Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 18 January 2011 - 07:56 AM

Postat 18 January 2011 - 08:08 AM
dani_ela, la 18 January 2011 - 07:56 AM, a spus:

multumesc, asa era desenul dupa, care m-am luat la lungimea asta, daca va mai fi o data viitoare o voi mai scurta un pic
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 18 January 2011 - 08:18 AM
v-am pupacit! sa aveti o zi frumoasa.
Cecy frumoasa printesa ta (sa nu te superi pe mine dar cu copiii inca nu am a juns la "capitolu' printese",nu o stiu dar zic si io Cenusareasa?!) dar da,data viitoare "taie-i" rochitza sa se vada mai bine volanasele.
Postat 18 January 2011 - 08:47 AM
Cec, nu stiu nici eu cine e printesa, noi nu am ajuns decat pana la Alba ca Zapada pana acum, dar ti-a iesit bine. Si eu vreau sa incerc modelul, dar cred ca e un model care ai senzatia ca e simplu, dar apoi pierzi cu el mai mult timp decat ai fi crezut. Insa la tine arata tare bine.
Postat 18 January 2011 - 10:09 AM

Sa va arat ce am mai muncit si eu..un tort pentru o nepotica de-a mea,a implinit un an.
E un ciocolatos ca ei asta prefera,

Am primit niste decupatoare de carti de joc ,asa ca le-am probat la cineva si afost tare incantat,un mousse de ciocolata si piersica.

Postat 18 January 2011 - 10:12 AM
O crema cu frisca vanilie si fructe si un mousse de ciocolata

In cutie am pus bomboane rafaello facute de mine

Postat 18 January 2011 - 10:13 AM
La multi ani Rahelei,sa cresca mare si sa fie sanatoasa!
Postat 18 January 2011 - 10:14 AM
Preferatul meu este cel al mamei tale!inca o data "la multi ani cu sanatate!"
Postat 18 January 2011 - 11:07 AM
Anca_B, la 18 January 2011 - 08:18 AM, a spus:
Cecy frumoasa printesa ta (sa nu te superi pe mine dar cu copiii inca nu am a juns la "capitolu' printese",nu o stiu dar zic si io Cenusareasa?!) dar da,data viitoare "taie-i" rochitza sa se vada mai bine volanasele.
Nu e cenusareasa, ea are rochie albastra, parul prins si alta "moaca' E Aurora, eu intre timp le-am invatat pe toate

Lissa, la 18 January 2011 - 10:09 AM, a spus:

Sa va arat ce am mai muncit si eu..un tort pentru o nepotica de-a mea,a implinit un an.
Am primit niste decupatoare de carti de joc ,asa ca le-am probat la cineva si afost tare incantat,un mousse de ciocolata si piersica.
Ce frumoase sunt Lissa, cartile le-am vazut si eu de vanzare si chiar ma gandeam la ele, cred ca isi merita banii, imi place tare mult ce se vede.
Tortul mamei tale e minunat, La multi ani ei, iar sectiunea aia ma termina

Ceci, mie imi place cum ti-a iesit printesa, poate as fi asteptat putin mai mult sa se ususce inainte de a picta si as fi facut mai multe randuri de poale dantelate, dar sunt convinsa ca Rahela nu vede lucrurile ca noi si a fost super incantata. La multi ani!
Mimi, cu mare, mare intarziere LA MULTI ANI Raresului tau

Postat 18 January 2011 - 11:12 AM
Lissa, ce frumoase torturi! De fapt ca de obicei! Unde e Daniela sa-ti vada movul? La multi ani mamei tale!

Postat 18 January 2011 - 11:52 AM

La multi ani mamei tale.
Cec, la multi ani si pentru fetita ta. Gandindu-ma la cine e printesa de pe tort, am uitat ca si tu sarbatoresti printesa de acasa.

Postat 18 January 2011 - 12:50 PM

Postat 18 January 2011 - 01:12 PM
punticu, la 18 January 2011 - 11:12 AM, a spus:
Lissa, ce frumoase torturi! De fapt ca de obicei! Unde e Daniela sa-ti vada movul? La multi ani mamei tale!

un` sa fie??? cu ochii in movul fetelor

lissa- superbe torturi ! esti o fiinta deosebita si cu mult har ! asta se vede de la distanta ! ingenioasa cutia , faine cartile de joc . unde sunt decupatoare pt ele?
Postat 18 January 2011 - 02:10 PM
Postat 18 January 2011 - 05:25 PM
E ff de efect o astfel de cutiuta, imi place mult

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
Postat 18 January 2011 - 05:33 PM
Cartile sunt acelea care le-a aratat Anca,eu le-am primit din Germania de la o prietena,nu stiu nici macar cat costa, dar imi plac tare mult, doar decupezi si colorezi

Postat 18 January 2011 - 05:39 PM
Nu , nu e Cenusareasa, ci Aurora si ea e mai inaltuta, cu piciore mai lungi

Daca ii faceam si pantofii chiar arata ciudat, dar asa cum ii acopera picioarele de tot mai merge. As fi facut eu sa se vada mai bine volonasele daca reuseam sa fac volonase cum trebuie, dar cum pasta se rupea m-am multumit ca am reusit si atat
tango, la 18 January 2011 - 08:47 AM, a spus:
Cec, nu stiu nici eu cine e printesa, noi nu am ajuns decat pana la Alba ca Zapada pana acum, dar ti-a iesit bine. Si eu vreau sa incerc modelul, dar cred ca e un model care ai senzatia ca e simplu, dar apoi pierzi cu el mai mult timp decat ai fi crezut. Insa la tine arata tare bine.
multumesc
Asa simplu mi se parea si mie, dar s-a dovedit a nu fi asa. Cu chiu cu vai l-am dus la capat
MIMI, la 18 January 2011 - 10:13 AM, a spus:
La multi ani Rahelei,sa cresca mare si sa fie sanatoasa!
Multumesc.
Asa e , deci n-am muncit degeaba ca se intelege ce am vrut sa iasa

Ramo, la 18 January 2011 - 11:07 AM, a spus:
Nu e cenusareasa, ea are rochie albastra, parul prins si alta "moaca' E Aurora, eu intre timp le-am invatat pe toate

Lissa, la 18 January 2011 - 10:09 AM, a spus:

Ce frumoase sunt Lissa, cartile le-am vazut si eu de vanzare si chiar ma gandeam la ele, cred ca isi merita banii, imi place tare mult ce se vede.
Tortul mamei tale e minunat, La multi ani ei, iar sectiunea aia ma termina

Ceci, mie imi place cum ti-a iesit printesa, poate as fi asteptat putin mai mult sa se ususce inainte de a picta si as fi facut mai multe randuri de poale dantelate, dar sunt convinsa ca Rahela nu vede lucrurile ca noi si a fost super incantata. La multi ani!
Mimi, cu mare, mare intarziere LA MULTI ANI Raresului tau

Multumesc.
Si mie imi place cat de cat, dar altceva aveam in cap, cu mai multe volonase cu...dar de data asta nu am nimerit bine pasta si a trebuit sa ma descursc asa cu ea, ca alta nu am mai putut face.
De usca nu am avut cum, pt ca m-am hatarat cam tarziu ce si cum si eram in criza de timp
punticu, la 18 January 2011 - 11:12 AM, a spus:

multumesc
tango, la 18 January 2011 - 11:52 AM, a spus:

La multi ani mamei tale.
Cec, la multi ani si pentru fetita ta. Gandindu-ma la cine e printesa de pe tort, am uitat ca si tu sarbatoresti printesa de acasa.

multumesc
Postat 18 January 2011 - 07:39 PM
Felicitari tuturor pentru prestatii si la multi ani tuturor celor pe care i-ati sarbatorit!

Dar...in mod special pentru Lissa toata admiratia pentru torturile superbe!