Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5561 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 January 2011 - 02:12 PM

Cu ajutortul fetelor poiete :D Am reusit si eu sa termin tortul Dariei. (fan Bibi Blocksberg)
Asta e:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-20-12963894757574.jpg

Si urarile:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-20-12963894948391.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-20-12963895217008.jpg

Si una cu Bibi, mai de aproape:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-20-12963895348659.jpg

negressa cu 3 cioco.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5562 Useril este offline   hanny 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 04-August 10

Postat 30 January 2011 - 02:36 PM

Foarte frumoase torturile voastre , Gloxi e super Ini Mini -ul. iar Hannah lui Mimi e atat de reala , Ortansa cum ai obtinut acel verde ? e demntial . Torurile voastre sunt adevarate opere de arta , pt toate fetele :D .
Pun si eu tortul meu , nu vreau sami spuneti ca am mana buna si ca e super tortul pentru ca nu este nici talent nu am doar ambitie , asa ca va rog din suflet astept critici ca sa invat din ele.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2011/post-710-12963909691739.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-710-12963909796111.jpg

#5563 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 02:57 PM

Hanny, poate ca lasam pista pana jos. Sau nu. Dar o lipeam de tot de tort. Mie imi place pe ansamblu. Alta data incearca daca ai fixat o decoratie sa nu o misti daca a lasat urme. Felicitari si la mai multe.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5564 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 30 January 2011 - 03:09 PM

gloxinia- ce frumos e tortul lui ini-mini !!!!
hanny- o singura obiectie , adica doo :D trebuia sa usuci bine aripile , si apoi sa le lipesti de avion ,, ar fi fost drepte . si 2- as fi pus virgula dupa ani ,, si ! dupa costi :D (costi e sotul meu :D ). dupa el pun mereu semnul exclamarii :D adica : spala vasele , costi ! du gunoiul , costi ! veeezi? :D :D

#5565 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 30 January 2011 - 03:21 PM

Daniela frumusel foc tortul cu stelute si trandafiri stilizati.Nu se mai poate bre,ia sa ma apuc si eu de ciocolata plastica ca nu se mai poate!Imi place mult cum arata dar nu m-am incumetat sa fac nici acum asa ceva.Oti Bibilica ti-a iesit super frumoasa!stii ce imi place mult? ploaia aceea de stele din spatele lui Bibi.Cum ai facut-o? Hanny bine ai venit printre noi!Ce sa spun?daca este primul tau tort,atunci cu siguranta ca este unul reusit si ai mana buna.In plus fata de Gloxi di daniela nu am ce observatii sa-ti fac,au zis ele ce era de spus.Persevereaza si ai sa vezi cum evoluezi! Edit ca am uitat sa-ti spun ca pe viitor sa micsorezi pozele inainte de a le posta pentru ca se deschide greu pagina .Am si eu o boala...
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#5566 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 January 2011 - 03:25 PM

Merci fetelor!
Gabrenia ploaia de stele e de fapt praf de aur de la LB, zahar colorat de la wilton (roz, mov si galben) si tot de la wilton ceva decor de muffins stele si iarba verde :D Improvizatii, ce mai. :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5567 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 30 January 2011 - 03:36 PM

salutare fetelor. Tare dor mi-a fost de voi, si imi pare rau ca nu mai reusesc sa va urmaresc. Am inceput munca ceva mai devreme cu 2 zile de cursuri de dimineata pana seara si apoi am mers in continuare la birou. Pe fuga am reusit sa mai deschid forumul sa mai caut cate un sfat dar nu am reusit sa mai citesc ce ati mai scris, cu atat mai putin sa mai postez ceva.
Eu va felicit in avans :D, ca sunt sigura ca ati facut numai torturi minunate, si acum ma apuc de citit pe indelete, sper :D , paginile din urma, pana se intoarce copilul din parc.
www.torturidelicioase.wordpress.com

#5568 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 30 January 2011 - 06:04 PM

Daniela, nota 10 cu felicitari si cele mai bune si mai dulci urari pentru tine! La multi ani inca o data! :)
Mamistef, multumesc de urare! Imi pare rau sa aud ca esti in pauza de torturi, chiar ti-am urmarit blogul si ma miram ca nu mai apare nimic nou. Sper sa te intorci curand cu torturi minunate.
Vrabiuta, super chitara ta, ce-as mai face cateva acorduri la ea! Ce sa mai spun de tigru, care ne sugereaza din priviri sa ne infigem coltii in el :)
Gloxinia, ce vesel si frumos este tortul tau! Imi place tare mult dara de stele lasata de micuta vrajitoare!
Hanny, desi ai cerut critici, mie chiar imi place tortul tau. Proportiile avionului si tinuta lui sunt minunate. Atata am de comentat in plus: data viitoare inarmeaza-te cu mai multa rabdare si bibileste-l ceva mai mult (omogenizeaza bine culoarea in pasta si taie mai atent bucatile de pasta). Multa bafta!

Iaca si ultima mea productie. Pentru ca trebuia sa intru si eu in randul lumii, am executat mult coptul si decoratul tort carte!!! A iesit cam galben dar, avand in vedere ca e o carte veche si rara, presupunem ca timpul a avut respectivul efect...
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-1069-12964033632299.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-1069-12964033705076.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-1069-12964033765317.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-1069-12964033831118.jpg

Blat Madeira insiropat cu cafea si crema de Tiramisu.

#5569 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 30 January 2011 - 06:16 PM

Vezi postareagloxinia, la 30 January 2011 - 02:12 PM, a spus:

Cu ajutortul fetelor poiete :) Am reusit si eu sa termin tortul Dariei. (fan Bibi Blocksberg)
Asta e:

Ura :) !!!!!!!!Sunt vedeta !versurile mele sunt pe tort ! :)
Oti! Felicitari pentru realizare si adunare a ... urarilor ! :)

#5570 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 30 January 2011 - 06:23 PM

Vezi postareahanny, la 30 January 2011 - 02:36 PM, a spus:

Pun si eu tortul meu , nu vreau sami spuneti ca am mana buna si ca e super tortul pentru ca nu este nici talent nu am doar ambitie , asa ca va rog din suflet astept critici ca sa invat din ele.

N-o sa-ti spun ca e perfect, da ca de primul tort e super OK !
felicitari! :)

Vezi postareaCrisu, la 30 January 2011 - 06:04 PM, a spus:

Iaca si ultima mea productie. Pentru ca trebuia sa intru si eu in randul lumii, am executat mult coptul si decoratul tort carte!!! A iesit cam galben dar, avand in vedere ca e o carte veche si rara, presupunem ca timpul a avut respectivul efect...

Reusita cartea ta,felicitari! Poate un pic de praf de cacao si mai ... estompai galbenul , dar e OK si asa!

#5571 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 30 January 2011 - 07:38 PM

Vezi postareagloxinia, la 30 January 2011 - 02:12 PM, a spus:

Cu ajutortul fetelor poiete :) Am reusit si eu sa termin tortul Dariei. (fan Bibi Blocksberg)
Asta e:
Si urarile:
Si una cu Bibi, mai de aproape:
negressa cu 3 cioco.

Fata,foarte tare ploaia de stele,de Bibi ti-am mai zis ca-mi place.

Vezi postareahanny, la 30 January 2011 - 02:36 PM, a spus:

Foarte frumoase torturile voastre , Gloxi e super Ini Mini -ul. iar Hannah lui Mimi e atat de reala , Ortansa cum ai obtinut acel verde ? e demntial . Torurile voastre sunt adevarate opere de arta , pt toate fetele :) .

Hanny,mie-mi place tortul tau!Mana buna ai,degeaba zici tu nu,talent ai,doar experienta iti lipseste;dar asta o capeti in timp,asa ca,abia astept sa-ti vad torturile peste un an

Vezi postareaCrisu, la 30 January 2011 - 06:04 PM, a spus:

foarte,foarte reusita cartea!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#5572 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 30 January 2011 - 07:40 PM

Vezi postareadani_ela, la 30 January 2011 - 01:34 PM, a spus:

deocamdata va arat doar tortul , felia mai maine ashea :)

ti-am zis ca-mi place,parca mi-ai facut dor de niste stilizati :)

La multi ani,Dani!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#5573 Useril este offline   hanny 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 30 January 2011 - 10:13 PM

Gloxi , multumesc , ai dreptate pista trebuia lipita tot de tort si decoratiunile voi incerca odata fixate l voi lasa acolo.
Dana de (,) si (!)uitasem cu desavarsire eram obosita dupa un singur tort ( nu stiu cum va dscurcati voi cu atatea :( ), iar aripile nu stiam ca le ansmblez dupa ce se usuca ... iti multumesc :(
Gabriela, imi cer scuze de poza asa mare incerc sa-l redimnsionez, si nu este primul tort, este al 5-lea :(
Crisu multumesc, voi incerca sa-l bibilesc mai mult :occasion14: , e super cartea ta
Mimi, m-as bucura sa ai dreptate si la anul pe vrmea asta sa fac torturi mai frumoase :(
Vrabiuta multumesc :rolleyes:

#5574 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 30 January 2011 - 11:07 PM

Fetelor, am reusit sa pun mana pe calculator...il monopolizase studentul pt a se pregati de examene. Trebuie sa ma misc repede, am reusit sa parcurg ultimele pagini si am doar cuvinte de lauda pentru toate albinutele, exceptand-o pe Hanny, care vrea musai niste critici. Ei da! E ceva ce nu-mi place...nu-mi place platoul de sub tort...pare c-ar fi suferit un traumatism sau mi se pare mie. Despre tort nu spun ca nu-mi place pt ca se vede ca ai muncit la el. Daca iti place sa lucrezi, vei evolua rapid.

#5575 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 30 January 2011 - 11:15 PM

Citind printre randuri, mi-am dat seama ca Daniela a fost astazi in centrul atentiei si a suflat personal intr-un tort din seria ei fara numar...fara numar...fara numar. Atunci , :occasion14: un cantecel sa-i cant si eu si sa-i urez sanatate in primul rand, apoi fericire si cat de mult se poate sa-si pastreze optimismul si energia debordanta. La multi ani!

#5576 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 30 January 2011 - 11:20 PM

Gloxinia, pot sa ma umflu in pene?
:occasion14: mi-am vazut versurile pe "frontispiciul" tortului cu bibi!!! Deci, sunt mai mult decat vedeta, sunt supervedeta!!!

#5577 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 30 January 2011 - 11:47 PM

Crisu, bine ai venit!

#5578 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 30 January 2011 - 11:52 PM

Am mai facut si eu o masina de 3 kg, pt un baietel de 3 ani, tot cu mousseuri de ciocolata:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-758-12964243614989.jpg

#5579 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 31 January 2011 - 08:23 AM

Fetelor ati muncit nu gluma, gabrenia tortul cu karate e excelent, te pricepi la medalii de minune, te poti apuca si de oscar-uri, Bravo!Gloxi esti cea mai tare la facut printese si de bibi nu mai vorbesc, mesajele sunt grozave! Mimi Hannah e durere, te sti ce mai!
Ortansa m-ai omorat cu tortul urias, e mortal, modelele de la baza etajelor sunt facute cu RI? Superb nu alta, contrastul dintre culori iti ia ochii, e superb! Dani_ela desigur nu puteai sa faci si tu doar un tort, nu? imi place si cel cu acadele si bomboane si cel cu trandafirii stilizati e grozav! Vrabiuta excelenta chitara, nu vad imbinarile dintre culori, le-ai pictat? Frumos si cel cu tigrul, felicitarile mele! Hanny e foarte frumos tortul tau, n-am ce defect sa-i gasesc inca - poate cand oi face si eu un avion...e cale lunga, in concluzie, felicitari pentru realizare. Crisu care e minunata, cum e blatul madeira, poti sa detaliezi un pic? Cristinel masina e grozava, ce ai pus in tava de pare zgura? l-ai montat pe tava direct sau l-ai sculptat?

#5580 Useril este offline   hanny 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 31 January 2011 - 08:58 AM

Cristinel tortul tau este WOW , si da ai dreptate platoul a suferit un traumatism dar nu mai aveam nici putere nici chef sa-l transfer ... m-a obosit tortul asta ca si o zi de munca la camp =))... cer critici pentru ca am si eu ochi sa vad cum arata ... nu ajunge la nici 5% din frumusetile voastre , si este tortul nr.5 , daca ar fi primul poate as fi multumita.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul