Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#1281 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 13 February 2012 - 10:03 AM

felicitari Alexandrei, frumoasa realizare
lacrimi de bucurie sa fie tot timpul
fiica dacilor

#1282 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 February 2012 - 10:50 AM

Ce frumooooooosssss! Ma bucur pt voi!
Sorina

#1283 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 13 February 2012 - 11:01 AM

Vezi postarea2ut, la 13 February 2012 - 09:55 AM, a spus:

Cam liniste pe aici, asa ca vin eu cu ziua mea frumoasa, care de fapt a fost sambata, pe partie, unde ne-a sunat profa de mate a fetitei mele, Ale, sa ne spuna ca a facut maxim la olimpiada locala de mate, singura din oras....sunt tare mandra de ea,( urcam apoi cu teleskiul si-mi venea sa plang).

bravo, bravo, bravo Imagine postata

#1284 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 February 2012 - 11:47 AM

Vezi postarea2ut, la 13 February 2012 - 09:55 AM, a spus:

Cam liniste pe aici, asa ca vin eu cu ziua mea frumoasa, care de fapt a fost sambata, pe partie, unde ne-a sunat profa de mate a fetitei mele, Ale, sa ne spuna ca a facut maxim la olimpiada locala de mate, singura din oras....sunt tare mandra de ea,( urcam apoi cu teleskiul si-mi venea sa plang).

Bravo, bravo, bravo!

#1285 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 13 February 2012 - 12:00 PM

Multumesc tare mult, fetelor, suntem mandri tare de ea. E un copil cuminte si invata bine la toate, fara sa exceleze insa, dar pentru mate are ceva...

#1286 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 February 2012 - 01:15 PM

Vezi postarea2ut, la 13 February 2012 - 12:00 PM, a spus:

dar pentru mate are ceva...

Bravos, e mare lucru in ziua de azi. :lol:

#1287 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2012 - 04:53 PM

Felicitari ptr Ale, ce copil bun!

#1288 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 13 February 2012 - 11:29 PM

Bravo, Alexandrei si parintilor care au reusit sa educe un copil atat de inteligent!

#1289 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 09:59 AM

Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, cu cine sa impartasesc toate astea daca nu cu voi?

#1290 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 10:11 AM

Am fost si eu ieri la scoala la Mara ca sa-i iau 'carnetul' cu mediile... aici e o simpla hartiuta, nu-i ca la noi.
Mare mi-a fost mirarea sa ma intalnesc cu toate profesoarele. De, e prima oara cand o fac, suntem clasa intai, nu stiam la ce sa ma astept.
Mi-au zis ca sunt foarte multumite de ea. Mi-au citit caracterizarea lor si mie-mi crestea pipotica... pana am ajuns la 'dezordine' (la capitolul asta avem ceva probleme).
Are 10 pe linie... aici din cate am inteles se da foarte greu 10. Inca nu stiu, vedem mai incolo despre ce va fi vorba, vad ca picea continua sa-mii aduca.
Mi-au aratat toate lucrarile de control hotarate la nivel de scoala (nu de clasa), la toate materiile... brava.
Mi-a facut placere sa stau de vorba cu toate profesoarele.
Sa speram ca-si va tine obiceiul...
Sorina

#1291 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 February 2012 - 10:23 AM

Felictari Alexandrei si Marei :notworthy: ! Mamici sa aveti mereu parte de astfel de bucurii :notworthy: !

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1292 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 10:25 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 February 2012 - 10:11 AM, a spus:

Am fost si eu ieri la scoala la Mara ca sa-i iau 'carnetul' cu mediile... aici e o simpla hartiuta, nu-i ca la noi.
Mare mi-a fost mirarea sa ma intalnesc cu toate profesoarele. De, e prima oara cand o fac, suntem clasa intai, nu stiam la ce sa ma astept.
Mi-au zis ca sunt foarte multumite de ea. Mi-au citit caracterizarea lor si mie-mi crestea pipotica... pana am ajuns la 'dezordine' (la capitolul asta avem ceva probleme).
Are 10 pe linie... aici din cate am inteles se da foarte greu 10. Inca nu stiu, vedem mai incolo despre ce va fi vorba, vad ca picea continua sa-mii aduca.
Mi-au aratat toate lucrarile de control hotarate la nivel de scoala (nu de clasa), la toate materiile... brava.

Bravo Mara, daca a inceput asa sigur va merge foarte bine si in continuare!

Asa-i ca atunci cand iti lauda cineva copilul parca nu se compara cu nimic, iti cresc aripi...

#1293 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 14 February 2012 - 10:53 AM

[quote name='2ut' date='14 February 2012 - 12:25 PM' timestamp='1329207946' post='129877']
[quote name='sorinadaniela' date='14 February 2012 - 08:11 AM' timestamp='1329207106' post='129871']

Asa-i ca atunci cand iti lauda cineva copilul parca nu se compara cu nimic, iti cresc aripi...
[/quote]
Abia acum am citit si eu aici si m-am bucurat nespus, bravo, bravo si pentru sorina si pentru 2Ut!
Asa este, eu sunt una dintre persoanele care poate afirma cu mana pe inima ca a avut in viata cele mai mari bucurii de la copii.M-am bucurat enorm cand s-a nascut fiecare dintre ei, m-am bucurat pentru fiecare reusita, pentru fiecare pas...mai mari fiind,cand se dadeau rezultatele la olimpiade, fazele judetene sau nationale, fiica mea avea abonament la un loc pe podium, fiul avea noroc la judeteana, la nationale a luat cateva mentiuni...si nu i-am meditat niciodata si acum, chiar de sarbatori am avut deosebita surpriza de a primi un mail de la managerul unei firme de renume care mi-a multumit mie, in mod deosebit, pentru felul in care mi-am crescut si educat fiica...(fusese o conjunctura, eu le-am facut pachetele cu dulciuri de casa, de sarbatori si profitand de chestia asta, managerul respectiv, mi-a multumit nu numai pentru dulciuri...e mult de zis!)
Sa va dea DD tuturor, numai zile dintr-astea, frumoase! :notworthy:

#1294 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 11:08 AM

[quote name='Gelutza' date='14 February 2012 - 08:53 AM' timestamp='1329209635' post='129883']
[quote name='2ut' date='14 February 2012 - 12:25 PM' timestamp='1329207946' post='129877']
[quote name='sorinadaniela' date='14 February 2012 - 08:11 AM' timestamp='1329207106' post='129871']

[/quote]
Abia acum am citit si eu aici si m-am bucurat nespus, bravo, bravo si pentru sorina si pentru 2Ut!
Asa este, eu sunt una dintre persoanele care poate afirma cu mana pe inima ca a avut in viata cele mai mari bucurii de la copii.M-am bucurat enorm cand s-a nascut fiecare dintre ei, m-am bucurat pentru fiecare reusita, pentru fiecare pas...mai mari fiind,cand se dadeau rezultatele la olimpiade, fazele judetene sau nationale, fiica mea avea abonament la un loc pe podium, fiul avea noroc la judeteana, la nationale a luat cateva mentiuni...si nu i-am meditat niciodata si acum, chiar de sarbatori am avut deosebita surpriza de a primi un mail de la managerul unei firme de renume care mi-a multumit mie, in mod deosebit, pentru felul in care mi-am crescut si educat fiica...(fusese o conjunctura, eu le-am facut pachetele cu dulciuri de casa, de sarbatori si profitand de chestia asta, managerul respectiv, mi-a multumit nu numai pentru dulciuri...e mult de zis!)
Sa va dea DD tuturor, numai zile dintr-astea, frumoase! :floare:
[/quote]

Multumim, Gela, cred ca e cea mai mare multumire sa reusesti sa-ti cresti copiii frumos si sa-i vezi fericiti. Ma rog din tot sufletul sa ajungem si noi sa ne vedem fetele mari si sa fie fericite (sotul meu, ca tata de fete ce este zice ca nu-si doreste decat sa-si gaseasca fetele noastre soti care sa le iubeasca asa cum ma iubeste el pe mine...Doamne ajuta, sanatosi sa fim)

#1295 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2012 - 11:28 AM

Multumim, multumim mult de tot!

Chiar ca ai dreptate... ca-ti lauzi tu puiul de cioara e o chestie, da' cand ti-o lauda altii parca-i altceva.

Waw, Gelutza, felicitari! Rar copii asa. Ma bucur pt voi!
Sorina

#1296 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 11:45 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 February 2012 - 10:11 AM, a spus:

Bravo Mara, tine-o tot asa :floare: !

#1297 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 14 February 2012 - 11:59 AM

Bravo Mara!
Felicitari Gelutza!
Imagine postata

#1298 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 14 February 2012 - 01:20 PM

Felicitari mamicilor cu puiuti laudati.

Dupa ce am inceput ziua cu un radar si primii 5 clienti care au sunat au fost niste idioti care m-au calcat pe sistem, a rasarit soarele si pe strada mea :floare:
Cadoul de Valentine's Day de la sotulica, adus si oferit la birou:

Fisier atasat  Valentine\'s Day 2012 (Large).jpg (51.93K)
Number of downloads: 0

#1299 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2012 - 01:40 PM

Felicitari mamicilor (2ut, Sorinadaniela, Gelutza) si copiilor cu astfel de rezultate extraordinare!

Fisier atasat  1820_BnHover.gif (53.97K)
Number of downloads: 0

Cami, asa un cadou de Sf.Valentin, da, asta este o dovada de dragoste din partea lui sotulica!
GEORGIA

#1300 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 14 February 2012 - 03:16 PM

Felicitari si tie Sorina si pentru Mara.Aveti copii tare bravo! :floare:

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima