Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#601 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 21 June 2012 - 03:20 PM

Salata de baby caracatite

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1290-13402846046117.jpg

si salau pe sos de sofran (reteta Maya)Nu-i prea aspectuos, dar e gustos.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1290-13402847008874.jpg

#602 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 June 2012 - 07:07 PM

Calamari grlilati alaturi de cartofi noi trasi in wok cu unt, usturoi si rosmarin

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-479-13405576367606.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#603 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 June 2012 - 10:25 PM

Ce misto i-ai rulat, i-ai rulat inainte si apoi i-ai grillat?

Eu aseara am facut un fel de rechin cred, aici ii zice verdesca, l-am pus in putin ulei in tigaie, foc mare, intors pe partea cealalta si pus deasupra un amestec de usturoi, ulei, suc si coaja de lamiie si patrunjel.
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-4-13405694813934.jpg

#604 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 June 2012 - 11:09 PM

Adriana, singuri s-au strans asa :occasion15:

Imi place pestele tau si garnitura.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#605 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 June 2012 - 04:47 PM

Calamari mici de tot, fripti

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13408947707792.jpg

Dorade si creveti la gratar

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13408947988903.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13408948370427.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-13-13408948519767.jpg

#606 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 28 June 2012 - 07:09 PM

any, tu dorada la gratar, eu in crusta de sare.

am vazut la paprika un nene care facea si cartofi pe pat de sare,taiati usor in doua si pus la mijloc o frunza de dafin verde(cine are !)
Cartofii si dorada in farfurie (un pic prea facuta din motiv de sot care a zis ca vine acasa intr-o ora si-a ajuns in doua jumate :biggrin: ):

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2012/post-115-13409033262877.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2012/post-115-13409033386916.jpg


#607 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 30 June 2012 - 08:09 PM

mazare cu sepie si creveti
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-479-13410797537943.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#608 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 30 June 2012 - 08:41 PM

copane de calamari

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1215-13410815212346.jpg

#609 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 July 2012 - 11:20 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 June 2012 - 10:25 PM, a spus:

Eu aseara am facut un fel de rechin cred, aici ii zice verdesca, l-am pus in putin ulei in tigaie, foc mare, intors pe partea cealalta si pus deasupra un amestec de usturoi, ulei, suc si coaja de lamiie si patrunjel.

Aseara am facut iar verdesca asa si mi-a ramas o multime de sos pentru ca nu se decongelase foarte bine pestele, asa ca azi am aruncat in el niste calamari, cu pastai alaturi
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13424736037527.jpg

#610 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 July 2012 - 06:00 PM

Creveti la gratar

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-13-13425407847376.jpg

Rulouri de peste sabie umplute cu cous cous

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-13-1342540801004.jpg

#611 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 July 2012 - 05:37 AM

Fara poze...ieri la pranz salata de scoici, calamari si creveti cu lamaie, ulei ,usturoi si patrunjel...si cateva fasii de morcov;creveti mari gen à la plancha.
seara risotto cu fructe de mare

#612 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 21 July 2012 - 11:26 PM

Imi ziceti si mie un soi de peste care nu are multe oase,sau daca se poate doar sira spinarii?
Multumesc!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#613 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 July 2012 - 12:03 AM

Cel pe care l-am pus eu mai sus care se numeste verdesca aici care cica ar fi un fel de rechin, eu l-am luat congelat de la Bofrost, sunt felii cu o bucatica de os doar in mijloc care se ia usor si ramine doar carne, doar ca nu stiu sa-ti zic cum ii zice in nemteste, uite-l aici in poza
https://www.bofrost..../11/31/305.aspx

#614 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 22 July 2012 - 06:59 AM

Petunie, tot aproape fara oase sunt si somnul, codul si merlucius - dintre cele care se pot gasi usor

#615 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 July 2012 - 08:46 AM

Vezi postareaAdriana, la 22 July 2012 - 12:03 AM, a spus:

Cel pe care l-am pus eu mai sus care se numeste verdesca aici care cica ar fi un fel de rechin, eu l-am luat congelat de la Bofrost, sunt felii cu o bucatica de os doar in mijloc care se ia usor si ramine doar carne, doar ca nu stiu sa-ti zic cum ii zice in nemteste, uite-l aici in poza
https://www.bofrost..../11/31/305.aspx


Cotlet de rechin vad eu in poza aia.

Se gaseste si in RO la supermarketurile mari. Nu zic exact ca poate nu e voie.

#616 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 22 July 2012 - 10:18 AM

Vezi postareapetunie, la 21 July 2012 - 11:26 PM, a spus:

Imi ziceti si mie un soi de peste care nu are multe oase,sau daca se poate doar sira spinarii?
Multumesc!


Mie-mi place (Cambula)- Flunder, e dulcegut,aduce putin la gust cu codul si chiar nu are decat sira, alte oase, nu.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#617 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 22 July 2012 - 10:25 PM

Va multumesc!O sa vad ce gasesc data viitoare cand merg la cumparaturi,ca pe mine ma dispera oasele.Fac destul de des peste,dar tot pastrav am cumparat si are oase mici si trebuie sa le curat copiilor,of of ,si de filet m-am saturat,as incerca si altceva.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#618 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 July 2012 - 12:39 PM

Petu, cumpara direct filetat, si ai scapat de curatat :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#619 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 25 July 2012 - 12:04 PM

Vezi postareaMaya, la 23 July 2012 - 12:39 PM, a spus:

Petu, cumpara direct filetat, si ai scapat de curatat Imagine postata

M-am saturat de file-uri, vreau peste intreg,na...dar ma dispera curatatulImagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#620 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 July 2012 - 12:13 PM

Daca-l vrei intreg cel scris de Ioana e perfect, doar ca ramine si putin dupa ce il curati :D
Si mi-a venit in minte acu si rana pescatrice, ala urit ca focu dar care are un singur os central, restul e carne buna si macra.
uite aici
http://artaculinara....__1

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi