Forum Culinar: Friptura de vitel in ulei - Forum Culinar

Salt la continut

  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Friptura de vitel in ulei

#21 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 12 February 2010 - 05:09 PM

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-243-126598715519.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-243-126598725378.jpg


#22 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 12 February 2010 - 05:10 PM

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-243-126598740485.jpg

#23 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 12 February 2010 - 05:14 PM

uf!
am reusit!
dar daca nu era o prietena(stie ea care :mellow: ) sa ma ajute...
din pacate, e maximum pe care-l pot da la ora asta, nu stiu(inca) sa le pun unde trebuie, dar am scris mai sus care ce reprezinta si apoi se vede si cu ochiul liber :))

#24 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 12 February 2010 - 05:16 PM

Cu scula aia de taiat poti taia un jambon crud uscat ? rezista la felii subtiri sau se balangane lama ? Subtiri asa ...transparente .

#25 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 February 2010 - 05:23 PM

Vezi postareanane, la 12 February 2010 - 05:16 PM, a spus:

Cu scula aia de taiat poti taia un jambon crud uscat ? rezista la felii subtiri sau se balangane lama ? Subtiri asa ...transparente .

Transparente nu reuseste.Pentru carnuri,sunci,si de astea e mai buna o masina cu cutit fara dinti..sau una care are cutit de schimb,adica si fara dinti.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#26 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 February 2010 - 05:50 PM

Vezi postarearedivivus, la 12 February 2010 - 05:14 PM, a spus:

am reusit!

Bravo, imi plac feliile asa subtirele.

#27 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 12 February 2010 - 06:51 PM

eu pot taia felii de orice grosime cu scula asta antica
e din patrimoniul soacrei mele :mellow:

#28 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 February 2010 - 06:54 PM

Mi-am dat seama ca taie bine si te invidiez, pentru scula nu pentru soacra :mellow:
Cea pe care am cumparat-o eu e mediocra.

#29 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 13 February 2010 - 01:19 PM

DEOCAMDATA! poti sa ma invidiezi si pentru soacra, chiar e de exceptie, mi-e si frica sa o laud, sa nu-i treaca!

#30 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 February 2010 - 01:25 PM

Vezi postarearedivivus, la 13 February 2010 - 01:19 PM, a spus:

DEOCAMDATA! poti sa ma invidiezi si pentru soacra, chiar e de exceptie, mi-e si frica sa o laud, sa nu-i treaca!

Atunci nu te invidiez, ca eu n-am avut norocul tau din punctul asta de vedere, dar ma bucur pentru tine si-ti doresc sa nu-i treaca :)

#31 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 13 February 2010 - 01:48 PM

Multumesc pt informatii , si eu am schimbat doua scule si tot nu taie cum vreau .

#32 Useril este offline   Bunny 

  • Iepure Sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 08 March 2010 - 10:17 PM

Adriana, am comis-o din nou - adica am facut-o, dar am uitat de ea la un moment dat :occasion15: Asa ca a iesit cam bronzata :rolleyes: Dar atat de buna, ca nu au mai ramas decat 2 feliute. Sarumana!

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-6-12680794256.jpg
Imperfecta by design

Blogul meu imperfect

#33 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 March 2010 - 10:28 PM

Te cred ca era buna pentru ca arata superb :occasion15:

#34 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 May 2010 - 11:13 AM

Iar si iar!Servita alaturi de morcovi, cartofi, dovlecei si ciupercute la cuptor stropite spre sfarsit cu otet balsamic.

Multumesc Adriana! :blush:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-9-127322352169.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-9-127322355042.jpg

#35 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 May 2010 - 11:33 AM

Cu placere, o servim cu bere? :blush:
A iesit molcuta asa-i? Vad de la feliile de carne, tot arrosto della vena?

#36 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 May 2010 - 03:26 PM

Da, era moale si buna.Manu si-a facut sandwich.Are fixatia asta acum: cartof fiert pune intre 2 felii de paine, orice, orice.Ia din farfurie si-si face panino.

Am luat fesa di vitello.Buna, buna, n-a ramas nimic.

O sevim cu un vinulet, alb, asa cum iti place tie. :floare:

#37 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 May 2010 - 07:18 PM

Vezi postareaEataly, la 07 May 2010 - 03:26 PM, a spus:

O sevim cu un vinulet, alb, asa cum iti place tie. :occasion14:

Splendid :floare:

#38 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2010 - 11:19 AM

Adriana, merge si cu carne de :thumleft: ?? .. ca doar de asta am acum in casa.. :D si arata prea apetisant ca sa nu incerc reteta :)
Imagine postata

#39 Useril este offline   anaiordan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationGrecia-Syros

Postat 09 May 2010 - 04:32 PM

deci reteta asta e pentru mine :D...ca tot am eu obiceiul sa uit de mancare...poate daca stiu ca trebuie sa stea 2ore la facut numai uit de ea...

imi pare rau ca azi e inchis tot la noi...dar maine sau marti asta scrie pe mine...abia mai scot si eu oala sub presiune de la naftalina :D
:)
:thumleft:

#40 Useril este offline   Olguta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2010 - 04:45 PM

Tocmai am oprit focul... am facut-o cu carne de porc si a iesit o minunatie (deja am gustat-o ca eram prea curioasa). Sosul ala e asa de bun cu paine.. Saru'mana de reteta, Adriana :) :thumleft:
Imagine postata

Arata acest topic


  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi