Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#861 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 April 2013 - 10:38 AM

Calamari Bellavista cu usturoi verde:

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-9-13652373653549.jpg

#862 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 15 April 2013 - 11:04 AM

nu-i de azi,ci de saptamana trecuta,dar am uitat de ea:

supa de somon aromatizata cu leurdaImagine atasata: monthly_04_2013/post-479-13660166399701.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#863 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 April 2013 - 01:14 PM

Somon la cuptor in crusta de ierburi aromatice, fistic si rosii seci.
Am amestecat fistic taiat grob, sare afumata, piper, menta, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, rosii seci, paine data la robot lasata mai grob asa, ulei extravirgin de masline.
Am pus deasupra pestelui pe care l-am sarat putin, piperat. Am dat la cuptor la 200 de grade pentru circa 15 minute.

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-13-13663700474362.jpg

#864 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 28 April 2013 - 07:58 PM

Dorada cu cartofi

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1290-13671718679901.jpg

#865 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 28 April 2013 - 08:55 PM

Ciorba de peste (somn) alba fara rosii in ea acrita in farfurie fiecare cu ce a dorit (zeama de lamaie sau zeama de ardei iuti)
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13671753306205.jpg


Peste prajit alaturi de vinete, dovlecei, ciuperci, sos rece de usturoi verde si salata verde.
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13671753382286.jpg

#866 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,458
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 April 2013 - 09:58 PM

Creveti cu dovlecei
tigaie incinsa cu un strop de ulei, nitel vin alb, rapid
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-4-13672654059024.jpg
Sepii
era de fapt doar una, enorma, taiata fisii si pusa in tigaia incinsa cu un strop de ulei, deglasat cu vin alb, nitel usturoi si patrunjel, putine minute ca sa ramina moi daca nu se intaresc
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-4-13672655127027.jpg

#867 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 29 April 2013 - 10:16 PM

Iar am pofta de goange marine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#868 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 30 April 2013 - 06:55 PM

Vezi postareaAdriana, la 29 April 2013 - 09:58 PM, a spus:

Creveti cu dovlecei
tigaie incinsa cu un strop de ulei, nitel vin alb, rapid
Atasament gamberetti zucchine.jpg
Sepii
era de fapt doar una, enorma, taiata fisii si pusa in tigaia incinsa cu un strop de ulei, deglasat cu vin alb, nitel usturoi si patrunjel, putine minute ca sa ramina moi daca nu se intaresc
Atasament seppia.jpg



oh, salivez!

#869 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 30 April 2013 - 07:08 PM

barramundi alla pizzaiola

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1215-13673416524351.jpg

#870 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 May 2013 - 05:21 PM

Midii "alla diavola":

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-9-13681128489548.jpg

#871 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 May 2013 - 07:41 PM

Vezi postareaEataly, la 09 May 2013 - 05:21 PM, a spus:

Midii "alla diavola":



Le ador! Si nu le-am mai facut din fara (zuppa di cozze) asa ca...vine vara bine-mi pare, scap la midii si pestiuci prajiti.

#872 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2013 - 07:43 PM

B) B) ^_^ eram sigura ca urmeaza sezonul de teroare!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#873 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 10 May 2013 - 11:58 AM

Va felicit din toata inima si cu gura lansand apa pentru minunatiile aratate noua.
:floare:

Eu am facut o spuma din "caviar de crap" ;)
Asa scrie pe borcan: Tarama - Carp kaviar. Borcanul - primit ca cadou - a calatorit din Grecia in Canada si inapoi in UE, in Romania. La Mandea.
Gris fiert, o lingura mare de tarama din borcan(icre de crap sarate si facute pasta densa cu un pic de ulei), untdelemn de floarea soarelui, suc stors dintr-o jumatate de lamaie, 50 ml de apa minerala, o jumatate de ceapa tocata. ==> Spuma.
Eu mai pun si aproape o lingurita de "esenta" de anchois - sos de peste - dar asta e taina secreta pe care nu o spun la nimeni ;)

Cu ceapa am aplicat invatul lui Horia Varlan spus pentru salata de vinete.
Ceapa se toaca fin brunoise, dar fin, nu asa... Se pune intr-o strecuratoare si se opareste 10 secunde cu apa clocotita. Apoi se scufunda in apa rece si se scutura bine de apa. Dispare astfel amareala si gustul metalic de oxidat al cepii rase pe razatoare cum facea mama, sau Conexiunea.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#874 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 May 2013 - 12:10 PM

Mandea imi suna tare familiar :floare: !

Eu aseara dorada la cuptor. O bucata de folie de aluminiu, in mijloc am pus o lingurita de ulei de masline (dorada era mica), am intins-o doar acolo unde am pus pestele, deci am pus pestele deasupra, curatat, spalat, uscat si atat. Fara nimic. Am impachetat si am dat la cuptor, 200 de grade pana ce s-a facut, 15-20 minute circa, drada era mica.
Am sfiletat-o cu grija, fileurile imi plac cat mai intregi, apoi pe farfurie piper proapat rasnit si sare afumata rasnita. Culoarea e asa pentru ca era parte dinspre piele, in interior e alb.
Ulei ev si gata.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13681806127515.jpg

Creveti la cuptor cu un fir de ulei de masline deasupra. 200 de grade, tot cam vreo 20 de minute

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13681806295395.jpg

#875 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 May 2013 - 06:37 AM

Vezi postareazerda, la 09 May 2013 - 07:43 PM, a spus:

:violent1: :violent1: :violent1: eram sigura ca urmeaza sezonul de teroare!

+1, Anutza m-ai innebunit ....abia astept sa ajung acolo unde pestele e bun si gustos :),
Pana atunci ma delectez privind pr aici.

#876 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 May 2013 - 08:43 AM

Any, poza cu crevetii poti sa o folosesti linistita ca instrument de tortura :violent1:
Imagine postata

#877 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 May 2013 - 07:47 PM

Fetelor delectati-va cu pozele, eu abia astept sa vina vara cum trebie sa ma delectez cu crevetii la gratar, aia mari de Mazzara.

Pana una alta somon la cuptor, simplu de data asta, sare, piper, oregano si un firicel subtire de tot de ulei ev.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13691583989618.jpg

#878 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 May 2013 - 09:45 PM

vouă vă place ceapa verde la peşte? mie foarte tare. să nu credeţi că am păpat numai una :love7:

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1215-13692516596836.jpg

#879 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 May 2013 - 10:14 PM

Vezi postareaDexter, la 22 May 2013 - 09:45 PM, a spus:

vouă că place ceapa verde la peşte? mie foarte tare. să nu credeţi că am păpat numai una :love7:



Eu ceapa asa verde si frumoasa n-am mai vazut de acasa din Ro, dar cu peste n-am mancat.

#880 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 May 2013 - 10:23 PM

any, ceapa aşa e tot timpul anului dar in perioada asta e tare fragedă şi bună, aş mânca-o şi cu tiramisu, numa' să nu mă vadă nimeni :)

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi