Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3141 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 September 2012 - 11:26 AM

Vezi postareaverber, la 26 September 2012 - 11:19 AM, a spus:

bUNA
iA DAT DOAR CEVA PANSAMENT GASTRIC VAD....
Georgi ce injectii a facut al tau???
aici vad ca vetzii sunt toti varza sau norocul meu se rasfringe si asupra lui Choupilica...
pup dragele mele

Nu stiu ce injectii erau, doctorul i le facea zilnic si am inteles de la el ca era o combinatie de vreo trei fiole, ceva antibiotic, stiu sigur si restul chiar nu stiu. Dar un medic bine stie ce tratament sa faca, asa este logic si firesc. OF!
Si noi pupam! :love7:

Si acasa mi-a dat sa-i dau Enteroguard M.
http://www.romvac.ro...D-40-COMPRIMATE
GEORGIA

#3142 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 September 2012 - 11:29 AM

La mine cand am ajuns cu ea la doctor, i-a facut 3 injectii: un NoSpa, un antibiotic si un antiacid.
Dupa a doua oara nu i-a mai facut No Spa ca nu mai varsa, doar restul, dar de a doua zi a mancat pliculet Royal Canine Gastrointestinal, 3 zile, le dadeam pe celelalte afara pana termina ea.
O luna am tinut toate labutzele pe gastrointestinal si e scump,dublu, ca e hrana de dieta, ca daca nu Pisi manca din orice hrana gasea!
Undeva dupa prima saptamana a mancat piept de pui fiert.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3143 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 September 2012 - 04:36 PM

Zerda, cred ca ne apropiem de salata :hug:
Ia la baietii mei, cum cocheteaza!

Fisier atasat  Cur în cur si noapte buna.jpg (351.35K)
Number of downloads: 0

Poza e facuta cu telefonul în bezna, adica cu rulourile trase,
ca deja era lumina afara, dar baietii nu se scoala la 7, ca nu-s tîmpi :hug:
Din seara asta îmi mut aparatul în dormitor :D
Ieri dimineata s-au luat la trînta în pat, si în timp ce se dadeau ei de-a durdulica,
am bagat mîna între ei si le scarpinam burtile :hug:

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3144 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 26 September 2012 - 06:01 PM

Acus veni de la mare(ce apa calda...) si saracu are o fetisoara,iar blanita solzi,solzi...ouff
Noi ne luptam cu peste,pulpita de pui si carnita de vita...RC gastro intestinal am pastile si pliculete nu l intereseaza
Cred ca dureri nu are ....ii mai dau si miine vitamine;
Celalalte medicamente la 8 ore,zi,no&pte,noapte ,zi
Vetul m a invatat sa i dau pastilutele zdrobite ori dizolvate in apa(cu seringa) ori zdrobite si amestecate cu LA VACHE QUI RIT si puse pe gingii!!
Azi a mincat ceva dar ii plostit rau si mi vine plinsul in git:(:hug:
Multam fetele mele!!
Maya ce pozici frumoase asa labute si restul...pupicei la tigrati :hug:

#3145 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 September 2012 - 07:33 PM

Sanatate pufosului! E tare frustrant sa tot mergi cu el la vet si sa nu-ti spuna ceva concret, sau sa faca analize ca lumea! Dar tu nu poti cere sa i se faca analizele? ...sau daca el considera ca nu trebuie, nu face?

Baitetii mei se apropie tot mai mult unul de celalalt. Cînd ne-am întors din oras, dormeau in pat lipiti lipiti. Sam era cu capul pe burta lui Mike, iar Mike avea picioarele peste capul lui Sam. Greu de explicat, si chiar arata olecuta pervers :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3146 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 September 2012 - 08:18 AM

Vezi postareaMaya, la 26 September 2012 - 04:36 PM, a spus:

Ia la baietii mei, cum cocheteaza!

Maya, ce poza frumoasa si ce codite incarligate!
Ma bucur ca pe zi ce trece devin buni prieteni!
GEORGIA

#3147 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 27 September 2012 - 10:46 AM

Vezi postareaMaya, la 26 September 2012 - 07:33 PM, a spus:

Sanatate pufosului! E tare frustrant sa tot mergi cu el la vet si sa nu-ti spuna ceva concret, sau sa faca analize ca lumea! Dar tu nu poti cere sa i se faca analizele? ...sau daca el considera ca nu trebuie, nu face?

Baitetii mei se apropie tot mai mult unul de celalalt. Cînd ne-am întors din oras, dormeau in pat lipiti lipiti. Sam era cu capul pe burta lui Mike, iar Mike avea picioarele peste capul lui Sam. Greu de explicat, si chiar arata olecuta pervers :o

Buna May
nOI AM CERUT ANALIZE SI EL A ZIS CA ...poate vineri
Acum e tot asa dormicios,cu blana zburlita si cind il i au in brate ...e plingacios
Ne sculam in ritmul medicamentelor lui dar zau daca vad vreo amelioare!
Maya mama pe baietii tai ii iubim neconditionat....ca s tigratii nostrii si pt ca stim ca ti aduc multe bucurii....deci asta cu dormitul styl 'pervers' o trecem sub tacere!!
:D

#3148 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 27 September 2012 - 02:53 PM

Maya, se pare ca mai nou si domnisorul Mike isi tine coada pe fratior nu numai Sam pe el :D

Verber, nu exista alt medic veterinar in orasul tau? Mie imi e teama ca trece timpul si daca nu e tratat serios bietul pui blanos, o sa-l pierzi. Nu e de glumit, raul asta de atatea zile nu e bun!
Pana la urma sunt banii tai, de ce nu ii spui clar ca vrei analizele facute si gata.
Inteleg ca e o alta abordare acolo, dar pana la urma platesti tot ce face si tu ai datoria sa faci tot posibilul pentru bietul suflet.
A cat is a friend fur-ever !

#3149 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 27 September 2012 - 03:14 PM

Asta am spus si eu Uma, ca mi se pare aiurea ca nu i-a facut analize daca tot era acolo si ca pana vineri mi se pare prea mult timp!
Adica Choupy sufera in timpul asta! Daca tot le platesti, de ce sa nu-i faca analize?

#3150 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 27 September 2012 - 05:08 PM

Vezi postareazerda, la 27 September 2012 - 03:14 PM, a spus:

Asta am spus si eu Uma, ca mi se pare aiurea ca nu i-a facut analize daca tot era acolo si ca pana vineri mi se pare prea mult timp!
Adica Choupy sufera in timpul asta! Daca tot le platesti, de ce sa nu-i faca analize?

Corect!
Eu pentru Maya sunt capabila sa merg din vet in vet pana sunt sigura ca e tratata cum mi se pare mie ca trebuie.
A cat is a friend fur-ever !

#3151 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 September 2012 - 08:41 PM

Ehe Maya la tine prevad ca v-a fi viitoarea salatica.

Verber, sanatate mustaciosului, ceva vesti?

Eu azi am mangaiat o frumusete de blanos.Am fost la un amic de-al sotului care are o pufosenie de baiat de 11 ani.
Faceti cunostinta cu Whitey :)

Fisier atasat  Whitey.jpg (271.74K)
Number of downloads: 0
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3152 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 29 September 2012 - 12:45 PM

Ioana ...ce frumusete!
despre Choupylica....nu am gasit vetul nr.2...am fost disperata asa ca am fost la cel care lucreaza si pt oi,capre....pt ca pisicelul meu avea niste contractii stomacale de mai mare jalea... e fara putere si nu mai maninca in ciuda tuturor vitaminelor
Acuma (vetul 1)zice ca sa trec luni sa ma programeze dar zice ca i nasol ca are ceva tumoare la stomac....daca are noroc sint perii facuti ghem daca nu....ce m oi face ca sunt distrusa:(
Era tot ce mi lipsea.
Ia facut injecctie cu BUSCOPAN dar vad ca tot mai are contractii...
Bietul animal!
i am luat RC rescovery pateu mi a mincat jumatate de lingurita dupa ce am bagat azi la greu vitamine(am mai luat si VETSTAR VITAL)

Cred ca e mai bine sa nu mai scriu pt ca va fac rau
O sa mai scriu cind s or hotari sortii
:tongue3:

#3153 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 September 2012 - 04:52 PM

Ba sa scrii, te linistesti si tu si-i transmiti starea si lui Choupy, are nevoie sa se faca mai bine!
Niciunul dintre voi nu are nevoie de emotii negative!
Totusi zic ca veterinarii au facut o greseala ca nu i-au facut investigatii extinse! Dar acum important e sa se simta el mai bine! Iti tinem pumnii!

Ioana, Whitey este un motan de calendar!

#3154 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 29 September 2012 - 04:59 PM

Vezi postareazerda, la 29 September 2012 - 04:52 PM, a spus:

Ba sa scrii, te linistesti si tu si-i transmiti starea si lui Choupy, are nevoie sa se faca mai bine!
Niciunul dintre voi nu are nevoie de emotii negative!
Totusi zic ca veterinarii au facut o greseala ca nu i-au facut investigatii extinse! Dar acum important e sa se simta el mai bine! Iti tinem pumnii!

Ioana, Whitey este un motan de calendar!

sarut mina Cafeluta....chiar am vrut sa te sun...dar nu am indraznit :tongue3:

#3155 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 September 2012 - 06:10 PM

Verber, scrie-ne daca ai timp, ca îti dai seama, si noi sîntem cu gîndul alaturi de voi si ne facem griji! Sper sa-si revina rapid pufosul =))

Of, greu mai e cu cînd sînt bolnaviori, mai ales cei necuvîntatori... si daca mai ai si veti idioti în jur. Offf!
Eu nu-s obisnuita cu asa "tratamente". Aici, majoritatea vetilor investigheaza mai mult decît trebuie, mai ales daca au cabinete bine dotate. Ma refer la faptul ca unii fac radiografii si ecografii aiurea, doar sa faca un ban în plus.

Vetul la care merg eu, nu are cabinet modern, ci doar aparatura strict necesara, dar e foarte atent si are ritualul lui cînd e vorba de control. Egal pentru ce ma duc la el cu pisoii, fie doar un vaccin, el îi controleaza de la cap la coada. Prima data controleaza gura, dintii si poponeata (le si miroase :tongue3: ), apoi ochii si urechile, cauta în blana dupa eventuali paraziti si sa vada pielea, apoi asculta inima si plamînii cu stetoscopul, dupa care palpeaza burta, iar în final trece cu degetele pe laturi si spate - nu l-am întrebat niciodata ce cauta. La început, dupa 1-2 controale, credeam ca îi mîngîie, dar nu. Cu timpul mi-am dat seama ca face parte din ritualul de control, pentru ca nu mîngîie doar, ci si cauta/ pipaie. Dupa ce termina treaba asta, trece la motivul pentru care ai venit.

Acum ca tot a pomenit verber de pateu de la RC, mi-am amintit si eu de ce m-am enervat cu mîncarea de la RC, din nou!
Si eu i-o dau pe cea uscata (sorturi diferite) lui Mike, dar doar din cauza ca el e o catastrofa la mîncare. Nu vrea si nu vrea alte crontanele! Totusi cred ca o sa cercetez problema mai amanuntit decît în trecut, o sa-mi iau inima-n dinti si o sa caut alternativa pe care o sa i-o bag pe gît! Stiu cum se aude, dar sper ca nu ma credeti vreo violenta. Doar sper sa gasesc o cale...

Daca cititi la ingrediente, veti obesrva ca primul ingredient este porumbul!!!, urmat de proteina uscata (originea proteinei, depinde de la sort la sort)... restul ingredientelor ce mai conteaza, însa cert este ca printre se afla si conservanti, antioxidanti...

Am vrut sa-l trec pe Orijen, care mi se pare foarte bun dupa ingrediente, dar nu am reusit sub nici o forma. As încerca sa-l trec pe Almo Nature, care suna excelent la ingrediente. In primul rînd nici urma de porumb, primul ingrediente este carnea. Are si cereale, parca orez si orz si fara conservanti...
Eu tind sa cred ca Mike e asa dolofan din cauza crontanelelor care îl umfla de la atîta porumb, pentru ca el nu manînca mult.

Sam, cealalta catastrofa, ar mînca numai whiskas! Dar i-l scot eu din cap, asa încet-încet. Trebuie doar sa gasesc mai multe sortimente care sînt bune si le accepta.
Mai dedemult, am cumparat pliculete de la RC, fara sa citesc la ingrediente. Pe astea le mînca. Oare de ce? Pîna si zahar contine mîncarea asta! De necrezut! Astia-s anormali? De ce baga zahar într-o mincare de la care te astepti la mai bine?? Pai scuze, dar asta e mincare de calitate inferioara la pret de ultra premium!!! Asa ca rahat cu perje. Ce mi-e whiskas, ce mi-e rc...
Zilele trecute i-am luat dozici de alea mici patrate de la Miamor, si le-a mîncat, dar nu una dupa alta. Ma refer ca la masa urmatoare voia altceva... îi lipsea whiskasul :71: i-am dat alternat. Adica o masa Miamor, urmatoarea rahat de whiskas. Pe un forum german, spuneau fetele ca cele mai bune rezultate se obtin cu mîncarea combinata. Adica la început înlocuit si amestecat cîte o lingura din mîncarea buna în aia nasoala. Dupa 3-4 zile marita doza cu înca o lingura buna si scoasa înca una din aia nasoala, si tot asa pîna se ajunge doar la mîncarea buna.

Ma gîndeam ca dupa textura, adica bucati în sos asa cum îi plac lui, as putea sa iau ceva de la Hill's... dar astia au la by products si resturi animalice din care nu devii breaz, ca nu scrie ce fel de resturi, apoi cica-s colorate cu caramel natural. WTF vrea sa însemne asta? Cumva iar zahar, dar sub alta denumire? Plus de asta scrie ca contine cereale, dar nu scrie de care...

Imi scuzati cearsaful, dar ma plictisesc. Sînt cobza, dar pare-se în revenire, copchilu' e la handbal, iar baitanii mei, toti trei dorm... de la ploaie! Sarmanii de ei =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3156 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 29 September 2012 - 07:04 PM

Ai dreptate Maya, si eu m-am luat cu mainile de cap, dar cand era Pisi bolnava si nu vroia sa manance si varsa, daca mi-a zis doctorul sa-i dau Rc gastrointestinal, i-am dat, ca mi-a fost o groaza cand am vazut cat se chinuia!
Eu le dau mereu mancare amestecata, adica, Biomill cu Purina Proplan, sau cu RC, sau cu Natural Guabi.De placut cel mai tare le place Natural Guabi la gust, mananca cel mai mult, dar eu am grija sa le dau prin rotatie, ca mi-a zis si mie vetul meu, ca sunt multe porcarii in toate, macar asa, nu sunt supuse multa vreme la aceeasi concentratie !

#3157 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 September 2012 - 07:12 PM

Vezi postareazerda, la 29 September 2012 - 07:04 PM, a spus:

Ai dreptate Maya, si eu m-am luat cu mainile de cap, dar cand era Pisi bolnava si nu vroia sa manance si varsa, daca mi-a zis doctorul sa-i dau Rc gastrointestinal, i-am dat, ca mi-a fost o groaza cand am vazut cat se chinuia!
Eu le dau mereu mancare amestecata, adica, Biomill cu Purina Proplan, sau cu RC, sau cu Natural Guabi.De placut cel mai tare le place Natural Guabi la gust, mananca cel mai mult, dar eu am grija sa le dau prin rotatie, ca mi-a zis si mie vetul meu, ca sunt multe porcarii in toate, macar asa, nu sunt supuse multa vreme la aceeasi concentratie !

Asa am încercat si eu la Mike, prin rotatie. Dar nu accepta nimic altceva decît RC. Nu conteaza care dintre sortimente, dar RC sa fie. De parca stie a citi pe punga! Macar ale tale manînca si uscat si umed, dar dolofanul meu nu ar mînca umed nici daca moare lînga castron! Macar bine ca se adapa destul...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3158 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 29 September 2012 - 09:21 PM

iar a vomitat rc rescovery
Miine aveam o intilnire in 4 cu niste prieteni....va fi in 3
'turbulente peste tot' si in viitor o revolutie....
va fi o noapte.....

#3159 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 30 September 2012 - 09:09 AM

Verber, tinem labutele stranse sa se faca bine pufosul tau.

Pe-aici, pe la mine, cea mai buna mancare de matze e RC, Eukanuba, Hill's si Iams, care se gaseste numai la veterinari sau la pet-shops. Nu am vazut niciodata Orijen sau Schessir, si sa le comand de pe net, ma costa transportul de doua ori mai mult decat produsul in sine.
Eu le iau maimutelor mele RC Persian crontanele si pentru Nera, care nu prea crontzaneste, RC pliculete diverse sau Sheba, sau in caz de urgenta, cate-un Gourmet Delight. Pana in prezent sunt toate bine, n-am probleme cu ele. Doamne ajuta sa fie toate sanatoase si sa n-am niciodata probleme cu ele.

#3160 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 September 2012 - 09:53 AM

Sper ca Choupy e mai bine acum!
Am o prietena cu un caine epileptic, nu-ti pot descrie pe ca cati doctori a fost!

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul