Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 19 December 2012 - 10:25 AM
Mama mea a avut un accident,a cazut de pe scara in timp ce punea ornamente de Craciun, a suferit o operatie la coloana insa de azi e acasa, deja a aruncat pijamalele si de zbuciumati ce sunt , cica se pregatesc de sarbatori, sa taie, sa scoata, sa faca diverse culinare,sa se duca dupa brad ...ca astia ai mei nu se pot uita linistiti la Tv. Maica-mea abia invata sa mearga, poate sa faca 20 de metri, ca un copil dar ei ii trebuie casa ornata, miros de bucate, trei iezi cucuieti.
S-au ferit o saptamana sa nu cumva sa aflu, dupa operatie mi-au dat acces la informatie, apoi mari emotii cu externarea si drumurile de la Iasi ca-s toate blocate si abia acum, au ajuns acasa cu bine (mama si tata care s-a dus dupa ea) insa parca vad ca se cocoatza, se indoaie, se zdruncina, framanta....Ufff, as sta cu gura pe ei si sincera sa fiu, eu i-as seda, le-as da calmante sa stea linistiti si cuminti.
Postat 19 December 2012 - 10:29 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 19 December 2012 - 10:33 AM
zoazorel, la 19 December 2012 - 10:29 AM, a spus:
Multumesc. Vezi sa nu se zdruncine nici maica-ta ca eu abia acum am invatat cat de fragila e sanatatea. Dar cu incapatanatii n-ai ce face, n-ai cum sa le schimbi naravul.
Urarea mea e sa fiti sanatosi ,dragilor!
Postat 19 December 2012 - 10:34 AM
Postat 19 December 2012 - 10:45 AM
Postat 19 December 2012 - 10:46 AM
floricica, la 19 December 2012 - 10:25 AM, a spus:
Mama mea a avut un accident,a cazut de pe scara in timp ce punea ornamente de Craciun, a suferit o operatie la coloana insa de azi e acasa, deja a aruncat pijamalele si de zbuciumati ce sunt , cica se pregatesc de sarbatori, sa taie, sa scoata, sa faca diverse culinare,sa se duca dupa brad ...ca astia ai mei nu se pot uita linistiti la Tv. Maica-mea abia invata sa mearga, poate sa faca 20 de metri, ca un copil dar ei ii trebuie casa ornata, miros de bucate, trei iezi cucuieti.
S-au ferit o saptamana sa nu cumva sa aflu, dupa operatie mi-au dat acces la informatie, apoi mari emotii cu externarea si drumurile de la Iasi ca-s toate blocate si abia acum, au ajuns acasa cu bine (mama si tata care s-a dus dupa ea) insa parca vad ca se cocoatza, se indoaie, se zdruncina, framanta....Ufff, as sta cu gura pe ei si sincera sa fiu, eu i-as seda, le-as da calmante sa stea linistiti si cuminti.
Multa sanatate mamicii tale!

Postat 19 December 2012 - 10:46 AM
zerda, la 19 December 2012 - 10:34 AM, a spus:
Multumesc mult. Pai si eu pentru lucrurile astea marunte imi fac mai multe griji acum.
Cand era in spital era sub observatie, nu se cocotza, nu urca, nu ridica oale, nu se apleca...acuma ce ma fac, cum o invat eu sa stea potolita daca nu-i firea ei?
Hai, asta a fost un accident, ne-o ajutat Dumnezeu de a fost bine, dar recuperarea depinde numai de caracterul ei. Ea-mi zice mie" Da, draga, da, stiu puiut, n-o sa fac, nu", eu o instruiesc, ea cica .."da' vaiii, nu, dar taiem un tzap"..io urlu din Canada " pai acum de tzap va arde?", ea cica" pai eu numai ma uit din pat si dau directive"...asta sa i-o spuna lu' mutu' ca parca o vad ca nu poate sa stea linistita si or sa isi ridice tensiunea ambii parinti pe principiul "tu nu stii, las' ca-ti arat eu".
Postat 19 December 2012 - 10:55 AM
PS imi dau seama ce anapoda este sa scriu mereu de pe alt calculator...tableta nu mai are baterie si 'snurul' e ...acasa:(
Postat 19 December 2012 - 11:00 AM
Voi ati facut cadourile impreuna de Craciun, eu am trimis niste bani pe numele mamei mele cu intentia specifica sa cumpere pijamale pentru persoanele fara apartinatori din spitalul unde lucreaza. Nu reuseam sa dau de ea si tatal meu evita sa ma anunte de accident. Dupa mari lamuriri, tras de limba, amanari, abia dupa operatie m-a informat de accident si de-atunci sunt calare pe cartelele de telefon. Am monitorizat situatia cam la 4-6 ore, mai putn pe timp de noapte.
Acum totul e bine, depinde doar de ea sa nu se zbuciume si sa se refaca corect.
Postat 19 December 2012 - 11:13 AM
Postat 19 December 2012 - 11:24 AM

Postat 19 December 2012 - 11:39 AM

Postat 19 December 2012 - 11:40 AM
petunie, la 19 December 2012 - 11:24 AM, a spus:

Multumsc. Stii ca mai am inca petunele pe balcon? Le-am facut poza acum cateva saptamani cu gandul la tine si pentru ca nu se lasa duse le-am pus instalatia de Craciun in cap. Pardon, n-am avut incotro. Si acum am bobocei roz, sa fie sanatosi.
Io nu stiu cum sa imi cresc parintii si sa-i domesticesc.
Postat 19 December 2012 - 11:46 AM
alpha, la 19 December 2012 - 11:39 AM, a spus:

Multumesc, daca as sti cum sa imblanzesc, domesticesc, linistesc parintii mei zbuciumatici as fi si eu linistita. Pana in ianuarie stau cu emotii, ca ridica oale, framanta, se zdruncina, se urca, se indoaie...Dupa ce-or trece sarbatorile poate ma linistesc si eu. Pana atunci monitorizez si "ii disper" cu telefoanele.
O spun cu drag, si cu multa multa bucurie ca sunt bine, sanatosi acasa dar si cu emotii ca sa nu cumva sa exagereze.
Postat 19 December 2012 - 12:04 PM

Bine ca acum e bine!
Sarbatori fericite!
Postat 19 December 2012 - 12:06 PM

Oricum daca o sa am nelamuriri contez pe voi ca o sa ma ajutati cu sfaturi!
Sunt atat de fericita

Deabea astept sa-l pun la treaba!!!!
Postat 19 December 2012 - 12:13 PM
Geany, la 19 December 2012 - 12:06 PM, a spus:

Sunt atat de fericita

Multumesc pentru ganduri si la tine, musai tre sa faci poza primului preparat gatit pe " bestie". Sa n-ai emotii, fii barbata!
Postat 19 December 2012 - 12:22 PM
floricica, la 19 December 2012 - 11:40 AM, a spus:
petunie, la 19 December 2012 - 11:24 AM, a spus:

Multumsc. Stii ca mai am inca petunele pe balcon? Le-am facut poza acum cateva saptamani cu gandul la tine si pentru ca nu se lasa duse le-am pus instalatia de Craciun in cap. Pardon, n-am avut incotro. Si acum am bobocei roz, sa fie sanatosi.
Io nu stiu cum sa imi cresc parintii si sa-i domesticesc.
Hehe,petunii cu instalatie

Postat 19 December 2012 - 12:24 PM
Geany, la 19 December 2012 - 12:06 PM, a spus:

Sunt atat de fericita

Te asteptam cu dovezi!

Sa ai spor!

Postat 19 December 2012 - 03:18 PM
Flori, multa sanatate mamei tale!