astia sant vaxile, tari beton Rusk se numesc....n-au zahar in ei, se topesc de la saliva lor, ce mai rodeau la ei, cand il scapau din mana era scandal

la prima v-am mai zis, ma repet, am facut si eu ca la carte si ce zicea dr era litera de lege. si voi faceti la fel, e normal pana iti dai seama cu ce se mananca toata treaba
la a doua, m-am imbolnavit cand avea vreo 5 luni si a inceput efectiv sa fure mancarea din farfurie de la tati si Ada!. avea 6 luni, mi-era rau de nu puteam sta in picioare, nu am putut sta dupa curul ei sa-i introduc alimentele unul cate unul.
supa, piure de cartof si legume, cartof 'prajit' la cuptor faceam atunci - asa fac si acum, paine (coaja mai mult), pui, etc...manca de rupea. ma durea sufletul dar, cand am vazut ca ea manca orice m-am bucurat.
prostia (lui mai mult nu a mea)e ca nu i-a dat fructe deloc( a trebuit sa le gateasca el o perioada), nici macar suc sa-i faca. nu mananca nici la ora asta (are 3 ani) nici un fruct!!!!!!!pepene rosu, 2-3 muscaturi, nimic altceva. el nu mananca decat mere si, daca a refuzat copila, a lasat-o in pace si rau a facut. ada mananca toate fructele posibile.
Sara, legume crude sau gatite, branza, cascaval - nu mai scriu ca mananca orice ii dai, sau cel putin incearca.
Ada, mofturoasa frate. nu dovleac, nu varza, nu rosii(decat pe pizza ca si cascavalul), nu supe, nu friptura, lista e lunga. dar, am invatat sa le ascund in mancare si asa i le dau. a mancat si vinete ascunse in lasagna

si n-a stiut
eu nu le refuz nimic aproape, sa guste sa nu creada ca e cine stie ce. nu le dau cola - pepsi(au gustst si stiu ca nu e voie, sta sticla in frigi si n-o ating), cartofi prajiti din cand in cand cumparati( le fac la cuptor acasa), mananca iute amandoua daca fac curry sau phad thay sau singapore noodles sau mai stiu eu, sara mananca alune de toate felurile ada nici sa nu le vada, sara masline - ada pas. etc
m-am intins ca o placinta tiganeasca aici , scuze

mai scriu si eu din experienta mea, poate ajuta, desi fiecare copil e diferit.
Simona, sa vezi ce te composteaza Elena cu gingii doar. zici ca nu-i adevarat