Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#1661 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 10:25 AM

Si eu am motiv personal de saltat si de bucurat.
Mama mea a avut un accident,a cazut de pe scara in timp ce punea ornamente de Craciun, a suferit o operatie la coloana insa de azi e acasa, deja a aruncat pijamalele si de zbuciumati ce sunt , cica se pregatesc de sarbatori, sa taie, sa scoata, sa faca diverse culinare,sa se duca dupa brad ...ca astia ai mei nu se pot uita linistiti la Tv. Maica-mea abia invata sa mearga, poate sa faca 20 de metri, ca un copil dar ei ii trebuie casa ornata, miros de bucate, trei iezi cucuieti.

S-au ferit o saptamana sa nu cumva sa aflu, dupa operatie mi-au dat acces la informatie, apoi mari emotii cu externarea si drumurile de la Iasi ca-s toate blocate si abia acum, au ajuns acasa cu bine (mama si tata care s-a dus dupa ea) insa parca vad ca se cocoatza, se indoaie, se zdruncina, framanta....Ufff, as sta cu gura pe ei si sincera sa fiu, eu i-as seda, le-as da calmante sa stea linistiti si cuminti.
The more I see, the less I know.

#1662 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 19 December 2012 - 10:29 AM

Alina si Floricica, voi aveti suflete mari, de-aia "patiti"bucurii! Ma bucur si eu pentru voi, ca m-ati emotionat! Fug, sa nu plang!Pupiiicciiiii!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#1663 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 10:33 AM

Vezi postareazoazorel, la 19 December 2012 - 10:29 AM, a spus:

Alina si Floricica, voi aveti suflete mari, de-aia "patiti"bucurii! Ma bucur si eu pentru voi, ca m-ati emotionat! Fug, sa nu plang!Pupiiicciiiii!

Multumesc. Vezi sa nu se zdruncine nici maica-ta ca eu abia acum am invatat cat de fragila e sanatatea. Dar cu incapatanatii n-ai ce face, n-ai cum sa le schimbi naravul.
Urarea mea e sa fiti sanatosi ,dragilor!

#1664 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 10:34 AM

Sanatate mamei tale Floricico,stai cu gura pe ei, ca nu sunt deloc linistiti, mama s-a urcat dupa operatie pe cada, si acolo a ramas pana am coborat-o eu! Cred ca o fi stat asa vreo 10 minute!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1665 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2012 - 10:45 AM

Floricica, sanatate multa mamitzei tale si exact sa stai cu gura pe ea sa fie mai potolita, cu varsta ajung de se poarta ca niste copii, eu sunt patzita!
GEORGIA

#1666 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 19 December 2012 - 10:46 AM

Vezi postareafloricica, la 19 December 2012 - 10:25 AM, a spus:

Si eu am motiv personal de saltat si de bucurat.
Mama mea a avut un accident,a cazut de pe scara in timp ce punea ornamente de Craciun, a suferit o operatie la coloana insa de azi e acasa, deja a aruncat pijamalele si de zbuciumati ce sunt , cica se pregatesc de sarbatori, sa taie, sa scoata, sa faca diverse culinare,sa se duca dupa brad ...ca astia ai mei nu se pot uita linistiti la Tv. Maica-mea abia invata sa mearga, poate sa faca 20 de metri, ca un copil dar ei ii trebuie casa ornata, miros de bucate, trei iezi cucuieti.

S-au ferit o saptamana sa nu cumva sa aflu, dupa operatie mi-au dat acces la informatie, apoi mari emotii cu externarea si drumurile de la Iasi ca-s toate blocate si abia acum, au ajuns acasa cu bine (mama si tata care s-a dus dupa ea) insa parca vad ca se cocoatza, se indoaie, se zdruncina, framanta....Ufff, as sta cu gura pe ei si sincera sa fiu, eu i-as seda, le-as da calmante sa stea linistiti si cuminti.

Multa sanatate mamicii tale! :blob8: Si sa ne dai numai vesti bune!

#1667 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 10:46 AM

Vezi postareazerda, la 19 December 2012 - 10:34 AM, a spus:

Sanatate mamei tale Floricico,stai cu gura pe ei, ca nu sunt deloc linistiti, mama s-a urcat dupa operatie pe cada, si acolo a ramas pana am coborat-o eu! Cred ca o fi stat asa vreo 10 minute!

Multumesc mult. Pai si eu pentru lucrurile astea marunte imi fac mai multe griji acum.
Cand era in spital era sub observatie, nu se cocotza, nu urca, nu ridica oale, nu se apleca...acuma ce ma fac, cum o invat eu sa stea potolita daca nu-i firea ei?
Hai, asta a fost un accident, ne-o ajutat Dumnezeu de a fost bine, dar recuperarea depinde numai de caracterul ei. Ea-mi zice mie" Da, draga, da, stiu puiut, n-o sa fac, nu", eu o instruiesc, ea cica .."da' vaiii, nu, dar taiem un tzap"..io urlu din Canada " pai acum de tzap va arde?", ea cica" pai eu numai ma uit din pat si dau directive"...asta sa i-o spuna lu' mutu' ca parca o vad ca nu poate sa stea linistita si or sa isi ridice tensiunea ambii parinti pe principiul "tu nu stii, las' ca-ti arat eu".

#1668 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 19 December 2012 - 10:55 AM

fLORICICA AI GRIJA SI STAI cu gura pe mama ta....ca nabadaioasa este
PS imi dau seama ce anapoda este sa scriu mereu de pe alt calculator...tableta nu mai are baterie si 'snurul' e ...acasa:(

#1669 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 11:00 AM

Multumesc tuturor pentru gandurile bune, eu stau cu telefonul pe ei, ii sondez in permanenta. Mi-a fost foarte greu pentru ca eu am aflat intamplator la o saptamana dupa accident. Ei au evitat sa spuna si apropriatilor ca nu cumva sa aflu eu prin internet.

Voi ati facut cadourile impreuna de Craciun, eu am trimis niste bani pe numele mamei mele cu intentia specifica sa cumpere pijamale pentru persoanele fara apartinatori din spitalul unde lucreaza. Nu reuseam sa dau de ea si tatal meu evita sa ma anunte de accident. Dupa mari lamuriri, tras de limba, amanari, abia dupa operatie m-a informat de accident si de-atunci sunt calare pe cartelele de telefon. Am monitorizat situatia cam la 4-6 ore, mai putn pe timp de noapte.
Acum totul e bine, depinde doar de ea sa nu se zbuciume si sa se refaca corect.

#1670 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 11:13 AM

Asa as da iarna asta de la mine, canadeza, de 7 grade pe greutatile din Moldova! Eu de 9 ani is aici dar nameti asa cum sunt acasa anul asta si anul trecut n-am pomenit in toti anii astia. Si cica " te-ai dus in Canada, la frigul ala, saraca de tine"...Ufff!

#1671 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 19 December 2012 - 11:24 AM

Floricica,sanatate mamei tale si sper sa te asculte,sa nu mai faca vreo nazbatie,dar stim toti cum sunt parintii nostrii,la fel ca noi,de altfel :blob8:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1672 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 19 December 2012 - 11:39 AM

Floricica, sanatate mamei tale! sa se faca bine cat mai repede Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1673 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 11:40 AM

Vezi postareapetunie, la 19 December 2012 - 11:24 AM, a spus:

Floricica,sanatate mamei tale si sper sa te asculte,sa nu mai faca vreo nazbatie,dar stim toti cum sunt parintii nostrii,la fel ca noi,de altfel :blob8:

Multumsc. Stii ca mai am inca petunele pe balcon? Le-am facut poza acum cateva saptamani cu gandul la tine si pentru ca nu se lasa duse le-am pus instalatia de Craciun in cap. Pardon, n-am avut incotro. Si acum am bobocei roz, sa fie sanatosi.

Io nu stiu cum sa imi cresc parintii si sa-i domesticesc.

#1674 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 11:46 AM

Vezi postareaalpha, la 19 December 2012 - 11:39 AM, a spus:

Floricica, sanatate mamei tale! sa se faca bine cat mai repede Imagine postata

Multumesc, daca as sti cum sa imblanzesc, domesticesc, linistesc parintii mei zbuciumatici as fi si eu linistita. Pana in ianuarie stau cu emotii, ca ridica oale, framanta, se zdruncina, se urca, se indoaie...Dupa ce-or trece sarbatorile poate ma linistesc si eu. Pana atunci monitorizez si "ii disper" cu telefoanele.

O spun cu drag, si cu multa multa bucurie ca sunt bine, sanatosi acasa dar si cu emotii ca sa nu cumva sa exagereze.

#1675 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 19 December 2012 - 12:04 PM

Floricica mea draga! :blob8: multa sanatate mamicutei tale si refacere grabnica!imi imaginez prin ce spaima si prin ce emotii ai trecut :read2: draga de tine!
Bine ca acum e bine!
Sarbatori fericite!

#1676 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 19 December 2012 - 12:06 PM

Mie mi-a si venit nenea,mi-a montat aragazul,yyuuuhhuu!!!!! :cheers: mi-a si explicat,acum nu mi se mai pare greu si nu-mi mai e frica!
Oricum daca o sa am nelamuriri contez pe voi ca o sa ma ajutati cu sfaturi!
Sunt atat de fericita :thumleft: :bounce:

Deabea astept sa-l pun la treaba!!!!

#1677 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 19 December 2012 - 12:13 PM

Vezi postareaGeany, la 19 December 2012 - 12:06 PM, a spus:

Mie mi-a si venit nenea,mi-a montat aragazul,yyuuuhhuu!!!!! :cheers: mi-a si explicat,acum nu mi se mai pare greu si nu-mi mai e frica!
Sunt atat de fericita :thumleft: :bounce:

Multumesc pentru ganduri si la tine, musai tre sa faci poza primului preparat gatit pe " bestie". Sa n-ai emotii, fii barbata!

#1678 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 19 December 2012 - 12:22 PM

Vezi postareafloricica, la 19 December 2012 - 11:40 AM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 19 December 2012 - 11:24 AM, a spus:

Floricica,sanatate mamei tale si sper sa te asculte,sa nu mai faca vreo nazbatie,dar stim toti cum sunt parintii nostrii,la fel ca noi,de altfel Imagine postata

Multumsc. Stii ca mai am inca petunele pe balcon? Le-am facut poza acum cateva saptamani cu gandul la tine si pentru ca nu se lasa duse le-am pus instalatia de Craciun in cap. Pardon, n-am avut incotro. Si acum am bobocei roz, sa fie sanatosi.

Io nu stiu cum sa imi cresc parintii si sa-i domesticesc.

Hehe,petunii cu instalatie Imagine postata ,nu-i bai,important e ca nu se las duse,de aia mi-am ales si eu nick-ul asta Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1679 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 19 December 2012 - 12:24 PM

Vezi postareaGeany, la 19 December 2012 - 12:06 PM, a spus:

Sunt atat de fericita :-* :-*

Te asteptam cu dovezi! :bounce:
Sa ai spor! :thumleft:

#1680 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 19 December 2012 - 03:18 PM

Geany, sa stapanesti sanatoasa aragazul! Felicitari dnelor si dlor culinari pt gest!

Flori, multa sanatate mamei tale!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul