Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 559
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#11201 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 October 2018 - 09:16 PM

Geany esti top!

#11202 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 October 2018 - 09:25 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 October 2018 - 09:16 PM, a spus:

Geany esti top!

:rolleyes: Sempre'! ... =))

#11203 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2018 - 01:22 PM

Daca ma cunoasteti cat de cat,si slava domnului ma cunoasteti destul de bine ,si cu bune si cu rele =)) deci nu tre' sa va asteptati la chestii sofisticate din partea mea =)) imi e si rusine sa postez,ca la mine e ca la cantina...meniul zilei'' =))

Carnita de porc cuburele facuta cu sos ,si pilaf

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-405-0-05168200-1540034413.jpg

Salata de varza rosie(in portia mea am razuit si mar )

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-405-0-93252100-1540034442.jpg

Desert placinta cu iaurt dar in care am pus si branza de burduf si stafide,o pun totusi la dulciuri ca sa nu mi-o iau :rolleyes:

#11204 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,009
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 20 October 2018 - 04:00 PM

Am pus cuptorul la munca si iata roadele:
Pizza

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-591-0-71207000-1540043769.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-591-0-29964400-1540043795.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-591-0-54970500-1540043906.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-591-0-68153700-1540043813.jpg

Focaccia

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-591-0-19563900-1540043936.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-591-0-34596400-1540043954.jpg

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 20 October 2018 - 04:01 PM


#11205 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 20 October 2018 - 05:18 PM

Ce bine arată! Aș mînca toate marginile alea :rolleyes:

#11206 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 October 2018 - 07:47 PM

Iti mai spun o data si aici Clau',sa-l stapanesti sanatoasa si sa faci multe bunatati in el =)) ...Nimic nu se compara cu pizza pe vatra :rolleyes:

In prima poza e pizza cu nutellaa?! =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 20 October 2018 - 07:48 PM


#11207 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,009
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 20 October 2018 - 09:25 PM

Dap 😇 pizza cu nutela..

#11208 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 October 2018 - 08:54 AM

Vezi postareaCarmella, la 20 October 2018 - 05:18 PM, a spus:

Ce bine arată! Aș mînca toate marginile alea =))

si eu
si ma intreb mereu de ce exista lume care lasa marginile in farfurie :rolleyes:

#11209 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 October 2018 - 12:43 PM

Printre multe altele facute in weekend, pui cu ardei :rolleyes:
Imagine atasata: monthly_10_2018/post-4-0-73947500-1540205027.jpg

#11210 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,644
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 22 October 2018 - 02:01 PM

Tot de weekend, adica de ieri:
Creier cu lamaie
Imagine atasata: monthly_10_2018/post-1860-0-73628900-1540209575.jpg
Salata de ton
Imagine atasata: monthly_10_2018/post-1860-0-85466500-1540209600.jpg
Varza cu carne
Imagine atasata: monthly_10_2018/post-1860-0-39458500-1540209620.jpg
si un strudel cu branza dulce si stafide.

#11211 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 22 October 2018 - 02:24 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 October 2018 - 08:54 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 20 October 2018 - 05:18 PM, a spus:

Ce bine arată! Aș mînca toate marginile alea =))

si eu
si ma intreb mereu de ce exista lume care lasa marginile in farfurie :rolleyes:



Ca să le mănînce ăia care le place =))

#11212 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,044
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 October 2018 - 06:27 PM

numai bunătăți pe aici

felul întâi nu mai gătește nimeni, că tare m-aș mai inspira la ceva supe/ciorbe

eu am făcut supă cremă de praz și conopidă și am decorat-o cu ... jumări. Am fiert și cu os mare de porc dar nu prea știu ce să fac cu zeama, ramen sau ceva mai neaoș? Voi ce ați face?

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-1215-0-11156100-1540225339.jpg

#11213 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 October 2018 - 06:59 PM

Zeama de oase e aur curat,poti face absolut orice din ea si iese f. gustos,pana si o banala ciorba de cartofi dreasa cu smantana :rolleyes: nu mai zic ciorba de fasole sau de perisoare facuta cu zeama aia,sau supa cu galuste etc =)) in Italia ii zice brodo,si poti face consome ,sau tortelini sau ravioli in brodo,si astea daca e sa vb. doar despre felul 1 =))

Eu azi am avut pui cu smantana !

#11214 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 22 October 2018 - 07:06 PM

Eu fac felul I! :rolleyes: Ieri am făcut supă de pui cu tăiței de casă și pătrunjel verde. M-am prins că dacă nu am ciorbă sau supă în casă, familia mea consideră că ”nu avem mîncare”, așa că încerc să fie, deși nu se poate întotdeauna.

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-233-0-50239300-1540227920.jpg

#11215 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,044
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 October 2018 - 08:55 PM

Vezi postareaGeany, la 22 October 2018 - 06:59 PM, a spus:

Zeama de oase e aur curat


de obicei fac zeama din oase de vaca. ăsta era un os mare de porc, momentan e în rezervă pînă apare inspirația

carmella, supă de pui fac și eu destul de des dar parcă aș mai schimba zămurile

#11216 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 22 October 2018 - 08:59 PM

Io am facut ieri da' am si pentru astazi... Un fel de tocana de mistret cu piure de pastarnac si morcovi violet si oranj. Nu bag poze intermediare ca nu e nevoie.

Tocana e facuta in stil dragosesc... carne taiata bucati nu mari, vin rosu ca sa acopere bine carnea (chiar foarte bine, ca sa zic asa, ca sa nu scada foarte mult in timp), o tulpina verde de telina (taiata bucati), un morcov violet si unul oranj (ambii mijlocii de marime si taiati bucati), un imens catel de usturoi zdrobit cu latul cutitului si necuratat de coaja, fo 10 boabe de piper, fo doo frunze de laur (dafin), fo 6 boabe de ienibahar putin zdrobite, ceva sare de mare, fo 5 cuisoare... toate in troc de lut (romertopf) si bagate la cuptor (195 de grade) pret de doo ore jumate.
Scos din cuptor, ales carnea si pusa de o parte, restul bagat la blender si blenderuit bine. Apoi golit blenderul in tigaie si pus la scazut dar adaugat unt ca sa se ingroase. Cand e gata se baga carnea din nou in sosul asta si se mai lasa nitel la clocotit modic.

Piureul... se curata trei pastarnaci si se taie bucati. La fel doi morcovi nu mici, unul mov si unul oranj. Se ferb, se scot, se lasa la dezaburit si apoi se zdrobesc impreuna cu unt (nu va zgraciti la unt).Cine vrea adauga si nucsoara rasa (din belsug dar dupa gust).

Asta-i toata scofala (vezi mai jos).

Imagine atasata: monthly_10_2018/post-102-0-55327400-1540234708.jpg


Stiu, arata ca cacat cu piure. Dar gustul... heee???
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#11217 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 October 2018 - 09:23 PM

Vezi postareabellamama, la 22 October 2018 - 02:01 PM, a spus:

Varza cu carne

pentru mine varaza cu carne :occasion14:

#11218 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 October 2018 - 09:23 PM

Vezi postareaDexter, la 22 October 2018 - 08:55 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 22 October 2018 - 06:59 PM, a spus:

Zeama de oase e aur curat


de obicei fac zeama din oase de vaca. ăsta era un os mare de porc, momentan e în rezervă pînă apare inspirația

carmella, supă de pui fac și eu destul de des dar parcă aș mai schimba zămurile

Eu inca imi mentin parerea,chiar daca e zeama din os de porc ,eu asi folosi-o fix ca si cum ar fi cea din os de vaca ,dar eu nu sunt f. sofisticata in gusturi asa ca nu-mi dati atentie :toothy9; daca nu apare inspiratia prea curand poti sa o si congelezi daca ai loc la congelator :occasion14:

Dragos tocana asa din mistret si cu piure in stilul ala eu am vazut doar la tv. la chefi la cutite (incepe un nou sezon lunea viitoare ,deabea astept ),cred ca e f. buna! :105:

#11219 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 October 2018 - 09:28 PM

Vezi postareaCarmella, la 22 October 2018 - 02:24 PM, a spus:

Ca să le mănînce ăia care le place :occasion14:

da, da' la pizzerie le arunca

#11220 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,044
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 October 2018 - 10:34 PM

Vezi postareaGeany, la 22 October 2018 - 09:23 PM, a spus:

eu inca imi mentin parerea,chiar daca e zeama din os de porc ,eu asi folosi-o fix ca si cum ar fi cea din os de vaca

așa e, e foarte limpede și bună și nici prea grasă nu e

și eu am în program varză cu carne săptămâna asta, azi fac fettine (șnițele?) de vițel

dragos, mistrețul matale tre să fie bun, eu mă cam feresc de animale sălbatice că miros cam tare ... sau nu le-am fezandat eu cum trebuie?

Arata acest topic


  • 791 Pagini +
  • « Prima
  • 559
  • 560
  • 561
  • 562
  • 563
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi