
Ce ati gatit astazi?
#14001
Postat 21 June 2020 - 05:09 PM


#14002
Postat 21 June 2020 - 06:06 PM
Lapona Enigel, la 21 June 2020 - 05:09 PM, a spus:

Am vazut la Lidl din astea dar nu m-am indurat sa dau 15 lei, desi nu e mare avere, dar tot timpul cand le vedeam aveam alte prioritati! Eu de sticla am zis, am avut si s-a infundat din cauza de folosire rara asa ca am aruncat banii la gunoi. O sa incerc si sprayul asta!

#14003
Postat 21 June 2020 - 09:31 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#14004
Postat 21 June 2020 - 10:58 PM

Imagini atasate
#14005
Postat 21 June 2020 - 11:22 PM

Maine parca asi face o fasole ,dar sa mai intreb hunii sa vad daca vor!
Dragos,cum ai facut branza?! ai fost multumit de rezultat?!

#14006
Postat 22 June 2020 - 11:21 AM
Eataly, la 20 June 2020 - 05:32 PM, a spus:
am luat carta fata dar e in sul, faci o papiota si cu ce o legi ca sa mearga in cuptor?
se umfla precum sacul?
#14007
Postat 22 June 2020 - 12:07 PM



#14008
Postat 22 June 2020 - 05:37 PM
Sa va fie de bine!


#14009
Postat 22 June 2020 - 09:59 PM
Lapona Enigel, la 22 June 2020 - 05:37 PM, a spus:
Sa va fie de bine!

Sar-na'! Laponel',chiar a fost buna fasolica,a mers la fix,poate o sa-ti faci si tu pofta de ciorbita ,cand o sa ai timp





#14010
Postat 23 June 2020 - 01:24 AM


Baietii au lichidat puiul de ieri, asa ca eu mi-am facut o mamaliga. Tot am vrut sa va intreb daca stiti careva daca are vreun nume chestia asta - deci, un ou fiert, telemea si unt, se sfarama cu furculita si se face ca o pasta, intr-o farfurie adanca, peste care se toarna mamaliga (in poza nu terminasem de pus toata mamaliga, trebuie sa acopere complet maglavaisul). De la taica-meu am "reteta", ma gandeam ca el a inventat-o


Imagini atasate
#14011
Postat 23 June 2020 - 06:19 AM
Geany, la 22 June 2020 - 09:59 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 22 June 2020 - 05:37 PM, a spus:
Sa va fie de bine!
Sar-na'! Laponel',chiar a fost buna fasolica,a mers la fix,poate o sa-ti faci si tu pofta de ciorbita ,cand o sa ai timp (maine au zis hunii ca vor piure cu pulpite de pui fripte si salata ,asa ca m-am scos,am meniul facut,ca asta ma enerveaza cel mai mult,cand ii intreb pe huni si nu stiu nici ei ce ar vrea ,asta seara de exemplu i s-a nazarit lui domnul Geany ca vrea omleta si ca niciodata nu aveam decat 1 ou in frigider ,eu nu stau in casa fara oua,paine si cartofi,eii de data asta s-a intamplat ,care el seara doar frunzareste,cas cu rosii,mezelicuri,iaurt etc..mari' suparari' pi' capu' lui' mnealui' ,mai rau ca un copchil' a facut,zau ashea'



Bietu om,

adi_edi, la 23 June 2020 - 01:24 AM, a spus:


Baietii au lichidat puiul de ieri, asa ca eu mi-am facut o mamaliga. Tot am vrut sa va intreb daca stiti careva daca are vreun nume chestia asta - deci, un ou fiert, telemea si unt, se sfarama cu furculita si se face ca o pasta, intr-o farfurie adanca, peste care se toarna mamaliga (in poza nu terminasem de pus toata mamaliga, trebuie sa acopere complet maglavaisul). De la taica-meu am "reteta", ma gandeam ca el a inventat-o


Wow! Din cate stiu eu, parca in Kenya porumbul nu e o cultura obisnuita. Foarte interesant. Noi ii zicem mancare de bebei

mino, la 21 June 2020 - 06:06 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 21 June 2020 - 05:09 PM, a spus:

Am vazut la Lidl din astea dar nu m-am indurat sa dau 15 lei, desi nu e mare avere, dar tot timpul cand le vedeam aveam alte prioritati! Eu de sticla am zis, am avut si s-a infundat din cauza de folosire rara asa ca am aruncat banii la gunoi. O sa incerc si sprayul asta!

Mino, sincer nu mai stiu cat am dat atunci pe ele, sa zicem pana in 3 euro...15 lei mi se pare f. mult pentru asa ceva, da. Ala cu usturoi puteam la fel de bine sa nu il iau...pentru mine are asa un iz de metan si deja m-am despartit de el. Insa celalalt e absolut in ordine.

#14013
Postat 23 June 2020 - 05:55 PM
adi_edi, la 23 June 2020 - 01:24 AM, a spus:


Baietii au lichidat puiul de ieri, asa ca eu mi-am facut o mamaliga. Tot am vrut sa va intreb daca stiti careva daca are vreun nume chestia asta - deci, un ou fiert, telemea si unt, se sfarama cu furculita si se face ca o pasta, intr-o farfurie adanca, peste care se toarna mamaliga (in poza nu terminasem de pus toata mamaliga, trebuie sa acopere complet maglavaisul). De la taica-meu am "reteta", ma gandeam ca el a inventat-o


Ady, asta este “mancarea favorita” a sotului meu, mostenire din copilarie presupun



Lori, pai 15 lei e aproape 3 euro!
#14014
Postat 23 June 2020 - 09:56 PM
Sper sa imi aduc corect aminte.

#14015
Postat 23 June 2020 - 11:02 PM
Lapona Enigel, la 23 June 2020 - 06:19 AM, a spus:
Wow! Din cate stiu eu, parca in Kenya porumbul nu e o cultura obisnuita. Foarte interesant. Noi ii zicem mancare de bebei

Aaaa, si eu care credeam ca are un nume mai sofisticat, precum... "terci"


Mino, deci imi confirmi si tu ca nu e inventie din familia adi_edi

#14016
Postat 23 June 2020 - 11:22 PM
Eu am invatat sa mananc asa de la bunicul meu, care era tot din zona Munteniei. Mama se trage din zona ardealului si mananca mamaliga cu lapte....alta palarie.
Chiar am cumparat malai acu 2 zile sa-mi fac o mamaligoaie dar nu am apucat ca au vrut shaorma azi....si eu sunt singura care o mananca .
#14017
Postat 24 June 2020 - 10:24 AM
Lapona Enigel, la 23 June 2020 - 09:56 PM, a spus:
Sper sa imi aduc corect aminte.
Să mai aștepte atunci!
adi_edi, la 23 June 2020 - 11:02 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 23 June 2020 - 06:19 AM, a spus:
Wow! Din cate stiu eu, parca in Kenya porumbul nu e o cultura obisnuita. Foarte interesant. Noi ii zicem mancare de bebei

Aaaa, si eu care credeam ca are un nume mai sofisticat, precum... "terci"


Mino, deci imi confirmi si tu ca nu e inventie din familia adi_edi

Soțul e moldovean, dar soacra mea e la origini din zona Piteștiului si probabil o fi moștenire de pe acolo

#14018
Postat 24 June 2020 - 02:37 PM
Adriana, la 22 June 2020 - 11:21 AM, a spus:
Eataly, la 20 June 2020 - 05:32 PM, a spus:
am luat carta fata dar e in sul, faci o papiota si cu ce o legi ca sa mearga in cuptor?
se umfla precum sacul?
Sul, sul si eu, de la Cuki.
Da papiota, a mea avea "inchizatoarele" ei in dotare. Dar le-am terminat si acum fac nod.
Eu in general, la inceput nu las vaporii sa iasa, cu riscul sa-mi explodeze, dupa vreo 15-20 de min fac "gaura".
#14019
Postat 24 June 2020 - 07:17 PM



#14020
Postat 25 June 2020 - 11:54 AM
Eu fac intre timp si icre panem dupa reteta de creier pane comunist. Mie-mi plac maxim!
