Forum Culinar: EDUCATIA - PAS CU PAS DE LA 0+ - Forum Culinar

Salt la continut

• 34 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

EDUCATIA - PAS CU PAS DE LA 0+

#501 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 29 October 2010 - 11:10 PM

azi azis docrorul ca deja fata e mare , pot sa-i fac baie de 2 ori pe saptamana , dar numai daca-i place :) .
Daniela , eu iau un castron cu apa calda , il duc la ea in camera , pun pe masa de infasat Auflage d-alea de palstic , dau drumul la lampa , o dezbrac , sa vezi ce bucuroasa e , si o spal incet incet. Cum o spal pe fatza , o si uscuc repede. Apoi pe cap , si iar o usuc...apoi la gat...aici e aici , ca are nush cate cute....cateodat e OK , cateodata nu si se enerveaza. Atunci dau drumul la un ceas d-ala cantaretz si iar e bine....si tot asa. Dureaza toata treaba....

#502 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 November 2010 - 01:47 AM

a mea e innebunita dupa baia in cadita. Ii place rau de tot! O pune taicasu sa innoate, dupa ce e spalata: hai da din picioruse si din manute! si ea se conformeaza! e adorabila si rade la baitza!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#503 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 10:25 PM

Vaxile, am mutat fata la ea in camera de dinainte de botez, acum doua saptamani. Rezultatul: in jurul orei noua doarme! In ultimele zile in jurul orei 6 jumate!

Singura parte proasta e ca se si trezeste dupa 12 ore, se culca la 6 - se trezeste la 6. Iar eu sunt nocturna si dimineata sunt pe sleep mode, nu pot nici vorbi pana dupa 8-9 ... :(
Dar sunt convinsa ca ne reglam noi, ca eu tot la 1-2 noaptea m.am culcat si apoi ziua ... ofof!

#504 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 November 2010 - 05:05 PM

Oh , Daniela , mare noroc ai....a mea se culca la 6.00 dar se trezeste pe la 11 cand mergem in pat si-i dau papa....apoi la 5.00!!!!!!!!!!!!!!!

Cateodata adoarme la 5 si atunci se mai trezeste o data noaptea :floare:

#505 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 15 November 2010 - 11:38 AM

Sunteti niste norocoase ca va dorm bebelinele aprope toata noaptea.Grasunu meu se culca seara intre ora 8si 9 apoi la 2.30 se trezeste iar se mai trezeste la 5.30 si dimineata la 7 cind il trezesc si pe fratesu, da eu m-am obisnuit cu programul lui.

#506 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 November 2010 - 12:56 PM

Vezi postareasissi, la 15 November 2010 - 11:38 AM, a spus:

Sunteti niste norocoase ca va dorm bebelinele aprope toata noaptea.Grasunu meu se culca seara intre ora 8si 9 apoi la 2.30 se trezeste iar se mai trezeste la 5.30 si dimineata la 7 cind il trezesc si pe fratesu, da eu m-am obisnuit cu programul lui.

pai , cam asa face si a mea.

Numai ca seara se trezeste mai tarziu , aseara la 12.20 , io cred ca la 12.00 am adormit :floare:

Apoi la 5.00.

Si la 6.30 n-a mai vrut sa doarma :pupic:

Dar nu ma deranjeaza , pt ca nu merg la servici. Acum imi dau seama cat de limpede am capul , eu eram cea care dormeam dusa , abia ma trezeam dimineatza , rupta de obosita dupa servici. Daca ma trezeai noaptea , eram buimaca toata ziua. Acum , ca nu merg la servici , cred ca si daca m-ar trezi fata de 7 ori pe noapte , tot fit as fi :)

Ehehehe , din 24 ianuarie merg la servici , atunci e atunci.....

#507 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2010 - 02:43 PM

nu m-am exprimat bine, doarme 12 ore, dar in timpul asta se si trezeste sa manance de 2 ori, sau 1 data (ori la 2 si la 6, ori o sg data pe la 5, arareori nu se trezeste deloc), insa nu deranjeaza acest aspect pt ca o dara adormita seara apoi doarmeeee, nu plange si nu mai sta treaza dupa masa, doar mananca 10 min si nani la loc
ieri de ex. am fost plecate in vizita la intalnire cu multi prieteni la curte si am intarziat cu baita si s-a culcat la 9 jum si a dormit pana la 8 jum fara sa se trezeasca deloc

insa ziua nu prea mai doarme...doar atipeste cate un pic pe fuga si iepureste sa nu plec de langa ea....acu e la mine in brate si trage de ochi sa nu adoarma sa o pun in patut :floare:

insa de multe ori sta in patut si se uita la jucarii, mai motaie...; sau in leganus...

ieri am baut 2 pahare de suc din 5 pere si azi s-a dezconstipat fata!

#508 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 November 2010 - 02:55 PM

Si a mea atzipea inainte , doctorul a zis ca-i normal , unii atzipesc 2 min si apoi sunt FIT. Acum insa ,la amiaza ii dau sa pape la ea in camera si apoi o pun la ea in patutz. In mod normal doarme mai mult de o ora. Dar asta nu in fiecare zi. Azi iar e acolo. Ieri am avut musafiri si a adus-o tat'su jos si a adormit in leaganul cantator :floare:. Acolo ar dormi , dar nu o prea las , ca nu-i sta spatele drept.

Am observat ca atunci cand e vreme ploioasa doarme si ea si ziua si noaptea. Azi, dupa plimbare , nu s-a trezit cand am ajuns acasa. Am lasat carutzul in ploaie vreo 20 de min ( acoperit , bineintzeles :pupic: ) , dar n-a miscat. de obicei , cand venim acasa si simte ca nu se mai misca taxi-ul se trezeste instant !!! Cateodata parca doarme , si atunci ma asez pe treapta , obosita dupa 2 ore de plimbare, imi iau un ziar , sau posta....si cand m-am asezat face ochii cat cepele!!!!!!!!! Si incepe se dea din cap in stanga si-n dreapta!!!

#509 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2010 - 03:24 PM

eu ma trezeam noaptea la orice zgomot si f greu mai adormeam la loc, uneori se lumina de ziua si nu mai puteam sa adorm
acum sunt teleghidata: imdt ce o aud ca s-a trezit si se foieste, nu o las sa apuce sa planga, sunt fuguta la ea si ii dau papa, o ragai, si
apoi ca un robotel inapoi si adorm instant ...

#510 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2010 - 03:42 PM

Si a mea doarme afara in carucior doar atata timp cat suntem in miscare. Ca la un semnal se trezeste si incepe sa planga daca ne oprim.
De asemenea, in masina cum se urca in masina (noi o ducem inca in landou in masina, nu am pus-o decat o data in scoica la un drum scurt pana la dr, dar nu mi.a placut ca i-a cazut capsorul asa pe o parte si pe piept cand a dormit). Doarme cat merge masina, cum ne oprim si intram in casa, ochii mari si se trezeste. Daca nu e imediat bagata in seama se pune pe plans. Se vede bine ca ii place plimbata! ... Are cu cine semana ... :toothy6: Oricum am inteles ca toti copii dorm in masina.

Cum stau si doarm bebeii in scaunul ala mai mare de 6 kg, cu ISOFIX? Cine imi spune?

#511 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 November 2010 - 03:48 PM

Daniella , nu te supara pe mine , dar tre sa tz-o spun. Lasa si tu moda asta din Ro cu dusul copilului in nush ce in masina ca-i PERICULOS!!!!!!!!!!!!!!!

Doamne fereste , se baga un nebun in voi si tre sa punetzi frana. Crezi ca potzi sa o tzii cu mana?????

Scoica tre sa aiba o chestie pt noi nascutzi , cu perna ca sa nu-i pice capul. Vezi chestia aia ca o perna? are si perna si dedesubt ceva.

Fisiere atasate

#512 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 November 2010 - 03:50 PM

Azi vorbeam cu mama la tel, cica nepoata-mea din Ro ( are 1 an si 2 luni) vrea numai in picioare in masina. CUMMMMMMMMMMMMMM??????????????????

#513 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2010 - 04:41 PM

nuuu, spune spune, ca d-aia suntem aici sa ne c onsultam!
nu am facut alegerea asta din chestiune de moda, drept urmare avem si scoica si landoul si ni s-a parut mai confortabil pt fetita sa stea in landou, pentru ca sta perfect lungita pe spate si doarme. Landoul il punem in dreapta, il intepenim cu scaunul din fata si il legam cu centura de siguranta. Intr-adevar probl ar fi ca la un accident sa zboare copilul din landou, desi ii pun si husa aia de deasupra. La drumurile in Bucuresti nu e problema, ca (in principiu, dar Doamne fereste!) nu poti avea un accident cu viteza, pentru ca e mare aglomeratie si se circula incet. Problema e in afara de Bucuresti, iar cand am fost la Sibiu, i.am facut proba inainte cu o zi si am dus-o cu scoica si nu a stat fata bine, asa ca am decis sa o ducem tot in landou, pentru ca nu am fost impacati sa stea 6 ore (dupa cum stiti nu avem autostrazi si de la noi pana la iesirea din Buc, vineri dupa amiaza am facut 2 ore) in scoica asa ingramadita si cu coloana stramba.
La urmatorul drum lung o fi mai mare si poate o luam in scoica... in care nici nu mai incape mult ... doar pana la 6 kg.
Simona nu ai scris, fetita ta cat a avut la controlul de 2 luni?

#514 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2010 - 04:41 PM

e foarte fain avatarul tau Simona, imi place!

#515 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 November 2010 - 04:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 November 2010 - 04:41 PM, a spus:

nuuu, spune spune, ca d-aia suntem aici sa ne c onsultam!
nu am facut alegerea asta din chestiune de moda, drept urmare avem si scoica si landoul si ni s-a parut mai confortabil pt fetita sa stea in landou, pentru ca sta perfect lungita pe spate si doarme. Landoul il punem in dreapta, il intepenim cu scaunul din fata si il legam cu centura de siguranta. Intr-adevar probl ar fi ca la un accident sa zboare copilul din landou, desi ii pun si husa aia de deasupra. La drumurile in Bucuresti nu e problema, ca (in principiu, dar Doamne fereste!) nu poti avea un accident cu viteza, pentru ca e mare aglomeratie si se circula incet. Problema e in afara de Bucuresti, iar cand am fost la Sibiu, i.am facut proba inainte cu o zi si am dus-o cu scoica si nu a stat fata bine, asa ca am decis sa o ducem tot in landou, pentru ca nu am fost impacati sa stea 6 ore (dupa cum stiti nu avem autostrazi si de la noi pana la iesirea din Buc, vineri dupa amiaza am facut 2 ore) in scoica asa ingramadita si cu coloana stramba.
La urmatorul drum lung o fi mai mare si poate o luam in scoica... in care nici nu mai incape mult ... doar pana la 6 kg.
Simona nu ai scris, fetita ta cat a avut la controlul de 2 luni?

Daniella , 5 kile cred ca a avut , fara sau cu vreo 50 de grame.

#516 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 November 2010 - 04:48 PM

La noi e INTERZIS sa duci copilul fara asa ceva ! Nici 100 de m in viteza 1 nu ai voie.

#517 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2010 - 04:59 PM

uite asa e scoica noastra si nu am folosit-o ddecat o data, mu are chestia care zici cu perna sa nu.i pice capul

o sa incerc sa o folosim mai des

dar si dupa aia cand scot copilul e mai bine sa il pun in landou, e mai protejat de vant, de frig ... Eu si pana la parc merg cu masina

la noi nu e nici o regula, doar nu au voie in fata copiii ...

incep si eu ca babele: ce pe noi ne.au dus parintii in scaun de masina?
ai mei avut si accident cand eram eu mica, a intrat tramvaiul in noi ... , nu a fost grav ... nu cred ca de atunci am ramas cu ...capul ... :toothy6:

Fisiere atasate

#518 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2010 - 06:05 PM

a mea nu mai vrea pe suzy, dar vrea sa bage toata manuta in gurita
oare de ce?

#519 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 15 November 2010 - 06:45 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 November 2010 - 06:05 PM, a spus:

a mea nu mai vrea pe suzy, dar vrea sa bage toata manuta in gurita
oare de ce?

A descoperit produsele bio
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#520 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 November 2010 - 12:40 AM

:) :D asa e :D piele ... ca si tzitzi ...

Arata acest topic

• 34 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic