W Mamadeus Paparotti, la 16 January 2013 - 03:40 PM, a spus:
Rafinat si inovativ!

Oh mamma mia, Maestro!
Dar data viitoare nu ma complic si fac cu bocati de pui.
moatza, la 17 January 2013 - 11:18 AM, a spus:
se gasesc si la noi. sunt scumpi si nu mi s-au parut grozavi, o pojghita de miez si-un ditai samburele. tu i-ai sos samburele inainte sa-l pui in farfurii? nu m-am gandit ca se poate manca drept garnitura
sa va fie de bine!
Motzulina, la jumate am scos( dupa fierbere) si la altii, nu.
Daca sunt proaspeti si sti sa-i alegi, sunt struguri cu un gust mai exotic.
Aici chiar asa le mai zice "strugurii desertului".
Cica trebuie sa-i alegi pe cea cu nuanta de roz pronuntat si textura de pe coaja mai creazta.Asta in cazul in care ai de unde sa alegi.
In orice caz am vazut la Carfourr in Brasov compot si acolo n-ai samburi.
zerda, la 17 January 2013 - 12:24 PM, a spus:
Eu le-as pune si ceva picant, traversez etapa cu picant!
Nu poci, ca mananca si Manu!