Friptura de vitel in ulei
#23
Postat 12 February 2010 - 05:14 PM
am reusit!
dar daca nu era o prietena(stie ea care ) sa ma ajute...
din pacate, e maximum pe care-l pot da la ora asta, nu stiu(inca) sa le pun unde trebuie, dar am scris mai sus care ce reprezinta si apoi se vede si cu ochiul liber )
#24
Postat 12 February 2010 - 05:16 PM
#25
Postat 12 February 2010 - 05:23 PM
nane, la 12 February 2010 - 05:16 PM, a spus:
Transparente nu reuseste.Pentru carnuri,sunci,si de astea e mai buna o masina cu cutit fara dinti..sau una care are cutit de schimb,adica si fara dinti.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#26
Postat 12 February 2010 - 05:50 PM
#27
Postat 12 February 2010 - 06:51 PM
e din patrimoniul soacrei mele
#28
Postat 12 February 2010 - 06:54 PM
Cea pe care am cumparat-o eu e mediocra.
#29
Postat 13 February 2010 - 01:19 PM
#30
Postat 13 February 2010 - 01:25 PM
#31
Postat 13 February 2010 - 01:48 PM
#32
Postat 08 March 2010 - 10:17 PM
#34
Postat 07 May 2010 - 11:13 AM
Multumesc Adriana!
#35
Postat 07 May 2010 - 11:33 AM
A iesit molcuta asa-i? Vad de la feliile de carne, tot arrosto della vena?
#36
Postat 07 May 2010 - 03:26 PM
Am luat fesa di vitello.Buna, buna, n-a ramas nimic.
O sevim cu un vinulet, alb, asa cum iti place tie.
#37
Postat 07 May 2010 - 07:18 PM
#38
Postat 09 May 2010 - 11:19 AM
#39
Postat 09 May 2010 - 04:32 PM
imi pare rau ca azi e inchis tot la noi...dar maine sau marti asta scrie pe mine...abia mai scot si eu oala sub presiune de la naftalina
#40
Postat 09 May 2010 - 04:45 PM