Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#301 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:30 PM

uite , cam asa arata covorasul ala, il pui pe BB pe jos si se tot uita ca chestiile alea , se ocupa singur:

( Este si trapez fara covoras , am vazut fain la Ikea , de lemn , il pui in patutz la BB )

Fisiere atasate

• Fisier atasat  KD.jpg (35.73K)
    Number of downloads: 0

#302 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:32 PM

Eu am auzit ca Römer ar fi mai bun ca Maxi-Cosi , dar eu Maxi-Cosi am :). Dar asta merge la masina , asa ca nu-tzi mai trebuie scaun pt 0 kg....BB sta in Maxi-Cosi cateva luni , pana poate sta el singur in fund.

#303 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 July 2010 - 08:36 PM

Vezi postareavaxile, la 05 July 2010 - 10:59 AM, a spus:

itz recomand cu entuziasm maclaren techno xlr pentru copil mic si maclaren volo pentru copil mai mare. primu' are 11.5 kile, al doilea fro 7. se string bine, se desfac usor, intra de minune in portbagaj. in plus xlr vine cu rezematoare de cap pentru nou-nascut.

am vazut ca esti fun maclaren. Un 3 in 1 aici este 700 euri. Atat e si la voi?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#304 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 08:40 PM

ahaaha! sunt faine covorasele cu zdrananele.

de la sling oare nu doare spatele? de ce l-ai cara in sling in loc de carucior?

si scoica ce e pana la urma?

#305 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:44 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 July 2010 - 08:40 PM, a spus:

Nush ce-i scoica , sa fie Babyschale?

Daca da , e MaxiCosi , sau Römer , sau Cicco...ce vrei tu :)

Io d-asta am:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  MC.jpg (18.58K)
    Number of downloads: 0

#306 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 08:44 PM

mi-au ajuns margelutele alea. Nu sunt de la kinderkate cum il rugasem sa ia. Si sunt prostie, sunt mici, nici nu incap pe cap. Deci nu cred ca sunt alea kinderkate care fata mi.a spus ca se gasesc la farmacie si sunt extrem de eficiente.
Nici solutia de colici infacol nu mi-a luat ci sab simplex, care mi-a specificat fata ca nu e bun. Ea mi-a spus ca cel putin la al ei toate au fost apa de ploaie cu exceptia infacolului.

a propos ati inceput sa va dati cu garmastanul? eu de 2 saptamani. Nu imi dau seama de vreo modificare, dar daca zice ca e f bun si ca e indicat de folosit din luna a 8-a, io m-am pus constiincioasa pe el, macar 1 data pe zi sau la 2 zile, tot il folosesc

#307 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 08:46 PM

Vezi postareasimonaro29, la 31 July 2010 - 08:44 PM, a spus:

Io d-asta am:

Asta e cos auto, vine impreuna cu caruciorul 3 in 1 si e bun pana pe la 15 kg. Nu-i asa?

#308 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:46 PM

Ce-i aia Garmastan?

#309 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:49 PM

Daniella , daca-s de la DM nu-s porcarie :) , daca nu incap pe cap inseamna ca tzi-a luat bratzara si nu margele. Difera poate marca. Eu nu stiu sa fie Kinderkate in DE. Am cautat pe net. Da un link, ceva , daca ai gasit tu in De si-tzi iau eu.

Infacol asta e pt BB ?

#310 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:51 PM

Am vazut ce vrei , INFACOL exista in UK , nu aici. Unele medicamente foarte tari nu sunt lasate in Germania , poate ca d-aia n-o fi gasit omul. Decat sa-i dai medicamente , nu mai bine papi tu la regim? :)

#311 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 08:53 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 July 2010 - 08:46 PM, a spus:

Io d-asta am:

Asta e cos auto, vine impreuna cu caruciorul 3 in 1 si e bun pana pe la 15 kg. Nu-i asa?

Eu l-am luat separat , caruciorul l-am primit dar pe asta l-am luat nou , trebuie sa aiba ultimele norme de sigurantza. Astami-a placut. Dar sunt si mai tari , plasticate jos , poate ca la alea spune Sissi SCHALE :)

#312 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 31 July 2010 - 09:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 July 2010 - 08:46 PM, a spus:

Io d-asta am:

Se poate lua si separat daca nu ai carut 3 in 1.Multe Maxi Cosi se potrivesc la mai multe tipuri de carucioare.Sau mai sunt caruturi care le poti"asorta ".De exemplu noi am luat acum 2 ani unul asa
http://www.baby-walz...3_wersch=745610

Daniela, nu stiu daa stai la bloc sau la casa, dar tb sa iei in calcul cand iei carutul si chestia asta.Adica daca stai la bloc si ai un carut ca cel care l-am aratat mai sus singura nu te vei descurca.e mare si la lifturile din ro e greu de manevrat.Masina, are porbagaj mic sau mare.
Astea sunt cateva lucruri de care tb sa ti cont la achizitionarea unui carut.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#313 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 10:09 PM

Vezi postareasimonaro29, la 31 July 2010 - 08:51 PM, a spus:

Am vazut ce vrei , INFACOL exista in UK , nu aici. Unele medicamente foarte tari nu sunt lasate in Germania , poate ca d-aia n-o fi gasit omul. Decat sa-i dai medicamente , nu mai bine papi tu la regim? :)

Io pap la regim, dar poate vreodata nu-mi iau seama cu ceva, sau mai poftesc. In timp ce infacolul se da din prima zi de nastere, nu astepti sa faca colicii si sa inceapa sa sufere de burtica. Avand in vedere ca eu am o digestie complet defectuoasa, ma balonez din orice _(si un pahar cu apa) prefer sa o scutesc pe micuta de colici daca e posibil. Apai fiind produs soecial pentru copii, eu cred ca e ok.

Margelutele de la DM mi le-a luat (cel putin asa mi-a spus, dar nu au nici o eticheta) dar de bratara sunt mari, de margele mici. o fi capul de bebe asa mic si nu-mi dau eu seama? Fata mi-a spus ca avea inca eticheta in masina kinderkate, deci ar fi trebuit sa aiba o eticheta, daca erau de alea. Nu am link, eu am vorbit cu fata la o aniversare a unui amic comun si doar mi-am notat in telefon cele 3 produse pe care mi le-a recomandat cu caldura, dupa ce probase multe alte chestii care nu au functionat, era ce o uimise pe ea.

Garmastanul e crema pt sani, ca sa se inmoaie si pregateasca sanul pentru rontaiala de la alaptat. Doar a spus Vaxile ca alaptatul doare. Dar se continua cu garmastanul si cand incepi alaptatul efectiv, el fiind si pentru tratarea ragadelor. Poti da cu el chiar si cand ai rani (de la supt).

Da, mi-a spus fata ca in prima faza nu se gasea infacol decat in UK, dar ca acum se gaseste si in Germania.
Oricum dupa ce am dat comanda la baiatul ala si mi le-a luat am vorbit de anti-tromboflebiticii mei cu cumnata si am intrebat intr-o doara si de infacol si garmastan si se gasesc si aici si le-am luat ca d-aia am inceput cu garmastanul de 2 saptamani deja. Culmea ca au fost ceva mai ieftine aici (de obicei multe chestii sunt mai scumpe - dar cred ca nu si astea de farmacie).

#314 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 10:13 PM

Vezi postareaIoana, la 31 July 2010 - 09:54 PM, a spus:

Daniela, nu stiu daa stai la bloc sau la casa, dar tb sa iei in calcul cand iei carutul si chestia asta.Adica daca stai la bloc si ai un carut ca cel care l-am aratat mai sus singura nu te vei descurca.e mare si la lifturile din ro e greu de manevrat.Masina, are porbagaj mic sau mare.
Astea sunt cateva lucruri de care tb sa ti cont la achizitionarea unui carut.

stau la casa (dar poate ma duc cu caruciorul si in vizita, in vacanta etc), nu?
portbagaj masina clasic, nici mic, nici combi. Desi pe tati il bate gandul sa luam una dintre masini mai mari sa incapem cu bagajele copilei de acu incolo.

hai ca am luat-o cu cititul topicului de la inceput si m-am mai lamurit cu neste chestii...

de ex. Vaxile zicea ca 3 in 1 e greu ca pamantul si nu ma vede prea bine sa il ridic pt a-l pune in portbagaj ...
deci pana la urma cu caruciorul nu am inteles nik :) ... io ce iau??? :)

#315 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 10:35 PM

[quote name='Daniella' date='31 July 2010 - 10:13 PM' timestamp='1280607235' post='51298']
[quote name='Ioana' date='31 July 2010 - 09:54 PM' timestamp='1280606077' post='51295']

de ex. Vaxile zicea ca 3 in 1 e greu ca pamantul si nu ma vede prea bine sa il ridic pt a-l pune in portbagaj ...
deci pana la urma cu caruciorul nu am inteles nik :rolleyes: ... io ce iau??? :help:
[/quote]

depinde de carucior.cand te duci in magazin uita-te si cat cantaresc.In primul rand ca nu vor fi toate 3 puse deodata,asa ca sa nu te gandesti ca vor cantari cu tona.De ex cel pus de mine sunt 3 piese separate.Numai ca el e mare la modul ca pt cine l-am luat il lasa in porbagaj ca in lift nu intra si singura cu copilul nu reusea de ex sa urce scarile pana la lift.Dar la tine pica faza asta.De fel el se desface,nu cred ca ar fi asa de greu sa-l ridici sa-l pui in porbagaj, asta numai daca vaxile il punea cu tot cu copil :tongue3: .

Acasa la mine

#316 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 11:20 PM

hahaaha in portbagaj?

dupa ce a dat clasa la toate doamnele cu cunostintele practice si teoretice acu esti gaat gata sa-i spui ca arunca apa de la baitza cu copil cu tot :rolleyes:

#317 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 11:25 PM

Vezi postareavaxile, la 08 July 2010 - 04:10 AM, a spus:

btw, sistemu' 3-in-1 e FOARTE greu. poate acum nu realizezi, da' sa stii ca sa urci in masina treij' de kile e nasol. nu mai zic ce patesti daca vrei sa zbori cu copilu'. stiu ca sunt multi care se entuziasmeaza la faza ca iei copilu' adormit din masina si-l pui in carucior fara sa-l trezesti. asa e si-n reclama hihihihi. da'n realitate e putin diferit, copilu' in primele 2 luni se trezeste mai mult de foame decit de la luat in brate, intre 2 si 4 luni se trezeste la cea mai mica schimbare de aer, zgomot etc iar dupa 4-5 luni oricum nu mai conteaza, ca sta in fund.

vaxile tu esti cu tehnica aici! ce fac io acu de carutz? spui ca are 30 kile? ca dupa ce ma hotarasem si toata ziua am googlit dupa 3 in 1, acu' am luat topicul de la cap si m-ai ratutit

#318 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 11:43 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 July 2010 - 11:25 PM, a spus:

Vezi postareavaxile, la 08 July 2010 - 04:10 AM, a spus:

btw, sistemu' 3-in-1 e FOARTE greu. poate acum nu realizezi, da' sa stii ca sa urci in masina treij' de kile e nasol. nu mai zic ce patesti daca vrei sa zbori cu copilu'. stiu ca sunt multi care se entuziasmeaza la faza ca iei copilu' adormit din masina si-l pui in carucior fara sa-l trezesti. asa e si-n reclama hihihihi. da'n realitate e putin diferit, copilu' in primele 2 luni se trezeste mai mult de foame decit de la luat in brate, intre 2 si 4 luni se trezeste la cea mai mica schimbare de aer, zgomot etc iar dupa 4-5 luni oricum nu mai conteaza, ca sta in fund.

vaxile tu esti cu tehnica aici! ce fac io acu de carutz? spui ca are 30 kile? ca dupa ce ma hotarasem si toata ziua am googlit dupa 3 in 1, acu' am luat topicul de la cap si m-ai ratutit

as vrea sa vad si eu caruciorul care cantareste 30 de kile
Eu una n-am vazut vre.unul mai mare de 15 kile.

Daniela, uita-te pe net, vezi care iti place si uitet-te la specificatii, iti arata si cate kg are.
Vaxile, nu mai speria fata.

Acasa la mine

#319 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 01 August 2010 - 06:38 AM

Vezi postareaDaniella, la 31 July 2010 - 08:40 PM, a spus:

Daca da , e MaxiCosi , sau Römer , sau Cicco...ce vrei tu :tongue3:

Io d-asta am:

Scoica sau scaunul de masina pt bebelusi, asa am citit pe unele forumuri ca le spune in romaneste ,asa au descris unele fete si m-am gindit ca asa le-o spune.Scuze daca v-am indus in erroare :rolleyes:

#320 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 01 August 2010 - 06:47 AM

Vezi postareaDaniella, la 31 July 2010 - 08:44 PM, a spus:

mi-au ajuns margelutele alea. Nu sunt de la kinderkate cum il rugasem sa ia. Si sunt prostie, sunt mici, nici nu incap pe cap. Deci nu cred ca sunt alea kinderkate care fata mi.a spus ca se gasesc la farmacie si sunt extrem de eficiente.
Nici solutia de colici infacol nu mi-a luat ci sab simplex, care mi-a specificat fata ca nu e bun. Ea mi-a spus ca cel putin la al ei toate au fost apa de ploaie cu exceptia infacolului.

a propos ati inceput sa va dati cu garmastanul? eu de 2 saptamani. Nu imi dau seama de vreo modificare, dar daca zice ca e f bun si ca e indicat de folosit din luna a 8-a, io m-am pus constiincioasa pe el, macar 1 data pe zi sau la 2 zile, tot il folosesc

Vezi ca margelutele alea se pot desuruba, au chestiile alea ascunse tot in margele, tre sa te uiti cu atentie fii atenta.
Cu infacolul, daca la bebeu prietenei tale si-a facut efectul, e posibil ca la bebele tau sa isi faca efectul sab simplex sau altceva, lasa momnetan astea de colici ca poate nici nu o sa ai nevoie.
Cu garmastanul si cu orice crema de dat pe sini ai grija cum masezi ca potate provoca contractii
Carutul ala chicco care il am eu cintareste in jur de 11 kile fara copchil :rolleyes: da tu daca zici ca ai portbagaj la masina clasic, s-ar putea sa nu iti incapa, tati face bine ca se gindeste la masina mare.Cind te hotarasti sa cumperi carut sa il probezi sa vezi daca intra in portbagaj.

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul