Astazi ziua mea este foarte frumoasa, ca e soare, totul e verde, iarba e plina de floricele mici albe si papadii galbene pufoase. Dar astazi vreau sa va spun de alta zi frumoasa, ziua de 22 aprilie, cînd am împlinit 20 de ani
Dis de dimineata, abia facusem ochi, suna cineva la usa. Intentionam doar sa ma învîrt pe partea cealalta, fiind obosita si oropsita în urma lipsei de somn cauzata de renovarea dormitorului (zugravit, mobilat si decorat nou, munca si nesomn cu tona

). Repetarea insistenta a guitatului soneriei însa... m-a împins spre usa. La usa un nene c-o cutie mare: "Semnati, va rog! Multumesc, la revedere."
Urechile pachetului erau închise doar partial, prin crapatura am tras o scannare rapida, asa de la distanta... sa nu cumva sa ma muste careva de nas

Ce-mi vad ochii, o imagine cu draga mea pufoasa, Maya! În acel moment stiam deja de unde vine pachetul! De la Maya, logic, nu?
Ca un copil nerabdator, am rupt ambalajul, sa eliberez pufoasa din cutie. Tot acolo am dat si de o cutiuta cu praline ( lecker

), o felicitare al carui continut m-a facut sa simt... multe. M-a impresionat pîna la lacrimi! Toate astea, încoronate de un
diafanovaporos buchet de trandafiri.
Uma
Ca esti minunata, stiam deja! Totusi ai reusit sa-mi faci surpriza surprizelor! 
Uma 1.jpg (745.73K)
Number of downloads: 2