Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#881 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 May 2013 - 10:26 PM

Vezi postareaDexter, la 22 May 2013 - 10:23 PM, a spus:

any, ceapa aşa e tot timpul anului dar in perioada asta e tare fragedă şi bună, aş mânca-o şi cu tiramisu, numa' să nu mă vadă nimeni :D


Eu ultima data am mancat cu carne de berbecut la gratar :) .
Apoi, o poti face invelita in kaizer si bagata la cuptor, aici e foarte des intalnit modul asta de a o gati. Sau pe gratar, tot asa invelita in kaizer, felii taiate subtiri.
Un deliciu.

#882 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 May 2013 - 05:06 PM

Și ideea asta îmi place! Ceapă împăturita scrie pe mine. N-am mâncat în viața mea.
Mulțumesc pentru idee!
Sorina

#883 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 May 2013 - 05:28 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 23 May 2013 - 05:06 PM, a spus:

Și ideea asta îmi place! Ceapă împăturita scrie pe mine. N-am mâncat în viața mea.
Mulțumesc pentru idee!


Sorina, aici se gaseste si gata impaturita la raionul de carne proaspata, la alimentara. E foarte populara :floare: !
Noi ultima data am facut la tara 2 tavi, de 1 mai.
Kaiserul sa fie taiat subtire, nu drept gros si ceapa sa nu fie lasata cu tot verdele pe ea, mai tai din coada.

#884 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 May 2013 - 11:20 PM

Eu saptamana asta am dat-o pe dorade.

Aici dorada de crescatorie (sunt mici, fata de cele de mare, n-are nici juma' de kg una), am facut-o mai light in hartie de cuptor doar cu o lingurita de ulei ev.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13694303339515.jpg

Iar in seara asta o dorada de mare, a avut 1 kg, am facut-o la cuptor cu cartofi si ceapa.
Un pat de cartofi peste care am pus pestele.
Cu sos tzatziki. Si un vin bun, alb.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13694304127468.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13694304304205.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-13-13694304434659.jpg

#885 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 25 May 2013 - 02:41 PM

Zilele trecute am cumparat sole (limba de mare?). L-am facut la cuptor cu ulei, lamaie, un pic de usturoi si cimbru. Nu l-a mancat nimeni, nu ne-a placut pentru ca are un gust poros, parca mananci burete.

Ca sa nu-l arunc am pus blenderul in el, am adaugat 2 oua si pesmet si l-am facut chiftelute la cuptor. Succes total! A mers de minune cu un sos de iaurt & usturoi.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#886 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 May 2013 - 08:25 PM

Aura, pai asta-i "sogliola"!
Preferata copiilor pentru gustul ei delicat si fara oase.
Era proaspata sau congelata?
Eu cu ea nu dau gres ca Manu o adora.

#887 Useril este offline   laurentiudan 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 18-May 13

Postat 25 May 2013 - 08:48 PM

Pregatesc si eu dorada umpluta cu pesmet , patrunjel , un catel de usturoi si o felie de lamaie .

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1859-13695078398877.jpg


#888 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 May 2013 - 12:27 AM

Vezi postareaEataly, la 25 May 2013 - 08:25 PM, a spus:

Aura, pai asta-i "sogliola"!
Preferata copiilor pentru gustul ei delicat si fara oase.
Era proaspata sau congelata?
Eu cu ea nu dau gres ca Manu o adora.

congelat, poate deasta nu a fost bun. Tu cum il prepari?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#889 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 07 June 2013 - 07:08 PM

nu-s de azi ci de saptamana trecuta.

Dorada in crusta de sare.Poza dupa curatareEu am amestecat albus in sare,dar am pus si zeama de lamaie, ca am avut doar un albus.

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-479-13706248309704.jpg

Si gambas al ajlio :D

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-479-13706248953741.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#890 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,458
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 June 2013 - 08:55 PM

Vezi postareaIoana, la 07 June 2013 - 07:08 PM, a spus:

Si gambas al ajlio

superb arata

#891 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 June 2013 - 09:31 PM

Scrumbie de Duanre la gratar cu mamaliguta , saramura de ardei si rosii coapte cu mujdei.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2013/post-16-13708062498296.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2013/post-16-13708062790138.jpg


#892 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 09 June 2013 - 09:34 PM

Vezi postareastella, la 09 June 2013 - 09:31 PM, a spus:

Scrumbie de Duanre la gratar cu mamaliguta , saramura de ardei si rosii coapte cu mujdei.

:crying: Cum ziceam..... va individiez..... Sa va fie de bine masa si intalneala! :crying:

#893 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 10 June 2013 - 01:03 AM

Vezi postareaFoxyy, la 09 June 2013 - 09:34 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 09 June 2013 - 09:31 PM, a spus:

Scrumbie de Duanre la gratar cu mamaliguta , saramura de ardei si rosii coapte cu mujdei.

:drool: Cum ziceam..... va individiez.....

si eu!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#894 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 June 2013 - 04:40 AM

N-am vazut o scrumbie decat la tv de ani!!! :drool:

Arata bine gratarite!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#895 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 June 2013 - 12:13 PM

Deci a salivat domnu' Geany' din greu la scrumbiile alea,le-a visat si noaptea,le vrea la avatar pe feisbuci' ;)

#896 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 June 2013 - 11:58 AM

Vezi postareaGeany, la 18 June 2013 - 12:13 PM, a spus:

Deci a salivat domnu' Geany' din greu la scrumbiile alea,le-a visat si noaptea,le vrea la avatar pe feisbuci' :)

ma alatur grupului de raniti :), vreau scrumbii gratarisite, cu sos de ala de ardei copti, cu rosii coapte, cu saramura ... altceva nici nu mai vreau sa mananc daca am pestiuci de astia proaspeti. Dar la capitala, mai va! tre'sa plec unde oi vedea cu ochii, sa-mi ostoiesc poftele :) ! ei uite, de aia mi-s io plimbareata! :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#897 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,458
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 June 2013 - 02:15 PM

Creveti cu dovlecei, stropiti cu vermut
Imagine atasata: monthly_06_2013/post-4-13720761970432.jpg
Tajarin cu sos de peste
Imagine atasata: monthly_06_2013/post-4-13720760330643.jpg
Somon afumat cu capsuni, 1 piersica, salata mixta, otet balsamic Dodi, ulei de masline extravirgin, sare si piper roz
Imagine atasata: monthly_06_2013/post-4-13720761078404.jpg

#898 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 June 2013 - 02:26 PM

Ce bunatati ai facut Adriana!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#899 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 June 2013 - 11:36 AM

Mi-ai facut o pofta de creveti care nu se poate descrie!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#900 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,458
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 July 2013 - 09:17 PM

Somon cu patrunjel si usturoi cu legume la cuptor cu pesmet
Imagine atasata: monthly_07_2013/post-4-13727062464453.jpg

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi