Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5281 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 18 January 2011 - 07:56 AM

cec- a iesit bine printesa; dar eu as fi facut fusta putin mai scurta- mi se pare asa cu picioare luuuungi (o fi columbeanca :(( ).

#5282 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 18 January 2011 - 08:08 AM

Vezi postareadani_ela, la 18 January 2011 - 07:56 AM, a spus:

cec- a iesit bine printesa; dar eu as fi facut fusta putin mai scurta- mi se pare asa cu picioare luuuungi (o fi columbeanca :(( ).

multumesc, asa era desenul dupa, care m-am luat la lungimea asta, daca va mai fi o data viitoare o voi mai scurta un pic
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#5283 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 18 January 2011 - 08:18 AM

Buna dimineatza,harnicutzelor!Ii musai sa intru' intai pe aici pe la voi "sa-mi beau cafeaua" si apoi trec la treburile gospodaresti!
v-am pupacit! sa aveti o zi frumoasa.
Cecy frumoasa printesa ta (sa nu te superi pe mine dar cu copiii inca nu am a juns la "capitolu' printese",nu o stiu dar zic si io Cenusareasa?!) dar da,data viitoare "taie-i" rochitza sa se vada mai bine volanasele.

#5284 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 18 January 2011 - 08:47 AM

Buna dimineata si de la mine. Anca, si eu la fel: cafeaua in fata monitorului pana sa trezeste pitica si apoi la treaba.
Cec, nu stiu nici eu cine e printesa, noi nu am ajuns decat pana la Alba ca Zapada pana acum, dar ti-a iesit bine. Si eu vreau sa incerc modelul, dar cred ca e un model care ai senzatia ca e simplu, dar apoi pierzi cu el mai mult timp decat ai fi crezut. Insa la tine arata tare bine.
www.torturidelicioase.wordpress.com

#5285 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 18 January 2011 - 10:09 AM

Buna fetelor va pup pe toate si pentru voi cate o :((
Sa va arat ce am mai muncit si eu..un tort pentru o nepotica de-a mea,a implinit un an.
E un ciocolatos ca ei asta prefera,
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-322-12953379996086.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-322-12953380073904.jpg

Am primit niste decupatoare de carti de joc ,asa ca le-am probat la cineva si afost tare incantat,un mousse de ciocolata si piersica.
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-322-12953380851175.jpg

#5286 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 January 2011 - 10:12 AM

si tortul pentru mama mea ,a fost ziua ei si duminica am fost la ea.
O crema cu frisca vanilie si fructe si un mousse de ciocolata
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-322-12953382922003.jpg
In cutie am pus bomboane rafaello facute de mine
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-322-12953383248865.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-322-12953383340244.jpg

#5287 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 18 January 2011 - 10:13 AM

Cecilia,foarte frumoasa printesa!Eu zic ca-i "Frumoasa din padurea adormita",asta ce-mi aduc aminte eu,din copilarie,ca eu am baiat si mai slab cu printesele!
La multi ani Rahelei,sa cresca mare si sa fie sanatoasa!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#5288 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 January 2011 - 10:14 AM

am uitat de feliuta ..

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-322-12953384341221.jpg

#5289 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 18 January 2011 - 10:14 AM

Lissa,chapeau!
Preferatul meu este cel al mamei tale!inca o data "la multi ani cu sanatate!"
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#5290 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 18 January 2011 - 11:07 AM

Vezi postareaAnca_B, la 18 January 2011 - 08:18 AM, a spus:

Buna dimineatza,harnicutzelor!Ii musai sa intru' intai pe aici pe la voi "sa-mi beau cafeaua" si apoi trec la treburile gospodaresti!
Cecy frumoasa printesa ta (sa nu te superi pe mine dar cu copiii inca nu am a juns la "capitolu' printese",nu o stiu dar zic si io Cenusareasa?!) dar da,data viitoare "taie-i" rochitza sa se vada mai bine volanasele.

Nu e cenusareasa, ea are rochie albastra, parul prins si alta "moaca' E Aurora, eu intre timp le-am invatat pe toate :huh:

Vezi postareaLissa, la 18 January 2011 - 10:09 AM, a spus:

Buna fetelor va pup pe toate si pentru voi cate o :((
Sa va arat ce am mai muncit si eu..un tort pentru o nepotica de-a mea,a implinit un an.
Am primit niste decupatoare de carti de joc ,asa ca le-am probat la cineva si afost tare incantat,un mousse de ciocolata si piersica.

