Ce ati gatit astazi?
#14721
Postat 08 January 2022 - 04:41 PM
#14722
Postat 08 January 2022 - 04:57 PM
#14723
Postat 08 January 2022 - 06:38 PM
Adriana, la 08 January 2022 - 01:26 PM, a spus:
eu nu stiu daca oi fi facut-o la inceputuri cind s-a vorbit prima data de ea, nu-mi amintesc
tu ce straturi ai pus?
Cartof, maioneza, ceapa si pestele, maioneza, morcov, maioneza, sfecla, maioneza si oul ras deasupra. Am trisat la maioneza si am combinat-o cu putin iaurt grecesc ca nu imi ajungea. Am facut maioneza doar dintr-un ou.
#14724
Postat 11 January 2022 - 10:43 PM

#14727
Postat 12 January 2022 - 05:57 PM
da o sa-i mai coc in soba jos si pun si eu de-o shakshuka
#14728
Postat 12 January 2022 - 06:19 PM
#14729
Postat 12 January 2022 - 06:22 PM
Se mai adauga carnati picanti taiati bucatele..
Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 12 January 2022 - 06:22 PM
#14730
Postat 12 January 2022 - 06:50 PM
boni, la 12 January 2022 - 06:19 PM, a spus:
ce fain

clau_ash, la 12 January 2022 - 06:22 PM, a spus:
Se mai adauga carnati picanti taiati bucatele..������
da, asa e. nu's de ce mi-a venit acu sa ma gindesc s-o fac cu ei copti

#14733
Postat 19 January 2022 - 08:55 AM

#14734
Postat 23 January 2022 - 02:13 PM





Minunat, toate pozele aproape sunt aiurea puse, cred ca renunt 😅
#14735
Postat 23 January 2022 - 02:23 PM
Rulou de pui cu cartofi

Carnati la tigaie cu verdeata de sezon . Aici le zicem “zarche”.
Am facut prima data carnatii la tigaie, am stins cu un pic de vin, cand au fost gata perpeliti bine pe toate partile i-am scos si pus deoparte. In aceeasi tigaie in uleiul lasat de carnati am pus verdeata pe care al fiert-o mai intai, scursa de apa si taiata. Am pus si vreo doi catei de usturoi, am amestecat, am pus si carnatii si gata.

Orez tot cu verdeata de mai sus

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 23 January 2022 - 02:24 PM
#14736
Postat 23 January 2022 - 02:31 PM
In tigaie am pus ulei ev, doi catei de usturoi taiati felii, doua fileuri de ansoa taiate marunt. Am incalzit un pic uleiul sa se topeasca cat de cat ansoa, am pus verdeata, amestecat , pus cateva masline taggiasche de alea mici. As putea sa mananc la infinit.

Astea sunt frunzele

#14737
Postat 23 January 2022 - 04:27 PM
#14738
Postat 23 January 2022 - 07:01 PM
si mie imi plac enorm dar doar le fierb
in anii trecuti tot le-am cautat echivalentul in romaneste dar degeaba, le ziceam pe aici mangold
cred ca cele care le seamana cel mai mult sint frunzele de sfecla
#14739
Postat 23 January 2022 - 08:34 PM
any_annette, la 23 January 2022 - 02:13 PM, a spus:
Any, cred ca daca pozele sunt facute de-a latul telefonului, se posteaza intr-o rînă dupa ce le incarci. E posibil sa nu fie asa dar parca imi aduc aminte de o discutie pe tema asta
PS Chapeau, totul arata foarte bine
#14740
Postat 25 January 2022 - 04:31 AM