Alexandru, la 19 February 2012 - 12:25 PM, a spus:
Lapona, bravo dom'le, o executie de mare clasa!
>>>>> Multumesc, domnule C.
Foaia de napolitane ma tem ca ar trage umezeala cam repede. Ca si tigarile propuse de Lili, din pacate.
Cred ca singurul compromis acceptabil ar fi fulgii de orez.
>>>>>>>>< Da, s-ar putea sa ai dreptate. stii ce ar tine cred? Waffele de inghetata, cornetele care se gasesc de cumparat asa, ca au o consistenta mai solida oarecum.
Chiar, nimeni nu-si mai aminteste faimoasa prajitura cu fulgi de orez din anii '80?
Eu nu, ca la varsta aia cred ca nu ma indopa mama cu prajitura
Acum sa va spun si critica mea:
1. Prajitura are un gust foarte bun. Ciocolata cu continut mare de cacao ii da un gust elegant, nu foarte dulce.
2. Un mare minus este insa mousse-ul, care, de fapt, nu este un mousse. Asa cum si fetele au spus, crema se intareste foarte tare. Un mousse trebuie sa aiba o consistenta foarte afanata. Atunci cand bagi lingurita in el sa ai senzatia ca mananci puf de nori. Cred ca eu voi exclude complet untul. Un mousse foarte fain se face la tortul cu trei feluri de ciocolata, foaaaarte misto consistenta. Din cauza ca e crema asa tare, ramane si blatul destul de uscat.
Sper sa fie de folos remarcile mele celor care doresc sa o faca. De buna este foarte foarte buna!