Ce ati gatit astazi?
#11261
Postat 10 November 2018 - 08:09 PM
#11262
Postat 11 November 2018 - 12:42 AM
Geany, la 10 November 2018 - 08:09 PM, a spus:
Se putea balaci linistit 😀
#11263
Postat 11 November 2018 - 08:43 AM
#11264
Postat 11 November 2018 - 12:50 PM
#11265
Postat 11 November 2018 - 10:18 PM
Azi placinta cu dovleac (nu dulce) piine de-aia veche cu sunculita si brinza, cirnat din carne de vita cu ardei (la cuptor), minestrone si la prinz risotto cu cirnat din carne de vita si ardei.
#11266
Postat 19 November 2018 - 01:10 PM
#11267
Postat 19 November 2018 - 02:23 PM
- salata cu alge si fructe de mare
- bors de vitel cu smantana
- chiftele din inima de vitel+jumari de porc
- placinta cu branza dulce si stafide
#11268
Postat 19 November 2018 - 06:48 PM
#11269
Postat 19 November 2018 - 07:35 PM
bristena, la 19 November 2018 - 06:48 PM, a spus:
Spui drept: am scos inima din ciorba, fiindca copila mea nu vrea carne, am tocat-o impreuna cu niste jumari foarte carnoase + toate cele cuvenite (ceapa, usturoi, oua, paine muiata, verdeata).
Am facut si cu inima cruda si au fost foarte bune, pana la urma inima e muschi curat...
#11270
Postat 19 November 2018 - 07:58 PM
#11271
Postat 21 November 2018 - 02:57 PM


Ciorbita ca ciorbita,dar mie imi place sa dau atentie detaliilor

Glumesc,fura f.multumiti hunii au lins tot!,mai am si pe maine o portie,apoi urmeaza ardei umpluti
#11272
Postat 22 November 2018 - 04:13 AM
As vrea sa am și eu o Geany prin preajma.
La noi e ziua recunoștintei maine și o sa am un hăirup ca s-au anunțat niște musafiri. Am sa văd eu cum o scot la capăt.
#11273
Postat 22 November 2018 - 07:55 AM
Wowerful, la 22 November 2018 - 04:13 AM, a spus:
As vrea sa am și eu o Geany prin preajma.
La noi e ziua recunoștintei maine și o sa am un hăirup ca s-au anunțat niște musafiri. Am sa văd eu cum o scot la capăt.
Mi-ar face placere sa-ti fiu prin preajma sa-ti dau o mana de ajutor,daca nu la gatit macar la servit,spalat vase etc
#11274
Postat 23 November 2018 - 01:51 PM


E intunericios asa ca asta e,...cu smantana si ardei iuti...ps. nici apa nu am de nici o culoare,din cauza de defectiune tehnica'',da' m-am descurcat asa cum am putut
#11275
Postat 23 November 2018 - 04:55 PM
Nu am făcut poze ca nu am apucat dar am avut 2 găini pe care le-am marinat peste noapte cu sare, lămâie, usturoi, pătrunjel și ulei de măsline și apoi le-am bagat la cuptor (noi nu le avem cu curcanii, găinile parca sunt mai gustoase). Apoi am făcut salata boeuf, ciuperci cu usturoi și maioneza, fasole păstăi ca sa avem și ceva verde și niște cartofi dulci copți in tava cu găinile ( foarte gustoși din cauza de zemuri de la orătănii). Am mai făcut și o placinta cu dovleac - american style- am cumpara crusta dar am făcut eu umplutura.
Si am mai pus și struguri pe masa și cam atât.
S-a devorat tot- am mai rămas cu carcasele de la găini și o chiuveta de vase care trebuie spălate, dar sa trăiască mașită de spălat vase!
Per total sunt mulțumită de cum au decurs ostilitățile. Exista loc de mai bine, dar alta data ca azi nu fac nimic. Fiecare se descurca pe cont propriu.
#11276
Postat 23 November 2018 - 07:15 PM
#11277
Postat 24 November 2018 - 01:24 AM
#11278
Postat 24 November 2018 - 05:30 AM
Adriana, la 24 November 2018 - 01:24 AM, a spus:
Salata asta eu o fac ori cu ciuperci albe ori cu cele maro la care le zice cremini.
De data asta am avut cam 600 g de cremini pe care i-am fiert pentru 15 minute in apa cu sare. Le-am scos și lăsat la scurs și răcit apoi le-am tocat mărunt. De obicei le toc la cuțit ca îmi place sa găsesc cubuletele dar de data asta le-am tocat la robot. Am curățat 2 căței mai mari de usturi și i-am dat prin răzătoarea mică și am făcut maioneza in care am adăugat usturoiul.
Apoi am amestecat ciupercile tocate mărunt cu maioneza isturoiata, am potrivit de sare și piper și am dat la frigider pentru vreo 2 ore pana au venit musafirii.
Se mai poate Adaugă pătrunjel verde tocat sau mărar, dar eu nu am pus de data asta.
#11279
Postat 24 November 2018 - 01:18 PM
#11280
Postat 24 November 2018 - 05:29 PM
Wowerful, la 24 November 2018 - 05:30 AM, a spus:
De data asta am avut cam 600 g de cremini pe care i-am fiert pentru 15 minute in apa cu sare. Le-am scos și lăsat la scurs și răcit apoi le-am tocat mărunt. De obicei le toc la cuțit ca îmi place sa găsesc cubuletele dar de data asta le-am tocat la robot. Am curățat 2 căței mai mari de usturi și i-am dat prin răzătoarea mică și am făcut maioneza in care am adăugat usturoiul.
Apoi am amestecat ciupercile tocate mărunt cu maioneza isturoiata, am potrivit de sare și piper și am dat la frigider pentru vreo 2 ore pana au venit musafirii.
Se mai poate Adaugă pătrunjel verde tocat sau mărar, dar eu nu am pus de data asta.
Ok, multumesc, am citiva champignon dar vroiam sa incerc o reteta de tarta sarata, o sa vad daca reusesc sa fac ambele retete

Ajutor







