dora, la 17 November 2010 - 12:36 PM, a spus:
monicagurea, la 17 November 2010 - 12:29 PM, a spus:
imi pare rau ca pe unii supara..eu voiam sa mai arat ce fac..cat despre scris..crede-ma ca abia reusesc sa scriu 2 vorbe despre el..cu bebe de o luna in brate si cealalta tragand de mousse si urland mami brate..adica..bratul cel liber..dar daca reusesc sa supar atat de tare faptul ca primesc complimente..ma retrag cu gratie..numai bine !
Monica ai inteles gresit..si in acest caz cea care se supara esti tu!!!!
Pe mine NU ma supara..si NU ma deranjeaza faptul ca primesti complimente si felicitari pe care le meriti pe deplin de altfel...ti-am mai spus ca esti brava in domeniu si ca ai un real talent...
Dar....REPET...rostul acestui topic este sa precizam si ce interioare au creatiile noastre...sa impartasim din experienta si pataniile noastre si altora...doar suntem aici sa invatam, nu?...sau gresesc?
da, gresesti..aici suntem femei si femei, nu ne cunoastem una pe cealalta, casa sau indeletnicirile..nu toate ne permitem din timpul nostru sa compunem scrisori de repros de cate jumatate de pagina..eu cu greu reusesc sa micsorez pozele numai.. eu lucrez numai noaptea, cu pauze de alaptare, ziua neglijandu-mi fetitza cea mare daca vreau sa fac ceva..nu cunoaste nimeni cu ce sacrificii de timp si nu numai reusesc eu sa fac un tort..ca apoi sa ma bucur de el..si daca primesc laude..ce e rau in asta.cu toatele punem poze frumoase cu creatiile noastrE, numai pentru a primi laude..sau greseSc.. sa ma contrAzica cineva.cu ce ajuta pe careva ca eu scriu din ce e facut un tort..sau daca trei torturi sunt facute la rand din aceleasi creme..sau toate sunt la fel..pe cine de aici incalzeste lucrul acesta..si doar ne uitam si admiram torturile pe exterior, si cautam sa invatam cate ceva una de la alta.TITLUL FORUMULUI DIN START SPUNE CE ANUME SE POSTEAZA AICI..TORTUL..O ARTA SAU...daca cineva a avut vreodata vreo intrebare legata de vreo tehnica sau vreun ingredient, eu cu cea mai mare placere am raspuns fiecareia..acum...sa ma ierte DD dar eu cred ca toate astea sunt din prea mare suspiciune..ca poate nu sunt facute de mine aceste torturi.. cred ca imi amintesc ca tot tu, Dora..pe celalalt foum ai deschis un subiect asemanator..la adresa altei colege tortararese pe care o acuzai ca nu ea face torturile expuse..si atat caz s-a facut incat biata femeie si-a luat talpasitza..sa recunoasca in cele din urma..colega ei cu care lucra..ca intr-adevar ea le facuse.
deci tin sa cred ca unele dintre noi, din prea mult timp liber incepem sa ne legam de..cai verzi pe pereti .propun pe viitor sa-ti vezi de treaba si sa nu deranjezi cu suspiciunile tale si pe alte fete..pentru ca nu stii niciodata cu cine ai stat de vorba.. Nu ti-ar fi usor sa stii ca pana acum am fost cea mai mare admiratoare a ta..asta cu toate ca , asa cum reprosezi..niciodata nu ti-am scris vreun rand de lauda..dar le-am primit doar.
-iar dupa asta..eu chiar ma retrag..pot vizita acest forum si fara permisiunea ta, si fara regulile impuse de tine..iar de laude..slava cerului am parte din plin.
imi cer scuz tuturor celorlalte fete, ca mi-am pus mintea sa raspund acestui fir de intriga..lucru care nu-mi sta deloc in fire. NOI SI MARI SUCCESE !