Ce frumoase sunt Lissa, cartile le-am vazut si eu de vanzare si chiar ma gandeam la ele, cred ca isi merita banii, imi place tare mult ce se vede.
Tortul mamei tale e minunat, La multi ani ei, iar sectiunea aia ma termina :((

Ceci, mie imi place cum ti-a iesit printesa, poate as fi asteptat putin mai mult sa se ususce inainte de a picta si as fi facut mai multe randuri de poale dantelate, dar sunt convinsa ca Rahela nu vede lucrurile ca noi si a fost super incantata. La multi ani!

Mimi, cu mare, mare intarziere LA MULTI ANI Raresului tau :(( , nu stiu de ce aveam impresia ca am facut urarea deja, sorry ...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#5291 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 18 January 2011 - 11:12 AM

Cecy, frumoasa printesa!
Lissa, ce frumoase torturi! De fapt ca de obicei! Unde e Daniela sa-ti vada movul? La multi ani mamei tale! :((

#5292 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 18 January 2011 - 11:52 AM

Lissa, nu apari des, dar si cand o faci..esti nemaipomenita :(( . Toate sunt frumoase ca de obicei, dar tortul pentru mama ta chiar mi se pare special. Iar sectiunea... :(( . Poti sa detaliezi putin cremele, sau cred ca le gasesc pe blogul tau.
La multi ani mamei tale.
Cec, la multi ani si pentru fetita ta. Gandindu-ma la cine e printesa de pe tort, am uitat ca si tu sarbatoresti printesa de acasa. :huh:
www.torturidelicioase.wordpress.com

#5293 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 18 January 2011 - 12:50 PM

Ehei!!!! Mi-ar trebui un concediu de cateva zile pt a parcurge atatea pagini nou aparute...Felicitari tuturor! La multi ani fiintelor dragi voua pt care ati trudit :notworthy: !

#5294 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 18 January 2011 - 01:12 PM

Vezi postareapunticu, la 18 January 2011 - 11:12 AM, a spus:

Cecy, frumoasa printesa!
Lissa, ce frumoase torturi! De fapt ca de obicei! Unde e Daniela sa-ti vada movul? La multi ani mamei tale! :notworthy:

un` sa fie??? cu ochii in movul fetelor :-* uite ce mov le iese lor ! dar las` ca o sa-mi iasa si mie vreodata :-*
lissa- superbe torturi ! esti o fiinta deosebita si cu mult har ! asta se vede de la distanta ! ingenioasa cutia , faine cartile de joc . unde sunt decupatoare pt ele?

#5295 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 18 January 2011 - 02:10 PM

Vezi postareadani_ela, la 18 January 2011 - 01:12 PM, a spus:

cartile de joc . unde sunt decupatoare pt ele?

Cred ca sunt cele de la LB ,Patchwork.

am adaugat poza micsorata.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12953529141272.jpg

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 18 January 2011 - 02:15 PM

#5296 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 18 January 2011 - 05:06 PM

Vezi postareaLissa, la 18 January 2011 - 10:14 AM, a spus:

Foarte frumoase torturile tale ca de obicei! Felicitari!
La multi ani mamei tale! :notworthy:

#5297 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 January 2011 - 05:25 PM

Lissa fff frumoase si elegante torturi, imi plac toate, dar cel pt mama ta e deosebit. Cum ai facut cutia, cum ai bagat panglica ? Ai pus pangliuca si apoi ai trasat liniile cu RI?
E ff de efect o astfel de cutiuta, imi place mult :love7:

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#5298 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 January 2011 - 05:33 PM

Multumesc fetelor ,am vrut sa dau reply sa va multumesc pe rand la fiecare dar nu stiu de ce nu am reusit.
Cartile sunt acelea care le-a aratat Anca,eu le-am primit din Germania de la o prietena,nu stiu nici macar cat costa, dar imi plac tare mult, doar decupezi si colorezi :love7:

#5299 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 January 2011 - 05:39 PM

Nu , nu e Cenusareasa, ci Aurora si ea e mai inaltuta, cu piciore mai lungi :tongue3:
Daca ii faceam si pantofii chiar arata ciudat, dar asa cum ii acopera picioarele de tot mai merge. As fi facut eu sa se vada mai bine volonasele daca reuseam sa fac volonase cum trebuie, dar cum pasta se rupea m-am multumit ca am reusit si atat

Vezi postareatango, la 18 January 2011 - 08:47 AM, a spus:

Buna dimineata si de la mine. Anca, si eu la fel: cafeaua in fata monitorului pana sa trezeste pitica si apoi la treaba.
Cec, nu stiu nici eu cine e printesa, noi nu am ajuns decat pana la Alba ca Zapada pana acum, dar ti-a iesit bine. Si eu vreau sa incerc modelul, dar cred ca e un model care ai senzatia ca e simplu, dar apoi pierzi cu el mai mult timp decat ai fi crezut. Insa la tine arata tare bine.

multumesc
Asa simplu mi se parea si mie, dar s-a dovedit a nu fi asa. Cu chiu cu vai l-am dus la capat

Vezi postareaMIMI, la 18 January 2011 - 10:13 AM, a spus:

Cecilia,foarte frumoasa printesa!Eu zic ca-i "Frumoasa din padurea adormita",asta ce-mi aduc aminte eu,din copilarie,ca eu am baiat si mai slab cu printesele!
La multi ani Rahelei,sa cresca mare si sa fie sanatoasa!

Multumesc.
Asa e , deci n-am muncit degeaba ca se intelege ce am vrut sa iasa :tongue3:

Vezi postareaRamo, la 18 January 2011 - 11:07 AM, a spus:

Nu e cenusareasa, ea are rochie albastra, parul prins si alta "moaca' E Aurora, eu intre timp le-am invatat pe toate :P

Vezi postareaLissa, la 18 January 2011 - 10:09 AM, a spus:

Buna fetelor va pup pe toate si pentru voi cate o :floare:

Ce frumoase sunt Lissa, cartile le-am vazut si eu de vanzare si chiar ma gandeam la ele, cred ca isi merita banii, imi place tare mult ce se vede.
Tortul mamei tale e minunat, La multi ani ei, iar sectiunea aia ma termina :drool:

Ceci, mie imi place cum ti-a iesit printesa, poate as fi asteptat putin mai mult sa se ususce inainte de a picta si as fi facut mai multe randuri de poale dantelate, dar sunt convinsa ca Rahela nu vede lucrurile ca noi si a fost super incantata. La multi ani!

Mimi, cu mare, mare intarziere LA MULTI ANI Raresului tau :pupic: , nu stiu de ce aveam impresia ca am facut urarea deja, sorry ...

Multumesc.
Si mie imi place cat de cat, dar altceva aveam in cap, cu mai multe volonase cu...dar de data asta nu am nimerit bine pasta si a trebuit sa ma descursc asa cu ea, ca alta nu am mai putut face.
De usca nu am avut cum, pt ca m-am hatarat cam tarziu ce si cum si eram in criza de timp

Vezi postareapunticu, la 18 January 2011 - 11:12 AM, a spus:

Cecy, frumoasa printesa!
Lissa, ce frumoase torturi! De fapt ca de obicei! Unde e Daniela sa-ti vada movul? La multi ani mamei tale! :love7:

multumesc

Vezi postareatango, la 18 January 2011 - 11:52 AM, a spus:

Lissa, nu apari des, dar si cand o faci..esti nemaipomenita :love7: . Toate sunt frumoase ca de obicei, dar tortul pentru mama ta chiar mi se pare special. Iar sectiunea... :tongue7: . Poti sa detaliezi putin cremele, sau cred ca le gasesc pe blogul tau.
La multi ani mamei tale.
Cec, la multi ani si pentru fetita ta. Gandindu-ma la cine e printesa de pe tort, am uitat ca si tu sarbatoresti printesa de acasa. :love7:

multumesc

#5300 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2011 - 07:39 PM

Buna fetelor!
Felicitari tuturor pentru prestatii si la multi ani tuturor celor pe care i-ati sarbatorit! :love7:

Dar...in mod special pentru Lissa toata admiratia pentru torturile superbe! :tongue3: O adevarata incantare! :tongue3:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul