
Ce retete de peste ati gatit azi?
#961
Postat 27 July 2014 - 12:27 AM

#963
Postat 28 July 2014 - 04:14 PM
#964
Postat 29 July 2014 - 12:49 AM
#965
Postat 29 July 2014 - 04:07 PM
#966
Postat 29 July 2014 - 07:39 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#967
Postat 02 August 2014 - 07:44 PM
Data viitoare dublez reteta ca tare sunt bune.
Cred ca merg bine cu bere sau vin alb.


#968
Postat 03 August 2014 - 12:37 AM
Wowerful, la 02 August 2014 - 07:44 PM, a spus:
Data viitoare dublez reteta ca tare sunt bune.
Cred ca merg bine cu bere sau vin alb.


Wow, pune te rog si reteta, ca sunt interesata. Eu nu sunt inebunita dupa cod, dar cred ca in varianta asta mi-ar place mai mult.
#969
Postat 16 August 2014 - 04:37 AM

le-am dat prin faina si le-am prajit. Cu mamaliga si mujdei au fost minunate


#970
Postat 16 August 2014 - 03:47 PM
#971
Postat 16 August 2014 - 04:56 PM
#972
Postat 16 August 2014 - 09:00 PM
Adriana, la 16 August 2014 - 03:47 PM, a spus:
a fost bun, dar sa nu uitam ca a trebuit sa-l curat intai, sa-i scot solzii...

Wowerful, la 16 August 2014 - 04:56 PM, a spus:
Dl Aura e foarte incantat de prada lui, mai ales ca e incepator. Merge la pescuit cam odata pe saptamana, cateodata vine si cu pesti

Acum am inca 4 stiuci in frigider si caut retete. Ma gandeam sa fac una pe gratar sa vad cum iese.
#973
Postat 16 August 2014 - 11:49 PM
#974
Postat 17 August 2014 - 04:18 AM
Adriana, la 16 August 2014 - 03:47 PM, a spus:
si eu...si eu. Dar nu din cauza mujdeiului.
Felicitari la domnul din dotare.


Peter

#975
Postat 17 August 2014 - 07:37 PM
anșoale proaspete pe care le-am pus la marinat in lămîie și un pic de ulei evv, mai pe seară or să fie gata

anșoale mici de tot, numai ochii sunt de ele, pescarul a spus să le fac frittelle cu ou și făină, eu le-am băgat la frittura și rău am făcut. numai după a doua frigere a ieșit ceva de capul lor.

peștișori mici, cred că sunt trigle

sepii

moscardini (baby sepii)

frittura a ieșit cam trasă de păr, e bună de pus la eșecuri. cred că nu am uscat bine animalurile și făina (amestecată cu mălai) s-a desprins și peștii s-au lipit de tigaie. la sepii m-am deșteptat și le-am uscat una cîte una...
alea negre sunt moscardini, trebuiau fripte la sfîrșit că s-a innegrit uleiul și a trebuit să-l schimb. scheleturile de la ora 5 sunt anșoalele mici.
m-am scos insă cu gustul care a fost divin. bine că nu am avut musafiri că le dădeam pîine cu unt.

au mai sărit in coș niste caracatițe, niște pești mai mari (orate și spigole) și ceva scampi care voi fi gătite in alt episod
caracatite + cerneala de la sepii

ps numele peștilor sunt in italiană, cum erau pe etichete, nu le mai traduc, că oricum toate vor ieși că sunt "pike"
#976
Postat 17 August 2014 - 07:48 PM
Dexter, la 17 August 2014 - 07:37 PM, a spus:
da, asa-mi par si mie dupa aspect, triglie

imi pare rau ca nu ti-a iesit dupa cita munca ai avut cu ele
si eu aseara am prajit si nu mi-a placut ce-am facut, tre sa ma duc la pretenu meu care are un restaurant sa-mi faca un curs de facut panè si prajit
#977
Postat 18 August 2014 - 03:55 AM
Adriana, la 16 August 2014 - 11:49 PM, a spus:
am uns-o cu ulei si i-am bagat in burta oregano proaspat.
Peter, la 17 August 2014 - 04:18 AM, a spus:
Peter, am vazut ca esti un pescar pasionat. Dl. din dotare iti ureaza fir intins.
#978
Postat 18 August 2014 - 08:03 AM
aura, la 18 August 2014 - 03:55 AM, a spus:
Multumim la fel.

#979
Postat 26 August 2014 - 10:09 PM

uitati un youtube pentru alici impastellate:
youtube are toate cursurile acum:
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#980
Postat 26 August 2014 - 11:03 PM
Bucata de aluminiu peste care am taiat cu mandolina deci felii foarte subtiri un dovlecel mic si un cartof, ulei, sare, piper si ierburi aromate pentru grill scria pe ale mele dar fiecare poate pune ce doreste, file de merlucius, felii de rosie si creveti, deasupra masline dintre cele mici si gustoase la mine, inchis aluminiul si pus in cuptoras 20 de minute la 230°C.
o s-o repet ca bun a fost
