Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 13 February 2012 - 10:03 AM
lacrimi de bucurie sa fie tot timpul
Postat 13 February 2012 - 11:01 AM
2ut, la 13 February 2012 - 09:55 AM, a spus:
bravo, bravo, bravo

Postat 13 February 2012 - 11:47 AM
2ut, la 13 February 2012 - 09:55 AM, a spus:
Bravo, bravo, bravo!
Postat 13 February 2012 - 12:00 PM
Postat 13 February 2012 - 01:15 PM
Postat 13 February 2012 - 11:29 PM
Postat 14 February 2012 - 09:59 AM
Postat 14 February 2012 - 10:11 AM
Mare mi-a fost mirarea sa ma intalnesc cu toate profesoarele. De, e prima oara cand o fac, suntem clasa intai, nu stiam la ce sa ma astept.
Mi-au zis ca sunt foarte multumite de ea. Mi-au citit caracterizarea lor si mie-mi crestea pipotica... pana am ajuns la 'dezordine' (la capitolul asta avem ceva probleme).
Are 10 pe linie... aici din cate am inteles se da foarte greu 10. Inca nu stiu, vedem mai incolo despre ce va fi vorba, vad ca picea continua sa-mii aduca.
Mi-au aratat toate lucrarile de control hotarate la nivel de scoala (nu de clasa), la toate materiile... brava.
Mi-a facut placere sa stau de vorba cu toate profesoarele.
Sa speram ca-si va tine obiceiul...
Postat 14 February 2012 - 10:23 AM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 14 February 2012 - 10:25 AM
sorinadaniela, la 14 February 2012 - 10:11 AM, a spus:
Mare mi-a fost mirarea sa ma intalnesc cu toate profesoarele. De, e prima oara cand o fac, suntem clasa intai, nu stiam la ce sa ma astept.
Mi-au zis ca sunt foarte multumite de ea. Mi-au citit caracterizarea lor si mie-mi crestea pipotica... pana am ajuns la 'dezordine' (la capitolul asta avem ceva probleme).
Are 10 pe linie... aici din cate am inteles se da foarte greu 10. Inca nu stiu, vedem mai incolo despre ce va fi vorba, vad ca picea continua sa-mii aduca.
Mi-au aratat toate lucrarile de control hotarate la nivel de scoala (nu de clasa), la toate materiile... brava.
Bravo Mara, daca a inceput asa sigur va merge foarte bine si in continuare!
Asa-i ca atunci cand iti lauda cineva copilul parca nu se compara cu nimic, iti cresc aripi...
#1293 Guest_Gelutza_*
Postat 14 February 2012 - 10:53 AM
[quote name='sorinadaniela' date='14 February 2012 - 08:11 AM' timestamp='1329207106' post='129871']
Asa-i ca atunci cand iti lauda cineva copilul parca nu se compara cu nimic, iti cresc aripi...
[/quote]
Abia acum am citit si eu aici si m-am bucurat nespus, bravo, bravo si pentru sorina si pentru 2Ut!
Asa este, eu sunt una dintre persoanele care poate afirma cu mana pe inima ca a avut in viata cele mai mari bucurii de la copii.M-am bucurat enorm cand s-a nascut fiecare dintre ei, m-am bucurat pentru fiecare reusita, pentru fiecare pas...mai mari fiind,cand se dadeau rezultatele la olimpiade, fazele judetene sau nationale, fiica mea avea abonament la un loc pe podium, fiul avea noroc la judeteana, la nationale a luat cateva mentiuni...si nu i-am meditat niciodata si acum, chiar de sarbatori am avut deosebita surpriza de a primi un mail de la managerul unei firme de renume care mi-a multumit mie, in mod deosebit, pentru felul in care mi-am crescut si educat fiica...(fusese o conjunctura, eu le-am facut pachetele cu dulciuri de casa, de sarbatori si profitand de chestia asta, managerul respectiv, mi-a multumit nu numai pentru dulciuri...e mult de zis!)
Sa va dea DD tuturor, numai zile dintr-astea, frumoase!

Postat 14 February 2012 - 11:08 AM
[quote name='2ut' date='14 February 2012 - 12:25 PM' timestamp='1329207946' post='129877']
[quote name='sorinadaniela' date='14 February 2012 - 08:11 AM' timestamp='1329207106' post='129871']
[/quote]
Abia acum am citit si eu aici si m-am bucurat nespus, bravo, bravo si pentru sorina si pentru 2Ut!
Asa este, eu sunt una dintre persoanele care poate afirma cu mana pe inima ca a avut in viata cele mai mari bucurii de la copii.M-am bucurat enorm cand s-a nascut fiecare dintre ei, m-am bucurat pentru fiecare reusita, pentru fiecare pas...mai mari fiind,cand se dadeau rezultatele la olimpiade, fazele judetene sau nationale, fiica mea avea abonament la un loc pe podium, fiul avea noroc la judeteana, la nationale a luat cateva mentiuni...si nu i-am meditat niciodata si acum, chiar de sarbatori am avut deosebita surpriza de a primi un mail de la managerul unei firme de renume care mi-a multumit mie, in mod deosebit, pentru felul in care mi-am crescut si educat fiica...(fusese o conjunctura, eu le-am facut pachetele cu dulciuri de casa, de sarbatori si profitand de chestia asta, managerul respectiv, mi-a multumit nu numai pentru dulciuri...e mult de zis!)
Sa va dea DD tuturor, numai zile dintr-astea, frumoase!

[/quote]
Multumim, Gela, cred ca e cea mai mare multumire sa reusesti sa-ti cresti copiii frumos si sa-i vezi fericiti. Ma rog din tot sufletul sa ajungem si noi sa ne vedem fetele mari si sa fie fericite (sotul meu, ca tata de fete ce este zice ca nu-si doreste decat sa-si gaseasca fetele noastre soti care sa le iubeasca asa cum ma iubeste el pe mine...Doamne ajuta, sanatosi sa fim)
Postat 14 February 2012 - 11:28 AM
Chiar ca ai dreptate... ca-ti lauzi tu puiul de cioara e o chestie, da' cand ti-o lauda altii parca-i altceva.
Waw, Gelutza, felicitari! Rar copii asa. Ma bucur pt voi!
Postat 14 February 2012 - 11:45 AM
sorinadaniela, la 14 February 2012 - 10:11 AM, a spus:
Bravo Mara, tine-o tot asa

Postat 14 February 2012 - 01:20 PM
Dupa ce am inceput ziua cu un radar si primii 5 clienti care au sunat au fost niste idioti care m-au calcat pe sistem, a rasarit soarele si pe strada mea

Cadoul de Valentine's Day de la sotulica, adus si oferit la birou:

Number of downloads: 0
Postat 14 February 2012 - 01:40 PM

Number of downloads: 0
Cami, asa un cadou de Sf.Valentin, da, asta este o dovada de dragoste din partea lui sotulica!
Postat 14 February 2012 - 03:16 PM