Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#661 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 June 2011 - 02:53 PM

Vezi postareaRoxana, la 17 June 2011 - 02:46 PM, a spus:

Boni, am pitici multi! Am citit mai multe opinii negative despre consumul fructozei la copii, sau la persoane mai in varsta si mi s-a creat o imagine negativa despre fructoza.

Daniella, eu am vazut ca la sosul de soia "conform" postat de M_rules componentele sunt apa, sare si boabe de soia. De asta zici?

de ala kikoman zic si eu, dar la mine pe ingrediente zice ce am spus: apa, sare, boabe de soia, cereale. Sticla e identica, habar n-am, ca doar nu or umbla ozn-uri pe la mine...

boni merci :sad1:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#662 Useril este offline   Roxana 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 10-June 11

Postat 17 June 2011 - 02:58 PM

Daniella, aceeasi firma? Daca e aceeasi firma, poate sunt pur si simplu doua produse diferite, adica aceeasi firma face si produse conforme si din acelea necoforme. Eu nu am gasit in nici un magazin sos de soia conform.

#663 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 17 June 2011 - 08:09 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 June 2011 - 01:55 PM, a spus:

azi:
9:30 -2 piersici
11:00 cateva migdale (max 20)
14:00 salate mixte+scoici (din conserva conforma scurse si spalate) + 10 fileuri de anchoix in ulei (conform)+ cateva rosii cherry + parmezan+seminte de in+ulei si zeama de lamaie
18 merg la restaurant cu prietenii, o sa ma tin tare de aceasta data (nu tu bere, nu tu paste!) ca nu mi-e foame

toata saptamana nu am avut timp sa mananc MD si pranzul a fost enrom de tarziu (dupa 3,4,5 pm) cina frugala. Nu dulciuri, nu gustari, nu rontaiala. Nu stiu daca e bine, dar incepe sa scada balonul! Am un strat de sunca pe burta, fund, picioare cultivat cu dulciuri de 18 luni incoa. Tb sa-l nimicesc in mare aprte intr-o luna pana plec la mare. :sad1: Mi-e lehamite cum arat dezbracata ! oricat mai incerc sa sug burta si sa tin spatele drept si pieptul scos inainte, nimic nu mai ajuta ... Spor la monti! :lol:

Oh, Daniella, de ce te condamni atata? Nu zic sa fii narcisista dar nici sa ajungi sa spui ca ti-e lehamite de tine insati..of, fata draga :). Trebuie sa fii impacata cu tine, asa cum esti si sa accepti ca ce ai pus pe tine, a fost cu vointa ta. Asta e! Dar acum esti pe un drum bun si nu ramane decat sa te tii si in timp o sa ai rezultate iar ce vei vedea in oglinda o sa iti placa :). :71:

#664 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 17 June 2011 - 08:21 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 June 2011 - 02:31 PM, a spus:

Roxana, risc sa fiu ca un avocat care-si gaseste chitibusuri sa-si sustina cauza, cum a remarcat si boni. Pai are, ca daca nu au ragu (peste, carne, scoici, calamari, speck, cotto sau mai stiu eu ce fir de carne) si mai ales parmezan pentru moment nu reusesc sa le vad ca fiind paste in sensul a ceea ce imi place mie actualmente ca si paste.

Daniella, cand intri pe site la arta culinara, apare poze ale Mayei. Poti sa iti faci dovlecel si vanata la grill si le amesteci cu spaghete, rosii si sunt foarte bune. Ma rog, nu e la fel ca si cum ai manca ragu sau fructe de mare cu paste dar sunt convinsa ca daca incerci sa vezi partea pozitiva a situatiei, iti faci pofta :sad1:

Uite, nu te-ar tenta o portie? :lol:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-729-13083348498352.jpg

#665 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2011 - 09:42 PM

arata f fain, dar nu imi merge acum siteul sa ma duc la reteta, banuiesc ca are ulei si pecorino (sau parmezan)

#666 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2011 - 09:54 PM

a fost cu vointa mea, asa e, dar nu-mi place ce vad si ce am ajuns, ca nici nu mai imi sta bine nici o hainuta...

eu pe seara la restaurant: friptura de vita, cu ruccola, rosii cherry si parmezan, apoi un pahar de vin rosu si o limonada neindulcita
woaaa prima oara ca m-am abtinut la restaurantul italienesc sa nu calc in strachini :biggrin: reusit chair sa astept pana la sf mesei ca sa beau vinul :P

#667 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 17 June 2011 - 10:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 June 2011 - 09:54 PM, a spus:

a fost cu vointa mea, asa e, dar nu-mi place ce vad si ce am ajuns, ca nici nu mai imi sta bine nici o hainuta...

eu pe seara la restaurant: friptura de vita, cu ruccola, rosii cherry si parmezan, apoi un pahar de vin rosu si o limonada neindulcita
woaaa prima oara ca m-am abtinut la restaurantul italienesc sa nu calc in strachini :biggrin: reusit chair sa astept pana la sf mesei ca sa beau vinul :P

Vezi, cu vointa si educatie alimentara a la Monti ai reusit. Si nici nu e greu iar satisfactia cand poti trece peste vreo tentatie e si mai mare :P

#668 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 17 June 2011 - 10:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 17 June 2011 - 09:42 PM, a spus:

arata f fain, dar nu imi merge acum siteul sa ma duc la reteta, banuiesc ca are ulei si pecorino (sau parmezan)

Uite aici. Nu are niciun fel de branza.

#669 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2011 - 10:40 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 18 June 2011 - 01:51 PM, a spus:

inghetata conforma de caise, piersici, fructe de padure (facute cu fructoza) si ciocolata peste 70% cacao (cu zahar) - o bunatate, un rasfat

Sorina cum ai facut-o, te rog?

#670 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 18 June 2011 - 11:12 PM

Imi pare rau, iubita... e cumparata.
Sorina

#671 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 June 2011 - 07:58 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 18 June 2011 - 11:12 PM, a spus:

gasesti conforma la hypermarket? se gaseste deci? din ce-i facuta, te rog? ... sa casc si eu ochii mai bine

#672 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 June 2011 - 09:27 AM

Vezi postareaDaniella, la 19 June 2011 - 07:58 AM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 18 June 2011 - 11:12 PM, a spus:

gasesti conforma la hypermarket? se gaseste deci? din ce-i facuta, te rog? ... sa casc si eu ochii mai bine

Stiu ca se gaseste si la magazine e cea pt diabetici, doar ca eu o cumpar de la 'inghetatarie'.
Ar trebui sa aiba la ingrediente: apa, fructe si fructoza.
Sorina

#673 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 June 2011 - 06:05 PM

Sissi, unde ai disparut? :occasion15:

#674 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 20 June 2011 - 06:22 PM

Prezent armina :)
Eu bintui, da nu prea pot scrie mult ca ma targ niste minute :)
Saptamina asta care a trecut nu am slabit nici macar un gram :) am mincat conform dar haotic :floare: si na beau si cafea,una pe zi,
Mi-a venit cartea comandata saptamina trecuta, cred ca e la fel ca a adrianei, in germana se numeste "Schlanke desserts 50 rezepte mit niedrigem glykämischem index"

#675 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 June 2011 - 07:14 PM

Vezi postareasissi, la 20 June 2011 - 06:22 PM, a spus:

Prezent armina :)
Eu bintui, da nu prea pot scrie mult ca ma targ niste minute :P
Saptamina asta care a trecut nu am slabit nici macar un gram :) am mincat conform dar haotic :floare: si na beau si cafea,una pe zi,
Mi-a venit cartea comandata saptamina trecuta, cred ca e la fel ca a adrianei, in germana se numeste "Schlanke desserts 50 rezepte mit niedrigem glykämischem index"

Sissi :) , nu te descuraja. Si continua sa mananci cum te-ai obisnuit. Eu nu m-am cantarit la inceput, nu avem cantar aici, dar weekendul viitor ajung in germania si dupa dus o sa ma cantaresc. O sa fiu o saptamana in vacanta, asa ca o sa imi pot da seama cum merge :P. Desi nu m-am cantarit, pe 25 iunie o sa am o luna de cand tin Monti, nu mi se pare ca am slabit spectaculos insa simt si este chiar si vizibil cum se duce grasimea de pe burta si din zone unde s-a mai depus :P . Ma rog, nu sunt obeza dar vreo cateva kg date jos nu strica niciodata.

Eu si Sorina ne tinem de Monti. Iti urez si tie multa bafta si cate un pic de timp sa mai intri pe aici sa ne spui cum iti merge :)

#676 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2011 - 09:37 PM

Armina ,merci de incurajari :floare: , nu ma dau batuta o sa continui cu monti ,sunt prea hoatarita sa arunc grasimea de pe mine
Chiar daca nu o sa postez meniul in fiecare zi, daca o sa fac vreo reteta noua cu siguranta o voi posta si aici
Acum dorm copii si de aia pot scrie mai in voie :)

#677 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2011 - 10:27 PM

Armina, ai vazut ca sunt cu ulei bunatatile alea de paste ale Mayei?

#678 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2011 - 10:54 PM

Gargaritele le ai de la orez si paste fainoase desfacute, tre sate uiti in toate pungile si cutiile , aaa parca si fasolea face gargarite

#679 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2011 - 11:06 PM

Vezi postareasissi, la 20 June 2011 - 10:54 PM, a spus:

Gargaritele le ai de la orez si paste fainoase desfacute, tre sate uiti in toate pungile si cutiile , aaa parca si fasolea face gargarite

uf acu se baga in tot tot tot ...faineturi, crispy, wassa, ... misuna peste tot ... le-am gasit si in boia!
cred ca s-au facut de la niste ceaiuri

#680 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 June 2011 - 11:14 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 June 2011 - 10:27 PM, a spus:

Armina, ai vazut ca sunt cu ulei bunatatile alea de paste ale Mayei?

Daniella, eu am gasit in cartea de retete de la Boni o reteta de taitei cu pistou ( usturoi frecat cu frunze de busuioc pana devine ca o pasta) la asta se adauga ulei si parmezan. Taiteii sunt din faina integrala iar reteta e de F1.

De pe site de la Monti:
"... we should solely consume carbs with a 35 GI or lower. - Another possibility is to eat carb-pretein (also called glucidic/carbohydrate meal) meals which are essentially composed of carbs with a 35 to 50 GI. In this case, the only fats allowed are Omega 3 fats (raw, poached or stewed fish) and more reduced portions of monounsaturated fats (a trickle of olive oil on pasta al dente, for example.) In either case, in Phase I, we should only eat carbs with GIs under 50."

Eu in seara asta mi-am facut paste din faina integrala peste care am picurat ulei de masline si am amestecat cu rosii, usturoi si frunze de busuioc, toate crude...

Gabi, Boni....ce facem cu pastele pana la urma? :floare:

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic