Carmella dar ce mai strictete ai bagat! Dar treaba e ca la 20-30 ani oricum ai mai multa vointa decat la 39, di ce vad eu la mine. Cand mi se punea pata inainte eram in stare sa beau numai apa 3 saptamani, acu mi-e gandul numai la ce ingrasa.

Mie de wassa, de paine si mai ales de cereale mi se rupe, de painica de aia dulce maro din Real 8Vita Star)! Nu ma atrag nici un pic! tot ce poftesc sunt paste integrale, orez integral si pizza din faina integrala, dar ... nu-mi vine sa le probez doar cu legume, pana acum am incercat sa aflu daca e singura varianta fara grasimi deloc si am raspunsul vostru ferm exprimat in fel si chip! maine poate cine stie ... Dar de unde iei tu busuioc proaspat? ca la supermarket costa o caruta. Eu mi-am pus in gradina, dar am o tomberoneza de catea a lui tati si mi-a arunat par in el...si mi-e sila sa-l mananc ...
Armina, felicitari si concediu placut! Poate ai soacra cooperanta, a mea se uita crucis si cand i-am lasat scris exact din ce sa-mi faca o ciorbita a facut-o adaugand si radacinoase si cartof.