Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#921 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 11 February 2010 - 06:37 PM

Acuma ca am avut ceva timp ,am rasfoit multe pagini din urma si citind mai atent am gasit cateva mesaje la care trebuie neaparat sa raspund .Fetelor chiar daca nu v-am multumit fiecareia in parte decat asa in grup,sa stiti ca va iubesc pe toate si-mi sunteti tare dragi .Daca nu raspund la cate o intrebare ,inseamna ca nu am fost atenta ,dar voi sa ma mai intrebati ,certati-ma ,strigati tare :scratch: ..ca pana la urma tot aud.
Deci imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede ,promit ca o sa-mi fac timp sa intru mai des.

Vezi postareaDoriana, la 26 January 2010 - 01:28 PM, a spus:

Lissa , ca de obicei , cand vad torturile tale , raman fara cuvinte . Perfecte , e putin spus . Cel cu pescarul e foarte, foarte frumos . Poate ne dai ceva detalii , cu ce e ornat , frisca ? (sper ca nu te-ai suparat pe mine ca am descris tehnica tortului cu varfurile intoarse , am zis ca poate incearca si alte fete) . Sectiunea tortului Balerina e ... :D

Va doresc tuturor o zi minunata .

Doriana ,vai de mine ,cum sa ma supar?foarte bine ca ai descris cum se face ,te pup!
-tortul cu pescar e imbracat in frisca si ornamentele sunt din pasta de lapte praf.

Vezi postareanelly_th2001, la 29 January 2010 - 10:39 PM, a spus:

Lissa te felicit si aici ;) ,oricum ti-am mai zis balerina nu ma fac :laughing7: (dar as vrea sa te rog sa pui poza cu sablonul sa o am si eu ,niciodata nu se stie), si o intrebare :inainte de a orna tortul, tu il tai sau sunt urmele de la cutit (adica sper ca m-ai inteles :D ) :)

Nelly draga ,am sa pun imediat sablonul ,l-am salvat de undeva dintr-o carte ,dar nu mai stiu de unde si chiar mi-a prins bine acum.
Urmele sunt de la cutit cum l-am taiat ,nu e dinainte taiat .

Vezi postareamamistef, la 03 February 2010 - 08:43 AM, a spus:

Buna dimineata!!

O sa rideti,dar eu in dimineata asta spun "Lissa,te iubesc!!!! :D ;) ;) datorita sfaturilor si imagnilor de pe blogul tau,in care explici atit de frumos cum se face un tort-carte(si nu numai),mi-a iesit si mie din miini ceva de care sunt atit de mindra!Da,o fi avind imperfectiuni,insa sunt in al noualea cer!Ti-am multumit si pe blog la tine,si la mine,si-ti multumesc si aici!!!

iata cartea mea de azi:

sa-ti dea Dumnezeu sanatate,Lissa!

Draga mea ,sincer iti spun ca acum cand am citit m-am emotionat pana la lacrimi .
Multumesc eu din suflet pt cuvintele frumoase si chiar ma bucur ca cele cateva explicatii ti-au fost de folos ,meritul tot a fost al tau ,felicitarile si :D te rog sa le primesti din partea mea ,ai facut o carte superba ,ti-am admirat-o inca de cand ai postat-o si toate torturile tale sunt reusite.
Te pup cu drag !

#922 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 11 February 2010 - 06:44 PM

Nelly ,sablonul dupa care am facut balerina...am scos la imprimanta marimea ce am avut nevoie.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-322-126590663143.jpg

#923 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 February 2010 - 09:52 AM

Vezi postareaLissa, la 10 February 2010 - 01:00 PM, a spus:

si inca un tort cu aceeasi compozitie pentru celalalt cumnat al meu ,fratele sotului.

Deci am mai spus-o si ma repet tortul asta ma baga in boala. Felicitari Lissa pentru tort, felicitari Lissa pentru asa o mandrete de fata talentata! :director:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#924 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 February 2010 - 10:18 AM

Vezi postareaLissa, la 10 February 2010 - 01:00 PM, a spus:

si inca un tort cu aceeasi compozitie pentru celalalt cumnat al meu ,fratele sotului.

Pai cu cine sa semene Karina,daca nu cu mamica ei? Frumoase si talentate !:director:

#925 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 12 February 2010 - 12:19 PM

Fetelor,am o rugaminte. Aveti cumva salvata reteta de crema de ciocolata(sau cacao?) a d-nei Carmen ?
Stiu ca a postat-o de cel putin doua ori dar nu o gasesc acum :director: .
Daca o aveti v-as ruga sa o postati la topicul cu creme sa nu se piarda pe aici :director:

#926 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2010 - 12:29 PM

Mona, dorinta ti s-a implinit! :director:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#927 Useril este offline   taylor 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 12 February 2010 - 03:12 PM

Vezi postareadelioara, la 10 February 2010 - 11:06 AM, a spus:

Taylor, e simplu si f finut tortul pentru copil, imi plac tare mult talpile de pe el.

multumesc delioara :scratch:

Vezi postareaAnca_B, la 11 February 2010 - 03:40 PM, a spus:

Taylor ce-mi plac piciorusele de pe tort! dar cum ai facut bilutele de la baza?

merci Anca :unsure: am gasit de cumparat cuter online si am aprofitat de ocazie. :albino: bilutele din pasta de zahar si lipite cu apa.
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#928 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 February 2010 - 05:43 PM

Vezi postareaDoriana, la 10 February 2010 - 02:56 PM, a spus:

Sorinadaniela , iti multumesc pentru indicatii ,am inteles care e gelatina potrivita , sper sa iasa ok , ca sunt scumpe rau vafele astea cu Hanna Montana , naibii , si mi-ar parea rau sa nu iasa bine . Mai erau si alte vafe , cu 7 roni , gen printese , Barbie , doar astea din gama HM au un pret mai piparat ... :mellow:

Spor la treaba... pe aici vafele costa 2,5-3 euro indiferent de marime sau imagine. Cat face asta in lei, ca eu nu mai am idee? Sorina
Sorina

#929 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 13 February 2010 - 11:17 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 12 February 2010 - 05:43 PM, a spus:

Vezi postareaDoriana, la 10 February 2010 - 02:56 PM, a spus:

Sorinadaniela , iti multumesc pentru indicatii ,am inteles care e gelatina potrivita , sper sa iasa ok , ca sunt scumpe rau vafele astea cu Hanna Montana , naibii , si mi-ar parea rau sa nu iasa bine . Mai erau si alte vafe , cu 7 roni , gen printese , Barbie , doar astea din gama HM au un pret mai piparat ... :biggrin:

Spor la treaba... pe aici vafele costa 2,5-3 euro indiferent de marime sau imagine. Cat face asta in lei, ca eu nu mai am idee? Sorina

Sorina, un euro e aprox.4 ron,deci pretul ar fi undeva la 10-12 ron.La "lumea basmelor" vafele costa intre 8.5-10.5 ron.Paaa

#930 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 13 February 2010 - 07:42 PM

Vezi postareaAnca_B, la 10 February 2010 - 11:18 PM, a spus:

Va rog sa nu va suparati pe mine ca va raspund ,acum mesajelor voastre!

Vezi postareagloxinia, la 07 February 2010 - 11:33 PM, a spus:

Anca vad ca nu ai stat degeaba. Sa va traiasca baiatul, tortul imi place. Deci daca ai avut curaj sa desenezi pe pasta cu acea crema la plic, poti sa o faci cu ce vrei tu. Apoi si crema aia e pe baza de lapte deci e umeda tare. Daca a rezistat pasta si nu s-a stricat poti sa faci modele cu ce crema doresti ca nu v-a pati nimic :D

Curaj?!Gloxi draga, nu!uitasem ca nu trebuie puse "creme umede" pe pasta,dar in graba aia...nu mi-am dat seama ca pun o crema care am preparat-o cu lapte!!! :tongue3: .Dar,spre marea mea surprindere,DA, au rezistat amandoua si pasta si crema. :cheers: .Si totusi,ce crema merge pe pdz,numai royal icing-ul?

Vezi postareabbenyci, la 06 February 2010 - 07:35 PM, a spus:

Buna seara fetelor, asa cum am promis am revenit cu pozele de la cele 2 torturi.
Am facut diplomat cu fructe cu preferata fetitei Hanah Montana . iar al doilea tort decorat f simplu cu flori si frunze din pasta de zahar cumparata Foaia de napolitan s-a asezat bine pe tort dar nu am mai apucat sa pozez din nou.
Sper sa va placa si voua.

Ce buna idee ai avut cu vafa aia, as nu te mai complici. Mie personal nu mi-o place la gust, parca se lipeste de dinti. Imi plac trandafirii de la al doilea tort.

Bbenyci imi plac tare mult torturile tale!De unde ai cumparat vafa cu HM?

Vezi postareaYours4ever, la 06 February 2010 - 11:44 PM, a spus:

si tortul meu cu soricei si banane:D evident, crema de banane (Dora), blat am facut pana la urma chocolate mud cake ca am fost in mare criza de timp, tot imi promit ca nu mai fac torturi pe graba si tot nu ma tin de promisiune:( nu'mi place asa,

s'a vrut a fi o bucata de cascaval si soricei care mananca din ea....
asta e ceea ce a iesit, am emotii mari pt maine, sper sa'i placa sarbatoritului

Ralu' , ce simpatice is torturile tale !le-a placut soriceilor tortul? :) poate cam dulce pt "gustul" lor.Dar aniversatul, ce-a zis?!

Of,trebuie sa ies!Ma cheama "datoria".Pe fetita mea, am mutat-o de curand,singura in camera ei!si acum tare ne chinuim cu adormitul!!!era obisnuita sa doarma cu baietelul mai mare.Cred ca revin maine dimineata sa-mi termin treaba!pa Noapte buna! :)

Buna seara, scuze ca scriu asa de tarziu dar nu am avut timp, deci vafele cu Hannah Montana l-am cumparat de la un magazin cu decoratiuni de tort si m-a costat 10 roni, nu a fost asa de scump.
Mi-e mi-a placut mult. Chiar in seara asta am mai primit o comanda pt vineri 19 februarie, tot cu hanah Montana, sper sa fie multumita clienta.
Spor la torturi.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#931 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 13 February 2010 - 08:51 PM

O seara romantica,de vis pentru toate Doamnele si Domnisoarele !
Eu,pentru finul meu, proaspat casatorit,care are si ziua de nastere pe deasupra, am facut..

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-366-126608706718.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-366-126608707864.jpg

#932 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 13 February 2010 - 08:55 PM

Vezi postareavrabiuta, la 13 February 2010 - 08:51 PM, a spus:

O seara romantica,de vis pentru toate Doamnele si Domnisoarele !
Eu,pentru finul meu, proaspat casatorit,care are si ziua de nastere pe deasupra, am facut..

Vrabiuta, foarte dragut romanticosu tau, imi place muuuult nuanta, superba. La multi ani finului si sa sarbatoriti frumos :tongue3:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#933 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2010 - 08:59 PM

Tortul facut ieri dupa-masa , la mare viteza, pentru copiii unei colege, care voiau ceva dulce, facut de mine :tongue3: !Colega mi-a spus sa nu-l bibilesc, doar sa- l fac repede, da n-am putut sa-l dau chiar asa... Nu a apucat sa stea cit trebuie la rece,ma rog,.. tabieturile...stiti voi... Am avut ceva decoruri facute, si am improvizat ceva.Am tinut cont de faptul ca,copiii au ramas cu bunicii ,parintii fiind plecati pe undeva, si atunci, aveau nevoie de ...un inger pazitor ! :cheers:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-366-126608740854.jpg

#934 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 13 February 2010 - 09:25 PM

Anca, eu pe pasta de zahar am folosit numai royal sau crema de unt cu diferite esente. Nu stiu daca merg si alte creme, mie astea imi plac ca au tinuta buna :)

Snej acuma fiecare cu preocuparile ei :P Vezi tu tie ti se par mult 4 torturi pe saptamana pentru ca lucrezi, dar pentru mine care nu fac altceva decat torturi nu mi se pare deloc mult, poate daca am 4/zi si trebuie toate predate pana in amiaz, atunci mi se pare obositor si f stresant(ma refer la o meserie ca altfel am har Domnului ce face cu cei 3 printisori ai mei+ 1 print :D)
Colturile la perna nu s-au lasat in jos pentru ca le-am ridicat din start cand am umplut tortul, pe colturi am pus mai putina crema si le-am fixat asa, deci nu a fost greu la imbracat decat faptul ca a fost in 2 nuante :) Daca pui o crema care nu e foarte tzeapana, atunci dupa ce ai ridicat colturile, pune niste servetele de bucatarie impaturite asa incat sa se intareasca crema pe blatul ridicat si nu o sa se desprinda, eu asa fac.
Balerinii si tot ce ai mai facut la torturile tale sunt perfecte, as fi curioasa daca cei de la care ai luat modelul ar fi in stare sa faca asa ceva. Felicitari inca o data :tongue3:

Stefana
, Travianul ti-a iesit superb, a meritat stresul care l-ai avut, rezultatul e uluitor :D

Doriana
, ciupitura Lissei, iti iese superba, ai pus liniarusi compasu de ai mers asa drept? :D Masinuta pentru prima incercare poti zice ca e destul de reusita, fa-i data viitoare un geam mai mare si eu as imbraca-o mai bine in crema de unt sau crema din tort pentru ca prea e cu denivelari, in rest te-ai apropiat destul de mult. :cheers:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#935 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 13 February 2010 - 09:27 PM

Lissa, absolut fara cusur, ceasca aia de cafea zici ca e reala si ai pus o budinca in ea, Doamne ce bine arata, Felicitari draga mea si te rog hai mai des ca aveeem o gramada ce invata de la tine :D

Mimi, Thomasul tau e superb, atat de real, e doar din pasta sau are prajitura inauntru?

Mona, torturile tale de botez sunt impecabile, nici nu stiu ce as putea zice la ele decat ca sunt perfecte :cheers: Imi spui te rog inimioarele de pe el le-ai facut cu royal? si le-ai facut inainte si le-ai lipit pe tort sau le-ai facut direct pe el? Daca le-ai facut direct pe el nu iti ia mult timp? Mie cred ca mi s-ar incalzi prea tare tortul si s-ar denivela, nu ar ramane asa drept. Mersi :)
Am vazut sectiunea de la tortul de ziua ta :)

Taylor,iarta-ma te rog, habar nu am de ce nu ti-am lasat coment pana acuma. Tortul tau mi drag tare, talpile alea m-or atras intotdeauna si eu nu am avut inca ocazia sa le fac :D Imi place si cum ai intins pasta, e perfecta, iar bilele pe margini sunt de mare efect. Felicitari :tongue3:

Vrabiuta, imi place ingerasul tau.
PS pentru ca nu ma lasa sa pun cate emoticoane vreau eu intr-un post, am ales sa il impart in doua :D

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#936 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 13 February 2010 - 09:54 PM

2 din a mele torturi din saptamana asta, unul pentru o fetita de 2 ani care o iubeste pe Minnie Mouse:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-160-126609064076.jpg

si al doilea pe care l-am facut cu mare, mare drag pentru mami mea. Modelul l-am gasit pe net si pe margine era piscat cu crimpers, dar cum eu nu am inca asa ceva, am folosit scobitoarea, doar ca in loc sa pun o bucata de pasta sub flori, am folosit royal icing. Florile le-am decupat cu cutitul exceptandu-le pe cele albastre. Nu sunt ele ca si decupate cu decupator, dar mie imi plac tare mult, is tare vesele :tongue3:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-160-126609083731.jpg

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#937 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 13 February 2010 - 10:32 PM

torturile mele de Valentine:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-301-126609287099.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-301-126609295628.jpg

#938 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2010 - 11:36 PM

Deci sa incep felicitarile: Vrabiuta sa iti traiasca finul si tu pe langa el :) Sa ii mai faci astfel de torturi. :tongue3:
Si tortul pentru copilasi e super da nu ai zis ce e inauntru. Ne lasi sa ghicim? :D

Ramo ca de obicei ne lasi cu gura cascata, sa stii ca mi-am adus aminte cum faceam flori cu un sablon acu ca iti vazui florile de pe tortul cu Minie.
La multi ani! mamei tale cred ca a fost tare mandra de fiica ei. :cheers:

Ortansa rosul tau ma baga in boala. Ai colorat toata pasta sau ai pictat-o? Cam cat colorant ti-a intrat? Ambele imi plac la nebunie.

:)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#939 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2010 - 11:49 PM

Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu. Deoarece aveam o vaga impresie cam unde as pune figurinele si nu vedeam ansamblul tortului am cerut sfatul Dorei, careia ii multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si pentru clarificarea imaginii mele :) Deci Dora un mare :cheers: si un mare buchet de :tongue3: din partea mea.

Asta e impricinatul: (decoratiile le-ati vazut la topicul specific)

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-20-126609745226.jpg

Si din diverse unghiuri:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-20-126609750265.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-20-126609771237.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-20-12660977393.jpg

Deci blat negresa si crema cu 3 cioco.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#940 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2010 - 10:14 AM

Vezi postareaLissa, la 11 February 2010 - 06:44 PM, a spus:

Nelly ,sablonul dupa care am facut balerina...am scos la imprimanta marimea ce am avut nevoie.

Foarte frumos Lissa si mereu o draguta, care imparti ce ai si cu altii ! Pupici Karinei pentru talent si indeminare !

Vezi postareaRamo, la 13 February 2010 - 08:55 PM, a spus:

Vrabiuta, foarte dragut romanticosu tau, imi place muuuult nuanta, superba. La multi ani finului si sa sarbatoriti frumos :)

Multumesc frumos ! As fi vrut sa fie un rosu aprins ca cele ale Ortansei, da cu ce... ca din ce am avut mai mult de-atit nu a iesit ..

Vezi postareaRamo, la 13 February 2010 - 09:54 PM, a spus:

2 din a mele torturi din saptamana asta, unul pentru o fetita de 2 ani care o iubeste pe Minnie Mouse:

si al doilea pe care l-am facut cu mare, mare drag pentru mami mea. Modelul l-am gasit pe net si pe margine era piscat cu crimpers, dar cum eu nu am inca asa ceva, am folosit scobitoarea, doar ca in loc sa pun o bucata de pasta sub flori, am folosit royal icing. Florile le-am decupat cu cutitul exceptandu-le pe cele albastre. Nu sunt ele ca si decupate cu decupator, dar mie imi plac tare mult, is tare vesele :P

[

Foarte frumose ambele torturi ! Cel al mamei tale, deosebit si emotionant! La multi ani cu mult drag !
Am niste rudenii la Oradea si le-am spus ca daca au vre-o ocazie si vor un tort deosebit, eu stiu pe cineva foarte talentat !

Vezi postareaortansa, la 13 February 2010 - 10:32 PM, a spus:

torturile mele de Valentine:

[

Precum ne-ai obisn uit, torturile tale mereu deosebite si spectaculoase ! Felicitari ! Rosu tau ma innebuneste ! Oare cind o sa am si eu culorile pe care le doresc ?

Vezi postareagloxinia, la 13 February 2010 - 11:36 PM, a spus:

Deci sa incep felicitarile: Vrabiuta sa iti traiasca finul si tu pe langa el :D Sa ii mai faci astfel de torturi. :lol:
Si tortul pentru copilasi e super da nu ai zis ce e inauntru. Ne lasi sa ghicim? :D

Multumesc frumos ! Intr-adevar, desi am obiceiul sa pun si ce este,de data asta mi-a scapat ! Deci, tortul cu ingeras, pentru ca tortul ce i l-am facut o vreme inainte la majorat a fost cu mousse de caramel si vanilie, a vrut la fel,ca a fost "cel mai bun tort ce l-a mincat in viata lui" ! Am incercat sa-l conving pentru altceva , n-a fost chip... Pina la urma, clientul nostru , stapinul nostru... :salut: Deci blat simplu, cu cele 2 mousse-uri enumerate mai sus.
Tortul inimioara, a fost blat simplu,mousse de alune pralinate si mousse de ciocolata neagra.

Vezi postareagloxinia, la 13 February 2010 - 11:49 PM, a spus:

Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu. Deoarece aveam o vaga impresie cam unde as pune figurinele si nu vedeam ansamblul tortului am cerut sfatul Dorei, careia ii multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si pentru clarificarea imaginii mele :D Deci Dora un mare :lol: si un mare buchet de :lol: din partea mea.

Asta e impricinatul: (decoratiile le-ati vazut la topicul specific)

Deci blat negresa si crema cu 3 cioco.

Foarte frumos tortul felicitari ! Imi plac mult motivele de decor,cum le-ai realizat,cum le-ai asezat, ma rog, Totul !

Am incercat sa raspund la mai multe mesaje odata, sa vad ce-am reusit ! :occasion15:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul