[quote name='Luminis' date='17 June 2010 - 08:42 PM' timestamp='1276796543' post='42946']
Ma bucur ca-ti place cum a iesit si iti ofer in dar o felie... virtuala din tortul meu:
[/quote]
oooooo da buna a fost felia de tort ,tot virtual am mancat-o si eu

ca nu numai tu esti la cura
[quote name='Stefana' date='18 June 2010 - 03:24 PM' timestamp='1276863890' post='43065']
Am terminat si eu tortuletul Lazy Town pt miine,l-am facut asa de repede pt ca noaptea nu vom fi acasa, tortul il predau dimineata si nu vreau sa mor de inima miine dimineata grabindu-ma.Vin acasa ,il iau din frigider si il dau mamicii respective.
Tortul are blat de amandina(negru de data asta

) si crema de lamiie a Lissei cu fulgi de cioco neagra. Personajele sunt pictate ca de obicei, mai bine zis desenate cu carioca direct pe discul de pdz.Incep sa prind curaj sa lucrez fara sabloane.
[/quote]
mamaaa,ma zapacesti cu picturile astea ale tale ,abia incepusem sa nu ma mai oftic pe scrisul tau, foarte frumos felicitari
[quote name='Ramo' date='18 June 2010 - 06:47 PM' timestamp='1276876079' post='43083']
Mai pun si eu 3 torturi da nu mai stiu cu ce creme au fost.
[/quote]
da ce mai conteaza cremele,cand ne uitam la torturile tale uitam si noi de creme nu numai tu ,vad ca se poate Sportacus
[quote name='gloxinia' date='20 June 2010 - 01:07 AM' timestamp='1276985253' post='43286'
Am terminat si eu doua torturi, primul pentru un botez. La asta am avut ceva de furca cu cioco plastica, dar i-am venit eu de hac

Multumesc fetelor care m-au incurajat si Ramonei pentru pontul cu plastilina

[/quote]
da parca zici ca numai in plastelina ai lucrat pana, acum asa bine arata,iar de nuferi nu mai zic nik ai venit la Felix sa iei mulaj ?
iar de scooby jos palaria ,si detalii si tot, hamburger e bestial