sunt di cereale, mersi Ortansa!

Atasament motor copy.jpg

Atasament playstation copy.jpg

Atasament scorpion copy.jpg

:P :P ;) scorpionul meu plecat la schi se simte umilit, dar se pleaca in fata Mariei-Tale :(( .

#4345 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2010 - 09:27 PM

Vezi postareaortansa, la 15 November 2010 - 08:21 PM, a spus:

Dragelor,de cand n-am mai intrat eu pe aici s-a adunat o gramada de torturi.
Otilia-bine ai revenit la tortalit,e frumos si tortul asta,mie mi se pare unicat:-D,e finut,finut-iti ies asa frumosi bebelusii.Mai scrie odata pt. baba-ce fel de luster e cel de pe rochita,de la LB e?ce gramaj,cat a costat tot,tot:-D.ca vreau si eu iegzact de ala.

Ortansa rochita e pictata cu pearl dust (diluat in esenta de migdale) de la wilton de data asta. Mi se pare ca luceste mai tare ca cel de la LB. E alb si foarte foarte sidefat. Acele sticlute cu 3,99 parca pe site la wilton. Sor-mea m-a dotat cu toate culorile :((
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4346 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2010 - 09:32 PM

Vezi postareaRamo, la 16 November 2010 - 08:47 PM, a spus:

Genoveva e un nume tare drag sufletului meu, in adolescenta am citit o carte despre o fata pe care o chema asa, defapt asa se chema si cartea, am fost asa marcata incat ani de zile am zis ca eu cand o sa am o fetita asa o va chema, dar am dat peste o alta fetita pe care am cunoscut-o si i-am preluat numele :(
[b]

:P Genoveva de Brabant? :P ;) Ma prapadesc de ras deoarece in tineretele lor ai mei au citit si ei cartea si era cat pe ce sa ma cheme asa :P Noroc ca au citit si enigma Otiliei :P desi nici numele asta nu ma incanta :((
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4347 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 16 November 2010 - 09:52 PM

Vezi postareaRamo, la 16 November 2010 - 08:59 PM, a spus:

Am ramas fara cuvinte ! Sunt superbe !Esti o artista ! :(( ;)

#4348 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 16 November 2010 - 09:59 PM

Ramo cara pe zi ce trece devii tot mai profi!!! iti prevad un viitor stralucit in domeniu!!! :((
Toate torturile sunt deosebite dar cel cu scorpionul e preferatul meu!!!
Spune-mi te rog cum ai redat banconota de 500euro? ai imprimanta speciala cu culori edibile?

#4349 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2010 - 10:02 PM

Mai fetelor, v-am rascolit amintiri din cate vad eu, cu Genoveva mea!

Ramona sunt deosebit de frumoase!!! Bancnota aceea e asa de bine realizata ...dar oare cum??? :((

Bravo...inca o data felicitari echipei...in frunte cu mama soacra! :P

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! ;)

#4350 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 November 2010 - 08:30 AM

ramo- jos palaria ! sunteti super-tari !!!! nici nu pot spune care mi-a placut mai mult...TOATE!!!

#4351 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 17 November 2010 - 09:21 AM

Wau Ramo, toate sunt superbe, cel cu bebe mi-a mers la suflet. Si multumesc mult de aprecieri, pentru mine inseamna foarte mult orice compliment sau critica venit din partea voastra. Floarea este crizantema, este una din florile mele preferate. Mult spor in continuare si "La multi ani!" soacrei tale. :((

#4352 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 25-August 10
  • Locationbrasov, romania

Postat 17 November 2010 - 09:40 AM

ultimul meu tort..spatial

#4353 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 17 November 2010 - 11:00 AM

Monica..eu stiu ca toate suntem dornice de a ne etala virtutea in cake decorating....si de ce sa n-o recunoastem...fiecareia complimentele primite ii "gadila" orgoliul si amorul propriu...iar criticile (hai sa recunoastem chiar daca ne vine greu) ca nu ne plac...dar trebuiesc primite si acceptate ca atare..mai ales cele constructive...

dar as aprecia daca ai spune si ce interior ascund torturile tale...mie personal oricat de mult mi-ar atrage privirea un tort...parca ma "zgaraie" sa vad doar o poza aruncata in viteza si ...pfuuuaaaaao dispari!!!!..si mai apari doar ca sa vezi ce complimente ai primit!!!

Si ca tine mai fac cateva fete...dar m-am gandit sa ti-o spun tie pt ca esti mai noua pe aici..

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau...dar care ar mai fi altfel rostul acestui topic? :)

#4354 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 17 November 2010 - 12:29 PM

Vezi postareadora, la 17 November 2010 - 11:00 AM, a spus:

Monica..eu stiu ca toate suntem dornice de a ne etala virtutea in cake decorating....si de ce sa n-o recunoastem...fiecareia complimentele primite ii "gadila" orgoliul si amorul propriu...iar criticile (hai sa recunoastem chiar daca ne vine greu) ca nu ne plac...dar trebuiesc primite si acceptate ca atare..mai ales cele constructive...

dar as aprecia daca ai spune si ce interior ascund torturile tale...mie personal oricat de mult mi-ar atrage privirea un tort...parca ma "zgaraie" sa vad doar o poza aruncata in viteza si ...pfuuuaaaaao dispari!!!!..si mai apari doar ca sa vezi ce complimente ai primit!!!

Si ca tine mai fac cateva fete...dar m-am gandit sa ti-o spun tie pt ca esti mai noua pe aici..

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau...dar care ar mai fi altfel rostul acestui topic? :)

imi pare rau ca pe unii supara..eu voiam sa mai arat ce fac..cat despre scris..crede-ma ca abia reusesc sa scriu 2 vorbe despre el..cu bebe de o luna in brate si cealalta tragand de mousse si urland mami brate..adica..bratul cel liber..dar daca reusesc sa supar atat de tare faptul ca primesc complimente..ma retrag cu gratie..numai bine !

#4355 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 17 November 2010 - 12:36 PM

Vezi postareamonicagurea, la 17 November 2010 - 12:29 PM, a spus:

imi pare rau ca pe unii supara..eu voiam sa mai arat ce fac..cat despre scris..crede-ma ca abia reusesc sa scriu 2 vorbe despre el..cu bebe de o luna in brate si cealalta tragand de mousse si urland mami brate..adica..bratul cel liber..dar daca reusesc sa supar atat de tare faptul ca primesc complimente..ma retrag cu gratie..numai bine !

Monica ai inteles gresit..si in acest caz cea care se supara esti tu!!!!

Pe mine NU ma supara..si NU ma deranjeaza faptul ca primesti complimente si felicitari pe care le meriti pe deplin de altfel...ti-am mai spus ca esti brava in domeniu si ca ai un real talent...

Dar....REPET...rostul acestui topic este sa precizam si ce interioare au creatiile noastre...sa impartasim din experienta si pataniile noastre si altora...doar suntem aici sa invatam, nu?...sau gresesc?

#4356 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 17 November 2010 - 12:37 PM

Vezi postareadora, la 17 November 2010 - 11:00 AM, a spus:

:) daca-mi permiti. Sa nu cumva sa te retragi. Topicul e creat pentru postare de poze finale ale torturilor si ...daca se poate, cateva detalii.

#4357 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 17 November 2010 - 12:40 PM

Eu oricum nu inteleg cum te descurci, Monica, pt ca, atunci cand am de decorat un tort, nu suport sa-mi stea cineva in preajma si e vorba de cateva ore.

#4358 Useril este offline   МарусьяЯ 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 17 November 2010 - 03:08 PM

Vezi postareadora, la 17 November 2010 - 12:36 PM, a spus:

Monica ai inteles gresit..si in acest caz cea care se supara esti tu!!!!

Pe mine NU ma supara..si NU ma deranjeaza faptul ca primesti complimente si felicitari pe care le meriti pe deplin de altfel...ti-am mai spus ca esti brava in domeniu si ca ai un real talent...

Dar....REPET...rostul acestui topic este sa precizam si ce interioare au creatiile noastre...sa impartasim din experienta si pataniile noastre si altora...doar suntem aici sa invatam, nu?...sau gresesc?

da, gresesti..aici suntem femei si femei, nu ne cunoastem una pe cealalta, casa sau indeletnicirile..nu toate ne permitem din timpul nostru sa compunem scrisori de repros de cate jumatate de pagina..eu cu greu reusesc sa micsorez pozele numai.. eu lucrez numai noaptea, cu pauze de alaptare, ziua neglijandu-mi fetitza cea mare daca vreau sa fac ceva..nu cunoaste nimeni cu ce sacrificii de timp si nu numai reusesc eu sa fac un tort..ca apoi sa ma bucur de el..si daca primesc laude..ce e rau in asta.cu toatele punem poze frumoase cu creatiile noastrE, numai pentru a primi laude..sau greseSc.. sa ma contrAzica cineva.cu ce ajuta pe careva ca eu scriu din ce e facut un tort..sau daca trei torturi sunt facute la rand din aceleasi creme..sau toate sunt la fel..pe cine de aici incalzeste lucrul acesta..si doar ne uitam si admiram torturile pe exterior, si cautam sa invatam cate ceva una de la alta.TITLUL FORUMULUI DIN START SPUNE CE ANUME SE POSTEAZA AICI..TORTUL..O ARTA SAU...daca cineva a avut vreodata vreo intrebare legata de vreo tehnica sau vreun ingredient, eu cu cea mai mare placere am raspuns fiecareia..acum...sa ma ierte DD dar eu cred ca toate astea sunt din prea mare suspiciune..ca poate nu sunt facute de mine aceste torturi.. cred ca imi amintesc ca tot tu, Dora..pe celalalt foum ai deschis un subiect asemanator..la adresa altei colege tortararese pe care o acuzai ca nu ea face torturile expuse..si atat caz s-a facut incat biata femeie si-a luat talpasitza..sa recunoasca in cele din urma..colega ei cu care lucra..ca intr-adevar ea le facuse.
deci tin sa cred ca unele dintre noi, din prea mult timp liber incepem sa ne legam de..cai verzi pe pereti .propun pe viitor sa-ti vezi de treaba si sa nu deranjezi cu suspiciunile tale si pe alte fete..pentru ca nu stii niciodata cu cine ai stat de vorba.. Nu ti-ar fi usor sa stii ca pana acum am fost cea mai mare admiratoare a ta..asta cu toate ca , asa cum reprosezi..niciodata nu ti-am scris vreun rand de lauda..dar le-am primit doar.
-iar dupa asta..eu chiar ma retrag..pot vizita acest forum si fara permisiunea ta, si fara regulile impuse de tine..iar de laude..slava cerului am parte din plin.
imi cer scuz tuturor celorlalte fete, ca mi-am pus mintea sa raspund acestui fir de intriga..lucru care nu-mi sta deloc in fire. NOI SI MARI SUCCESE !

#4359 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 November 2010 - 04:20 PM

Monica, eu cred ca gresesti. Sincer EU stiu cu ce sacrificii se face un astfel de tort. Si eu m-am apucat de tortalit cand s-a nascut Alex, deci si eu NUMAI noaptea am facut torturi pana nu demult. Deci stiu foarte bine ce implica o astfel de munca. Faptul ca ti-a sarit tandara hai sa o punem pe seama hormonilor :) caci si eu am avut parte de ei din plin. Zau ca si pe mine ma rodea cateodata curiozitatea cremelor din torturile tale, insa vorba ta, nu am avut timp :D sa iti spun. De ce sa ne suparam unele pe altele pentru atat? Sa fim serioase daca pleci tu poate mai pleaca vreo 2-3 cu experienta si atunci de unde progresul? Eu tind sa fac un tort ca al tau, tu unul ca al lui x samd... Nu te supara pentru atat. Poti sa scrii in 2 fraze blat x crema y. E asa mare efortul? Eu zic ca nu. Dar daca nu vrei no pb. Ne bucuram sa postezi oricum.
Fetelor fiti intelepte nu-l lasati pe michiduta sa va intre in capsor. Va pup eu una care credem pana nu demult ca lumea se invarte in jurul meu si care am descoperit brusc si dintr-o data ca nu e asa.Si credeti-ma e crunt sa te lovesti cu capul rau de tablia usii. Iti dai seama ca cel mai de pret lucru in viata asta e familia si sanatatea. Restul sunt prostii care ne amaresc viata si ne trag la fund. Deci nu lasati lucrurile marunte sa va afecteze, fiti zambitoare si senine mereu. :) :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4360 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 17 November 2010 - 05:15 PM

Imi pare rau sa vad ca s-a declansat un conflict pe aici :) .
Monica nu te supara asa de usor! Stiu ca e greu si cu copii si cu torturile. Am mai zis-o si o repet ca apreciez foarte mult fetele care cu copil mic reusesc sa faca torturi. Cine are stie cum e. Sunt de acord cu tine ca nimeni nu ne obliga sa ne laudam, sa ne criticam sau sa dam explicatii u continutul torturilor. Pe de alta parte are dreptate si Gloxinia ca nu e mult sa spui crema cutare si blatul cutare. Ce nu inteleg eu de ce Dora tocmai de tine s-a luat pentru ca sunt atatea fete care nu precizeaza acest lucru si acestea nu au fost luate in colimator.
Dora, nu inteleg sincer care e problema ta! Ca nu comenteaza fiecare tort care e postat aici? Daca imi aduc bine aminte (poate gresesc) in perioada cand nu ai prestat nici un tort nu prea ai intrat sa critici sau sa lauzi torturile fetelor. Asa ca ...
Nici eu nu laud sau critic (dar mai mult laudat) torturile fetelor asa cum as vrea, din acelas motiv ... timpul cu bebele imi ocupa aproape toata ziua. Dar asat nu inseamna ca nu le admir la fel cum admir si torturile tale care sunt ceva la care numai as putea visa!

Sper sa rezolvati acest conflict si sa vedem cat mai multe torturi spectaculoase, cu sau fara detalii!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul