Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6961 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 January 2013 - 11:18 AM

Vezi postareaEataly, la 16 January 2013 - 02:28 PM, a spus:

Chiftelute de pui cu lychee.

Daca vreti puteti folosi lichee din compot.


se gasesc si la noi. sunt scumpi si nu mi s-au parut grozavi, o pojghita de miez si-un ditai samburele. tu i-ai sos samburele inainte sa-l pui in farfurii? nu m-am gandit ca se poate manca drept garnitura :rolleyes:
sa va fie de bine!

#6962 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2013 - 12:24 PM

Eu le-as pune si ceva picant, traversez etapa cu picant!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6963 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 January 2013 - 01:22 PM

Gulas si o salata de varza rosie (nepozata)

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-780-1358421713611.jpg

#6964 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 17 January 2013 - 02:56 PM

aseara:

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13584272290965.jpg


azi pranzul nostru

oua, ceapa, ardei crud kapia, branza sarata,ierburi, sunca praga , rucola servit cu muraturi.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13584272402268.jpg

#6965 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 January 2013 - 02:56 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 16 January 2013 - 03:40 PM, a spus:

Rafinat si inovativ! :)


Oh mamma mia, Maestro! :hungry:
Dar data viitoare nu ma complic si fac cu bocati de pui.

Vezi postareamoatza, la 17 January 2013 - 11:18 AM, a spus:


se gasesc si la noi. sunt scumpi si nu mi s-au parut grozavi, o pojghita de miez si-un ditai samburele. tu i-ai sos samburele inainte sa-l pui in farfurii? nu m-am gandit ca se poate manca drept garnitura :lol:
sa va fie de bine!


Motzulina, la jumate am scos( dupa fierbere) si la altii, nu.
Daca sunt proaspeti si sti sa-i alegi, sunt struguri cu un gust mai exotic.
Aici chiar asa le mai zice "strugurii desertului".
Cica trebuie sa-i alegi pe cea cu nuanta de roz pronuntat si textura de pe coaja mai creazta.Asta in cazul in care ai de unde sa alegi.
In orice caz am vazut la Carfourr in Brasov compot si acolo n-ai samburi. :hungry:


Vezi postareazerda, la 17 January 2013 - 12:24 PM, a spus:

Eu le-as pune si ceva picant, traversez etapa cu picant!


Nu poci, ca mananca si Manu! :71:

#6966 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 17 January 2013 - 06:30 PM

Hering marinat cu Salata :

sfecla ,cartofi ,castraveti murati,mere,telina,maioneza si smantana.




Imagine atasata: monthly_01_2013/post-48-13584401303838.jpg








.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#6967 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2013 - 06:58 PM

Ce te mananca pieleaaaaaa!!! :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6968 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 January 2013 - 07:32 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 15 January 2013 - 08:12 AM, a spus:

Doamnelor sunteti fantastice!:)

Va multumesc pt aprecieri...borsul intr-adevar a iesit minunat. Dar daca ati sti cat l-am blagoslovit pe barbatu-miu...cand l-am vazut cu cocosul in sacosa...ai ai ai!
Acum nu stiu cum sa-i sugerez discret ca ar putea sa mai cumpere ! :P Mi-au mai ramas pulpele si aripile si ma gandesc sa fac un coq au vin, numai sa-mi vina cheful.

Zerda cumpar cocotte? :)



Daaa, daca le dai cu zama di cucosh si cu taietei cu tot!:) :)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6969 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 17 January 2013 - 10:41 PM

Piept de pui umplut cu jamon serrano si branza de capra, servit cu niste ciupercute.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1290-13584552884082.jpg

#6970 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2013 - 11:01 PM

Azi a fost ziua cu ciuperci si eu am facut ciupercute:

Imagine postata

un meniu echilibrat, piept de pui cu tarta sarata de dovlecei si ciuperci sote cu ardei rosu
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6971 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2013 - 08:39 AM

La noi aseara s-a facut o ciorba de linte sau supa, cum se zice.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-88-13584911355836.jpg
GEORGIA

#6972 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 10:52 AM

Mama fetele ce gateli!

Ma uit cu drag la tot ce ati pregatit voi si ma gandesc ca sunt tare gustoase dar eu deocamdata nu pot gatii asa.

Eu azi nu stiu exact ce doresc sa gatesc: am desarat carne de porc de la saramura si nu stiu daca sa o fac cu varza acra sau cu linte rosie. Cu fasole nu vreau acum las ptr saptamana viitoare.

Ptr sot am facut friptura picanta gen jebra la tava cotlet intreg (din asta am folosit si noi partea fara grasime la salate)

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13584993338307.jpg



ciorba de legume cu orez nepozata

Noi doua fetele mai mult salate si nu am prea pozarit ptr ca sunt cam la fel diferente cand adaugam cate ceva in plus la salata care am zis deja ca am stabilit ca verzele(chinezeasca +cea rosie vot fi baza) restul ingredientelor si legumelor adaugate in functie de preferinte si tinem cont ce masa vrem sa fie proteica sau fibre si lipide (uleiul de masline).


Iubesc salatele si verziturile, frunzele de partunjel si imi plac mult si cele cu carnitza si branzica in ele iar rucola, o iubesc si mai mult.

Zerda,ela,Giorgiana,

Ma incanta meniurile voastre si mi`ati dat idei acum la al zerdei trebuie putina modificare la tarta cu dovlecel (modificare ptr mine)asta in cazul ca este introdusa faina alba de grau cum banuiesc eu.



#6973 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2013 - 10:56 AM

Cerra sunt fix doua linguri de faina, e drept lingui normale, nu de astea micute de azi!
Si-, plus cu morcovi si dovlecei oricum ai glucide in meniu!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6974 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 11:04 AM

Vezi postareazerda, la 18 January 2013 - 10:56 AM, a spus:

Cerra sunt fix doua linguri de faina, e drept lingui normale, nu de astea micute de azi!
Si-, plus cu morcovi si dovlecei oricum ai glucide in meniu!


O sa inlocuiesc faina alba si nu pun morcovul (morcovul deocamdata folosesc doar in stare cruda tocmai ptr ca este ig mai mic decat la cel gatit). Tot asa ca si tine fac si eu sufleu/tarta dar acum nu stiu pina cand exact, trebuie sa modific putin ptr ca vreau cu carnea linga si renunt la faina si morcovul gatit.Si asa nu stiu cu varza ca si aia are putin morcov prin ea.

Vreau sa pap cu carne si atunci ... nu prea se pupa glucide rele cu proteina si lipida din carne.O sa inlocuiesc cu o alta faina cu ig mic

Intelegi ce vreau sa zic.


#6975 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 January 2013 - 11:05 AM

Cerrulina, simt cum te mananca deshtele sa faci si altceva.
ti-am simtit lipsa, si la dulciuri, se cunoaste ca esti la dieta.
spor sa ai!

#6976 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2013 - 11:30 AM

Pai ma gandesc ca poti s-o faci ca o frittata adica pui doar dovlecel, branza, ou si o bagi in cuptor!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#6977 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 January 2013 - 02:27 PM

Alta pagina numai cu bunatati. Cerra ai pus capac :occasion14: !!!

#6978 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 03:05 PM

Vezi postareazerda, la 18 January 2013 - 11:30 AM, a spus:

Pai ma gandesc ca poti s-o faci ca o frittata adica pui doar dovlecel, branza, ou si o bagi in cuptor!


Stai linistita ca este in plan ptr duminica si iti zic de acum ca o sa pun 2 linguri de faina de soia in cel mai rau caz chiar nu o sa patesc nika de la ea ptr ca nu vreau integrala de grau si de naut inca nu am gasit azi la 2 plafare mai ramane sa merg maine la unul. Vin duminica cu meniul tau aici cel putin cu ciupercutele si tarta din dovlecel.

Toate astea, ptr ca....... mai o iau pe alaturi din cand in cand si macar sa vad ceva schimbat. Ma orientez dupa fetele de la Monti, ptr ca se paote mai variat urmarind IG.


#6979 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 03:08 PM

Vezi postareaany_annette, la 18 January 2013 - 02:27 PM, a spus:

Alta pagina numai cu bunatati. Cerra ai pus capac :occasion14: !!!


Ce am facut??????? v`am aratat ce am papat eu.Sa sti ca foarte bun ce am pregatit dar eu cu lipsa morcovilor din mincare o sa fiu exact ca si o baba adusa din varful muntelui care minca ciuperci toata ziua si ii explici acum ca nu sunt bune asa si eu (care foloseam morcov aproape in taota mincarea) fac ptr sot dar ..... imi vine sa iau unul si totusi ma abtin.

Am pe foc varza acra cu morcov la calit(asa este pusa la murat cu morcovul in ea) in kucta fierb carne scoasa de la sare, in alta cratita fac linte scazuta si o s ava arat deseara care cu ce maninca:))

#6980 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 January 2013 - 03:10 PM

Vezi postareamoatza, la 18 January 2013 - 11:05 AM, a spus:

Cerrulina, simt cum te mananca deshtele sa faci si altceva.
ti-am simtit lipsa, si la dulciuri, se cunoaste ca esti la dieta.
spor sa ai!


dieta mea este foarte usoara :occasion14:)

Nu m`ai pierdut de nici unde maine sau duminica vin la dulciuri cu ceva dulce ca doar este we nu?


Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

18 useri citesc topicul
0 membri, 18 vizitatori, 0 utilizatori anonimi